Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

21 ώρες πρίν, Eustathia είπε:

Καλησπέρα ομάδα! Πώς είμαστε?? 

Εμείς περάσαμε πολύ ωραίο τριήμερο γιατί καταφέραμε να έχουμε κενό κ εγώ κ ο άντρας μου, οπότε τρέξαμε πράγματα του γάμου, βγήκαμε βολτίτσες, εχθές κούλουμα κ εξοχή κ οικογενειακά μετά 🙏 πήρα μία ανάσα γενικά γιατί το χρειαζόμουν. 

Αύριο έχουμε τη β επιπέδου κ έχω αγωνία κ άγχος. Προσπαθώ να ελέγξω το άγχος μου όσο γίνεται αλλά δυσκολεύομαι 🥹

Καλημέρα!!

Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου!!

Πες μας τα νέα σου

20 ώρες πρίν, Angel-11 είπε:

Ας φύγει ας φύγει ο μήνας να πάρουμε μια ανάσα.😂 Εμείς δεν κάναμε κάτι ιδιαίτερο εδώ στο σπίτι φάγαμε τα σαρακοστιανά μας(οτι μπορώ να φάω δηλ) ,αλλά να σας πω δεν μου έλειψε κιόλας ,καλά να είμαστε του χρόνου θα κάνουμε τις βόλτες μας οι 3 μας.

Τι ωραία κορίτσι μου που κάνετε τις ετοιμασίες σας για το γάμο  .Με το καλό να έρθουν όλα !Μια μέρα έμεινε για την Β θα περάσει αμέσως και θα περιμένουμε τα νέα σας.

Μια χαρά είναι και σπιτάκι μας και εμείς έτσι πήραμε φαγητό απ'έξω για το καλό. Άντε να σου φύγει και ο βήχας να ηρεμήσεις λίγο!

Εμένα αυτό που μου έλειψε και περιμένω να γεννήσω για να φάω είναι μοσχάρι κοπές που το τρώω medium.

Μόνο αυτό μου έλειψε 😂

20 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Καλησπέρα στην ομάδα! Καλή Σαρακοστή! Εγώ το Σάββατο έκανα την περιδεση. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά, ο κίνδυνος ήταν την ώρα του χειρουργείου μη σπάσουν τα νερά. Όλα όμως πήγαν μια χαρά. Με κράτησαν μία μέρα με αντιβίωση ενδοφλέβια και συνεχίζω και σπίτι. Για 4,5 ημέρες είμαι σπίτι και σηκώνομαι βέβαια λίγο να περπατάω μην πάθω καμία θρόμβωση επειδή έχω σταματήσει τις αντιπηκτικες. Έχω σταγόνες αίμα και μπορεί να συνεχίσω να έχω για λίγες μέρες. 

Αφου έφυγε το ένα άγχος έρχεται το άλλο της αμνιοπαρακεντησης η οποία τώρα δεν ξέρω πότε θα μπορεί να γίνει. Θα πάρω γνώμες από 2 εμβρυολογους. Σίγουρα δε θέλουμε άμεσα να ενοχλήσουμε τη μήτρα. 

Γενικά το εχω δεχτεί ότι μέχρι τέλους θα είμαι με πολλή προσοχή και άγχος. 

Χαίρομαι πολύ για σένα που όλα πήγαν καλά!!

Καλή ανάρρωση!!

Η αμνιοπαρακέντηση δεν έχει σχέση με την μήτρα όμως. Όλα γίνονται από την κοιλιά αλλά φυσικά αυτό θα σου το πουν οι γιατροί.

Προέχει να αναρρώσεις για να μπορείς να είσαι και στις κινήσεις σου πιο άνετη.

17 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Έχει κάνει κάποια κοπέλα αμνιοπαρακεντηση να ρωτήσω κάτι? 

Εγώ που είχα κάνει είχαμε δει μόνο 2 γονίδια για αχονδροπλασία και υποχονδροπλασία.Είναι γονίδια που αφορούν τον νανισμό και αυτό το κάναμε γιατί στην ανάπτυξη είχε μικρά άκρα. Η μετρήσεις ήταν στα κατώτερα φυσιολογικά και έτσι μου πρότεινε αυτά.

• Ευχαριστώ 1

vEsSp3.png 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σε όλους! Καλή σαρακοστή και από εμένα.  Σας παρακολουθώ απλώς δεν είχα πολύ χρόνο τελευταία και για αυτό έχω χαθεί κ εγώ! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά και να ξεκουραζεστε όσο μπορείτε.  

Καλή επιτυχία επίσης σε όσες κοπέλες έχουν τις εξετάσεις τους τώρα σύντομα.  Εγώ αργώ ακόμα,  εχ ραντεβού στις 17

Αναμένουμε νέα σας κορίτσια 😍😍

8 ώρες πρίν, Αννούλαααα είπε:

Καλημέρα σε όλη την ομάδα...  

Καλές β επιπέδου στα κορίτσια σήμερα ...θα περιμένουμε νέα σας... Εγώ αύριο την έχω κ περιμένω πως κ πως ...

@Eternity μπράβο κορίτσι μου όλα πήγαν τέλεια κ θα συνεχίσουν έτσι θα δεις... Μην σε αγχωνει ο χρόνος για την αμνιοπαρακέντηση...λένε ότι έχεις περιθώριο... Εγώ είχα κάνει τροφοβλαστη εκεί πιέζει ο χρόνος... Πόσο κοστίζει η β επιπέδου ρώτησε καμμία κόστος?

Εγώ πάω σε ιδιώτη εμβρυολόγο  συστημένη από τον γυναικολόγο μου χωρίς παραπεμπτικό! Στην αυχενική νομίζω έδωσα 140 τώρα θα δείξει! Δεν ρώτησα αλλά κάπου εκεί πάλι πιστεύω! Έχουν ανέβει πάντως οι τιμές σε σχέση με το 2017 και το 2019 που είχα κάνει τα άλλα μου παιδιά σε ολα! 

• Μου αρέσει 1

2ThI.png3AXhp3.png

4 ώρες πρίν, Myrtoulita είπε:

Εγώ πάω σε ιδιώτη εμβρυολόγο  συστημένη από τον γυναικολόγο μου χωρίς παραπεμπτικό! Στην αυχενική νομίζω έδωσα 140 τώρα θα δείξει! Δεν ρώτησα αλλά κάπου εκεί πάλι πιστεύω! Έχουν ανέβει πάντως οι τιμές σε σχέση με το 2017 και το 2019 που είχα κάνει τα άλλα μου παιδιά σε ολα! 

Λοιπόν βρήκα του Ρέα του 2022 ...90 ευρώ ήταν με παραπεμπτικό...για να δούμε αύριο πόσο θα έχει πάει...

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...