Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Sofiiii είπε:

Εύχομαι να μην πήγαινε σε μένα αυτό 🤣 

Κοίταξε λίγο επειδή είμαστε μεγάλες γυναίκες καμιά φορά και το πώς θα γράψεις κάτι ή ακόμη και το πώς θα το πεις μπορεί λόγω επιβεβαρημενου ψυχολογικού κλίματος κάποια να το πάρει στραβά κάποια να μιλήσει λάθος άθελά της ,ανθρώπινο είναι ..τα συναισθήματα σε τέτοιες καταστάσεις ειναι σαν ορμονικές διαταραχές🙃

Να σου πω μια εμπειρία;είχα ένα ζευγάρι φίλους από εξωτερικό που για χρόνια τους φιλοξενούσα γιατί ερχόντουσαν εδώ για εξωσωματική ,κάθε φορά η γυναίκα σε μεγάλους μήνες 5,7 μηνών απέβαλε ,μιλάμε για χρόνια προσπάθεια και ήταν καταβεβλημένο το ζευγάρι,χρήματα είχαν πολλά να το στηρίξουν οπότε συνέχιζαν ...κάθε φορά που ερχόντουσαν ένιωθα παρά πολύ άσχημα επειδη είχα παιδιά δηλαδή πιεζομουν ψυχολογικά δεν ήξερα πως να συμπεριφερθω και αισθανομουν πόσο άδικο είναι αυτή η γυναίκα που τόσο πολύ το ποθεί να μην έχει ενα δικό της μωρό ...και όταν με κοίταζε αισθανομουν αυτό ότι το νιώθει και για μένα ήταν άδικο...

Προσευχομουν να τα καταφέρει  μέσα από την καρδιά μου, τελικά στα πενήντα της χρόνια μετά από τεράστιο Γολγοθά ,προεκλαμψία ,θέμα με καρδιά,αύξηση βάρους και άλλα τόσα τα κατάφερε με δοτρια ,δεν τα είχαν παρατήσει ποτέ και τα κατάφεραν τελικά.

Όσο για την υιοθεσία που αναφέρθηκε παραπάνω είναι ένα άλλο δύσκολο κομμάτι δεν είναι τόσο εύκολο είχα φίλους ζευγάρι που περίμεναν 20 χρόνια στο τέλος όταν έφτασε η σειρά τους δεν είχαν κουράγιο και είπαν δώστε το στο επόμενο ζευγάρι εμείς γεράσαμε τουλάχιστον ας το πάρει ένα ζευγάρι νεότερο να το μεγαλώσει.

Όχι δεν πήγαινε σε εσένα. Σε σχέση με τα παιδιά μιλάω από την έξω ζωή, από επαφές με συγγενείς φίλους και απλά περαστικούς. 😬 

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες. 

@Angel-11 περαστικά και υπομονή, έχεις όλη μου τη θετική σκέψη, θα πάνε όλα καλά. 

@Nandiadrg καλώς μας ήρθες. 

Εμείς είχαμε χθες τη καθιερωμένη επίσκεψη στον γυναικολόγο (κάθε τρεις βδομάδες) όπου ήταν όλα πάρα πολύ καλά. Είδαμε και στον υπέρηχο πεντακάθαρα τη παλάμη με τα δαχτυλάκια (κλασσική ατάκα του γιατρού "ελπίζω να μας χαιρετάει και να μη μας μουντζώνει"), έγραψε εξετάσεις αίματος και ούρων και σε 3 εβδομάδες πάλι ραντεβού ώστε να μας πει πότε θα κάνουμε τη Β επιπέδου. 

