Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, karlajo είπε:

ναι συμφωνώ αφού θα δώσει που θα δώσει δείγμα.το fish σου είπαν τι είναι ?αν είναι να το κάνουμε κ εμείς 😅

Κάτι για τα χρωμοσώματα του σπερματος. Δεν διάβασα πολύ, αλλά λέω κάτσε να το δούμε και αυτό, μη μας ξεφύγει κατι!🙃

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 44 λεπτά , Sophie38 είπε:

Αχ αυτα τα κρυωματα. Εγω προς το παρον μετα τη γριπη Α δεν εχω ξανακολλησει τιποτα, ακομα!!!

γιατι πας ενδοκρινολογο; Κανεις διατροφη λογω διαβητη; Εγω στις 2 πρωτες ειχα παρει 22 και 20 κιλα χαχαχα. Τωρα, εχω παρει μονο 5. Στις 2 πρωτες ειχα παρει ηδη 10 σε αυτες τις βδομαδες. Να σου πω την αληθεια δεν με ενοχλουν τα κιλα, παροτι παντα ημουν κανονικη προς αδυνατη. Χανονται με λιγη προσπαθεια μετα την εγκυμοσυνη

Εγώ ευτυχώς δεν είχα γρίπη αλλά κοινό κρυολόγημα, αλλά όσο να ναι κ αυτό με ταλαιπώρησε δεν πέρασα και καλά 🙊

Θα πάω ενδοκρινολόγο με τις μετρήσεις μου γιατί παρακολουθώ θυρεοειδή. Δεν έχω διαβήτη όχι. Είχα χασιμοτο, γύρισε πριν κάποια χρόνια σε υποθυρεοειδισμό κ απ όταν το ρυθμισαμε το παρακολουθώ με επανέλεγχο κάθε 6μηνο. Ειχα παει Οκτώβριο, ακριβώς πριν μάθω ότι είμαι έγκυος. Αλλά επειδή οι μετρήσεις μου είναι καλές στο μεταξύ , δεν ξαναπήγα κ θα πάω τώρα. Ελπίζω να μην απορρυθμίστηκε κάτι αλλά να προλάβουμε σε περίπτωση που🙏 εγώ μπήκα στον 5ο κ έχω πάρει 5-6 κιλά. Αλλά επειδή έχω κιλακια προσπαθώ να προσέχω. Μόλις ανεβαίνει η ζυγαριά, ξαναπιάνω τη διατροφή μου 😇

πρίν από 51 λεπτά , Sophie38 είπε:

Αχ αυτα τα κρυωματα. Εγω προς το παρον μετα τη γριπη Α δεν εχω ξανακολλησει τιποτα, ακομα!!!

γιατι πας ενδοκρινολογο; Κανεις διατροφη λογω διαβητη; Εγω στις 2 πρωτες ειχα παρει 22 και 20 κιλα χαχαχα. Τωρα, εχω παρει μονο 5. Στις 2 πρωτες ειχα παρει ηδη 10 σε αυτες τις βδομαδες. Να σου πω την αληθεια δεν με ενοχλουν τα κιλα, παροτι παντα ημουν κανονικη προς αδυνατη. Χανονται με λιγη προσπαθεια μετα την εγκυμοσυνη

Κάνω διατροφή λόγω κιλών 🙊🙊

πρίν από 45 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Αχχχχ κοντεύεις εσύ για την β... Με το καλό κορίτσι μου... Εγώ θα κλείσω 7 Μαρτίου .... Γελάω με το "κατηγορείς άδικα"🤣🤣🤣🤣...

Που θα την κάνεις? Θα κλείσεις σε μια εβδομάδα εεεε? 🤔🤔🤔🤔 Με έβαλες σε σκέψη μήπως πάρω κ εγώ σε μια βδομάδα να βρω για 7 μαρτιου  κ έναν συγκεκριμένο γιατρό να μου την κάνει...

Εγώ στο 1ο 20 κιλά στο 2ο 10... Τώρα προς το παρόν ήμουν 54... Έφτασα με τους εμετούς 49 κ τώρα είμαι 57.200... 

Εγώ θα την κάνω σε ειδικό εμβρυομητρικό. Εκεί είχα κάνει κ την α επιπέδου. 

