Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Εννοείς να έπαιρνα ωοθηλακιο Β φάσης και να ήταν κυστικο; Ή πως μπορεί να το έπαιρνα τσάμπα γιατί μετά θα ξεκινούσε κύκλος κ θα ήταν κυστικο έτσι κ αλλιώς; 
      Τελοσπαντων, βαρέθηκα. Ας είναι ο,τι είναι, πραγματικά έχουν παίξει τα νεύρα μου. 

Το πρωτο εννοουσα-αφου λες δεν μεγαλωνε κιολας μαλλον δε θα ηταν καλο.. Καταλαβαινω απολυτα πως βαρεθηκες.. εχεις ταλαιπωρηθει παρα πολυ σωματικα κ ψυχολογικα..εισαι τοσο μεγαλο διαστημα non stop σε ωοληψιες.. σε θαυμαζω πραγμαρικα που το κανεις ολο αυτο.. θα περιμένουμε το πρωι τα νεα σου απο τον υπερηχο..

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , kerasia93 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Πως είστε; Έχω μέρες να σας διαβάσω ελπίζω να τα καταφέρω το βράδυ και να μην με πάρει ύπνος από τις 8 😅

Εγώ έχω πάλι ραντεβού στις 10/02.

Ξεκίνησα και πριν λίγες μέρες και σίδηρο!!

Επίσης επιβεβαιώθηκε και το φύλο.. Κοριτσάκι και αυτο 👧 

Ότι ήθελε και το κορίτσι μου!! ❤️

Γειά σου κορίτσι μου ! Με το καλό το μωράκι σας . Να έχουμε όλες μια όμορφη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη.  

Περιμένουμε με ανυπομονησία νέα από τα μικρούλια σας όσες μανούλες πάτε στον γιατρό σήμερα 🤍

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 ώρες πρίν, Αννούλαααα είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου... Κ εσείς με το καλό να πάτε κ θα περιμένουμε νέα σας... Εν τω μεταξύ σήμερα ο άντρας μου έβαλε άδειες επειδή του έχουν μείνει από πέρσι... Κ πως κοιτάω το ημερολόγιο ευτυχώς πέφτει κ πάνω στην β επιπέδου... Οπότε μην ζητήσει κ άλλη γιατί έβαλε ήδη 15 μέρες ...τρεις βδομάδες σπαστά βέβαια,αλλά πόσο θα λείψει... Όλα καλά...  Κλείσαμε για Πάσχα εμείς να φύγουμε...δεν μας βλέπω για καλοκαίρι, οπότε είπαμε να φύγουμε Πάσχα μια βδομάδα... Καλοκαίρι εδώ μέχρι την γέννα όπου μπορούμε κοντά θα πηγαίνουμε για μπάνιο...μετά δεν ξέρω θα φοβάμαι αφού γεννηθεί το μωρο να πηγαίνουν κ μόνοι τους... Είμαι υπερβολική μήπως? Εσείς τι θα κάνατε?πφφφφ από την μια φοβάμαι ...από την άλλη δεν θέλω να τα κλείσω κ μεσα

Εμένα ο άντρας μου από Μάρτιο κ μετά προβλέπεται να πάρει άδειες. Αυτό το διάστημα στις δουλειές μας πνιγομαστε κ οι δύο. 

Πάσχα αν είμαστε καλά θα φύγουμε κ εμείς. Καλοκαίρι εδώ για προετοιμασίες κ μετά έρχεται το νέο ξεκίνημα κ όλα άγνωστα🥹🥰😇

Τι ωραία που θα έχεις χρόνο με τον άντρα σου🙏 εμείς ετοιμάζουμε κ γάμο κ πάλι ούτε για αυτό δεν έχουμε χρόνο🥳

3 ώρες πρίν, kerasia93 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Πως είστε; Έχω μέρες να σας διαβάσω ελπίζω να τα καταφέρω το βράδυ και να μην με πάρει ύπνος από τις 8 😅

Εγώ έχω πάλι ραντεβού στις 10/02.

Ξεκίνησα και πριν λίγες μέρες και σίδηρο!!