Να προσέχετε, να τρώτε υγιεινά και να ξεκουράζεστε όσο μπορείτε.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλησπέρα.Ηθελα να σας κάνω μια ερώτηση.Η κουμπαρα μου είναι έγκυος 12 εβδομάδων.Εχθες έκανε την αυχενική και της είπε ο γιατρός ότι τα βλέπει όλα καλά.Σημερα που βγήκε η Papp a η χωριακη ήταν 22.Ειναι κάτι γνωρίζεται?Ευχαριστβ 

πρίν από 58 λεπτά , Ολγακι96 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα.Ηθελα να σας κάνω μια ερώτηση.Η κουμπαρα μου είναι έγκυος 12 εβδομάδων.Εχθες έκανε την αυχενική και της είπε ο γιατρός ότι τα βλέπει όλα καλά.Σημερα που βγήκε η Papp a η χωριακη ήταν 22.Ειναι κάτι γνωρίζεται?Ευχαριστβ 

Στην pap- μετράνε την ελεύθερη χοριακη Κ συνιπολλογιζουν τις τιμές για να βγουν τα αποτελέσματα στα ποσοστά. Δεν είναι το ίδιο πράγμα με την χοριακη που μετράμε για να δούμε την κύηση 

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Στην pap- μετράνε την ελεύθερη χοριακη Κ συνιπολλογιζουν τις τιμές για να βγουν τα αποτελέσματα στα ποσοστά. Δεν είναι το ίδιο πράγμα με την χοριακη που μετράμε για να δούμε την κύηση 

Ναι το γνωρίζω αυτό.Απλα ήθελα να μάθω αν σημενει κάτι κακό που ήταν ανεβασμένη 

πρίν από 28 λεπτά , Ολγακι96 είπε:

Ναι το γνωρίζω αυτό.Απλα ήθελα να μάθω αν σημενει κάτι κακό που ήταν ανεβασμένη 

Συμψηφιζεται με κάποιο αλγόριθμο Κ βγαίνουν τα τροποποιημένα ποσοστά στην αυχενική. Μόνη της η τιμή δεν λέει κάτι τα ποσοστά λένε 

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, linaa είπε:

Συμψηφιζεται με κάποιο αλγόριθμο Κ βγαίνουν τα τροποποιημένα ποσοστά στην αυχενική. Μόνη της η τιμή δεν λέει κάτι τα ποσοστά λένε 

Ααα εντάξει ευχαριστώ παρά πολύ.

• Μου αρέσει 1

22 ώρες πρίν, Angel-11 είπε:

Εγώ προσωπικά δεν βρίσκω κανένα λόγο να μην μπορεί μια έγκυος να συνεχίσει τη δουλειά της εκτός βέβαια αν μιλάμε για κάποιο επικίνδυνο επάγγελμα που μπορεί να την επιβαρύνει η να τις κάνει κακό.Πχ μια δουλειά με φόρτωμα ξεφόρτωμα .

Επειδή έχω και εγώ κάποια σχέση με τα ιατρικά τα τελευταία χρόνια και μαθαίνω πολλά πράγματα σίγουρα μας προκαλεί επιπλέον σκέψεις γιατί γνωρίζουμε κάποιες λεπτομέρειες παραπάνω.Βέβαια κάποιες φορές η χαλαρότητα κάποιων είναι αξιοζήλευτη χαχα λες ρε παιδί μου αυτοί περνάνε καλά! Γενικά σαν άνθρωπος βέβαια θα έλεγα οτι και εγώ ανήκω σ αυτούς που είναι χαλαροί όχι βέβαια λόγω άγνοιας .Έτσι είναι ο χαρακτήρας μου .Είμαι υπερβολικά ψύχραιμη και δεν τα χάνω εύκολα.Αλλά στο θέμα της εγκυμοσύνης έχουν έρθει τα πάνω κάτω.Πιστεύω οι πολλές αποβολές και αναποδιές με κούρασαν και δεν έχω πλέον αντοχές.

