Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

οχι κοριτσι μου δεν επανελαβα ποτε. εκανα ετ μετα απο κανα χρονο και πετυχε. αλλα ειχε περασει πολυς καιρος, οποτε δεν θεωρω οτι αυτο επαιξε ρολο. εκτοτε εκανα μονο κολπικες καλλιεργειες γιατι ο γιατρος που πηγα δεν πιστευε στο μικροβιωμα της μητρας.  κι οταν βρισκαμε κατι επαιρνα συμβατικα αντιβιωση.

πολλοί γιατροί , πολλές γνώμες, ένα χάος !  πάντως τα κατάφερες και αυτό μετράει μόνο.

ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους ☺️ εύχομαι να είστε όλες καλά και εσεις που ειστε αρρωστες να μην ταλαιπωρειστε πολύ και να αναρρωσετε γρήγορα 🤍🧿 

Βρε κορίτσια έχετε ξεκινησει μαγνησιο? Και αν ναι σε ποιαν εβδομαδα?Έχω εγώ 2 με 3 μέρες που νιώθω την κοιλιά μου να σκληραίνει κατά διαστήματα . Ενημέρωσα τον γυναικολόγο μου κ μου είπε να ξεκινήσω trofocard max πρωί και απόγευμα και κα ξεκουράζομαι όσο περισσότερο μπορώ.  Η αλήθεια είναι προβληματιστηκα λίγο γιατί από όσο θυμάμαι στις προηγούμενες εγκυμοσύνες μου το είχα ξεκινησει πολύ αργότερα.... στο 3ο τριμηνο δηλαδή. Κ τώρα είμαι ακόμα στις 17 εβδ για αυτό έχω κάπως πανικοβληθει. Βέβαια ο γιατρός προσπάθησε να με καθησυχάσει όσο μπορούσε.  Θα με δει σε 2 εβδομάδες πάλι και ανυπομονώ μέχρι τότε έχω πολύ άγχος.  

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ κορίτσια ποτέ φεύγουν οι αναγουλες και οι εμετοι? Αύριο μπαίνω 15η βδομάδα και νιώθω τόσο αδύναμη γιατί συνέχεια πεινάω και τ μόνο που μπορώ να φάω είναι φρυγανιά και σκέτο μακαρονακι. Έχω απογοητευτεί ότι όλη η εγκυμοσύνη έτσι θα πάει. Περάσαμε και γρίπη α ευτυχώς όμως ο μπέμπης είναι καλά αλλά εμένα με εξαντλησε η ίωση και σωματικά και ψυχικά και νιώθω ότι αρχίζει και πέφτει η ψυχολογία 😞

• Δύναμη! 1
  • Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 12 λεπτά , Elenaki2000 είπε:

Καλησπέρα σε όλους ☺️ εύχομαι να είστε όλες καλά και εσεις που ειστε αρρωστες να μην ταλαιπωρειστε πολύ και να αναρρωσετε γρήγορα 🤍🧿 

Βρε κορίτσια έχετε ξεκινησει μαγνησιο? Και αν ναι σε ποιαν εβδομαδα?Έχω εγώ 2 με 3 μέρες που νιώθω την κοιλιά μου να σκληραίνει κατά διαστήματα . Ενημέρωσα τον γυναικολόγο μου κ μου είπε να ξεκινήσω trofocard max πρωί και απόγευμα και κα ξεκουράζομαι όσο περισσότερο μπορώ.  Η αλήθεια είναι προβληματιστηκα λίγο γιατί από όσο θυμάμαι στις προηγούμενες εγκυμοσύνες μου το είχα ξεκινησει πολύ αργότερα.... στο 3ο τριμηνο δηλαδή. Κ τώρα είμαι ακόμα στις 17 εβδ για αυτό έχω κάπως πανικοβληθει. Βέβαια ο γιατρός προσπάθησε να με καθησυχάσει όσο μπορούσε.  Θα με δει σε 2 εβδομάδες πάλι και ανυπομονώ μέχρι τότε έχω πολύ άγχος.  

Μετά την αυχενική το ξεκινάνε το μαγνήσιο μην ανχωνεσε . Πάντως τα πετρώματα δεν είναι καλά σημαίνει ότι κουράζεσε παραπάνω από όσο αντέχεις Κ αυτό πρέπει να τακτοποιήσεις για να μην έχεις παρατράγουδα . Αν ξεκουραστείς δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι. 

