Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χωρίς να είμαι ειδικός, 16 μήνες που θήλαζα συμβουλευόμουν το site e-lactancia όπου μου πρότεινε η παιδίατρος που είναι και σύμβουλος θηλασμού και η Μαία κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. 

Το spasma apotel το βγάζει πράσινο αι γράφει την παρακεταμόλη που ανέφερες, ενώ το Buscopan το βγάζει πορτοκαλί και γράφει escopolamina

έστειλα και τα url αλλά δεν με αφήνει πρέπει να εγκριθεί από την πλατφόρμα. 

1 hour ago, dimi.tra είπε:

Μπορώ να το πω εγγυημένα πως το Buscopan και το Spasmo Apotel έχουν ακριβώς την ίδια ουσία μέσα +την παρακεταμόλη. Ας το αφήσουμε στο "ακολουθήστε τις οδηγίες του γιατρού σας και μόνο" καλύτερα. Αν δλδ σας πει πάρτε Buscopan, Spasmo Apotel ή οτιδήποτε άλλο αυτό κάνετε, ότι σας πει ο γιατρός σας. Εμένα ο δικός μου γιατρός μόνο ντεπόν μου επιτρέπει. Άλλωστε ξέρει πως θα το ψάξω στην βάση δεδομένων embryotox για την εμβρυοτοξικότητα όλων των φαρμάκων πριν το πάρω. Πως με αντέχει δεν έχω ιδέα! 

πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

Χωρίς να είμαι ειδικός, 16 μήνες που θήλαζα συμβουλευόμουν το site e-lactancia όπου μου πρότεινε η παιδίατρος που είναι και σύμβουλος θηλασμού και η Μαία κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. 

Το spasma apotel το βγάζει πράσινο αι γράφει την παρακεταμόλη που ανέφερες, ενώ το Buscopan το βγάζει πορτοκαλί και γράφει escopolamina

έστειλα και τα url αλλά δεν με αφήνει πρέπει να εγκριθεί από την πλατφόρμα. 

και της το είπε η Μαία όχι ο Γιατρός, και κακά τα ψέματα, δεν είναι όλες έμπειρες, για καλό το είπα να πάρει κάτι ποιο ελαφρύ, αφού αυτό μου είχαν πει και με βάση και το e-lactancia, σε περίπτωση εγκυμοσύνης. Ο δικός μου γιατρός μόνο ντεπόν δίνει, μετά από πολύ κλάμα και παραλαλητά δικά μου μου είπε να πάρω buscopan. Όταν όμως το έπαθα μέσα στην εγκυμοσύνη προς 6ο μήνα μου έδωσε spasmoapotel και μου απαγόρευσε τα buscopan. 

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

1 hour ago, Farmakotriftena είπε:

@pasxalia90 οπότε εισαι 9+ σε βδομάδες; Εγω αυριο κλεινω την 8η. Καπου στην  9η με 10η φτιάχνει το πραγμα με τα στομαχικά.

Εφαγα μετα απο καιρό κανονικό φαγητο (σουπα βασικα, λαχανικων και λιγες γαριδες) και 3 ωρες μετά υπέφερα. Σπασμους , εκανα και 2, εμετους μικρους ακομα και ξαπλωμένη ενιωθα το στομάχι να κινείται, μπαλακια πέρα δώθε. Ακομα επηρεασμενη ειμαι. Οποτε και σημερα με ξηρούς καρπούς θα τη βγάλω αντε να δοκιμασω κανενα γιαούρτι μπας και 

Εγώ αυχενική εκλεισα. Θα παω στον Παφιλη. Παφιλης Ιωαννης λεγεται και ειναι στο κέντρο , διπλα στον Ευαγγελισμό του μετρό. Στο 3ο μου παιδι ειχα μια πολυ δυσάρεστη εμπειρία στην β επιπέδου και ενω 2 εμβρυολογοι με είχαν τρομάξει παρα πολυ , ο Παφιλης ηταν ο μόνος θετικός και που στην τελική ήταν σωστός. Nipt ειχα κανει μονο σε εκεινη την κύηση. Τωρα εδω , αν ολα είναι καλα δεν θα κανω. Ειμαι 38 βέβαια..