Όσο για το φαγητό φυσικά και μας ζαλίζουν όλες να τρώμε για δυο λες και το μωρό θέλει μια έξτρα μερίδα σε κάθε γεύμα .Εγώ προσωπικά ακούω το σώμα μου και τρώω όσο πεινάω.Το μόνο που άλλαξα είναι οτι προσπαθώ να μην τρώω πολλά γλυκά ,που εντάξει δεν έτρωγα και συνέχεια,για να μην έχω θέμα.Βέβαια βοήθησε κ η απέχθεια που μου προκαλεί η σοκολάτα.Από όλες τις παραξενιές της εγκυμοσύνης αυτή μου έλαχε χαχα.

Ναι η αλήθεια είναι οτι και σε μένα οι πολλές αποβολές είναι που κάνουν το γιατρό μου να με κλείνει σπίτι .Γενικά είναι πολύ χαλαρός και με τις αδερφές μου που το έχω ζήσει ποτέ δεν τις είχε σε περιορισμό.Δούλευαν κανονικά μέχρι το τέλος.Σε μένα φοβάται γιατί κακά τα ψέμματα ζει μαζί μας την κάθε ατυχία τόσα χρόνια και προσπαθεί σ αυτή την εγκυμοσύνη να πιάσει όλες τις πιθανές αναποδιές αλλά είδατε καμιά φορά δεν είναι στο χέρι ούτε των γιατρών .Σημασία έχει να σε ακούει και να σε καθησυχάζει και να σου δίνει το θάρρος να ρωτάς ότι θέλεις.Όσο για τον τράχηλο είναι ακριβώς αυτό που λες.Σημασία έχει αν και πόσο μειώνεται.Έτσι και αλλιώς προς το τέλος επιβάλλεται να μειωθεί σιγά για να γεννήσουμε.Όσο το ελέγχουμε και μένει σταθερός είναι μια χαρά.Τώρα αναποδιές όπως η δική μου συμβαίνουν αλλά δυστυχώς δεν είναι στο χέρι μας να το ελέγξουμε.Σημασία έχει να το ξεπερνάμε .

Τελικά μόνο εμένα μου λένε να σταματήσω να τρώω!!! Από τότε που πήρα τα nuperal, μου έχει ανοίξει η όρεξη! Μόλις τελειώνω αυτό που τρώω, σκέφτομαι τι άλλο να φάω! Αν συνεχίσω έτσι με βλέπω να μη μπορώ να γεννήσω φυσιολογικα. Βέβαια 3-4 κιλά έχω πάρει, δεν είναι πολλά απλά από εδώ και πέρα παίρνεις τα περισσότερα. 

Πήγα πριν λίγο να μετρήσουμε τον τράχηλο. Είναι 30,3mm. Στην αυχενική ήταν 32mm. Συνεχίζω κανονικά την προγεστερόνη το βράδυ. Μου είπε καθόλου βάρος αλλά ούτε και άγχος. Το παρακολουθούμε. Συνήθως το σώμα προειδοποιει για κάτι άσχημο με πονακια εκτός κι αν υπάρχει κάποια λοίμωξη. Πήρα και δείγμα για καλλιέργεια. Μου είπε ότι είναι και θέμα κατασκευαστικο το να συμβεί η εξάλειψη γι αυτό και το παρακολουθούμε. Οι πολλές εγκυμοσύνες και το βάρος είναι επιβαρυντικος παράγοντας. Επίσης εγώ λόγω δύσκολης 1ης γέννας, έχω προπτωση κόλπου, όχι μητρας. Θα γεννήσω πιο εύκολα τωρα λόγω αυτού απλά κάποια στιγμή μετά θα πρέπει να κάνω κολποραφιση... κάπως έτσι μου είπαν... γενικό σέρβις.... 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Τελικά μόνο εμένα μου λένε να σταματήσω να τρώω!!! Από τότε που πήρα τα nuperal, μου έχει ανοίξει η όρεξη! Μόλις τελειώνω αυτό που τρώω, σκέφτομαι τι άλλο να φάω! Αν συνεχίσω έτσι με βλέπω να μη μπορώ να γεννήσω φυσιολογικα. Βέβαια 3-4 κιλά έχω πάρει, δεν είναι πολλά απλά από εδώ και πέρα παίρνεις τα περισσότερα. 