• Μου αρέσει 2

6 ώρες πρίν, Elenaki2000 είπε:

Καλημέρα σε όλους ... Εγώ ξεκίνησα μετά την αυχενική...12η δηλαδή ...  Τρίτο τρίμηνο δεν είναι αργά? Δεν ξέρω κιόλας,ερώτηση κάνω...

6 ώρες πρίν, Nandiadrg είπε:

Αχ κορίτσια ποτέ φεύγουν οι αναγουλες και οι εμετοι? Αύριο μπαίνω 15η βδομάδα και νιώθω τόσο αδύναμη γιατί συνέχεια πεινάω και τ μόνο που μπορώ να φάω είναι φρυγανιά και σκέτο μακαρονακι. Έχω απογοητευτεί ότι όλη η εγκυμοσύνη έτσι θα πάει. Περάσαμε και γρίπη α ευτυχώς όμως ο μπέμπης είναι καλά αλλά εμένα με εξαντλησε η ίωση και σωματικά και ψυχικά και νιώθω ότι αρχίζει και πέφτει η ψυχολογία 😞

Αχχχχ κορίτσι μου...πόσο σε καταλαβαίνω για την πείνα... Εμένα ευτυχώς τελείωσαν οι εμετοί,ελπίζω να σου φύγουν σύντομα ... Περαστικά για την γρίπη Α... Κ εμείς που την περάσαμε ήταν δύσκολα...αλλά ευτυχώς όλα καλά...

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Καλημέρα!!!

@Eustathia περαστικά κορίτσι μ εύχομαι να σου περάσει σύντομα είναι εκνευριστικό να μην μπορείς να αναπνεύσεις το κτλβαινω!!

Μαγνήσιο ακόμα εγώ κορίτσια δεν έχω ξεκινήσει ενώ στην πρώτη εγκυμοσύνη μου είχε δώσει από νωρίς.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 53 λεπτά , Efaki είπε:

Καλημέρα!!!

@Eustathia περαστικά κορίτσι μ εύχομαι να σου περάσει σύντομα είναι εκνευριστικό να μην μπορείς να αναπνεύσεις το κτλβαινω!!

Μαγνήσιο ακόμα εγώ κορίτσια δεν έχω ξεκινήσει ενώ στην πρώτη εγκυμοσύνη μου είχε δώσει από νωρίς.

Καλημερααα 😍 

Εγώ το ξεκίνησα χθες σε συνδυασμό με ξεκούραση ελπίζω να μην ξανά πετρωσει η κοιλιά μου .. 

Εσείς πως είστε ? Όλες καλά?

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα στην ομάδα! έχω πολύ καιρό να σας γράψω αλλά σας παρακολουθώ όσο μπορώ και χαίρομαι για τα καλα σας νεα.. για να σας συνοψίσω και εγώ είναι το πρώτο μου με ΠΗΤ 12/07 💙 

Έχουμε δυσκολευτεί πολύ με τις γριπες μαζι με ζαλαδες και εμετους και τη δουλειά που δεν μπορώ να λείψω πριν τον 8ο δυστυχώς.. 

αναμένω να περάσει κ η τελευταία ιωση να το απολαύσω λίγο..

και εμάς ο γιατρός μας βλέπει κάθε 4 βδομάδες και μου φαίνεται ότι δεν περνάει ο καιρός.. επίσης μου έγραψε αιματολογικες και μέχρι στιγμής πέρα από φυλλικο δεν παίρνω κάτι και προβληματίζομαι 

αυτά από εμένα, να έχετε μια όμορφη μέρα 😇

• Μου αρέσει 2

12 hours ago, Elenaki2000 said:

Καλημέρα κορίτσια!

Εμένα ο γιατρός από συμπληρώματα μου είχε δώσει φυλλικό από την αρχή το οποίο και το συνεχίζω ακομα (ειμαι 18η με πητ 6/7), και μετά την αυχενική μου έγραψε σίδηρο omalin plus, ασβέστιο και μαγνήσιο trofocard, και παίρνω και μια πολυβιταμίνη pregnacare plus με Ω3. Νομίζω πως και εγώ απο χτες σαν κατι να έχω αρχίσει να νιώθω σαν φτερουγίσματα στην κοιλιά αλλά πολυ ανεπαίσθητα, ειναι και πρωτη εγκυμοσυνη οπότε δεν είμαι και πολύ σίγουρη. 

