Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

εγώ όσες άκυρες αιμορραγίες είχα ήταν βιοχημικές, ίσα που τις προλάβαινα με τεστάκι. 

γιατί έκανες και άλλη; 

μια χαρά είναι δεν διπλασιάζεται πάντα. και πέφτουν οι ρυθμοί. 

έκανες υπέρηχο;

Ο γιατρός μου είπε. Την πέμπτη πάω για υπέρηχο. Αν υποθέσουμε ότι χθες στις 3 ημέρες έπρεπε να έχει διπλασιαστεί, δλδ 4000 σήμερα είναι 5215. 

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!

Πως είστε; Εγώ σήμερα είχα γιατρό όλα καλά μας είπε όπως και οι εξετάσεις μου. Λίγο μεγαλύτερο το μωρό αλλά ελπίζω να μην σημαίνει κάτι αυτό.

10/03 έχω β' επιπέδου και ανυπομονώ να δούμε και εκεί ότι όλα είναι καλά.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

vEsSp3.png 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 ώρες πρίν, linaa είπε:

Επίσης @Alex@ να προσθέσω ότι από άποψη δικαιωμάτων η μόνη διαφορά είναι μόνο σε περίπτωση θανάτου Κ διαζυγίου  δηλαδή σύνταξη Κ τέτοια γιατί κληρονομικά πάνε στα παιδιά έτσι Κ αλλιώς.  

Σε περίπτωση αναγνώρισης μόνο χωρίς γάμο έχεις το πλεονέκτημα σε παιδικούς σταθμούς διακοπές δημοτική απασχόληση στα παιδιά κτλ ως μονογονεας τα δικαίουσε όλα. 

Με την αναγνώριση ο άντρας δεν έχει λόγο για τα παιδια;; πχ να πάει στο σχολείο για κάποιο πρόβλημα ;

Μόνο το επίθετο δινει;; και το αποκλειστικό δικαίωμα κηδεμονία είναι της μαμας;

Δεν έχουμε προτεραιότητα τον γάμο, όχι ότι δεν θέλουμε καθόλου αλλά έχουμε στεγνώσει οικονομικά και προτιμάμε να κάνουμε αλλά πράγματα σημαντικά.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις!!!❤️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την αναγνώριση ο άντρας δεν έχει λόγο για τα παιδια;; πχ να πάει στο σχολείο για κάποιο πρόβλημα ;

Δεν έχουμε προτεραιότητα τον γάμο, όχι ότι δεν θέλουμε καθόλου αλλά έχουμε στεγνώσει οικονομικά και προτιμάμε να κάνουμε αλλά πράγματα σημαντικά.

Ο πολιτικός γάμος έχει ένα κόστος την αναγγελία στην εφημερίδα κ το παράβολο στο Δήμο (κάποιοι Δήμοι έχουν 30 ευρώ, άλλοι 70, άλλοι 100). Μπορείς με αυτά τα 2 έξοδα να παντρευτείς. 

Το σύμφωνο συμβίωσης το απλό ξεκινάει περίπου 100-150 ευρώ κ αν προσθέσεις κ άλλα πράγματα (το φουλ εξτρα) πάει 200-250.

Ο πολιτικός πχ μπορεί με 60 να γίνει 💪 αν δεν θες κ τα υπόλοιπα του γάμου. 

Ελπίζω να σε βοήθησα σαν συμπληρωματικες πληροφορίες. Για την αναγνώριση εγώ δεν ψάχτηκα καθόλου να σου πω γιατί δεν μας ενδιέφερε εξ αρχής. 

πρίν από 53 λεπτά , kerasia93 είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!

Πως είστε; Εγώ σήμερα είχα γιατρό όλα καλά μας είπε όπως και οι εξετάσεις μου. Λίγο μεγαλύτερο το μωρό αλλά ελπίζω να μην σημαίνει κάτι αυτό.

10/03 έχω β' επιπέδου και ανυπομονώ να δούμε και εκεί ότι όλα είναι καλά.

Υπέροχα νέα 🙏 με το καλό! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 13 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλέ σε όλα έχει λόγο. Παντού φαίνετε ο πατέρας Κ παντού πρέπει να υπογραφεί κανονικά. Απλά όταν κάνεις χαρτιά για παιδικό σταθμό δημόσιο πχ φαίνεστε μονογονεας οπότε έχεις μόρια . 

Κ στα κδαπ πχ σε περνούν ως μονογονεα. Δεν χρειάζετε πχ η φορολογική δήλωση Κ των δύο γονιών. Στα σχολεία υπογραφές για εγγραφή να τα περνει Κ οτιδήποτε ο πατέρας ζήτητε κανονικά 

Επίσης Κ αν θέλει ο πατέρας το ασφαλίζει στην δικιά του ασφάλεια . Εμένα πχ το ασφαλίζει ο άντρας μου. Στο μόνο που δεν υπάρχει δικαίωμα είναι στην γυναίκα μετά θάνατον Κ σε διαζύγιο για περιουσία . Τίποτα άλλο . Όλα τα υπόλοιπα είναι ίδια. 