Πήγα πριν λίγο να μετρήσουμε τον τράχηλο. Είναι 30,3mm. Στην αυχενική ήταν 32mm. Συνεχίζω κανονικά την προγεστερόνη το βράδυ. Μου είπε καθόλου βάρος αλλά ούτε και άγχος. Το παρακολουθούμε. Συνήθως το σώμα προειδοποιει για κάτι άσχημο με πονακια εκτός κι αν υπάρχει κάποια λοίμωξη. Πήρα και δείγμα για καλλιέργεια. Μου είπε ότι είναι και θέμα κατασκευαστικο το να συμβεί η εξάλειψη γι αυτό και το παρακολουθούμε. Οι πολλές εγκυμοσύνες και το βάρος είναι επιβαρυντικος παράγοντας. Επίσης εγώ λόγω δύσκολης 1ης γέννας, έχω προπτωση κόλπου, όχι μητρας. Θα γεννήσω πιο εύκολα τωρα λόγω αυτού απλά κάποια στιγμή μετά θα πρέπει να κάνω κολποραφιση... κάπως έτσι μου είπαν... γενικό σέρβις.... 

Ποσο πολύ σε καταλαβαίνω!!! Και εμένα μου είπε να σταματήσω να τρώω.  Εγώ έχω φτάσει 66 κιλά από 62 και είμαι στην 19η εβδ. Μου είπε να είμαι πολύ προσεκτική λόγω τ ότι είναι διδυμα και έχω κάνει ήδη 2 καισαρικες. Εγώ κορίτσι μου σκέφτομαι από την προηγούμενη μέρα τι θα φάω την επόμενη 😂😂 ζητάνε πολλά αλμυρά τα μωράκια.  Τουλάχιστον δεν θέλουν γλυκα και έτσι αποφεύγω την ζάχαρη 

Εμείς την Δευτέρα είχαμε ραντεβού με τον γιατρό για έναν τυπικό έλεγχο , μετρήσαμε κ εμείς τράχηλο κ ήταν 36χιλ. 

Με το καλό το μωράκι σας και εύχομαι καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σου 💛

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, Elenaki2000 είπε:

Ποσο πολύ σε καταλαβαίνω!!! Και εμένα μου είπε να σταματήσω να τρώω.  Εγώ έχω φτάσει 66 κιλά από 62 και είμαι στην 19η εβδ. Μου είπε να είμαι πολύ προσεκτική λόγω τ ότι είναι διδυμα και έχω κάνει ήδη 2 καισαρικες. Εγώ κορίτσι μου σκέφτομαι από την προηγούμενη μέρα τι θα φάω την επόμενη 😂😂 ζητάνε πολλά αλμυρά τα μωράκια.  Τουλάχιστον δεν θέλουν γλυκα και έτσι αποφεύγω την ζάχαρη 

Εμείς την Δευτέρα είχαμε ραντεβού με τον γιατρό για έναν τυπικό έλεγχο , μετρήσαμε κ εμείς τράχηλο κ ήταν 36χιλ. 

Με το καλό το μωράκι σας και εύχομαι καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σου 💛

Εμενα μου κακοφαινεται τώρα γιατί στην 1η εγκυμοσύνη ούτε αναγουλες είχα, ούτε τόση όρεξη για φαγητό. Πήρα 13 κιλά συνολικά, το παιδί γεννήθηκε 4 κιλά. Βέβαια λόγω αποβολών, η εγκυμοσύνη είχε ξεκινήσει τότε με περισσότερα κιλά. Εμένα τώρα η μόνη λύση να μην τρώω είναι να κοιμάμαι! Αφού ώρες ώρες λέω να σταματήσω λίγες ημέρες τα nuperal μήπως κάνω κανένα εμετό και χάσω κανένα κιλό! Που έφτασα! Κι εγώ τρελαίνομαι για αλμύρα και ευτυχώς δεν έχω θέμα με την πίεση μου. Όχι ότι δε θα φάω και τα γλυκά αν μου τα φέρεις μπροστά μου! Με το καλό τα μωράκια σας!!! Μια χαρά ο τράχηλος!!! 

