Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χωρίς να είμαι ειδικός, 16 μήνες που θήλαζα συμβουλευόμουν το site e-lactancia όπου μου πρότεινε η παιδίατρος που είναι και σύμβουλος θηλασμού και η Μαία κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. 

Το spasma apotel το βγάζει πράσινο αι γράφει την παρακεταμόλη που ανέφερες, ενώ το Buscopan το βγάζει πορτοκαλί και γράφει escopolamina

έστειλα και τα url αλλά δεν με αφήνει πρέπει να εγκριθεί από την πλατφόρμα. 

1 hour ago, dimi.tra είπε:

Μπορώ να το πω εγγυημένα πως το Buscopan και το Spasmo Apotel έχουν ακριβώς την ίδια ουσία μέσα +την παρακεταμόλη. Ας το αφήσουμε στο "ακολουθήστε τις οδηγίες του γιατρού σας και μόνο" καλύτερα. Αν δλδ σας πει πάρτε Buscopan, Spasmo Apotel ή οτιδήποτε άλλο αυτό κάνετε, ότι σας πει ο γιατρός σας. Εμένα ο δικός μου γιατρός μόνο ντεπόν μου επιτρέπει. Άλλωστε ξέρει πως θα το ψάξω στην βάση δεδομένων embryotox για την εμβρυοτοξικότητα όλων των φαρμάκων πριν το πάρω. Πως με αντέχει δεν έχω ιδέα! 

πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

Χωρίς να είμαι ειδικός, 16 μήνες που θήλαζα συμβουλευόμουν το site e-lactancia όπου μου πρότεινε η παιδίατρος που είναι και σύμβουλος θηλασμού και η Μαία κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. 

Το spasma apotel το βγάζει πράσινο αι γράφει την παρακεταμόλη που ανέφερες, ενώ το Buscopan το βγάζει πορτοκαλί και γράφει escopolamina

έστειλα και τα url αλλά δεν με αφήνει πρέπει να εγκριθεί από την πλατφόρμα. 

και της το είπε η Μαία όχι ο Γιατρός, και κακά τα ψέματα, δεν είναι όλες έμπειρες, για καλό το είπα να πάρει κάτι ποιο ελαφρύ, αφού αυτό μου είχαν πει και με βάση και το e-lactancia, σε περίπτωση εγκυμοσύνης. Ο δικός μου γιατρός μόνο ντεπόν δίνει, μετά από πολύ κλάμα και παραλαλητά δικά μου μου είπε να πάρω buscopan. Όταν όμως το έπαθα μέσα στην εγκυμοσύνη προς 6ο μήνα μου έδωσε spasmoapotel και μου απαγόρευσε τα buscopan. 

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

Κι εγω οι ξηροι καρποί τιγκα στον υδατάνθρακα είναι... Μολις φτιαξει η ορςξη , θα διορθώσω τη διατροφή μου.

Έχουν και καλά λιπαρά όμως οπότε έχεις κ ένα κέρδος 😎

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 394
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γειά σας κορίτσια!! τι ωραία που έχουμε κίνηση στο γκρουπ 😊 

@Farmakotriftenaχαιρομαι που είσαι καλύτερα!!

εγώ συνεχίζω σχεδόν κάθε μέρα έχω αναγούλες και ζαλάδες απλά κάποιες μέρες ειδικά αν είμαι ξεκούραστη και δεν έχω πάει δουλειά είναι ελαφρώς καλύτερες

την Πέμπτη μπαίνω στην 10η εβδομάδα!

δεν έχω κλείσει ακόμα αυχενική.. πίστευα ότι θα μου πει ο γιατρός την Πέμπτη που θα πάω σχετικά.. ξέρετε κανέναν καλό για αυχενικη;

επίσης NIPT κανατε/ σκοπεύετε να κανετε; είναι ακριβούτσικο και θέλω να ρωτήσω τον γιατρό μου σχετικά... οποία γνώμη καλοδεχουμενη 😊😇

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, pasxalia90 είπε:

γειά σας κορίτσια!! τι ωραία που έχουμε κίνηση στο γκρουπ 😊 

@Farmakotriftenaχαιρομαι που είσαι καλύτερα!!

