Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MarStam είπε:

Μίλησα, μου είπαν και εμένα το ίδιο, 2η ημέρα κανονικής ροής. Οπότε πάμε Τετάρτη για εξετάσεις . Τον πρωτο υπερηχο ποια μέρα τον κάνατε για να διαπιστωθεί πως δεν υπάρχουν κυστες ? Ο γιατρός μου λέει να πάω σήμερα,  δεν υπάρχει θέμα, αλλά από το κέντρο μου είπαν να πάω 2η μέρα, ταυτόχρονα με τις εξετάσεις. Τι ακολουθώ τώρα? ( με παρακολουθεί ο γυναικολος μου μέχρι την ωοληψια ).

Δεν ξέρω τωρα σε αυτό, κοριτσι. Πάντως εχω την εντύπωση ότι δεν έχει τόση σημασια αν θα πας πρώτη ή δεύτερη. Εγώ είχα πάει πρώτη γιατί δεν μπορούσε τη δεύτερη ο γιατρός μου. Αλλά από όσο κατάλαβα είτε την πρώτη είτε τη δεύτερη πήγαινα δεν του έκανε, του συγκεκριμένου τουλάχιστον, κάποια διαφορά. 

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Όχι μωρέ τώρα έχει πολλές ιώσεις.  Μην ανχωνεσε ! 

Μακάρι!!! Ο γιατρός μου είπε αν κολλήσω θα περάσω άσχημα αλλά δεν κάνει κακό στα μωράκια!

Το πιο δύσκολο της υπόθεσης είναι το άγχος του άντρα μου μην πάθω κάτι χαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Μακάρι!!! Ο γιατρός μου είπε αν κολλήσω θα περάσω άσχημα αλλά δεν κάνει κακό στα μωράκια!

Το πιο δύσκολο της υπόθεσης είναι το άγχος του άντρα μου μην πάθω κάτι χαχαχαχαχα

Πες να μην ανχωνετε Κ σε πονοκεφαλιαζει κιόλας δεν φτάνει το κρύωμα ! Δεν παθαίνεις τίποτα μωρέ ξεκούρασου με τα ζεστά σου Κ θα συνέλθεις όλα καλά ! 

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Alex@ είπε:

Ευχαριστώ πολύ!! Μάλλον θα πάμε με τον πολιτικό να τελειώνουμε. Την θέλει την βέρα λέει χαχαχαχ 

Επίσης, καθώς ψάχνουμε σπίτι τη Παρασκευή πήγαμε να δούμε ένα και μας έφαγε το κρύο.

Σήμερα σηκώθηκα με βήχα, όχι ξηρό αλλά ούτε και αμάν βαθύ, νιώθω λίγο τον λαιμό ερεθισμένο, να γρατζουνάει αλλά μπορώ να φάω και να πιω, ένιωθα καλά όμως μέχρι πριν καμιά 1.5 ώρα που ένιωθα κόπωση, έβαλα θερμόμετρο και έδειξε 37.5, επίσης έχω μυικους πόνους στα πόδια αλλά αυτο ίσως να είναι και επειδή κοιμάμαι πλάγια συνέχεια. Περιμένω τον άντρα μου να φέρει ντεπόν.

Λέτε να είναι γρίπη Α;; ελπίζω σε κοινό κρυολόγημα 

Περαστικά σου κορίτσι μου...κάνε ένα τεστ τριπλό αύριο να είσαι σίγουρη...αν κ πλέον τα περνάμε πιο καλά...

Εμβόλιο έχεις κάνει?

@Eustathia δεν έχουμε συζητήσει ακόμα σε αυτό το μωρο...αλλά έχω γεννήσει τα άλλα δύο στον ίδιο κ δεν μας πήρε πολλά κ τις δύο φορές... Οπότε πιστεύω θα μου πει τα ίδια.... Μετά την β επιπέδου στις 26 εβδομάδες που θα πάμε θα τον ρωτήσουμε...

• Μου αρέσει 1

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...