• Μου αρέσει 2

Κορίτσια μου καλημέρα ελπίζω να είστε όλες καλά!!! Θέλω τη βοήθεια σας αν γνωρίζετε σε κάτι. Με κάλεσαν απ' τη δύπα και επειδή έχω αλλάξει διεύθυνση κατοικίας μου είπαν να μπω στο gov και να τους στείλω μια υπεύθυνη δήλωση που να αναγράφει ότι άλλαξα διεύθυνση...πως το κάνω αυτό? Μπήκα στο gov αλλά δεν μπορώ να βρω τέτοια υπεύθυνη δήλωση..

Διαφημίσεις

1 hour ago, Αγγελικηη1 είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα ελπίζω να είστε όλες καλά!!! Θέλω τη βοήθεια σας αν γνωρίζετε σε κάτι. Με κάλεσαν απ' τη δύπα και επειδή έχω αλλάξει διεύθυνση κατοικίας μου είπαν να μπω στο gov και να τους στείλω μια υπεύθυνη δήλωση που να αναγράφει ότι άλλαξα διεύθυνση...πως το κάνω αυτό? Μπήκα στο gov αλλά δεν μπορώ να βρω τέτοια υπεύθυνη δήλωση..

Μπαίνεις υπεύθυνη δήλωση στον gov Κ το γράφεις εσύ ότι δηλώνω υπεύθυνα....

• Μου αρέσει 2

.

Σου έστειλα σε μήνυμα το λινκ γιατί το έβαλα εδώ αλλά μου λέει πως πρέπει να εγκριθεί 

• Μου αρέσει 1

vEsSp3.png 

Καλησπέρα κορίτσια και αγόρια της παρέας .Επιστρέφω με μια ακόμη ιστορία για να σας κουφάνω για άλλη μια φορά.Αυτή τη φορά δεν είναι κάτι κακό αλλά είναι περίεργο και αστείο θα πω για να μην λαλήσω χαχαχα.Μας ενημέρωσαν σήμερα οτι η μπέμπα είναι μπέμπης .Ναι ναι καλά διαβάζετε .Φυσικά έχω σοκαριστεί. @Αννούλαααα μάλλον πρέπει να βάλεις και μας στο έκπληξη γιατί δεν ξέρουμε τι μας γίνεται μου φαίνεται.Εμάς στην αυχενική δεν μας είχαν πει το φύλο .Αν θυμάμαι καλά γύρω στην 16η εβδομάδα μου είπε ο γιατρός μου οτι είναι κορίτσι και μάλιστα θυμάμαι να λέει :Να εδώ είναι τα χείλη του αιδοίου.Οπότε δεν είναι οτι δεν βλέπουμε πουλάκι βλέπουμε γυναικεία όργανα οπότε σου λέω κορίτσι .Από τότε δεν είπαμε ξανά κάτι για το φύλο και κάθε φορά επειδή τα ποδαράκια τα έχει σταυρωμένα δεν ασχολούμαστε με το να περιμένουμε να τα ανοίξει .Απλά μετράει ο γιατρός οτι είναι να μετρήσει  κοιτάμε την ανάπτυξη,τον τράχηλο  κτλ οτι δηλ φαντάζομαι κάνουν όλοι.Έτσι και αλλιώς η Β θα ήταν μια επιβεβαίωση του φύλου.Στη Β λοιπόν με ρώτησε εκείνος ο γιατρός αν έχουμε μάθει το φύλο και είπα :Μας έχουν πει κορίτσι.Συνεχίζει να ισχύει? Για να πω την αλήθεια είδα οτι δεν το έψαξε πολύ αλλά θεώρησα οτι το είδε αμέσως γιατί είπε ναι όντως .Και μετά όταν κάπως μας έδειξε το πρόσωπο λέει ο γιατρός Καλή δεν είναι? Οπότε τι μπορεί να κατάλαβα λάθος?Μετά αμέσως είδαμε τον τράχηλο και με έστειλε νοσοκομείο και τα υπόλοιπα τα ξέρετε.