εγώ συνεχίζω σχεδόν κάθε μέρα έχω αναγούλες και ζαλάδες απλά κάποιες μέρες ειδικά αν είμαι ξεκούραστη και δεν έχω πάει δουλειά είναι ελαφρώς καλύτερες

την Πέμπτη μπαίνω στην 10η εβδομάδα!

δεν έχω κλείσει ακόμα αυχενική.. πίστευα ότι θα μου πει ο γιατρός την Πέμπτη που θα πάω σχετικά.. ξέρετε κανέναν καλό για αυχενικη;

επίσης NIPT κανατε/ σκοπεύετε να κανετε; είναι ακριβούτσικο και θέλω να ρωτήσω τον γιατρό μου σχετικά... οποία γνώμη καλοδεχουμενη 😊😇

Εγώ για αυχενική έχω ακόμη αλλά θα μου πει η γιατρός στο επόμενο ραντεβού για το πότε. NIPT δεν θα κάνω γιατί κάναμε γονιδιακό έλεγχο φορείας κ εγώ κ ο σύντροφός μου κ αναμένουμε αποτελέσματα. Καλή δύναμη με τις αναγούλες, εγώ πολύ ελαφρά συμπτώματα απο χθες και σήμερα και προσπαθώ να μην πάθω πανικό 🥺

1 hour ago, Irene14 είπε:

Κορίτσια μου σήμερα πήγα γιατρό 7+3 και άκουσα καρδιά ❤️ ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω! 

Μπράβο 🥰 χαίρομαι με τη χαρά σας! Γιατί για πρώτη φορά στη ζωή μου έζησα πώς είναι αυτή η αγωνία και τελικά αν δεν το ζήσεις δεν το αντιλαμβάνεσαι 

• Μου αρέσει 2

Κορίτσια,τι παλμούς είχαν τα μωράκια όταν ακούσατε καρδούλα? Εμείς και τις δυο φορές είχε σταθερά 125 και ενώ ο γιατρός μου είπε ότι είναι μια χαρά,εγώ αγχώνομαι...νομίζω πως πρέπει να είναι παραπάνω 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Κορίτσια,τι παλμούς είχαν τα μωράκια όταν ακούσατε καρδούλα? Εμείς και τις δυο φορές είχε σταθερά 125 και ενώ ο γιατρός μου είπε ότι είναι μια χαρά,εγώ αγχώνομαι...νομίζω πως πρέπει να είναι παραπάνω 

Εμένα 136 που ήταν πολύ καλά για την εβδομάδα κύησης. Δεύτερη φορά θα ακούσουμε 19 του μήνα (αν δεν πάμε νωρίτερα τελικά). Ελπίζω γιατί φοβάμαι, δεν έχω ιδιαίτερα συμπτώματα και έχω αγχωθεί ότι κάτι έγινε. Δεν είχα βέβαια πολλά συμπτώματα εξ αρχής αλλά υπήρχαν κάποια. 

• Ευχή 1

πρίν από 10 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Ανά εβδομάδα περίπου αυξάνονται . Κ μετά την 11 πέφτουν πάλι στους 150 περίπου. Αν πας σε μια εβδομάδα θα είναι σίγουρα παραπάνω 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Ανά εβδομάδα περίπου αυξάνονται . Κ μετά την 11 πέφτουν πάλι στους 150 περίπου. Αν πας σε μια εβδομάδα θα είναι σίγουρα παραπάνω 

Και τις δύο φορές ήταν ίδιοι οι παλμοί,σταθερά στο 125.. και ενώ μου είπε ότι το έμβρυο μεγάλωσε πολύ και είναι μια εβδομάδα πιο μπροστά,παρόλα αυτά οι παλμοί του ήταν αυτοί..μπήκα δέκατη εβδομάδα σήμερα και την Κυριακή κάναμε υπέρηχο 

