Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

1 hour ago, Eternity είπε:

Αυτό μου είπε και ο ίδιος, ότι είναι πιο απλή και από αποξεση. Σε άλλες κλινικές σε διώχνουν απευθείας, εδώ θα μείνω και 1 βράδυ. Εν τω μεταξύ του είχα στείλει μήνυμα το πρωί ότι είχα αιμα και να πάω να με δει και με το που με είδε, πριν με εξετάσει μου λέει :"περιδεση μυρίζομαι..." Εγώ είχα βάλει χειρότερα σενάρια στο μυαλό μου. Μέχρι και έναρξη τοκετού. Σκέφτομαι, αν είχα κάνει την αμνιοπαρακεντηση την προηγούμενη εβδομάδα και γινόταν κάτι θα νόμιζα ότι έφταιγε η αμνιοπαρακέντηση! Θέλω να πιστεύω ότι όλα γίνονται για καλό. Τώρα έχω λιγότερο αίμα και πιο ανοιχτόχρωμο. 

Κορίτσι μου περαστικά...όλα καλά θα πάνε...πωπω πάλι ταχυκαρδία με έπιασε... Κάποιος να ξεματιασει την ομάδα... Με το καλό να την κάνεις θα περιμένουμε νέα σου πως κ πως... Κ μετά να ξεκουράζεσαι περισσότερο... Το αίμα πως το βλέπεις έχει μειωθεί καθόλου? 

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 39 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Κορίτσι μου περαστικά...όλα καλά θα πάνε...πωπω πάλι ταχυκαρδία με έπιασε... Κάποιος να ξεματιασει την ομάδα... Με το καλό να την κάνεις θα περιμένουμε νέα σου πως κ πως... Κ μετά να ξεκουράζεσαι περισσότερο... Το αίμα πως το βλέπεις έχει μειωθεί καθόλου? 

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Σας ευχαριστώ ολη την ομάδα! Αν κάποια ξέρει ξεμάτιασμα όντως το χρειαζόμαστε. Τώρα που πήγα τουαλέτα είχα ελάχιστο ροζ στο σκούπισμα. Ο Φεβρουάριος ήταν πάντα γρουσούζης για μένα.... 23 Φεβρουαρίου έκανα αποξεση στην ανεμβρυική κύηση που είχα πριν το γιο μου και την ίδια ακριβώς ημέρα έμαθα ότι ο πατέρας μου έχει καρκίνο. 23 Φεβρουαρίου έπεσα και λιποθυμισα τώρα. Τώρα θα μου πείτε τι χαζά σκέφτομαι... όμως πάντα όταν έρχεται ο Φεβρουάριος έχω ένα κόμπο... 

Η καλλιέργεια κολπικου υγρού ήταν καλή. Θα μιλήσω με το γιατρό το απόγευμα να δούμε πότε θα μπω. Το κεφάλι μου πάει να σπάσει. Στο κρεβάτι ξάπλα μόνο σκέψεις κάνω. Αυτή η εγκυμοσύνη τα έχει όλα... πτώση χοριακης, απώλεια λογικά του ενός εμβρύου, αιμορραγίες το 1ο τρίμηνο, ξάπλα στο κρεβάτι, εμετοι, κρίση πανικού, λιποθυμία, περιδεση τραχήλου... Νιώθω ότι δεν έχω άλλη υπομονή. 

• Ευχή 1
  • Δύναμη! 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...