Ε πήγα σήμερα στο γιατρό μου μια βδομάδα μετά την επέμβαση για να δούμε το μωρό γιατί χθες που πήγα στο νοσοκομείο για να δούμε την περίδεση απογοητεύτηκα από την εξέταση ας πούμε .Δεν μας είπαν τίποτα απλά οτι η περίδεση είναι εντάξει και ούτε μωρό είδαμε ούτε τίποτα.Μεγάλη κουβέντα η εξυπηρέτηση στο νοσοκομείο .Πήγα λοιπόν σήμερα στο γιατρό μου αρχίσαμε τα κλασικά τόσο το κεφαλάκι τόσο η κοιλίτσα τόσα τα γραμμάρια να και το μηριαίο οστό μια χαρά και τσούπ ανοίγει τα πόδια το σκασμένο και τι να δούμε ??Αυτό που καταλάβατε !!!!!Κοιτάω τον γιατρό?Λέω Συγγνώμη τι βλέπουμε???Και λέει αγόρι δεν έχουμε πει?Και συνειδητοποιεί και αυτός οτι δεν έχουμε πει αγόρι και παίρνει πάλι τα χαρτιά της Β στα οποία ο άλλος γιατρός για κάποιο λόγο δεν έχει σημειώσει το φύλο  και κοιτάμε τους παλιούς υπερήχους και σε κανέναν δεν είχαμε δει τι υπάρχει ανάμεσα  στα ποδαράκια γιατί ήταν συνέχεια κλειστά κ σε στάση τύπου οκλαδόν.Και ψάχνει πάλι με τον υπέρηχο τι να είναι αυτό που βλέπουμε αν δεν είναι πουλάκι και συνεχίζει το μωρό να μην συνεργάζεται και μην σας πολυλογώ γιατί πολλά είπα πάλι 20 λεπτά μετά καταλήγουμε στο οτι είναι αγόρι .Που αλίμονο δεν μας νοιάζει καν γερό να είναι το μωρό μας .Και αν με ρωτούσατε η με βάζατε να διαλέξω αγόρι θα έλεγα αλλά πόσο σπαστικό να ξέρεις για ένα φύλο και να το έχεις στο μυαλό σου έτσι πλασμένο κάπως και ξαφνικά να σου το αλλάζουν όλο????? Ας μην σχολιάσω βέβαια τα ήδη αγορασμένα ροζουλιά που έχουμε που ευτυχώς είναι λίγα και χαλάλι τώρα δεν θα σκάσουμε.

Και ερωτώ.Άντε ο γιατρός μου δεν ασχολήθηκε ποτέ με το φύλο κοιτούσε απλά να είναι όλα καλά.Άντε στους τόσους υπερήχους δεν φάνηκε εκείνο το σημείο.Σ΄αυτή τη ρημάδα τη Β επιπέδου δεν είναι υποχρεωμένοι να επιβεβαιώσουν και να γράψουν το φύλο????? Σκέφτηκα οτι επειδή είδε οτι είχε εξάλειψη ο τράχηλος δεν ασχολήθηκε και πολύ αλλά όχι.Τον τράχηλο τον είδαμε κολπικά ενώ είχαμε τελειώσει την εξέταση και υποτίθεται τα είδαμε όλα.

Πείτε μου πριν λαλήσω ποιος μου κάνει πλάκα???Ξαναλέω οτι εννοείται δεν μας πειράζει .Ούτε καν .Αλλά ρε παιδιά έχουμε σοκαριστεί .Όλα τα περίεργα εμείς πια??

