Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, linaa είπε:

Δυστυχώς κοπέλα μου η χοριακη σου όχι απλά δεν κάνει διπλασιασμό αλλα ανεβαίνει τρομερά αργά . Δυστυχώς δεν υπάρχει αισιόδοξο σενάριο σε τέτοιες περιπτώσεις απλά περιμένεις να δεις που ακριβώς είναι η κύηση για να την αφαιρέσετε. 

Το καλύτερο σενάριο είναι να μην είναι εξωμήτριο. Ναι συνήθως τα εξωμήτρια έχουν τέτοιο Ρυθμό ανάπτυξης . Εύχομαι να μην είναι Κ να είναι απλά μια παλλινδρομη. Δυστυχώς να συνεχίσει τέτοια εγκυμοσύνη με τέτοιες χοριακες δεν γίνετε.  

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση 

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους 🙏

Καλό τριήμερο 🥳

@GiannisP. Περαστικά σας εύχομαι! Όλες οι ιώσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα, δεν μπορούμε να τις αποφύγουμε τελικά. Να ξεκουραστείτε και να περάσει γρήγορα! 

@Alex@ πόσο σε καταλαβαίνω με το μπούκωμα, υπέφερα κ εγώ όταν πέρασα το κρυολόγημα. Physiomer όσες πλύσεις μπορείς και εισπνοές με υδρατμούς κάπως με βοήθησαν εμένα. Αλλά όχι κ τρομερά. Μέχρι να περάσει αγανάκτησα. Μου είπε η γιατρός ότι το μπούκωμα είναι εντονότερο στην εγκυμοσύνη λόγω της υπεραιμίας. Δηλαδή δεν είναι ιδέα μας. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

9 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Κορίτσια και αγόρι καλησπέρα!

@GiannisP. Περαστικα σας!! Γρήγορη επαναδο εύχομαι!!

Εγω τελικά έχω γρίπη Β και είμαι 5η μέρα σήμερα και δεν έχουν υποχωρήσει τα συμπτώματα. Από χτες με ταλαιπωρεί και τρελό μπούκωμα, δεν αντιμετωπιζεται με τίποτα!!! Κοντεύω να τρελαθώ πλέον!! Με έχει κουράσει πάρα πολυ

Περαστικά σου κορίτσι μου... Τι άλλο έχει η γρίπη β? Καλημέρα σε όλους κ καλό μήνα να έχουμε... 

Αχχχχ αυτήν την εβδομάδα έχουμε αρκετές β επιπέδου...ξεκινάμε σιγά σιγά... Εγώ έχω μπλέξει με γιατρούς... Κ προσπαθώ να τα βολεψω βάση υποχρεώσεων...τι πράγμα κ αυτό...

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...