Επίσης επιβεβαιώθηκε και το φύλο.. Κοριτσάκι και αυτο 👧 

Ότι ήθελε και το κορίτσι μου!! ❤️

Υπέροχα! Με το καλό η μπεμπούλα σας🙏🥰

• Μου αρέσει 3

3 ώρες πρίν, Αννούλαααα είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου... Κ εσείς με το καλό να πάτε κ θα περιμένουμε νέα σας... Εν τω μεταξύ σήμερα ο άντρας μου έβαλε άδειες επειδή του έχουν μείνει από πέρσι... Κ πως κοιτάω το ημερολόγιο ευτυχώς πέφτει κ πάνω στην β επιπέδου... Οπότε μην ζητήσει κ άλλη γιατί έβαλε ήδη 15 μέρες ...τρεις βδομάδες σπαστά βέβαια,αλλά πόσο θα λείψει... Όλα καλά...  Κλείσαμε για Πάσχα εμείς να φύγουμε...δεν μας βλέπω για καλοκαίρι, οπότε είπαμε να φύγουμε Πάσχα μια βδομάδα... Καλοκαίρι εδώ μέχρι την γέννα όπου μπορούμε κοντά θα πηγαίνουμε για μπάνιο...μετά δεν ξέρω θα φοβάμαι αφού γεννηθεί το μωρο να πηγαίνουν κ μόνοι τους... Είμαι υπερβολική μήπως? Εσείς τι θα κάνατε?πφφφφ από την μια φοβάμαι ...από την άλλη δεν θέλω να τα κλείσω κ μεσα

Η γνώμη μου είναι να μην σε αγχώνει αυτό.Καλοκαιράκι θα είναι δεν θα υπάρχουν και τόσες ιώσεις θα μπορείτε να είστε άνετα.Έχεις δίκιο που δεν θέλεις να τα κλείσεις μέσα .Είναι κρίμα και νομίζω θα επηρεάσει και το όλο κλίμα υποδοχής του μωρού. Σκοπός πιστεύω είναι να μην αλλάξει και τραγικά η καθημερινότητά τους γιατί πιθανόν να αντιδράνε και να δυσκολέψουν και σένα. Με λίγο προσοχή θα είστε μια χαρά .❤️ Θα έχετε και χρόνο να χαρείτε λίγο καλοκαιράκι και εσείς με το μωράκι.

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κι απο μένα!! 16 εβδομάδων σήμερα και ΠΗΤ 21/7! Περιμένω το δεύτερο παιδί, αγόρι! Έχω ένα κοριτσάκι 2,5 ετών.. Απο συμπτώματα είμαι πολύ καλύτερα,με το που μπήκα στον 4 μήνα μου φύγαν τα περισσότερα.Εύχομαι σε όλες με το καλό <3

• Μου αρέσει 6

Babies are coming soon 🤰🏻🔜👣👣👣👶🏻 

@Sophie38 03/07 💙  

@Αννούλαααα 13/07 💙 

@Blue Velvet 12/07 💙 

@Eustathia 16/07 💜  

@Angel-11 16/06 💜   

@Elenaki2000 16/07 

@Kate89 11/07 💙   

@MYRTO7 26/07   

@Efaki 22/07 💜  

@Myrtoulita 16/07  

@Κonstantina 18/07 💜 

@GiannisP. 19/07 💙

@pasxalia90 12/07 💙

@ΙΟΥΛΙΑΝΗ 21/07 💙

• Μου αρέσει 1

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Διαφημίσεις

23 ώρες πρίν, Eustathia είπε:

Το έκανα ήδη μία φορά! Και θα το ξανακάνω πριν τον ύπνο μήπως και γίνει τίποτα γιατί δεν αντέχω άλλο 🥺 σε ευχαριστώ που το μοιράστηκες αλήθεια! 

Το πονάκι είναι σε λεμφαδένα στο μπικίνι αριστερά. Μου είναι πιο ευαίσθητος η αλήθεια είναι, δεξιά ποτέ δεν ερεθίζεται ούτε από ξύρισμα ούτε από τίποτα. Είναι λίγο ψηλαφητος και πονάει λίγο. 

Εγώ σήμερα πραγματικά δεν το διαχειρίστηκα καθόλου καλά το άγχος μου, έχασα την υπομονή μου που δεν μπορώ να πάρω ανάσα και μετά κατρακύλησα🥺

Τα πονάκια που λες τα έχω κ εγώ κορίτσι μου. Τώρα είναι ερεθισμένος λεμφαδένας, τον ψηλαφώ κιόλας είναι ερεθισμένος δηλαδή. 

Το να είσαι μπουκωμένη και να μη μπορείς να πάρεις ανάσα τα κάνει όλα αφόρητα πόσο μάλλον τώρα που είσαι έγκυος! Βράσε μια κατσαρόλα και κάνε εισπνοές με καλυμμένο το κεφάλι με πετσέτα. Εμένα με είχε βοηθήσει αρκετά μαζί με πλύσεις με φυσιολογικό ορο. 

Να, ανοίξει λίγο ο καιρός να ηρεμήσουμε από αυτές τις ιώσεις. 

