Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Την πρώτη φορά που πήγαμε για ωοληψια,κάναμε το βραχυ πρωτόκολλο και είχα αμη 9,6. Το αποτέλεσμα ήταν ένα ώριμο ωάριο,το οποίο "έσκασε" κιόλας το προηγούμενο βράδυ της ωοληψιας..πάω εκεί,έτοιμη για ωοληψια,μου κάνει υπέρηχο και μου λέει ότι βλέπει μόνο ένα μικρό ωάριο και δεν ήθελε να με ταλαιπωρήσει και να με χρεώσει χωρίς λόγο.Οποτε την επόμενη φορά κάναμε φυσικό τροποποιημένο,πήραμε δέκα ωάρια,κάναμε πέντε βλαστοκυστες κ κάνω την κόρη μου.Τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε έκανα κ άλλη διέγερση με φυσικό τροποποιημένο(ΑΜΗ 2,4),πήραμε δύο ωάρια,έγιναν δυο άριστες βλαστοκυστες και είμαι πάλι έγκυος.Μου έμεινε και μια βλαστοκυστη και μπορεί στο μέλλον να τη βάλω 

αμη 2,4 σε τι μονάδα?

πρίν από 8 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Σου εύχομαι να πιάσει και να γίνεις σύντομα μανούλα❤️

Εγώ ήθελα να έχω στην άκρη πάνω από μια,γιατί έλεγα πως αν μπορώ,θέλω να κάνω κ άλλο παιδάκι..οπότε όταν μου έμεινε μια βλαστοκυστη από το 2021,εγώ έκανα ωοληψια το 2024 για να κάνω κ άλλες. Ένιωθα πιο ασφαλής,οπότε σε σύνολο έκανα δύο ωοληψιες,7βλαστοκυστες,δύο εγκυμοσύνες και έχω και μια ακόμη στην άκρη.Ελπιζω να μη σε μπερδεψα με τόσα νούμερα 🤣

Ε όχι,δεν είμαι τόσο τυχερή 🤣

Πρώτη εμβρυομεταφορά:Μηδενικη χοριακη.Δευτερη εμβρυομεταφορά:Δίδυμη κύηση,το ένα παλινδρομησε το άλλο είναι η κόρη μου.Τριτη εμβρυομεταφορά: βιοχημική κύηση. Τέταρτη εμβρυομεταφορά:Η εγκυμοσύνη που διανύω τώρα, είμαι στη 18η εβδομάδα 

Μπραβο όμως τα καταφερες!!!!!!!όλα απο εδώ και πέρα να σου πηγαόνουν καλά

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

Babies are coming soon 🤰🏻🔜👣👣👣👶🏻  

@Sophie38 03/07 💙   

@Αννούλαααα 13/07 💙  

@Blue Velvet 12/07 💙 

@Eustathia 16/07 💜  

@Angel-11 16/06 💜   

@Elenaki2000 16/07 

@Kate89 11/07 💙   

@MYRTO7 26/07    

@Efaki 22/07 💜  

@Myrtoulita 16/07  

@Κonstantina 18/07 💜 

@GiannisP. 19/07 💙

@pasxalia90 12/07 💙

@ΙΟΥΛΙΑΝΗ 21/07 💙

@Alex@ 15/06 💜💜

• Μου αρέσει 1

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σε όλους κι από μένα! Σας παρακολουθώ καθημερινά αλλά δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο νέο γι αυτό δεν έχω γράψει! Εγώ θα πάρω για ραντεβού κάπου στην μέση του μήνα! Κι εμένα μου φαίνεται πολύς καιρός από το ένα ραντεβού στο άλλο αλλά και τι να κάνω! @Αννούλαααα όσον αφορά τις τρύπες θα σου πω την δική μας εμπειρία! Είχα κάνει στην μεγάλη μου τρύπες, όσο φορούσε τα σκουλαρίκια που τις τα  τρύπησαν  κανένα θέμα! Μετά από καιρό είπα κι εγώ να της τα αλλάξω (ήθελε κι εκείνη) και της είχα 2 ζευγάρια χρυσά αλλά κουμπωτά! Ο χρυσοχόος μου είχε πει εξαρχής επειδή έχει παχύ λοβό να τα προσέχω γενικά! Μετά λοιπόν από καιρό και χωρίς κάποιο λόγο ξαφνικά η μία της τρύπα είχε κάνει όπως λες σαν πληγή από πίσω και έτρεχε σαν υγρό! Φοβήθηκα κι εγώ της έβαζα οινόπνευμα,octaniset κτλ της άλλαξα και σκουλαρίκια κι ενώ είχε ηρεμήσει ξανά πάλι το ίδιο μετά από κάποιο διάστημα! Εφτασα λοιπόν στο συμπέρασμα ότι μάλλον λόγω του ότι έχει παχύ λοβό τα κουμπωτά της δημιουργούν θέμα γιατί μάλλον δεν αερίζεται η τρύπα! Πήγα της πηρα κρεμαστά πάλι χρυσά εννοείται κι από τότε μια χαρά! Δεν της ξαναέκανε τίποτα!

2ThI.png3AXhp3.png

1 ώρα πρίν, Αννούλαααα είπε:

Babies are coming soon 🤰🏻🔜👣👣👣👶🏻  

@Sophie38 03/07 💙   

@Αννούλαααα 13/07 💙  

@Blue Velvet 12/07 💙 

@Eustathia 16/07 💜  

@Angel-11 16/06 💜   

@Elenaki2000 16/07 

@Kate89 11/07 💙   

@MYRTO7 26/07    

@Efaki 22/07 💜  

@Myrtoulita 16/07  

@Κonstantina 18/07 💜 

@GiannisP. 19/07 💙

@pasxalia90 12/07 💙

@ΙΟΥΛΙΑΝΗ 21/07 💙

@Alex@ 15/06 💜💜

28/07   αγόρι 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...