Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, anemonii είπε:

@xristinakarr@Lila86@Neverstop ευχαριστώ, κορίτσια! θα περιμένω τότε στωικά, όπως σε κάθε κύκλο, να μου έρθει!! 🙃

Μην ανησυχείς δεν είναι στάνταρ σε πόσες μέρες θα σου έρθει περίοδος. Εμένα στην 1η μου ήρθε μετά από 10 μέρες και στην 2η μετά από 5. Μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε σε όλη τη διάρκεια από την διέγερση μέχρι το θετικό τεστ και μετά υπομονή μέχρι το τέλος!!! Με τόση υπομονή μας βλέπω στο Θιβέτ να αιωρούμαστε! 🤣

• Χαχα 7

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους! 

Έκανα τη β επιπέδου εχθές, επεισοδιακή με διαλείμματα γιατί το μωρό δεν μας έκανε τη χάρη, όλο γυρνούσε ανάποδα κ ισχιακά, μέχρι που έβαλε κ τα χέρια στο πρόσωπο ☺️☺️☺️☺️μη σας τα πολυλογώ 3 ώρες με διαλείμματα για περπάτημα, νερό, σνακ έπαιρνε ο γιατρός τις μετρήσεις κ πάτημα κ ξαναπατημα στην κοιλιά... Με αποτέλεσμα να μείνει μόνο το προσωπάκι που δεν ειδαμε χθες κ πήγαμε σήμερα για δεύτερο γύρο. 

Όλα άψογα κ το μωρό κ ο τράχηλος κ τα αγγεία κλπ... Επιβεβαιώθηκε το φύλο, κοριτσάκι 🩷🩷🩷🩷 κ όλα πολύ καλά για την ώρα μας τα βρήκε 🙏

Απλα ταλαιπωρήθηκα πολύ κ την κούραση που λέτε όχι απλά τη νιώθω κ εγώ, συμπάσχω απόλυτα... Από το πρωί που έφυγα για δουλειά, τώρα γύρισα σπίτι, μεταπτυχιακό νέο εξάμηνο φουλ εργασίες, γάμος, δουλειές... Δεν έχω παιδάκι άλλο εγώ, αλλά πραγματικά δεν μου φτάνει το 24ωρο γιατί έχουν μαζευτεί πολλά. Καλά αποτελέσματα σε όλους εύχομαι 🙏❤️

Μεγάλη ανάσα τώρα 🙏

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σε όλες, καλά αποτελέσματα σε όσες έκαναν τη Β επιπέδου και με το καλό όσες πάτε αργότερα (όπως εμείς). Τη Δευτέρα έχουμε τη καθιερωμένη επίσκεψη στον γυναικολόγο και για να μας πει πότε θα γίνει η Β επιπέδου. 

Η σύζυγος είναι στην 20η εβδομάδα, δεν έχει πολλή ενέργεια και τις τελευταίες ημέρες έχει συνέχεια φούσκωμα στο στομάχι. Ηρεμεί είτε με Buscopan Plus αν πονάει , είτε με ρέψιμο. Ειδικά το βράδυ, τη ζόριζει στον ύπνο. Έχει καμία φούσκωμα; Ευτυχώς δε δουλεύει και είναι συνέχεια ξάπλα (και αυτό βέβαια κουραστικό είναι). Κατά τ'άλλα, ανυπομονούμε και οι δύο... 

• Ευχή 1

@GiannisP. και εγώ πολύ φούσκωμα αυτή την περίοδο Γιάννη μπορεί ν έχω πιει απλά μόνο νερό κ να μου ρχετε να σκάσω κ αργεί πολύ ν μου φύγει.Με καμία σόδα κάπως συνέρχομαι πιο εύκολα.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 58 λεπτά , GiannisP. είπε:

Καλησπέρα σε όλες, καλά αποτελέσματα σε όσες έκαναν τη Β επιπέδου και με το καλό όσες πάτε αργότερα (όπως εμείς). Τη Δευτέρα έχουμε τη καθιερωμένη επίσκεψη στον γυναικολόγο και για να μας πει πότε θα γίνει η Β επιπέδου. 

Η σύζυγος είναι στην 20η εβδομάδα, δεν έχει πολλή ενέργεια και τις τελευταίες ημέρες έχει συνέχεια φούσκωμα στο στομάχι. Ηρεμεί είτε με Buscopan Plus αν πονάει , είτε με ρέψιμο. Ειδικά το βράδυ, τη ζόριζει στον ύπνο. Έχει καμία φούσκωμα; Ευτυχώς δε δουλεύει και είναι συνέχεια ξάπλα (και αυτό βέβαια κουραστικό είναι). Κατά τ'άλλα, ανυπομονούμε και οι δύο... 

Καλησπέρα!!

Είχα και εγώ πολύ φούσκωμα και τελικά ήταν από το έντερο μου.Ξεκινησα ακτινίδια, δαμάσκηνα και πολύ νερό.Επισης το σουσάμι με βοήθησε πολύ.Μολις άρχισα να πηγαίνω τουαλέτα έφυγε το φούσκωμα και ο πονος στο έντερο 💞

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, GiannisP. είπε:

Κι εγώ στην 20η εβδομάδα είμαι και έχω απίστευτο φούσκωμα και δυσφορία. Ώρες ώρες νιώθω ότι θα σκάσει η κοιλιά μου. Οι γιατροί στο νοσοκομείο μου είπαν να μην κοιμάμαι οριζόντια, να είμαι λίγο ανασηκωμένη με μαξιλάρια και να μην τρώω βαριά το βράδυ. 

Εγω τώρα που έχω σταματήσει για λίγες μέρες τις αντιπηκτικες πρέπει να περπατάω για να μην πάθω καμία θρόμβωση. Συνέχεια ξάπλα είναι τρέλα όμως δεν έχω ενέργεια για πολλά πράγματα. Μόλις με αφήσει να βγω έξω, θα με αφήνει ο άντρας μου στην καφετέρια και θα με παίρνει κι οχι μετά από πολλές ώρες γιατί κι αυτό με κουράζει. 

Επίσης προσπαθώ να πίνω πολύ νερό το οποίο βοηθάει σε περίπτωση συσπασεων. 

Ας ελπίσουμε να γεννήσουμε πριν μας πιάσει κανένας καύσωνας. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...