8 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Και τις δύο φορές ήταν ίδιοι οι παλμοί,σταθερά στο 125.. και ενώ μου είπε ότι το έμβρυο μεγάλωσε πολύ και είναι μια εβδομάδα πιο μπροστά,παρόλα αυτά οι παλμοί του ήταν αυτοί..μπήκα δέκατη εβδομάδα σήμερα και την Κυριακή κάναμε υπέρηχο 

Από 120 παλμούς Κ πάνω είναι μέσα στο φυσιολογικό έτσι Κ αλλιώς . Υπάρχουν παράμετροι σε έναν υπέρηχο που τους βλέπει μόνο ο γιατρός αυτός ξέρει το μηχάνημα του αυτός κάνει τις μετρήσεις οπότε μην το πολύ ψάχνεις σε δύο εβδομάδες θα κάνεις αυχενική έτσι Κ αλλιώς δεν έχει νόημα απτήν στιγμή που δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτή την πληροφορία . Σημασία έχει να κοιτάς τα πράγματα που μπορείς να κάνεις κάτι Κ να τα διορθώσεις τα υπόλοιπα απλά περιμένεις όλες τις εξετάσεις να ολοκληρωθούν 

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

@pasxalia90 οπότε εισαι 9+ σε βδομάδες; Εγω αυριο κλεινω την 8η. Καπου στην  9η με 10η φτιάχνει το πραγμα με τα στομαχικά.

Εφαγα μετα απο καιρό κανονικό φαγητο (σουπα βασικα, λαχανικων και λιγες γαριδες) και 3 ωρες μετά υπέφερα. Σπασμους , εκανα και 2, εμετους μικρους ακομα και ξαπλωμένη ενιωθα το στομάχι να κινείται, μπαλακια πέρα δώθε. Ακομα επηρεασμενη ειμαι. Οποτε και σημερα με ξηρούς καρπούς θα τη βγάλω αντε να δοκιμασω κανενα γιαούρτι μπας και 

Εγώ αυχενική εκλεισα. Θα παω στον Παφιλη. Παφιλης Ιωαννης λεγεται και ειναι στο κέντρο , διπλα στον Ευαγγελισμό του μετρό. Στο 3ο μου παιδι ειχα μια πολυ δυσάρεστη εμπειρία στην β επιπέδου και ενω 2 εμβρυολογοι με είχαν τρομάξει παρα πολυ , ο Παφιλης ηταν ο μόνος θετικός και που στην τελική ήταν σωστός. Nipt ειχα κανει μονο σε εκεινη την κύηση. Τωρα εδω , αν ολα είναι καλα δεν θα κανω. Ειμαι 38 βέβαια..

13 ώρες πρίν, Irene14 είπε:

Κορίτσια μου σήμερα πήγα γιατρό 7+3 και άκουσα καρδιά ❤️ ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω! 

Συγχαρητήρια!!!!❤️

9 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Εγω δεν ρώτησα για να ειμαι ειλικρινής. Ο υπέρηχος εγινε οταν ημουν 6+6 (6+4 έβγαινε συμβαδιζε απόλυτα με την ωορρηξία μου) ξερω οτι σε αυτες τις βδομάδες κάποιοι γιατροί δε μετρανε κιολας γιατι ειναι νωρις. Αν ο γιατρός σου , σου ειπε ομως οτι είναι οκ, γιατί αγχώνεσαι;

@Blue Velvet ειδα τωρα τον υπέρηχο 6+6 (6+4 σε CRL) 124. Δεν μου ειπε κατι μονο οτι ολα πανε καλα.

9 ώρες πρίν, Eustathia είπε:

Εμένα 136 που ήταν πολύ καλά για την εβδομάδα κύησης. Δεύτερη φορά θα ακούσουμε 19 του μήνα (αν δεν πάμε νωρίτερα τελικά). Ελπίζω γιατί φοβάμαι, δεν έχω ιδιαίτερα συμπτώματα και έχω αγχωθεί ότι κάτι έγινε. Δεν είχα βέβαια πολλά συμπτώματα εξ αρχής αλλά υπήρχαν κάποια. 

