Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Μου τα έδωσε μετά την υστεροσκοπηση γιατί κάναμε επεμβατική υστεροσκοπηση, είχα θέμα με το σχήμα της μήτρας, δεν ήταν σωστό, το διόρθωσαν και κάνανε και κατά τόπου scratching όπου ήταν απαραίτητο. Οπότε μου τα έδωσε πιο πολύ σαν «θεραπεία» για το ενδομήτριο και για να μην αργήσει πάρα πολύ να μου έρθει περίοδος. Αλλά φως δεν βλέπω. Σήμερα έχω ελάχιστα καφέ στο σκούπισμα και πόνους περιόδου. Ημουν σίγουρη μου είχε έρθει αλλά τελικά τζίφος πάλι. Τα νεύρα μου έχουν χτυπήσει κόκκινο οπότε κάπου στην γωνία είναι το διαισθάνομαι 😂

Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση... εγώ υστεροσκοπηση και σκρατσινγκ έκανα Σεπτέμβριο άρα δεν θα είναι από αυτό εμένα, θα δούμε τι θα δείξουν τ αποτελέσματα και ίσως με δώσει και μένα σικλακιουρ .... μακάρι να σου έρθει σύντομα για να ηρεμήσεις και να προχωρήσεις...

Καλημέρα σ όλες 

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Αγγελικηη1 είπε:

Το πόσο καλά πλυμένες είναι οι κατεψυγμένες δεν ξέρω,αυτό με προβληματίζει λίγο...θέλω να τις κάνω σμουθι με παγωμένες μπανάνες 😂😂

Οι φράουλες θέλουν καλό πλύσιμο, είναι πολύ πορώδης η επιφάνεια τους. Όλα εγώ γενικά τα πλένω καλά ανέκαθεν, ειδικά τώρα στην εγκυμοσύνη. 

Κ δεν τρώω φρουτα κ σαλάτες απ έξω. Τάρτα θελω να φάω με φρούτα και δεν τρώω γιατί σκέφτομαι μήπως δεν είναι καλά πλυμένα τα φρούτα 🤦 κ θελω μια τάρτα, τις αγαπώ 😇

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 11 λεπτά , Αγγελικηη1 είπε:

Το πόσο καλά πλυμένες είναι οι κατεψυγμένες δεν ξέρω,αυτό με προβληματίζει λίγο...θέλω να τις κάνω σμουθι με παγωμένες μπανάνες 😂😂

Για σμουθι θα είναι τέλειες και οι κατεψυγμένες μαζί με μπανάνα θα βγει σαν παγωτό.Θα πω βέβαια τι μας κάνετε βραδιάτικα!Δείξτε λίγο έλεος 😂

πρίν από 17 λεπτά , Eustathia είπε:

Οι φράουλες θέλουν καλό πλύσιμο, είναι πολύ πορώδης η επιφάνεια τους. Όλα εγώ γενικά τα πλένω καλά ανέκαθεν, ειδικά τώρα στην εγκυμοσύνη. 

Κ δεν τρώω φρουτα κ σαλάτες απ έξω. Τάρτα θελω να φάω με φρούτα και δεν τρώω γιατί σκέφτομαι μήπως δεν είναι καλά πλυμένα τα φρούτα 🤦 κ θελω μια τάρτα, τις αγαπώ 😇

Εγώ θα την πω την αμαρτία μου .Πριν λίγες μέρες μια τάρτα την έφαγα 😂😂😂 .Είναι το μόνο που ζήλεψα τόσο καιρό.Δεν το σκέφτηκα αυτό με τα φρούτα βέβαια αλλά τουλάχιστον  την απόλαυσα .

• Μου αρέσει 1

Γεια σας κορίτσια κ αγόρι..σας παρακολουθώ σιωπηλά…χαλαρωνω σπίτι πλέον με ηρεμία….από βδομάδα θα πάμε κ Αθήνα να δω τους δικούς μ κ μερικούς φίλους να αλλάξουμε παραστάσεις.Ο γιατρός θα με ξαναδεί 27/2 και για Β επιπέδου έκλεισα 17 Μαρτίου…

Απο λιγούρες προσωπικά δεν έχω ιδιαίτερες όπως για τις φράουλες που λέτε😂😂…ούτε γλυκά θέλω συγκριτικά με την πρώτη εγκυμοσύνη που κάθε πρωί σίγουρα έτρωγα κορν φλεικς με σοκολάτα😅

• Μου αρέσει 2

4 ώρες πρίν, Angel-11 είπε:

Για σμουθι θα είναι τέλειες και οι κατεψυγμένες μαζί με μπανάνα θα βγει σαν παγωτό.Θα πω βέβαια τι μας κάνετε βραδιάτικα!Δείξτε λίγο έλεος 😂

Εγώ θα την πω την αμαρτία μου .Πριν λίγες μέρες μια τάρτα την έφαγα 😂😂😂 .Είναι το μόνο που ζήλεψα τόσο καιρό.Δεν το σκέφτηκα αυτό με τα φρούτα βέβαια αλλά τουλάχιστον  την απόλαυσα .