Πέρασα και εγώ γρίπη Β την προηγούμενη εβδομάδα και ημουνα τέζα, και γιαυτο ενώ κανονικά είχα πάει γιατρό 20/01 και το επόμενο μου ραντεβού ήταν 17/02, πήρα το γιατρό να πάω και αύριο γιατί είχα ψιλοανησυχήσει και ένας μηνας μου φάνηκε πολύ, λέτε να με περάσει για τρελή; :D 

@revengeoftheblondeΟχι μωρέ γιατί να σε περάσει για τρελή.Σιγουρα καταλαβαίνει την ανησυχία σου κ αφού έχει κενό να σε δει είναι πολύ καλό για να σαι κ εσύ ήρεμη.

Εγω πήγα 29/1 κ θα με ξαναδεί 27/2 😮💨 το μόνο θετικό ότι θα ξεχαστώ που θα πάμε λίγες μέρες στους δικούς μου στην Αθήνα να δω κ μερικές φίλες οπότε πιστεύω θ περάσει γρήγορα ο καιρός 

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια μου! Και αγόρι! 

Εγώ αύριο έχω ραντεβού κ νιώθω ότι έχει περάσει ένας χρόνος από την αυχενική 🤦 έχω αγχωθεί 🥺 θα δω αύριο αν μου γράψει κ μενα να ξεκινήσω μαγνήσιο κλπ. 

Δεν αντέχω άλλο το μπούκωμα, λες κ εχει πετρωσει η μύτη μου. Δεν κοιμάμαι καλά, δεν μπορώ να χαλαρώσω. Δεν έχω ξαναπάθει τέτοιο πράγμα. Μόνο με physiomer κ ορό δεν περνάει... Πφφφφφ

Εγώ επίσης θα δουλεύω μέχρι 8ο...οπότε τώρα σε περίπτωση ανάγκης απλά λείπω κανα 2 μέρες. Πχ σήμερα κ αύριο που ειμαι ετσι, δεν θα πάω δουλειά. 

Έχω από χθες κάτι πονάκια περιόδου. Δεν ξέρω ανησύχησα λίγο 🫣

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

14 ώρες πρίν, Nandiadrg είπε:

Ομοιοπαθουσα εδώ, 15 εβδομάδων και 1 ημερα. Και εγώ αυτό αναρωτιέμαι. Μου είχε πει ο γιατρός ότι θα είμαι καλύτερα μετά την αυχενική. Έκανα να κόψω μια μέρα τα nuperal και άρχισαν πάλι οι εμετοι. Τώρα θα κάνω ξανά προσπάθεια κατά την 19η εβδομάδα. Κάπου διάβασα 16η με 18η εβδομάδα. Αν δεν αλλάξει κάτι και τότε, μας βλέπω έτσι μέχρι τέλους... 

• Ευχή 1

14 ώρες πρίν, Elenaki2000 είπε:

Εγώ παίρνω μαγνήσιο από πολύ αρχή με το που ακούσαμε καρδιά. Αυτό με την κοιλιά ένιωσα τελευταία να πετρώνει για δευτερόλεπτα αλλά ο γιατρός μου είπε οτι έχουμε έτσι άκυρες συσπάσεις από πολύ νωρίς απλά συνήθως δεν είναι αισθητές.Αν συμβαίνει συχνά δείχνει ίσως κουράστηκες παραπάνω απ όσο πρέπει.Γενικά είμαστε λίγο πιο ευαίσθητες αυτή την περίοδο ως προς την κούραση οπότε θέλει και και λίγο χαλαρά.

3 ώρες πρίν, pasxalia90 είπε:

Καλημέρα στην ομάδα! έχω πολύ καιρό να σας γράψω αλλά σας παρακολουθώ όσο μπορώ και χαίρομαι για τα καλα σας νεα.. για να σας συνοψίσω και εγώ είναι το πρώτο μου με ΠΗΤ 12/07 💙 

Έχουμε δυσκολευτεί πολύ με τις γριπες μαζι με ζαλαδες και εμετους και τη δουλειά που δεν μπορώ να λείψω πριν τον 8ο δυστυχώς.. 

