Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου..! Ναι χρειάζεσαι διπλασιασμό της χοριακης σε 48 ώρες. Ή τουλάχιστον αύξηση 70%. Αλλά επειδή η δική σου χοριακή είναι λίγο χαμηλή, χρειάζεσαι 60 και πάνω (πλήρη διπλασιασμό). Γι αυτό σου είπα να πας και σε δεύτερο διαγνωστικό. 

Κατάλαβα,θα το κοιτάξω μήπως πάω κ σε δεύτερο εάν δεν έχει κόσμο γιατι κ σήμερα περίμενα μισή ώρα,έτοιμη ήμουν να πάω αλλού.6 άτομα μέσα τα 2 δούλευαν μόνο.

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 43 λεπτά , Eternity είπε:

Στην πορεία θα μπορούμε να συζητήσουμε πολλά για το θέμα αγορών. Ο, τι θέλετε μας ρωτάτε. Εγώ στην 1η εγκυμοσύνη είχα πολύ ελεύθερο χρόνο για ψάξιμο, είχα και καλή εγκυμοσύνη και πήγαμε σε πολλά καταστήματα, ζούσαμε Αθήνα τότε. Βέβαια και εμείς θα μάθουμε πράγματα από δικές σας αγορές! Εγώ 1η φορά αγόρασα κάτι από τη χρυσή ευκαιρία αν θυμάμαι καλά, ένα καθισματακι που κάθεται το μωρό και κινείται όταν κινείται το ίδιο, δε θυμάμαι τη μάρκα.... από 200 ευρώ το είχα πάρει 50 ευρώ και ήταν σαν καινούριο! Δεν ήταν κάτι απαραίτητο οπότε δε θα έδινα ποτέ χρήματα που χρειαζόταν για καινούριο. Ξέρω όμως και ανθρώπους που έχουν κάνει πολλές αγορές έτσι. Κι εγώ αν δεν κατάφερνα να κάνω 2ο παιδί σκεφτόμουν να πουλήσω το καρότσι, σας καινούριο το έχουμε! 

Εμείς σε λίγο καιρό μπαίνουμε στο δικό μας σπίτι, προς το παρόν τα πάντα τα έχουμε στο υπόγειο οπότε σκέφτομαι τι συγκίνηση που θα δούμε πάλι όλα τα βρεφικά του 1ου μας παιδιού! Κι επειδή προβλέπεται και αυτό αγόρι να είναι, θα είναι μεγάλη η συγκίνηση όταν θα ανοίξω και τις βαλίτσες με τα ρουχαλάκια! 

Με το καλό! Καλορίζικο! 

Αυτό που λες με τον ελεύθερο χρόνο, πολύ θα ήθελα να το έχω. Νιώθω ότι δεν μου φτάνουν τα 24ωρα με τόσα πολλά που έχουν πέσει ταυτόχρονα 😇

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 51 λεπτά , Eustathia είπε:

Με το καλό! Καλορίζικο! 

Αυτό που λες με τον ελεύθερο χρόνο, πολύ θα ήθελα να το έχω. Νιώθω ότι δεν μου φτάνουν τα 24ωρα με τόσα πολλά που έχουν πέσει ταυτόχρονα 😇

Γι αυτό σε ο, τι χρειαστείς είμαστε εμείς εδώ να σε κατατοπισουμε για να κερδίσεις χρόνο τουλάχιστον όσο αφορά τις αγορές! Αυτά είναι τα καλά του να δουλεύεις στο δημοσιο. Βέβαια η 1η μου εγκυμοσύνη ήταν πολύ καλή οπότε το έριξα στις βόλτες και το ψάξιμο. Ευτυχώς βέβαια δεν παρασύρθηκα με λάθος αγορές. Απλά επειδή είμαι πολύ της λίστας και του προγράμματος, ήξερα που θα βρω κάτι εάν το χρειαστώ στο μέλλον. 

Χάθηκα κορίτσια κ αγόρι έτρεχα όλη μέρα με τη μικρή γιατί είχαν πανσαμιακη απεργία εδώ λόγω ελλείψεων που έχουμε στο νοσοκομείο κ είχαν κατέβει όλοι στους δρόμους.

Περαστικα στις αρρωστουλες κουράγιο είναι δύσκολος χειμώνας!!!

Και εμείς είχαμε την τύχη να μας δώσουν στην πρώτη εγκυμοσύνη πολλά ρουχαλάκια παιχνίδια κούνια κ ριλαξ…συρταριέρα είχα μια απλή που με βόλεψε κ την έκανα κ αλλαξιερα από πάνω αγοράζοντας απλώς ένα μαξιλάρι αλλαξιερας.Οπως λέτε τα μόνο που είχαμε αγοράσει ήταν το καρεκλάκι αυτοκινήτου και το καρότσι. Μαρσιπο λίκνο και φωλίτσα τα είχα βρει μεταχειρισμένα σε άριστη κατάσταση κ με είχε βολέψει απίστευτα.

Πολυ θα ήθελα να κοιμάμαι λίγο παραπάνω όπως πχ κάνα μεσημέρι που πολλές φορές νυστάζω αλλά η μικρή μου δεν με αφήνει κ αν λείπει ο σύζυγος δύσκολα ξεκουράζομαι κ μεσημέρι. 

Καποια έγραψε για το αν έχουμε νιώσει ως δεύτερη εγκυμοσύνη το μωράκι ή αλήθεια είναι πως μια δυο φορές κάτι έχω νιώσει σαν κύμα αλλά δεν είμαι κ απόλυτα σίγουρη έχω κ πρόσθιο πλακούντα πάλι οπότε είναι πιο δύσκολο για μένα ακόμα.

Αυταααα καλό σεντόνι έγραψα 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 22 λεπτά , Eternity είπε:

Γι αυτό σε ο, τι χρειαστείς είμαστε εμείς εδώ να σε κατατοπισουμε για να κερδίσεις χρόνο τουλάχιστον όσο αφορά τις αγορές! Αυτά είναι τα καλά του να δουλεύεις στο δημοσιο. Βέβαια η 1η μου εγκυμοσύνη ήταν πολύ καλή οπότε το έριξα στις βόλτες και το ψάξιμο. Ευτυχώς βέβαια δεν παρασύρθηκα με λάθος αγορές. Απλά επειδή είμαι πολύ της λίστας και του προγράμματος, ήξερα που θα βρω κάτι εάν το χρειαστώ στο μέλλον. 

Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου❤️🙏 πολύ χαίρομαι που είμαι σε αυτή την ομάδα, αλήθεια! 

Κ εγώ φουλ της λίστας είμαι, για όλα κάνω μια λίστα 🙊 δεν νιώθω safe αλλιως χε χε χε

• Μου αρέσει 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...