Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους! @Eternity καλή επιτυχία για την αμνιοπαρακέντηση! Δεν έχω εμπειρία  οπότε δεν μπορώ να πω κάτι πάνω σε αυτό! Όλα καλά θα πάνε!  
Κορίτσια κάτι άσχετο! Πριν λίγο διάβασα στο ίντερνετ ότι κλείνει το Λητω! Ξαφνιάστηκα η αλήθεια είναι! Στο ραντεβού του μήνα θα το συζητήσω και με τον γιατρό μου! Σίγουρα θα είναι ενήμερος! Απλά τώρα θα πρέπει να αλλάξω μαιευτήριο και γενικά δεν είμαι άνθρωπος των αλλαγών! Είχα βολευτεί εκεί και μου άρεσε! Λογικά θα συζητήσω για Μητέρα! 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

2ThI.png3AXhp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 39 λεπτά , Myrtoulita είπε:

Καλησπέρα σε όλους! @Eternity καλή επιτυχία για την αμνιοπαρακέντηση! Δεν έχω εμπειρία  οπότε δεν μπορώ να πω κάτι πάνω σε αυτό! Όλα καλά θα πάνε!  
Κορίτσια κάτι άσχετο! Πριν λίγο διάβασα στο ίντερνετ ότι κλείνει το Λητω! Ξαφνιάστηκα η αλήθεια είναι! Στο ραντεβού του μήνα θα το συζητήσω και με τον γιατρό μου! Σίγουρα θα είναι ενήμερος! Απλά τώρα θα πρέπει να αλλάξω μαιευτήριο και γενικά δεν είμαι άνθρωπος των αλλαγών! Είχα βολευτεί εκεί και μου άρεσε! Λογικά θα συζητήσω για Μητέρα! 

Είναι ο ίδιος όμιλος οπότε ο γιατρός σου θα συνεργάζεται πιστεύω.... Το διάβασα το πρωί αυτό...

@Eternity όλα καλά θα πάνε... Εγώ είχα κάνει στο πρώτο πρώτο μωρακι μου 👼🏻 τροφοβλαστη... Λίγο εγώ κάτι ένιωσα...δεν ξέρω όμως αν ήταν από τον φόβο μου περισσότερο... Στην τροφοβλαστη παίρνουν δείγμα από τον πλακούντα... Όμως η αλήθεια δεν είναι κάτι τραγικό...

• Ευχαριστώ 1

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...