Στις ποσες βδομάδες και μερες ηταν 136;

yplDp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@pasxalia90 οπότε εισαι 9+ σε βδομάδες; Εγω αυριο κλεινω την 8η. Καπου στην  9η με 10η φτιάχνει το πραγμα με τα στομαχικά.

Εφαγα μετα απο καιρό κανονικό φαγητο (σουπα βασικα, λαχανικων και λιγες γαριδες) και 3 ωρες μετά υπέφερα. Σπασμους , εκανα και 2, εμετους μικρους ακομα και ξαπλωμένη ενιωθα το στομάχι να κινείται, μπαλακια πέρα δώθε. Ακομα επηρεασμενη ειμαι. Οποτε και σημερα με ξηρούς καρπούς θα τη βγάλω αντε να δοκιμασω κανενα γιαούρτι μπας και 

Εγώ αυχενική εκλεισα. Θα παω στον Παφιλη. Παφιλης Ιωαννης λεγεται και ειναι στο κέντρο , διπλα στον Ευαγγελισμό του μετρό. Στο 3ο μου παιδι ειχα μια πολυ δυσάρεστη εμπειρία στην β επιπέδου και ενω 2 εμβρυολογοι με είχαν τρομάξει παρα πολυ , ο Παφιλης ηταν ο μόνος θετικός και που στην τελική ήταν σωστός. Nipt ειχα κανει μονο σε εκεινη την κύηση. Τωρα εδω , αν ολα είναι καλα δεν θα κανω. Ειμαι 38 βέβαια..

Συγχαρητήρια!!!!❤️

Εγω δεν ρώτησα για να ειμαι ειλικρινής. Ο υπέρηχος εγινε οταν ημουν 6+6 (6+4 έβγαινε συμβαδιζε απόλυτα με την ωορρηξία μου) ξερω οτι σε αυτες τις βδομάδες κάποιοι γιατροί δε μετρανε κιολας γιατι ειναι νωρις. Αν ο γιατρός σου , σου ειπε ομως οτι είναι οκ, γιατί αγχώνεσαι;

@Blue Velvet ειδα τωρα τον υπέρηχο 6+6 (6+4 σε CRL) 124. Δεν μου ειπε κατι μονο οτι ολα πανε καλα.

Στις ποσες βδομάδες και μερες ηταν 136;

Για τις εβδομάδες που είσαι,είναι μια χαρά,εγω.ειμαι δύο εβδομάδες μπροστά και οι παλμοί του σταθερά στο 125..τι να πω, υπομονή μέχρι την αυχενική 

πρίν από 9 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Για τις εβδομάδες που είσαι,είναι μια χαρά,εγω.ειμαι δύο εβδομάδες μπροστά και οι παλμοί του σταθερά στο 125..τι να πω, υπομονή μέχρι την αυχενική 

Σε ποιες βδομάδες μερες ήσουν ακριβώς, σε αυτούς τους 2 υπερήχους;

yplDp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Στον ένα ήμουν στην 8η εβδομάδα κ.στον άλλο στην 9η

Αν θυμάμαι καλα, 28/12 έχεις αυχενική; Εμπιστεψου τον γιατρό σου βρε συ. Αχ αυτο το μυαλο μας ρε γμτ... Ολο εμπόδια μας βάζει. Ολα καλα θα ειναι.

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 9 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Αν θυμάμαι καλα, 28/12 έχεις αυχενική; Εμπιστεψου τον γιατρό σου βρε συ. Αχ αυτο το μυαλο μας ρε γμτ... Ολο εμπόδια μας βάζει. Ολα καλα θα ειναι.

2/1 έχω και αγχώνομαι πολυ..εν τω μεταξύ ο γιατρός είναι πολύ αισιόδοξος γιατί το έμβρυο είναι μια εβδομάδα μπροστά και θεωρεί πως οι παλμοί είναι φυσιολογικοι. Εμένα μου φαίνονται χαμηλοί σε σχέση με αυτούς που είχε η κόρη μου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...