Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•  

πρίν από 42 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Εμάς πάντως η εμπειρία μας είναι διαφορετική. Μετά από 3 χρόνια ψαξίματος και προβληματικό σπερμα, μόνο το E. coli βρέθηκε που να ενοχοποιείται. Και επίσης χάσαμε πολλά ωάρια γιατί υποτίμησαν το σπερμα. 

Ναι το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Απλά συνήθως το ecoli είναι ένα βακτήριο που μπορεί να εμφανίζεται και να φαίνεται εξαφανισμένο πολύ εύκολα. Δημιουργεί μικροσκοπικές ανθεκτικές δομές και μπορεί να παραμείνει ανενεργό για χρόνια και άλλα τέτοια ωραία πραγματάκια. Με έχει βασανίσει το συγκεκριμένο βακτήριο στη δουλειά μου για εντελώς άλλο λόγο βέβαια, να είμαι ειλικρινής ούτε που θέλω να το βλέπω μπροστά μου 😂

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 39 λεπτά , Eustathia είπε:

Θεά🙏 

Κεράσματα γέννας ε? Τι ωραία 🥰 έχω δει που το κάνουν μερικές αλλά δεν ξέρω αν θα κάνω κάτι τέτοιο. 

Εγώ μπομπονιέρες θέλω να ξεκινήσω να φτιάχνω 😇 

Εγώ είμαι ιχθύς, 16 Μαρτίου γενέθλια. Εσύ?

Είχα κάνει κ στα αλλα δύο...οπότε δεν θέλω να ξεχωρίσω παιδιά... Εγώ είμαι καρκίνος με παρθένο....

Μετά την β επιπέδου θα κλείσω ραντεβού για φωτογράφηση εγκυμοσύνης κ νεογέννητου... Όπως είχα κάνει επίσης κ στα άλλα...

Μπομπονιέρες για τον γάμο εεε? Μπράβο σου... Εγώ δεν έχω τέτοια υπομονή όσο κ να μου αρέσει... Αλλά τα έφτιαξα όλες τις φορές στον σύλλογο σύνδρομο ντάουν της Θεσσαλονίκης κ χαμόγελο του παιδιού...θέλω να συνεισφέρω με κάποιον τρόπο στις χαρές μας σε συλλόγους...

πρίν από 50 λεπτά , MariaTzou είπε:

Είναι δείκτης του συκωτιού ότι δυσκολεύεται λόγω κύησης ή δείκτης χολοστασης 

Κ πως ρυθμίζεται? Μετά την γέννα επανέρχεται,όπως κ ο διαβήτης κύησης? Σε εσένα επηρεάζει κάπου? Δεν το ήξερα ότι υπάρχει κ κάτι τέτοιο ...

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κι από εμένα! Κι εγώ σκέφτομαι πρώτα Ο Θεός μετά την β επιπέδου να ξεκινήσω την οργάνωση όσον αφορά το μωράκι! Λίστα για ψώνια οργάνωση στις ντουλάπες να κάνω χώρο να ξεφορτωθώ ότι δεν χρειάζομαι και να αγοράσω ο,τι χρειάζομαι! Έχω κι εγώ κάποια πράγματα από τις κόρες μου! Εχω δώσει βέβαια και καποια! Τώρα όσον αφορά ρούχα,πάνες αγκαλιάς και κάποια άλλα πράγματα σίγουρα θα χρειαστώ γιατί κάποια μετά από 2 παιδιά έχουν χαλάσει κάποια άλλα όπως είπα τα έχω δώσει! Εντωμεταξύ τις κόρες μου τις είχα γεννήσει και τις 2 χειμώνα οπότε ρουχαλάκια θα χρειαστώ έτσι κι αλλιώς και να σιγουρέψουμε ότι είναι κοριτσάκι κι αυτο! Όσον αφορά την βάφτιση πάμε λίγο μακριά αλλά να σας πω την αλήθεια έχω σκεφτεί κι εγώ θέμα που θα μου άρεσε! Επίσης τα κεράσματα γέννας μου αρέσουν κι εμένα πολύ! Στην πρώτη μου κόρη είχα γλυκά! Είχα κι αρκετό κόσμο που ερχόταν στο μαιευτήριο ήταν και το πρώτο! Στην δεύτερη μου κόρη δεν είχα τόσο πολύ κόσμο! Τώρα στο τρίτο δεν ξέρω!🤷🏻‍♀️ Θα ναι και κατακαλόκαιρο πιστεύω θα λείπουν οι πιο πολλοί! Δεν ξέρω δηλ αν αξίζει καν να μπω στον κόπο να κάνω κάτι! Το πολύ να πάρω πάλι κανένα γλυκάκι!

