Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Xristina96 είπε:

Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα! 
      την φράση μόνο που είπες τόνισα. Πότε δεν είπα ομως ότι το έκανες κακοπροαίρετα! Ελπίζω να μην σε νευρίασα με τις απαντήσεις μου. 

καλό βράδυ! 

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

5 ώρες πρίν, Eustathia είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου! Και αγόρι! 

Εγώ αύριο έχω ραντεβού κ νιώθω ότι έχει περάσει ένας χρόνος από την αυχενική 🤦 έχω αγχωθεί 🥺 θα δω αύριο αν μου γράψει κ μενα να ξεκινήσω μαγνήσιο κλπ. 

Δεν αντέχω άλλο το μπούκωμα, λες κ εχει πετρωσει η μύτη μου. Δεν κοιμάμαι καλά, δεν μπορώ να χαλαρώσω. Δεν έχω ξαναπάθει τέτοιο πράγμα. Μόνο με physiomer κ ορό δεν περνάει... Πφφφφφ

Εγώ επίσης θα δουλεύω μέχρι 8ο...οπότε τώρα σε περίπτωση ανάγκης απλά λείπω κανα 2 μέρες. Πχ σήμερα κ αύριο που ειμαι ετσι, δεν θα πάω δουλειά. 

Έχω από χθες κάτι πονάκια περιόδου. Δεν ξέρω ανησύχησα λίγο 🫣

Να κάνεις με ζεστο νερό μασάζ στη μυτούλα, βάλε τη βρύση στο ζεστό απι κάτω τη μυτούλα και κάνε μαλαξεις. Είχα μπούκωμα στις γιορτές και εμένα με βοηθησε πολύ, το έκανα 3 4 φορές μέσα στην ημέρα. Ίσως βοηθήσει κ εσένα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 31 λεπτά , Alex@ είπε:

Να κάνεις με ζεστο νερό μασάζ στη μυτούλα, βάλε τη βρύση στο ζεστό απι κάτω τη μυτούλα και κάνε μαλαξεις. Είχα μπούκωμα στις γιορτές και εμένα με βοηθησε πολύ, το έκανα 3 4 φορές μέσα στην ημέρα. Ίσως βοηθήσει κ εσένα.

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, θα το δοκιμάσω σίγουρα. Έχω απελπιστεί τόσες μέρες. Εν τω μεταξύ η ψυχολογία μου σήμερα δεν είναι καλά καθόλου, έχω τρομερό άγχος για το μωρό για αύριο που θα πάμε στο ραντεβού. Αν δεν είμαι καλύτερα θα χρειαστεί να το αναβάλουμε και αυτό με στενοχωρεί. 

Και τώρα σε επίσκεψη στην τουαλέτα ένιωσα με την αφή έναν πόνο αριστερά στη βουβωνική χώρα, σε λεμφαδένα μάλλον. Κ έχω φρικάρει. Δεν ξέρω αν μπορεί να είναι από την ίωση, από ξύρισμα του μπικίνι, από το πολύ φύσημα μύτης και φτέρνισμα κ την πίεση που ασκείται λόγω αυτού ή κάτι άλλο ανησυχητικό. 

Έχω τώρα μια κρίση άγχους με όλα αυτά. Ανησυχία μεγάλη. Σαν να νιώθω ότι κάτι δεν παει καλα ένα πράγμα 😢

• Δύναμη! 2

3 ώρες πρίν, Αννούλαααα είπε:

Babies are coming soon 🤰🏻🔜👣👣👣👶🏻

@Sophie38 03/07 💙  

@Αννούλαααα 13/07 💙 

@Blue Velvet 12/07 💙 

@Eustathia 16/07 💜  

@Angel-11 16/06 💜  

@Elenaki2000 16/07 

@Kate89 11/07 💙  

@MYRTO7 26/07  

@Efaki 22/07 💜 

@Myrtoulita 16/07 

@Κonstantina 18/07 💜 

@GiannisP. 19/07 💙

@pasxalia90 12/07 💙

28/07  και 99%  αγόρι 

πρίν από 11 λεπτά , Eustathia είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, θα το δοκιμάσω σίγουρα. Έχω απελπιστεί τόσες μέρες. Εν τω μεταξύ η ψυχολογία μου σήμερα δεν είναι καλά καθόλου, έχω τρομερό άγχος για το μωρό για αύριο που θα πάμε στο ραντεβού. Αν δεν είμαι καλύτερα θα χρειαστεί να το αναβάλουμε και αυτό με στενοχωρεί. 

Και τώρα σε επίσκεψη στην τουαλέτα ένιωσα με την αφή έναν πόνο αριστερά στη βουβωνική χώρα, σε λεμφαδένα μάλλον. Κ έχω φρικάρει. Δεν ξέρω αν μπορεί να είναι από την ίωση, από ξύρισμα του μπικίνι, από το πολύ φύσημα μύτης και φτέρνισμα κ την πίεση που ασκείται λόγω αυτού ή κάτι άλλο ανησυχητικό. 

Έχω τώρα μια κρίση άγχους με όλα αυτά. Ανησυχία μεγάλη. Σαν να νιώθω ότι κάτι δεν παει καλα ένα πράγμα 😢

Νομίζω τα πονακια είναι φυσιολογικά ειδικά αν ταλαιπωρεισαι με ίωση. Κι εγώ φτερνιστηκα κάποια στιγμή και πονεσα πολύ χαμηλά. Νομίζω όταν αργεί το ραντεβού μας με το γιατρό αρχίζουμε να ανησυχούμε... κι εμένα πέρασαν 3 εβδομάδες από την αυχενική, την Παρασκευή έχω ραντεβού και ομολογώ ότι έχω άγχος... 