@Eustathia Μαζί δεν το λέγαμε οτι δεν θέλουμε να μας το αλλάξουν τώρα που μπήκαμε στο ροζ σύννεφο??

• Χαχα 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1

πρίν από 29 λεπτά , Angel-11 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια και αγόρια της παρέας .Επιστρέφω με μια ακόμη ιστορία για να σας κουφάνω για άλλη μια φορά.Αυτή τη φορά δεν είναι κάτι κακό αλλά είναι περίεργο και αστείο θα πω για να μην λαλήσω χαχαχα.Μας ενημέρωσαν σήμερα οτι η μπέμπα είναι μπέμπης .Ναι ναι καλά διαβάζετε .Φυσικά έχω σοκαριστεί. @Αννούλαααα μάλλον πρέπει να βάλεις και μας στο έκπληξη γιατί δεν ξέρουμε τι μας γίνεται μου φαίνεται.Εμάς στην αυχενική δεν μας είχαν πει το φύλο .Αν θυμάμαι καλά γύρω στην 16η εβδομάδα μου είπε ο γιατρός μου οτι είναι κορίτσι και μάλιστα θυμάμαι να λέει :Να εδώ είναι τα χείλη του αιδοίου.Οπότε δεν είναι οτι δεν βλέπουμε πουλάκι βλέπουμε γυναικεία όργανα οπότε σου λέω κορίτσι .Από τότε δεν είπαμε ξανά κάτι για το φύλο και κάθε φορά επειδή τα ποδαράκια τα έχει σταυρωμένα δεν ασχολούμαστε με το να περιμένουμε να τα ανοίξει .Απλά μετράει ο γιατρός οτι είναι να μετρήσει  κοιτάμε την ανάπτυξη,τον τράχηλο  κτλ οτι δηλ φαντάζομαι κάνουν όλοι.Έτσι και αλλιώς η Β θα ήταν μια επιβεβαίωση του φύλου.Στη Β λοιπόν με ρώτησε εκείνος ο γιατρός αν έχουμε μάθει το φύλο και είπα :Μας έχουν πει κορίτσι.Συνεχίζει να ισχύει? Για να πω την αλήθεια είδα οτι δεν το έψαξε πολύ αλλά θεώρησα οτι το είδε αμέσως γιατί είπε ναι όντως .Και μετά όταν κάπως μας έδειξε το πρόσωπο λέει ο γιατρός Καλή δεν είναι? Οπότε τι μπορεί να κατάλαβα λάθος?Μετά αμέσως είδαμε τον τράχηλο και με έστειλε νοσοκομείο και τα υπόλοιπα τα ξέρετε.