Συγχαρητήρια!!!!❤️

Εγω δεν ρώτησα για να ειμαι ειλικρινής. Ο υπέρηχος εγινε οταν ημουν 6+6 (6+4 έβγαινε συμβαδιζε απόλυτα με την ωορρηξία μου) ξερω οτι σε αυτες τις βδομάδες κάποιοι γιατροί δε μετρανε κιολας γιατι ειναι νωρις. Αν ο γιατρός σου , σου ειπε ομως οτι είναι οκ, γιατί αγχώνεσαι;

@Blue Velvet ειδα τωρα τον υπέρηχο 6+6 (6+4 σε CRL) 124. Δεν μου ειπε κατι μονο οτι ολα πανε καλα.

Στις ποσες βδομάδες και μερες ηταν 136;

7η εβδομάδα ακριβώς 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 394
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 9 λεπτά , Blue Velvet είπε:

2/1 έχω και αγχώνομαι πολυ..εν τω μεταξύ ο γιατρός είναι πολύ αισιόδοξος γιατί το έμβρυο είναι μια εβδομάδα μπροστά και θεωρεί πως οι παλμοί είναι φυσιολογικοι. Εμένα μου φαίνονται χαμηλοί σε σχέση με αυτούς που είχε η κόρη μου

Καλέ τώρα δεν είπαμε να μην ανχωνεσε . Τέλος πάντων αν ανχωνεσε Κ δεν μπορείς να το σκέφτεσε εγώ τι έκανα πήγαινα στο μαιευτήριο έλεγα έχω μια μικρή ενόχληση θέλω να κάνω υπέρηχο έκανα τον υπέρηχο ρωτάγα Κ όλες τις απορίες τον άλλο γιατρό σαν δεύτερη γνώμη Κ έκλεινε το θέμα γιατί είχα Κ μια δεύτερη γνώμη 

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Καλέ τώρα δεν είπαμε να μην ανχωνεσε . Τέλος πάντων αν ανχωνεσε Κ δεν μπορείς να το σκέφτεσε εγώ τι έκανα πήγαινα στο μαιευτήριο έλεγα έχω μια μικρή ενόχληση θέλω να κάνω υπέρηχο έκανα τον υπέρηχο ρωτάγα Κ όλες τις απορίες τον άλλο γιατρό σαν δεύτερη γνώμη Κ έκλεινε το θέμα γιατί είχα Κ μια δεύτερη γνώμη 

Τώρα μου βάλες ιδέα και βλέπω κάθε 2 μέρες να πηγαίνω αλλού για υπέρηχο να βεβαιώνομαι οτι χτυπάει η καρδούλα 

• Χαχα 3

πρίν από 8 λεπτά , Eustathia είπε:

Τώρα μου βάλες ιδέα και βλέπω κάθε 2 μέρες να πηγαίνω αλλού για υπέρηχο να βεβαιώνομαι οτι χτυπάει η καρδούλα 

ΧΑ ΧΑ Ε κάθε δύο μέρες θα σπάσεις όλα τα ρεκόρ.  

• Χαχα 2

1 ώρα πρίν, Blue Velvet είπε:

2/1 έχω και αγχώνομαι πολυ..εν τω μεταξύ ο γιατρός είναι πολύ αισιόδοξος γιατί το έμβρυο είναι μια εβδομάδα μπροστά και θεωρεί πως οι παλμοί είναι φυσιολογικοι. Εμένα μου φαίνονται χαμηλοί σε σχέση με αυτούς που είχε η κόρη μου

Μπορει να ειναι γιος γι'αυτο❤️

• Μου αρέσει 3

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα... Χθες κ σήμερα είμαι τόσο χάλια όσο δεν πάει...είμαι στο αποκορύφωμα... Κουράστηκα να κάνω εμετούς...δεν μένει τίποτα μεσα...είμαι χάλια χαλιά χαλιά... εξαντλημένη φουλ... Πώς θα περάσουν άλλες τρεις βδομάδες σίγουρα μου λέτε?  Κ εγώ συμφωνώ με μια κοπέλα που είπε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι σε κάποια πράγματα...μόνο υπομονή μεχρι την επόμενη φορά... Κ εγώ σκέφτομαι διάφορα,αλλά υπομονή μεχρι την αυχενική...δεν μπορω να κάνω κάτι... Παίζει όμως κ αυτόε το αγόρι...νομίζω κ εγώ ότι κορίτσι με αγόρι διαφέρουν...όλα καλά θα είναι...σκεφτόμαστε θετικά αλλιώς θα τρελαθουμε 

• Δύναμη! 1

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

πρίν από 1 λεπτό , Αννούλαααα είπε:

Κορίτσια καλησπέρα... Χθες κ σήμερα είμαι τόσο χάλια όσο δεν πάει...είμαι στο αποκορύφωμα... Κουράστηκα να κάνω εμετούς...δεν μένει τίποτα μεσα...είμαι χάλια χαλιά χαλιά... εξαντλημένη φουλ... Πώς θα περάσουν άλλες τρεις βδομάδες σίγουρα μου λέτε?  Κ εγώ συμφωνώ με μια κοπέλα που είπε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι σε κάποια πράγματα...μόνο υπομονή μεχρι την επόμενη φορά... Κ εγώ σκέφτομαι διάφορα,αλλά υπομονή μεχρι την αυχενική...δεν μπορω να κάνω κάτι... Παίζει όμως κ αυτόε το αγόρι...νομίζω κ εγώ ότι κορίτσι με αγόρι διαφέρουν...όλα καλά θα είναι...σκεφτόμαστε θετικά αλλιώς θα τρελαθουμε 

Καλή δύναμη σου εύχομαι! Προσπάθησε να ενυδατώνεσαι όσο μπορείς! 

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, Αννούλαααα είπε:

Κι εγώ σήμερα είμαι πολυ χάλια. Δεν εχω φάει καθόλου. Τωρα θα δοκιμάσω λιγο γιαούρτι να φαω...

2 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Αλήθεια?Τα αγόρια έχουν πιο χαμηλους παλμούς?Δεν το ήξερα,πρώτη φορά το ακούω 😮

Α δεν το ειπα γι'αυτό 😅😅 δεν έχω ιδέα αν τα αγόρια έχουν διαφορά στους χτύπους με τα κορίτσια. Πάντως σε εμενα τα κορίτσια έβγαιναν μικρότερα στον υπέρηχο και τα αγόρια μεγαλύτερα! Τυχαιο δεν ξέρω (εχω 2 αγόρια 2 κορίτσια). Αυτο το μπεμπε βγαίνει 2 μέρες μικρότερο. Εσενα που βγαίνει μεγαλύτερο μπορεί να είναι γιος.

@Αννούλαααα δεν εχεις δει καμία διαφορά στα συμπτώματα, απ'οταν έκλεισες την 9η;; 

yplDp3.png

πρίν από 33 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Κι εγώ σήμερα είμαι πολυ χάλια. Δεν εχω φάει καθόλου. Τωρα θα δοκιμάσω λιγο γιαούρτι να φαω...

Α δεν το ειπα γι'αυτό 😅😅 δεν έχω ιδέα αν τα αγόρια έχουν διαφορά στους χτύπους με τα κορίτσια. Πάντως σε εμενα τα κορίτσια έβγαιναν μικρότερα στον υπέρηχο και τα αγόρια μεγαλύτερα! Τυχαιο δεν ξέρω (εχω 2 αγόρια 2 κορίτσια). Αυτο το μπεμπε βγαίνει 2 μέρες μικρότερο. Εσενα που βγαίνει μεγαλύτερο μπορεί να είναι γιος.

@Αννούλαααα δεν εχεις δει καμία διαφορά στα συμπτώματα, απ'οταν έκλεισες την 9η;; 

Θυμάμαι πως και η κόρη μου ήταν λίγες μέρες πιο μεγάλη από την εβδομάδα της,οπότε δεν ξέρω τι να πω..αγχώνομαι μήπως έχει κάτι το μωράκι και δεν έχει πιο υψηλούς παλμούς..ο γιατρός απ' την άλλη είναι πολύ ήρεμος

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Θυμάμαι πως και η κόρη μου ήταν λίγες μέρες πιο μεγάλη από την εβδομάδα της,οπότε δεν ξέρω τι να πω..αγχώνομαι μήπως έχει κάτι το μωράκι και δεν έχει πιο υψηλούς παλμούς..ο γιατρός απ' την άλλη είναι πολύ ήρεμος

Εμπιστεύσου τη γνώμη του γιατρού, αν ήταν κάτι ανησυχητικό θα σου το έλεγε. Μην προσθέτουμε εξτρα άγχη στους εαυτούς μας❤️ 

Just now, Eustathia είπε:

Εμπιστεύσου τη γνώμη του γιατρού, αν ήταν κάτι ανησυχητικό θα σου το έλεγε. Μην προσθέτουμε εξτρα άγχη στους εαυτούς μας❤️ 

Εγώ που δεν έχω συμπτώματα πέρα από το στήθος και κάτι ψιλά να ανησυχήσω? Νιώθω από χθες καλύτερα γενικά, σαν να μην..... Δεν θέλω να το πω.... Πφφφφ 

• Ευχή 1

1 ώρα πρίν, Farmakotriftena είπε:

Αχχχ πόσο σε καταλαβαίνω...το έφαγες το γιαούρτι? Σου έμεινε?  Όχι όχι τα ίδια είμαι εμένα συνήθως από την δωδέκατη αρχίζουν κ υποχωρούν... Πειναωωωωω... Δειψαωωω... Να κλάψω θέλω....