2 ώρες πρίν, ΙΟΥΛΙΑΝΗ είπε:

Καλησπέρα κι απο μένα!! 16 εβδομάδων σήμερα και ΠΗΤ 21/7! Περιμένω το δεύτερο παιδί, αγόρι! Έχω ένα κοριτσάκι 2,5 ετών.. Απο συμπτώματα είμαι πολύ καλύτερα,με το που μπήκα στον 4 μήνα μου φύγαν τα περισσότερα.Εύχομαι σε όλες με το καλό ❤️

Να σου ζήσει η μικρούλα και με το καλό να έρθει και ο μπέμπης! Οι αναγουλες σου έφυγαν? Μπορείς και τρως κανονικά φαγητό? Είμαι 15 και 1 μέρα νομίζω νιώθω λίγο καλύτερα αλλά φοβάμαι να φάω μήπως γίνω χειρότερα πάλι.🤢😟

πρίν από 42 λεπτά , Eternity είπε:

Το να είσαι μπουκωμένη και να μη μπορείς να πάρεις ανάσα τα κάνει όλα αφόρητα πόσο μάλλον τώρα που είσαι έγκυος! Βράσε μια κατσαρόλα και κάνε εισπνοές με καλυμμένο το κεφάλι με πετσέτα. Εμένα με είχε βοηθήσει αρκετά μαζί με πλύσεις με φυσιολογικό ορο. 

Να, ανοίξει λίγο ο καιρός να ηρεμήσουμε από αυτές τις ιώσεις. 

Πραγματικά ήταν εφιαλτικές οι προηγούμενες νύχτες κυρίως... Σήμερα κάπως καλύτερα, ναι κάνω εισπνοές με υδρατμούς, με βοηθάνε. 

Επιστρέψαμε από το ραντεβού όλα πάνε μια χαρά 🙏🥹 μεγάλη ανακούφιση! Κ οι μετρήσεις μας πολύ καλές... Προχωράμε, επόμενο ραντεβού η β' επιπέδου τώρα. 

Στο μεταξύ μου έγραψε εξετάσεις αίματος, ούρων, ορμόνες θυρεοειδούς και κάποια αντισώματα να κάνω. Να κλείσω κ ραντεβού με την ενδοκρινολόγο μου για συνεκτίμηση. 

Για το ασβέστιο θα συμπληρώσω για λίγες μέρες ένα ημερολόγιο διατροφής κλπ που μου έστειλε κ εχει διάφορα μέσα, δεν το είδα ακόμη. 

Εύχομαι σε όλες καλά αποτελέσματα 🥰🙏

• Μου αρέσει 5

2 ώρες πρίν, Eustathia είπε:

Πραγματικά ήταν εφιαλτικές οι προηγούμενες νύχτες κυρίως... Σήμερα κάπως καλύτερα, ναι κάνω εισπνοές με υδρατμούς, με βοηθάνε. 

Επιστρέψαμε από το ραντεβού όλα πάνε μια χαρά 🙏🥹 μεγάλη ανακούφιση! Κ οι μετρήσεις μας πολύ καλές... Προχωράμε, επόμενο ραντεβού η β' επιπέδου τώρα. 

Στο μεταξύ μου έγραψε εξετάσεις αίματος, ούρων, ορμόνες θυρεοειδούς και κάποια αντισώματα να κάνω. Να κλείσω κ ραντεβού με την ενδοκρινολόγο μου για συνεκτίμηση. 

Για το ασβέστιο θα συμπληρώσω για λίγες μέρες ένα ημερολόγιο διατροφής κλπ που μου έστειλε κ εχει διάφορα μέσα, δεν το είδα ακόμη. 

Εύχομαι σε όλες καλά αποτελέσματα 🥰🙏

Υπέροχα τα νέα σου !Άντε να περάσει κ το μπούκωμα να ηρεμήσεις λίγο.Άντε τώρα θα αρχίσουμε τις Β επιπέδου μια μια.Περνάει ο καιρός κορίτσια.Νομίζω εγώ με την @Alex@ είμαστε από τις πρώτες.Με το καλό να έχουμε όλες τέλεια αποτελέσματα.

Είδα και λίγο πίνακα που φτιάξαμε .Τι γίνεται βρε κοριτσομανούλες?Μας τρώνε λάχανο τα αγοράκια?😂Για να δούμε και τις υπόλοιπες που δεν έμαθαν ακόμη το φύλο.