Ε πήγα σήμερα στο γιατρό μου μια βδομάδα μετά την επέμβαση για να δούμε το μωρό γιατί χθες που πήγα στο νοσοκομείο για να δούμε την περίδεση απογοητεύτηκα από την εξέταση ας πούμε .Δεν μας είπαν τίποτα απλά οτι η περίδεση είναι εντάξει και ούτε μωρό είδαμε ούτε τίποτα.Μεγάλη κουβέντα η εξυπηρέτηση στο νοσοκομείο .Πήγα λοιπόν σήμερα στο γιατρό μου αρχίσαμε τα κλασικά τόσο το κεφαλάκι τόσο η κοιλίτσα τόσα τα γραμμάρια να και το μηριαίο οστό μια χαρά και τσούπ ανοίγει τα πόδια το σκασμένο και τι να δούμε ??Αυτό που καταλάβατε !!!!!Κοιτάω τον γιατρό?Λέω Συγγνώμη τι βλέπουμε???Και λέει αγόρι δεν έχουμε πει?Και συνειδητοποιεί και αυτός οτι δεν έχουμε πει αγόρι και παίρνει πάλι τα χαρτιά της Β στα οποία ο άλλος γιατρός για κάποιο λόγο δεν έχει σημειώσει το φύλο  και κοιτάμε τους παλιούς υπερήχους και σε κανέναν δεν είχαμε δει τι υπάρχει ανάμεσα  στα ποδαράκια γιατί ήταν συνέχεια κλειστά κ σε στάση τύπου οκλαδόν.Και ψάχνει πάλι με τον υπέρηχο τι να είναι αυτό που βλέπουμε αν δεν είναι πουλάκι και συνεχίζει το μωρό να μην συνεργάζεται και μην σας πολυλογώ γιατί πολλά είπα πάλι 20 λεπτά μετά καταλήγουμε στο οτι είναι αγόρι .Που αλίμονο δεν μας νοιάζει καν γερό να είναι το μωρό μας .Και αν με ρωτούσατε η με βάζατε να διαλέξω αγόρι θα έλεγα αλλά πόσο σπαστικό να ξέρεις για ένα φύλο και να το έχεις στο μυαλό σου έτσι πλασμένο κάπως και ξαφνικά να σου το αλλάζουν όλο????? Ας μην σχολιάσω βέβαια τα ήδη αγορασμένα ροζουλιά που έχουμε που ευτυχώς είναι λίγα και χαλάλι τώρα δεν θα σκάσουμε.

Και ερωτώ.Άντε ο γιατρός μου δεν ασχολήθηκε ποτέ με το φύλο κοιτούσε απλά να είναι όλα καλά.Άντε στους τόσους υπερήχους δεν φάνηκε εκείνο το σημείο.Σ΄αυτή τη ρημάδα τη Β επιπέδου δεν είναι υποχρεωμένοι να επιβεβαιώσουν και να γράψουν το φύλο????? Σκέφτηκα οτι επειδή είδε οτι είχε εξάλειψη ο τράχηλος δεν ασχολήθηκε και πολύ αλλά όχι.Τον τράχηλο τον είδαμε κολπικά ενώ είχαμε τελειώσει την εξέταση και υποτίθεται τα είδαμε όλα.

Πείτε μου πριν λαλήσω ποιος μου κάνει πλάκα???Ξαναλέω οτι εννοείται δεν μας πειράζει .Ούτε καν .Αλλά ρε παιδιά έχουμε σοκαριστεί .Όλα τα περίεργα εμείς πια??

@Eustathia Μαζί δεν το λέγαμε οτι δεν θέλουμε να μας το αλλάξουν τώρα που μπήκαμε στο ροζ σύννεφο??

Πρώτα γερό να είναι και ας είναι το φύλο ότι θέλει!!

Καταλαβαίνω το σοκ σου αλλά να σου πω  ότι το φύλο του κοριτσιού είναι πιο δύσκολο από του αγοριού, μπορεί να γίνει λάθος εκτίμηση. Στην αυχενική ο γιατρός μας ρώτησε αν θέλουμε να ξέρουμε το φύλο και του είπαμε ναι, μας είπε πως είναι κορίτσια αλλά υπάρχει ενδεχόμενο να αλλάξει αργότερα και να είναι αγόρι τελικά γιατί  κάποιες φορές μπερδεύουν. Βέβαια σε εμάς συνεχίζουν να είναι θηλυκα ακόμη χαχαχαχ

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Angel-11 είπε:

Εμείς πήγαμε την προηγούμενη εβδομάδα για υπέρηχο και το πρώτο πράγμα που είδαμε στο μόνιτορ ήταν το πουλάκι του μπέμπη.Λες και ήθελε να μου πει : Μάνα ξέχνα το,δε θα κάνεις άλλο κορίτσι🤣

Ο άντρας μου μόνο πάρτι που δεν έκανε εκεί μέσα,μόλις βγήκαμε από το ιατρείο άρχισε πάλι να εκθειάζει τα προσόντα του τσουτσουνιαρη/πουτσμαν μπεμπη και κάτι τέτοιες κουλαμαρες🤣 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...