• Μου αρέσει 1

2ThI.png3AXhp3.png

2 ώρες πρίν, Αννούλαααα είπε:

Είχα κάνει κ στα αλλα δύο...οπότε δεν θέλω να ξεχωρίσω παιδιά... Εγώ είμαι καρκίνος με παρθένο....

Μετά την β επιπέδου θα κλείσω ραντεβού για φωτογράφηση εγκυμοσύνης κ νεογέννητου... Όπως είχα κάνει επίσης κ στα άλλα...

Μπομπονιέρες για τον γάμο εεε? Μπράβο σου... Εγώ δεν έχω τέτοια υπομονή όσο κ να μου αρέσει... Αλλά τα έφτιαξα όλες τις φορές στον σύλλογο σύνδρομο ντάουν της Θεσσαλονίκης κ χαμόγελο του παιδιού...θέλω να συνεισφέρω με κάποιον τρόπο στις χαρές μας σε συλλόγους...

Κ πως ρυθμίζεται? Μετά την γέννα επανέρχεται,όπως κ ο διαβήτης κύησης? Σε εσένα επηρεάζει κάπου? Δεν το ήξερα ότι υπάρχει κ κάτι τέτοιο ...

Τι ωραία ιδέα με τους συλλόγους, μπράβο 🙏

Ναι έχουμε μπομπονιέρες και gift bags σετακι με τη μπομπονιέρα για τους καλεσμένους οπότε έχουμε δουλίτσα. 

Είναι πολύ ωραία διαδικασία, μου αρέσει να ασχολούμαι αλλά αρκεί να έχω χρόνο 😇

Φωτογράφηση εμείς κάνουμε προς στιγμήν σε όλα τα στάδια της κοιλίτσας. Κ θέλω κ κάτι πιο ιδιαίτερο μετά σε προχωρημένη εγκυμοσύνη...ο άντρας μου είναι του τηλεοπτικού χώρου και ασχολείται και με εικόνα και ήχο, οπότε το χουμε αυτό 🥰

1 hour ago, Myrtoulita είπε:

Καλησπέρα κι από εμένα! Κι εγώ σκέφτομαι πρώτα Ο Θεός μετά την β επιπέδου να ξεκινήσω την οργάνωση όσον αφορά το μωράκι! Λίστα για ψώνια οργάνωση στις ντουλάπες να κάνω χώρο να ξεφορτωθώ ότι δεν χρειάζομαι και να αγοράσω ο,τι χρειάζομαι! Έχω κι εγώ κάποια πράγματα από τις κόρες μου! Εχω δώσει βέβαια και καποια! Τώρα όσον αφορά ρούχα,πάνες αγκαλιάς και κάποια άλλα πράγματα σίγουρα θα χρειαστώ γιατί κάποια μετά από 2 παιδιά έχουν χαλάσει κάποια άλλα όπως είπα τα έχω δώσει! Εντωμεταξύ τις κόρες μου τις είχα γεννήσει και τις 2 χειμώνα οπότε ρουχαλάκια θα χρειαστώ έτσι κι αλλιώς και να σιγουρέψουμε ότι είναι κοριτσάκι κι αυτο! Όσον αφορά την βάφτιση πάμε λίγο μακριά αλλά να σας πω την αλήθεια έχω σκεφτεί κι εγώ θέμα που θα μου άρεσε! Επίσης τα κεράσματα γέννας μου αρέσουν κι εμένα πολύ! Στην πρώτη μου κόρη είχα γλυκά! Είχα κι αρκετό κόσμο που ερχόταν στο μαιευτήριο ήταν και το πρώτο! Στην δεύτερη μου κόρη δεν είχα τόσο πολύ κόσμο! Τώρα στο τρίτο δεν ξέρω!🤷🏻‍♀️ Θα ναι και κατακαλόκαιρο πιστεύω θα λείπουν οι πιο πολλοί! Δεν ξέρω δηλ αν αξίζει καν να μπω στον κόπο να κάνω κάτι! Το πολύ να πάρω πάλι κανένα γλυκάκι!

Κ εγώ για γλυκάκια σκέφτομαι, να πάρουμε να κερνάμε. Δεν νομίζω να έχω κόσμο στο μαιευτήριο πολύ. Τις οικογένειες μας και λίγους φίλους. 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...