Να σου πω την αλήθεια μου λέει κ η γιατρός μου πότε περίπου να παίρνω να κλείνω ραντεβού ώστε να γίνονται οι εξετάσεις τις βέλτιστες εβδομάδες. Ούτε στην αρχή αλλά ούτε κ στο τέλος του παραθύρου των εβδομάδων για την κάθε εξέταση. Οπότε σε καμία εβδομάδα θα παρω να κλείσω, ιδανικά 21η προς 22η εβδομάδα να γίνει η εξέταση🙏

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Myrtoulita είπε:

Καλησπέρα!! Μπράβο @Αννούλαααα για τα αποτελέσματα σου!! Τα μωράκια μας όντως θα βγουν τσουπωτα!!! Εγώ θα πάρω να κλείσω ραντεβού για τον γυναικολόγο μου αυτή την εβδομάδα για την επόμενη και μετά κι εγώ με το καλό β επιπέδου τον Μάρτιο! Εγώ κορίτσια αν και γενικά δεν ζυγίζομαι συχνά στην ζωή μου λόγω του ότι είμαι αδύνατη προς κανονική! Πριν λίγες μέρες όμως ζυγίστηκα να δω κι εγώ που είμαι και είμαι πάνω κάτω τα κιλά που ήμουν και πριν την εγκυμοσύνη! Λέω λες να είναι ανησυχητικό αυτό μιας που πλέον έχουμε μπει στον 5ο μήνα; Ή είμαι χαζή; 🤷🏻‍♀️εγώ στις προηγούμενες 2 εγκυμοσύνες μου είχα πάρει 13-14 κιλά συνολικά και μετά τις γέννες με τους θηλασμούς κτλ τα έχανα αρκετά εύκολα! 

Άντε καλέ μην σκας!Εγώ αν και  είχα μερικά κιλάκια παραπάνω είμαι 1-2 κιλά πάνω από τα κιλά που άρχισε η εγκυμοσύνη.Και αυτά μπήκαν τώρα τελευταία που κοντεύω να μπω στον 6ο. Ξέρουν αυτά πότε να μπουν 😂 δεν θα γλιτώσουμε .Από δω και πέρα αρχίζει η άνοδος πιστεύω.

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Sophie38 είπε:

τι 57 χριστιανη μου;;;;;;;!!!!!! 57 ημουν στην εκτη δημοτικου!!!!!! Χαχαχαχαχ

εμενα τα κιλα μου ειναι 63-65. Ειμαι 1.74 σε υψος και σε λιγοτερα κιλα φαινομαι σαν αρρωστη γιατι εχω παρα πολυ λεπτο προσωπο χωρις μαγουλα και με το που χανω κιλα βαθουλωνουν και φαινομαι γρια. Και τωρα που γερναω, αχ τωρα….αρχιζει το δερμα και χαλαρωνει και φαινομαι ακομη πιο γρια. Τωρα που ειμαι παχια για τα δεδομενα μου η μουρη μου ειναι κανονικη. 

Καλή είσαι...είσαι ψηλή...εγώ είμαι 159...για τον κόσμο λέω 160 🤣🤣🤣

1 ώρα πρίν, Eustathia είπε:

Εγώ ευτυχώς δεν είχα γρίπη αλλά κοινό κρυολόγημα, αλλά όσο να ναι κ αυτό με ταλαιπώρησε δεν πέρασα και καλά 🙊

Θα πάω ενδοκρινολόγο με τις μετρήσεις μου γιατί παρακολουθώ θυρεοειδή. Δεν έχω διαβήτη όχι. Είχα χασιμοτο, γύρισε πριν κάποια χρόνια σε υποθυρεοειδισμό κ απ όταν το ρυθμισαμε το παρακολουθώ με επανέλεγχο κάθε 6μηνο. Ειχα παει Οκτώβριο, ακριβώς πριν μάθω ότι είμαι έγκυος. Αλλά επειδή οι μετρήσεις μου είναι καλές στο μεταξύ , δεν ξαναπήγα κ θα πάω τώρα. Ελπίζω να μην απορρυθμίστηκε κάτι αλλά να προλάβουμε σε περίπτωση που🙏 εγώ μπήκα στον 5ο κ έχω πάρει 5-6 κιλά. Αλλά επειδή έχω κιλακια προσπαθώ να προσέχω. Μόλις ανεβαίνει η ζυγαριά, ξαναπιάνω τη διατροφή μου 😇

Κάνω διατροφή λόγω κιλών 🙊🙊

Εγώ θα την κάνω σε ειδικό εμβρυομητρικό. Εκεί είχα κάνει κ την α επιπέδου. 