• Μου αρέσει 2

4 ώρες πρίν, Αννούλαααα είπε:

Babies are coming soon 🤰🏻🔜👣👣👣👶🏻 

@Sophie38 03/07 💙  

@Αννούλαααα 13/07 💙 

@Blue Velvet 12/07 💙 

@Eustathia 16/07 💜  

@Angel-11 16/06 💜   

@Elenaki2000 16/07 

@Kate89 11/07 💙   

@MYRTO7 26/07   

@Efaki 22/07 💜  

@Myrtoulita 16/07  

@Κonstantina 18/07 💜 

@GiannisP. 19/07 💙

@pasxalia90 12/07 💙

@ΙΟΥΛΙΑΝΗ 21/07 💙

Εγώ έχω ΠΗΤ 15/6 αλλά θα γεννήσω 18/5 με το καλό, κορίτσια είναι!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Alex@ είπε:

Εγώ έχω ΠΗΤ 15/6 αλλά θα γεννήσω 18/5 με το καλό, κορίτσια είναι!!

Δίδυμα είναι? Κ ποια ημερομηνία θες να βάλω?

Αχχχχχ κορίτσια είμαι πολλή στεναχωρημένη από χθες...θα ήθελα τις γνώμες σας.... Τον Ιούνιο είχα κάνει τρύπες στην μικρή... Όλα καλά ούτε μολύνθηκε,ούτε να ερεθιστεί το αφτί ... Κ χθες το ένα το είδα λίγο ροζ...όχι έντονο,αλλά κάπως το είδα...πάω να το γυρίζω κ μάτωσε.... Να σας πως ότι ακόμα κ τώρα τα γυρνούσα που κ που κ όλα καλά...  Τι να κάνω?... Πιστεύω το χτύπησε κάπου....

5 ώρες πρίν, Αννούλαααα είπε:

Αχχχχχ κορίτσια είμαι πολλή στεναχωρημένη από χθες...θα ήθελα τις γνώμες σας.... Τον Ιούνιο είχα κάνει τρύπες στην μικρή... Όλα καλά ούτε μολύνθηκε,ούτε να ερεθιστεί το αφτί ... Κ χθες το ένα το είδα λίγο ροζ...όχι έντονο,αλλά κάπως το είδα...πάω να το γυρίζω κ μάτωσε.... Να σας πως ότι ακόμα κ τώρα τα γυρνούσα που κ που κ όλα καλά...  Τι να κάνω?... Πιστεύω το χτύπησε κάπου....

Καλημέρα!!

Βάλε την ΠΗΤ 15/6.

Μήπως είναι κάποια αλλεργική αντίδραση από το μεταλλο στο σκουλαρίκι;;

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, Αννούλαααα είπε:

Καλημέρα! Είναι καλύτερα σήμερα? Μήπως να της βάλεις λίγο οινόπνευμα η κάποια φαρμακευτική αλοιφουλα ?

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, Αννούλαααα είπε:

Καθαρό οινόπνευμα αρκετές φορές την ημέρα και θα υποχωρήσει πιστεύω. Αν πρηστεί επικοινώνησε με τον παιδίατρο για συμβουλές ή τοπική αγωγή. 

Περαστικά 🥰🙏

9 ώρες πρίν, Angel-11 είπε:

Υπέροχα τα νέα σου !Άντε να περάσει κ το μπούκωμα να ηρεμήσεις λίγο.Άντε τώρα θα αρχίσουμε τις Β επιπέδου μια μια.Περνάει ο καιρός κορίτσια.Νομίζω εγώ με την @Alex@ είμαστε από τις πρώτες.Με το καλό να έχουμε όλες τέλεια αποτελέσματα.

Είδα και λίγο πίνακα που φτιάξαμε .Τι γίνεται βρε κοριτσομανούλες?Μας τρώνε λάχανο τα αγοράκια?😂Για να δούμε και τις υπόλοιπες που δεν έμαθαν ακόμη το φύλο.

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! 

Τα καλύτερα αποτελέσματα σε όλες μας🙏🥹

• Ευχαριστώ 1

3 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα!!

Βάλε την ΠΗΤ 15/6.

Μήπως είναι κάποια αλλεργική αντίδραση από το μεταλλο στο σκουλαρίκι;;

Είναι χρυσά κ τα φοράει από Σεπτέμβρη δεν νομίζω... Κ είναι μόνο το ένα αφτί...

1 ώρα πρίν, Elenaki2000 είπε:

Καλημέρα! Είναι καλύτερα σήμερα? Μήπως να της βάλεις λίγο οινόπνευμα η κάποια φαρμακευτική αλοιφουλα ?

Της έβαλα κάπως καλύτερα θα δείξει πως θα πάει ... Αλλά πάλι το γύρισα κ μάτωσε... 

Καλημέρα σε όλους κιόλας...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...