πρίν από 23 λεπτά , Eustathia είπε:

Σε καταλαβαίνω, εγώ 2 νύχτες δεν μπόρεσα να κοιμηθώ καθόλου καθώς δεν έπαιρνα τίποτα για το μπούκωμα αλλά αυτό με το μασάζ με ζεστο νερό με βοήθησε γιατί άνοιγε τα ιγμοροια κατέβαινε κ ότι είχε μέσα.

Αν σε καθησυχάζει ο γιατρός μου μου είπε πως και γρίπη Α να κολλήσω εγώ θα ταλαιπωρηθώ παραπάνω, τα μωρά δεν θα πάθουν κάτι. Τα πινακια μπορεί να είναι και από το έντερο που κάνει κινήσεις αν είσαι κρυωμένη.

πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Σε καταλαβαίνω, εγώ 2 νύχτες δεν μπόρεσα να κοιμηθώ καθόλου καθώς δεν έπαιρνα τίποτα για το μπούκωμα αλλά αυτό με το μασάζ με ζεστο νερό με βοήθησε γιατί άνοιγε τα ιγμοροια κατέβαινε κ ότι είχε μέσα.

Αν σε καθησυχάζει ο γιατρός μου μου είπε πως και γρίπη Α να κολλήσω εγώ θα ταλαιπωρηθώ παραπάνω, τα μωρά δεν θα πάθουν κάτι. Τα πινακια μπορεί να είναι και από το έντερο που κάνει κινήσεις αν είσαι κρυωμένη.

Το έκανα ήδη μία φορά! Και θα το ξανακάνω πριν τον ύπνο μήπως και γίνει τίποτα γιατί δεν αντέχω άλλο 🥺 σε ευχαριστώ που το μοιράστηκες αλήθεια! 

Το πονάκι είναι σε λεμφαδένα στο μπικίνι αριστερά. Μου είναι πιο ευαίσθητος η αλήθεια είναι, δεξιά ποτέ δεν ερεθίζεται ούτε από ξύρισμα ούτε από τίποτα. Είναι λίγο ψηλαφητος και πονάει λίγο. 

πρίν από 36 λεπτά , Eternity είπε:

28/07  και 99%  αγόρι 

Νομίζω τα πονακια είναι φυσιολογικά ειδικά αν ταλαιπωρεισαι με ίωση. Κι εγώ φτερνιστηκα κάποια στιγμή και πονεσα πολύ χαμηλά. Νομίζω όταν αργεί το ραντεβού μας με το γιατρό αρχίζουμε να ανησυχούμε... κι εμένα πέρασαν 3 εβδομάδες από την αυχενική, την Παρασκευή έχω ραντεβού και ομολογώ ότι έχω άγχος... 

Εγώ σήμερα πραγματικά δεν το διαχειρίστηκα καθόλου καλά το άγχος μου, έχασα την υπομονή μου που δεν μπορώ να πάρω ανάσα και μετά κατρακύλησα🥺

Τα πονάκια που λες τα έχω κ εγώ κορίτσι μου. Τώρα είναι ερεθισμένος λεμφαδένας, τον ψηλαφώ κιόλας είναι ερεθισμένος δηλαδή. 

Διαφημίσεις

πρίν από 32 λεπτά , Eustathia είπε:

Το έκανα ήδη μία φορά! Και θα το ξανακάνω πριν τον ύπνο μήπως και γίνει τίποτα γιατί δεν αντέχω άλλο 🥺 σε ευχαριστώ που το μοιράστηκες αλήθεια! 

Το πονάκι είναι σε λεμφαδένα στο μπικίνι αριστερά. Μου είναι πιο ευαίσθητος η αλήθεια είναι, δεξιά ποτέ δεν ερεθίζεται ούτε από ξύρισμα ούτε από τίποτα. Είναι λίγο ψηλαφητος και πονάει λίγο. 

Εγώ σήμερα πραγματικά δεν το διαχειρίστηκα καθόλου καλά το άγχος μου, έχασα την υπομονή μου που δεν μπορώ να πάρω ανάσα και μετά κατρακύλησα🥺

Τα πονάκια που λες τα έχω κ εγώ κορίτσι μου. Τώρα είναι ερεθισμένος λεμφαδένας, τον ψηλαφώ κιόλας είναι ερεθισμένος δηλαδή. 

Αλίμονο, πάνω στην απελπισία μου το είχα κάνει και εγώ και με ανακουφιζε κάπως, ελπίζω και εσύ να νιώσεις καλύτερα. 

Για τον λεμφαδένες δεν ξέρω να σου πω αλλά αν συνεχίσει να ειναι πρησμενος μήπως να καλέσεις τον γιατρό.

πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Αλίμονο, πάνω στην απελπισία μου το είχα κάνει και εγώ και με ανακουφιζε κάπως, ελπίζω και εσύ να νιώσεις καλύτερα. 

Για τον λεμφαδένες δεν ξέρω να σου πω αλλά αν συνεχίσει να ειναι πρησμενος μήπως να καλέσεις τον γιατρό.

Αύριο έχουμε ραντεβού, ελπίζω να μην χρειαστεί να το αναβάλουμε μόνο γιατί δεν μπορώ άλλη αγωνία. Οπότε αύριο θα το αναφέρω να μου πει τι κ πώς. 

• Μου αρέσει 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...