Α Κ το όνομα του πατέρα περνουν τα παιδιά μετά το μαιευτήριο . Κ αυτό το αλλάζεις σε ρωτάνε όταν πας στο δημαρχείο . Κ εμένα του πατέρα του το όνομα έχει . 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Καλέ σε όλα έχει λόγο. Παντού φαίνετε ο πατέρας Κ παντού πρέπει να υπογραφεί κανονικά. Απλά όταν κάνεις χαρτιά για παιδικό σταθμό δημόσιο πχ φαίνεστε μονογονεας οπότε έχεις μόρια . 

Κ στα κδαπ πχ σε περνούν ως μονογονεα. Δεν χρειάζετε πχ η φορολογική δήλωση Κ των δύο γονιών. Στα σχολεία υπογραφές για εγγραφή να τα περνει Κ οτιδήποτε ο πατέρας ζήτητε κανονικά 

Επίσης Κ αν θέλει ο πατέρας το ασφαλίζει στην δικιά του ασφάλεια . Εμένα πχ το ασφαλίζει ο άντρας μου. Στο μόνο που δεν υπάρχει δικαίωμα είναι στην γυναίκα μετά θάνατον Κ σε διαζύγιο για περιουσία . Τίποτα άλλο . Όλα τα υπόλοιπα είναι ίδια. 

Α Κ το όνομα του πατέρα περνουν τα παιδιά μετά το μαιευτήριο . Κ αυτό το αλλάζεις σε ρωτάνε όταν πας στο δημαρχείο . Κ εμένα του πατέρα του το όνομα έχει . 

Αυτό δεν το πολυπιάνω εγώ, γιατί η αναγνώριση έχει μόρια μονογονεϊκότητας??? 

Just now, Eustathia είπε:

Κ με το σύμφωνο συμβίωσης μπορείς να κάνεις χωριστή φορολογική δήλωση αλλά δεν έχει σχέση αυτό με μόρια. 

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , Eustathia είπε:

Κ με το σύμφωνο συμβίωσης μπορείς να κάνεις χωριστή φορολογική δήλωση αλλά δεν έχει σχέση αυτό με μόρια. 

Ναι μπορεί να κάνεις φορολογική δήλωση χωριστά αλλά είσαι κάτω από την ίδια στέγη αυτή είναι η διαφορά. Οικονομικά η αναγνώριση δεν έχει απαιτήσεις εκτός αν πας δικαστικά Κ έχεις χαρτί . Οπότε είσαι μονογονεας 

Just now, linaa είπε:

Ναι μπορεί να κάνεις φορολογική δήλωση χωριστά αλλά είσαι κάτω από την ίδια στέγη αυτή είναι η διαφορά. Οικονομικά η αναγνώριση δεν έχει απαιτήσεις εκτός αν πας δικαστικά Κ έχεις χαρτί . Οπότε είσαι μονογονεας 

Ναι αλλά εφόσον δεν έχει ο ένας γονέας αποκλειστική επιμέλεια πώς θεωρείται μονογονεϊκή οικογένεια. Κ οι διαζευγμένοι μένουν χωριστά αλλά αν υπάρχει συνεπιμέλεια δεν είναι μονογονεϊκή οικογένεια 🤷

Ή στον παιδικό εφόσον το παραλαμβάνουν κ οι 2 γονείς, πώς έχει μπει σαν μονογονεϊκή οικογένεια με μόρια... 

Είναι κάποια πράγματα θολά σε αυτή τη χώρα. Προσπαθώ να καταλάβω κ εγώ, δεν το προσωποποιώ. Απλά να γνωρίζουμε όλες τις επιλογές είναι καλό 😇

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Eustathia είπε:

Ναι αλλά εφόσον δεν έχει ο ένας γονέας αποκλειστική επιμέλεια πώς θεωρείται μονογονεϊκή οικογένεια. Κ οι διαζευγμένοι μένουν χωριστά αλλά αν υπάρχει συνεπιμέλεια δεν είναι μονογονεϊκή οικογένεια 🤷

Ή στον παιδικό εφόσον το παραλαμβάνουν κ οι 2 γονείς, πώς έχει μπει σαν μονογονεϊκή οικογένεια με μόρια... 

Είναι κάποια πράγματα θολά σε αυτή τη χώρα. Προσπαθώ να καταλάβω κ εγώ, δεν το προσωποποιώ. Απλά να γνωρίζουμε όλες τις επιλογές είναι καλό 😇

Στο διαζύγιο υπάρχει η διατροφή . Οπότε πάει με την δικαστική απόφαση . 

Just now, linaa είπε:

Στο διαζύγιο υπάρχει η διατροφή . Οπότε πάει με την δικαστική απόφαση . 

Άρα στην αναγνώριση ουσιαστικά φαίνεται ότι ο πατέρας δεν συνεισφέρει οικονομικά. Αυτή είναι η διαφορά. 