αναμένω να περάσει κ η τελευταία ιωση να το απολαύσω λίγο..

και εμάς ο γιατρός μας βλέπει κάθε 4 βδομάδες και μου φαίνεται ότι δεν περνάει ο καιρός.. επίσης μου έγραψε αιματολογικες και μέχρι στιγμής πέρα από φυλλικο δεν παίρνω κάτι και προβληματίζομαι 

αυτά από εμένα, να έχετε μια όμορφη μέρα 😇

Μην σε προβληματίζει που δεν σου έδωσε πολλά συμπληρώματα .Αν δεν χρειάζεσαι κάτι δεν θα σε φορτώσει.Σιγά σιγά θα σου δώσει αυτά που είναι απαραίτητα πχ σίδηρο,ασβέστιο κτλ αλλά και πάλι θα δει στις εξετάσεις σου αν όντως χρειάζεσαι. Σίδηρο εμένα πχ μου έδωσε 21η εβδ και αυτό δίστασε αρχικά λόγω υψηλού αιματοκρίτη.Αλλά μετά είπε ας είμαστε καλυμμένοι από νωρίς.

2 ώρες πρίν, revengeoftheblonde είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Εμένα ο γιατρός από συμπληρώματα μου είχε δώσει φυλλικό από την αρχή το οποίο και το συνεχίζω ακομα (ειμαι 18η με πητ 6/7), και μετά την αυχενική μου έγραψε σίδηρο omalin plus, ασβέστιο και μαγνήσιο trofocard, και παίρνω και μια πολυβιταμίνη pregnacare plus με Ω3. Νομίζω πως και εγώ απο χτες σαν κατι να έχω αρχίσει να νιώθω σαν φτερουγίσματα στην κοιλιά αλλά πολυ ανεπαίσθητα, ειναι και πρωτη εγκυμοσυνη οπότε δεν είμαι και πολύ σίγουρη. 

Πέρασα και εγώ γρίπη Β την προηγούμενη εβδομάδα και ημουνα τέζα, και γιαυτο ενώ κανονικά είχα πάει γιατρό 20/01 και το επόμενο μου ραντεβού ήταν 17/02, πήρα το γιατρό να πάω και αύριο γιατί είχα ψιλοανησυχήσει και ένας μηνας μου φάνηκε πολύ, λέτε να με περάσει για τρελή; :D 

Σίγουρα αφού είσαι 18η τα φτερουγίσματα είναι το μωράκι σου 🥰.Σιγά σιγά θα γίνουν πιο έντονα .Και φυσικά δεν θα σε περάσει για τρελή.Σημασία έχει να είσαι ήρεμη οπότε αν αυτό που χρειάζεσαι είναι να δεις το μωράκι αυτό θα κάνεις .Νομίζω ο μήνας είναι κάπως μεγάλο διάστημα, γιατί εκεί 2η 3η βδομάδα αρχίζει μια ανησυχία .

• Μου αρέσει 2

Babies are coming soon 🤰🏻🔜👣👣👣👶🏻

@Sophie38 03/07 💙  

@Αννούλαααα 13/07 💙 

@Blue Velvet 12/07 💙 

@Eustathia 16/07 💜  

@Angel-11 16/06 💜  

@Elenaki2000 16/07 

@Kate89 11/07 💙  

@MYRTO7 26/07  

@Efaki 22/07 💜 

@Myrtoulita 16/07 

@Κonstantina 18/07 💜 

@GiannisP. 19/07 💙

@pasxalia90 12/07 💙

• Δύναμη! 1

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

2 ώρες πρίν, Angel-11 είπε:

Εγώ παίρνω μαγνήσιο από πολύ αρχή με το που ακούσαμε καρδιά. Αυτό με την κοιλιά ένιωσα τελευταία να πετρώνει για δευτερόλεπτα αλλά ο γιατρός μου είπε οτι έχουμε έτσι άκυρες συσπάσεις από πολύ νωρίς απλά συνήθως δεν είναι αισθητές.Αν συμβαίνει συχνά δείχνει ίσως κουράστηκες παραπάνω απ όσο πρέπει.Γενικά είμαστε λίγο πιο ευαίσθητες αυτή την περίοδο ως προς την κούραση οπότε θέλει και και λίγο χαλαρά.