1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Μην συγκρίνουμε εγκυμοσύνες... Μπορεί να είναι ίδιες μέρες αλλά η εμφύτευση να έγινε λίγο αργότερα...πολλά μπορεί .. θα συμφωνήσω με την κοπέλα που λέει ότι να ακούς τον γιατρό σου... Όλα καλά θα πάνε... 

• Ευχή 1

@Eustathia ποσο εισαι; Ολο ξεχναω βρε κορίτσια. Εγω προχθε ημουν καπως καλυτερα, χθες ακόμα καλύτερα μεχρι αργα το απόγευμα. (Και είχα αγχωθει  παρα πολυ) Μετα αρχισαν τα όργανα. Σημερα ειμαι πάλι χάλια.

@Αννούλαααα το εφαγα το γιαούρτι ευτυχώς δεν με πείραξε. Αλλα ρε παιδι μου, το εφαγα χωρίς καθόλου όρεξη και σα να μην είχε γεύση. Δεν εχω ορεξη για κανένα φαγητό, δεν μου κάνει αίσθηση τίποτα. Τωρα με αυτο εμεινα. Ουτε λογος για κατι αλλο. Δεν ρωτας τον γιατρό σου μήπως να πάρεις κάτι; Εγώ εμετούς δεν εχω, μονο σπασμους. Εσυ κάνεις όμως και εμετούς. 

@Blue Velvet αν δεν αντεχεις μεχρι 2/1 που ειναι η αυχενική σου, ζητα ειτε απ τον γιατρό να σε δει, είτε πήγαινε σε καποια μαιευτική κλινική να κανεις έναν απλό υπέρηχο να ησυχάσεις!!❤️ Εγω αυτο θα έκανα. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

yplDp3.png

@Farmakotriftena προσπαθώ να το αποφύγω γιατί έχω κ ελκωδη κολίτιδα, σάκχαρο, θυροειδή.... Ήδη μου φαίνεται παίρνω πολλά...λέω άλλες τρεις βδομάδες έμειναν να κάνω υπομονή.... 

Ρε κορίτσια κ πολύ πονοκέφαλο...εσείς έχετε?

Επίσης αν κ νωρίς που θα γεννήσεις έχετε κάτι στο μυαλο σας?

@Farmakotriftena πάντως λέω μπράβο σου που έχεις ήδη τόσα παιδάκια κ κάνεις κι άλλο... Έχεις πολύ υπομονή φαίνεται...😁...

πρίν από 19 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@Eustathia ποσο εισαι; Ολο ξεχναω βρε κορίτσια. Εγω προχθε ημουν καπως καλυτερα, χθες ακόμα καλύτερα μεχρι αργα το απόγευμα. (Και είχα αγχωθει  παρα πολυ) Μετα αρχισαν τα όργανα. Σημερα ειμαι πάλι χάλια.

@Αννούλαααα το εφαγα το γιαούρτι ευτυχώς δεν με πείραξε. Αλλα ρε παιδι μου, το εφαγα χωρίς καθόλου όρεξη και σα να μην είχε γεύση. Δεν εχω ορεξη για κανένα φαγητό, δεν μου κάνει αίσθηση τίποτα. Τωρα με αυτο εμεινα. Ουτε λογος για κατι αλλο. Δεν ρωτας τον γιατρό σου μήπως να πάρεις κάτι; Εγώ εμετούς δεν εχω, μονο σπασμους. Εσυ κάνεις όμως και εμετούς. 

@Blue Velvet αν δεν αντεχεις μεχρι 2/1 που ειναι η αυχενική σου, ζητα ειτε απ τον γιατρό να σε δει, είτε πήγαινε σε καποια μαιευτική κλινική να κανεις έναν απλό υπέρηχο να ησυχάσεις!!❤️ Εγω αυτο θα έκανα. 

Είμαι στην 9η εβδομάδα, 8+3 για την ακρίβεια... Έστειλα κ στη γιατρό τα αποτελέσματα όλων των εξετάσεων σήμερα, της περιέγραψα και για τα μπεζ υγρά και θα δούμε τι θα μου πει. Της είπα ανησυχώ που δεν έχω ιδιαίτερα συμπτώματα. Ελπίζω να μη φανώ παρανοϊκή 😇

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...