πρίν από 4 λεπτά , Eustathia είπε:

Στην αναγνώριση στην ουσία ο άλλος απλά αναγνωρίζει ότι είναι παιδί του κάπως έτσι οικονομικά προς την γυναίκα του δεν υπάρχει υποχρέωση . Στο διαζύγιο απαιτεί Κ η γυναίκα χρήματα αν θέλει κάπως έτσι.  

πρίν από 1 λεπτό , Eustathia είπε:

Άρα στην αναγνώριση ουσιαστικά φαίνεται ότι ο πατέρας δεν συνεισφέρει οικονομικά. Αυτή είναι η διαφορά. 

Ναι ο πατέρας φαίνετε ότι απλώς είναι παιδί του. Οικονομικά για το παιδί πρέπει να απαιτησεις δικαστικά για να φανεί κάπου 

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Στην αναγνώριση στην ουσία ο άλλος απλά αναγνωρίζει ότι είναι παιδί του κάπως έτσι οικονομικά προς την γυναίκα του δεν υπάρχει υποχρέωση . Στο διαζύγιο απαιτεί Κ η γυναίκα χρήματα αν θέλει κάπως έτσι.  

Ναι κατάλαβα 🙏 

Πάντως υπάρχουν επιλογές για όλους, καλό είναι αυτό! 

Κ ωραία εδώ που είμαστε διάφορες περιπτώσεις κ τα συζηταμε 😇

πρίν από 8 λεπτά , Eustathia είπε:

Ναι κατάλαβα 🙏 

Πάντως υπάρχουν επιλογές για όλους, καλό είναι αυτό! 

Κ ωραία εδώ που είμαστε διάφορες περιπτώσεις κ τα συζηταμε 😇

Ναι ευτυχώς έχουν απλοποιήσει πολύ τα χαρτιά . Γιατί νομίζω παλιότερα έμπλεκες για να βγάλεις άκρη Κ γι'αυτό έχει μείνει ότι καλητερα να παντρευτείς να τελειώνεις.  

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Ναι ευτυχώς έχουν απλοποιήσει πολύ τα χαρτιά . Γιατί νομίζω παλιότερα έμπλεκες για να βγάλεις άκρη Κ γι'αυτό έχει μείνει ότι καλητερα να παντρευτείς να τελειώνεις.  

Κ στον πολιτικό το ίδιο, όλα τα κάνεις μέσω gov, δεν τρέχεις πλέον ληξιαρχείο, δημαρχείο κλπ. 

Εγώ έτσι τα θέλω όλα, online🙈 όσο περισσότερο τόσο το καλύτερο. 

Αρχικά αν δεν ήταν έτσι, δεν υπήρχε περίπτωση να προλάβουμε. Γιατί δουλεύουμε φουλ. Κ δεν μπορείς να τρέχεις εργάσιμες ώρες κ ημέρες. 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, linaa είπε:

Ευχαριστώ πολύ!! Μάλλον θα πάμε με τον πολιτικό να τελειώνουμε. Την θέλει την βέρα λέει χαχαχαχ 

Επίσης, καθώς ψάχνουμε σπίτι τη Παρασκευή πήγαμε να δούμε ένα και μας έφαγε το κρύο.

Σήμερα σηκώθηκα με βήχα, όχι ξηρό αλλά ούτε και αμάν βαθύ, νιώθω λίγο τον λαιμό ερεθισμένο, να γρατζουνάει αλλά μπορώ να φάω και να πιω, ένιωθα καλά όμως μέχρι πριν καμιά 1.5 ώρα που ένιωθα κόπωση, έβαλα θερμόμετρο και έδειξε 37.5, επίσης έχω μυικους πόνους στα πόδια αλλά αυτο ίσως να είναι και επειδή κοιμάμαι πλάγια συνέχεια. Περιμένω τον άντρα μου να φέρει ντεπόν.

Λέτε να είναι γρίπη Α;; ελπίζω σε κοινό κρυολόγημα 

πρίν από 7 λεπτά , Alex@ είπε:

Ευχαριστώ πολύ!! Μάλλον θα πάμε με τον πολιτικό να τελειώνουμε. Την θέλει την βέρα λέει χαχαχαχ 

Επίσης, καθώς ψάχνουμε σπίτι τη Παρασκευή πήγαμε να δούμε ένα και μας έφαγε το κρύο.

Σήμερα σηκώθηκα με βήχα, όχι ξηρό αλλά ούτε και αμάν βαθύ, νιώθω λίγο τον λαιμό ερεθισμένο, να γρατζουνάει αλλά μπορώ να φάω και να πιω, ένιωθα καλά όμως μέχρι πριν καμιά 1.5 ώρα που ένιωθα κόπωση, έβαλα θερμόμετρο και έδειξε 37.5, επίσης έχω μυικους πόνους στα πόδια αλλά αυτο ίσως να είναι και επειδή κοιμάμαι πλάγια συνέχεια. Περιμένω τον άντρα μου να φέρει ντεπόν.

Λέτε να είναι γρίπη Α;; ελπίζω σε κοινό κρυολόγημα 

Όχι μωρέ τώρα έχει πολλές ιώσεις.  Μην ανχωνεσε ! 

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...