Να σου πω την αλήθεια μου λέει κ η γιατρός μου πότε περίπου να παίρνω να κλείνω ραντεβού ώστε να γίνονται οι εξετάσεις τις βέλτιστες εβδομάδες. Ούτε στην αρχή αλλά ούτε κ στο τέλος του παραθύρου των εβδομάδων για την κάθε εξέταση. Οπότε σε καμία εβδομάδα θα παρω να κλείσω, ιδανικά 21η προς 22η εβδομάδα να γίνει η εξέταση🙏

Πόσο είσαι τώρα?

• Μου αρέσει 1

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

πρίν από 28 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Πόσο είσαι τώρα?

Εννοείται είμαστε 160 .Μην σου πω είμασταν 162 και τώρα μαζέψαμε 😂. Όταν κάποια στιγμή πήγα να αλλάξω ταυτότητα λέει 161 αν αφαιρέσω 3εκ τα παπούτσια(σανδάλια φορούσα χαχαχα ούτε δυο πόντοι δεν ήταν ) θα σε γράψω 158. Του λέω εγκεφαλικό θέλεις να πάθω ?Ποιος θα με μετρήσει ?Γράψε εκεί 160.Δεν τον έπεισα τελικά 158 έγραψε 😂 Εγώ φεύγοντας του είπα οτι δεν θα με ρίξει 160 θα λέω !

• Χαχα 2

πρίν από 48 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Πόσο είσαι τώρα?

18η εβδομάδα 🙏

πρίν από 15 λεπτά , Angel-11 είπε:

Εννοείται είμαστε 160 .Μην σου πω είμασταν 162 και τώρα μαζέψαμε 😂. Όταν κάποια στιγμή πήγα να αλλάξω ταυτότητα λέει 161 αν αφαιρέσω 3εκ τα παπούτσια(σανδάλια φορούσα χαχαχα ούτε δυο πόντοι δεν ήταν ) θα σε γράψω 158. Του λέω εγκεφαλικό θέλεις να πάθω ?Ποιος θα με μετρήσει ?Γράψε εκεί 160.Δεν τον έπεισα τελικά 158 έγραψε 😂 Εγώ φεύγοντας του είπα οτι δεν θα με ρίξει 160 θα λέω !

Όλοι οι Φασούλες εδώ μαζευτήκαμε βλέπω. Κ εγώ χιλιόμετρο.... 1,63🤣🤣🤣

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Χαχα κορίτσια κι εγώ εκεί είμαι 1,60 και γύρω στα 57,5 κιλά! Τις κόρες μου να φανταστείτε τις είχα γεννήσει 64 κιλά τώρα θα δείξει σε αυτήν την εγκυμοσύνη γιατί ξεκίνησα και με παραπάνω κιλά από ότι στις προηγούμενες!

Just now, Myrtoulita είπε:

Χαχα κορίτσια κι εγώ εκεί είμαι 1,60 και γύρω στα 57,5 κιλά! Τις κόρες μου να φανταστείτε τις είχα γεννήσει 64 κιλά τώρα θα δείξει σε αυτήν την εγκυμοσύνη γιατί ξεκίνησα και με παραπάνω κιλά από ότι στις προηγούμενες!

Κι εγώ κοντεύω να κλείσω την 18η εβδομάδα!

• Μου αρέσει 1

2ThI.png3AXhp3.png

1 hour ago, Angel-11 είπε:

Χαχαχα γελάω μόνη μου... Εγώ τον κατάφερα με έγραψε 160...🤣🤣🤣🤣

πρίν από 58 λεπτά , Eustathia είπε:

18η εβδομάδα 🙏

Όλοι οι Φασούλες εδώ μαζευτήκαμε βλέπω. Κ εγώ χιλιόμετρο.... 1,63🤣🤣🤣

Αχχχχ μαζί είμαστε σήμερα 18 ακριβώς κ εγώ ...

πρίν από 40 λεπτά , Myrtoulita είπε:

Κι εγώ κοντεύω να κλείσω την 18η εβδομάδα!

Μια χαρά είμαστε μονδελα...😁

• Μου αρέσει 1

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

καλημέρα στην ομάδα, και εγώ 18,4 σήμερα έκλεισα β επιπεδου 1η βδομάδα του Μαρτίου.. και μέχρι τότε υπομονή 🙏 σε αλλα νεα μετα απο 2 εβδομάδες εχω ακομα μπουκωμα και ασχημο βηχα απο τη γριπη Α και τρομερη αδυναμία...

Κορίτσια οσες δουλευετε ακομα πως το παλευετε;; δεν ξερω πως θα περασει ο καιρος .. μετραω αντίστροφα...

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...