Αχχχχ θέλω κ εγώ 😇 έχω αδυναμία στις τάρτες 🫠

2 ώρες πρίν, Efaki είπε:

Γεια σας κορίτσια κ αγόρι..σας παρακολουθώ σιωπηλά…χαλαρωνω σπίτι πλέον με ηρεμία….από βδομάδα θα πάμε κ Αθήνα να δω τους δικούς μ κ μερικούς φίλους να αλλάξουμε παραστάσεις.Ο γιατρός θα με ξαναδεί 27/2 και για Β επιπέδου έκλεισα 17 Μαρτίου…

Απο λιγούρες προσωπικά δεν έχω ιδιαίτερες όπως για τις φράουλες που λέτε😂😂…ούτε γλυκά θέλω συγκριτικά με την πρώτη εγκυμοσύνη που κάθε πρωί σίγουρα έτρωγα κορν φλεικς με σοκολάτα😅

Με το καλό κορίτσι μου! Κ με το καλό να μας έρθεις! 

Αχ τυχερές με τις αδειες, 2 ημέρες έλειψα από τη δουλειά κ μου έκανε τεράστια διαφορά. Μακάρι να μπορούσα να σταματήσω νωρίτερα κ γω 🥹

Ομάδα υπάρχει κανένα θέμα εδώ στο φόρουμ για τραπέζια γάμου κλπ?? 

Επίσης, αν κάποιος έχει καμιά καλή πρόταση για μαγαζί για τραπέζι γύρω στα 60 άτομα προς περιοχές Περιστέρι, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέο Ηράκλειο, Νέα Ιωνία κλπ με καλό φαγητό, τιμές ας μου πει παρακαλώ! 🙏

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, Efaki είπε:

Καλημέρα σε όλους... Με το καλό κορίτσι μου να την κάνεις... Αααα θα κλείσω κ εγώ...αρχίζω κ αγχώνομαι που θέλω στις 7 Μαρτίου μήπως δεν βρω...αλλά έλεγαηπως είναι νωρίς...αλλά αφού κλείνετε κ εσείς ...θα είναι καλά...

5 ώρες πρίν, Eustathia είπε:

Αχχχχ θέλω κ εγώ 😇 έχω αδυναμία στις τάρτες 🫠

Με το καλό κορίτσι μου! Κ με το καλό να μας έρθεις! 

Αχ τυχερές με τις αδειες, 2 ημέρες έλειψα από τη δουλειά κ μου έκανε τεράστια διαφορά. Μακάρι να μπορούσα να σταματήσω νωρίτερα κ γω 🥹

Ομάδα υπάρχει κανένα θέμα εδώ στο φόρουμ για τραπέζια γάμου κλπ?? 

Επίσης, αν κάποιος έχει καμιά καλή πρόταση για μαγαζί για τραπέζι γύρω στα 60 άτομα προς περιοχές Περιστέρι, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέο Ηράκλειο, Νέα Ιωνία κλπ με καλό φαγητό, τιμές ας μου πει παρακαλώ! 🙏

Ποτέ έχετε τον γάμο κορίτσι μου? Με το καλό... Λοιπόν εγώ ξέρω το λευκονοη Ίλιον...δεν έχω πάει...αλλά δύο παλιές γνωστές που είχαν πάει είχαν πει καλά λόγια....κ φωτογραφίες που είχα δει φαινόταν τέλεια....από τιμες δεν γνωρίζω,αλλά πιστεύω θα είναι προσιτές...επίσης ξέρω άλλο ένα που έκανα για την βάπτιση της μικρής για τόσα άτομα κ ήταν στο Περιστέρι...πάω να ψάξω πιστεύω να το βρω...

Δεν το βρίσκω... Βρήκα όμως ένα καντάρι... Κ άλλο ένα Bellagio...αν θέλετε να τα δείτε... 

Κ να μην το γνωρίζεις όμως πας κ κανείς γευστική δοκιμή στα μενού....οπότε από το φαγητό θα ξέρεις...

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...