Μην σε προβληματίζει που δεν σου έδωσε πολλά συμπληρώματα .Αν δεν χρειάζεσαι κάτι δεν θα σε φορτώσει.Σιγά σιγά θα σου δώσει αυτά που είναι απαραίτητα πχ σίδηρο,ασβέστιο κτλ αλλά και πάλι θα δει στις εξετάσεις σου αν όντως χρειάζεσαι. Σίδηρο εμένα πχ μου έδωσε 21η εβδ και αυτό δίστασε αρχικά λόγω υψηλού αιματοκρίτη.Αλλά μετά είπε ας είμαστε καλυμμένοι από νωρίς.

Σίγουρα αφού είσαι 18η τα φτερουγίσματα είναι το μωράκι σου 🥰.Σιγά σιγά θα γίνουν πιο έντονα .Και φυσικά δεν θα σε περάσει για τρελή.Σημασία έχει να είσαι ήρεμη οπότε αν αυτό που χρειάζεσαι είναι να δεις το μωράκι αυτό θα κάνεις .Νομίζω ο μήνας είναι κάπως μεγάλο διάστημα, γιατί εκεί 2η 3η βδομάδα αρχίζει μια ανησυχία .

Κορίτσια μου Καλησπερα …Εγώ σήμερα είμαι 17+2 ειναι η δεύτερη εγκυμοσύνη μου κι ενώ πριν καιρό νόμιζα ότι ένιωθα το παιδακι χαμηλά ,εδώ και μια εβδομάδα δεν έχω νιώσει κάτι …βέβαια μ είπε η γιατρός ότι σ αυτή την εγκυμοσύνη έχω πρόσθιο πλακούντα ενώ στη προηγούμενη είχα οπίσθιο …Αναμένω με ανησυχία μέχρι το επόμενο ραντεβού 

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, MariaTzou είπε:

Κορίτσια μου Καλησπερα …Εγώ σήμερα είμαι 17+2 ειναι η δεύτερη εγκυμοσύνη μου κι ενώ πριν καιρό νόμιζα ότι ένιωθα το παιδακι χαμηλά ,εδώ και μια εβδομάδα δεν έχω νιώσει κάτι …βέβαια μ είπε η γιατρός ότι σ αυτή την εγκυμοσύνη έχω πρόσθιο πλακούντα ενώ στη προηγούμενη είχα οπίσθιο …Αναμένω με ανησυχία μέχρι το επόμενο ραντεβού 

Ειναι αρκετα νωρις ακομη να το νιωσεις! Κ με τον προσθιο πλακουντα ισως αργησει λιγακι περισσοτερο! Σε καταλαβαινω…. Ολα καλα θα ειναι!!!! 

Γεια σε ολους και σε ολες!!!

εγω ακομη δεν παιρνω μαγνησιο κ ασβεστιο. Το ασβεστιο ειναι σιγουρα για πιο μετα. Το μαγνησιο ειναι κ αναλογα με το γιατρο. Θεωρω υπερβολη σε μια εγκυο που τρεφεται κανονικα να φορτωνουμε τοσες βιταμινες. Εδω και εν καιρω πολεμου που δεν ειχαν να φανε, γεννουσαν παιδια. Η μαμα μου πχ εκανε 4 παιδια και τα 3 back to back δεν πηρε ουτε σιδηρο. Νομιζω ειναι υπερβολη τοσες βιταμινες οταν δεν υπαρχει επιβεβαιωμενο προβλημα ή αναγκη. Απο την αλλη, εδω εμεις οι ελληνιδες θεωρουμε οτι αν δε μας δωσει ο γιατρος δεν ειναι καλος γιατρος και ενδεχομενως να τον «κατηγορησουμε» αν κατι παει στραβα. Ξεφυγα τωρα χαχαχαχα

εγω τωρα που ξεκινησα το σιδηρο ευτυχως δεν με πειραζει στο στομαχι αλλα νομιζω μου κανει πονοκεφαλους! 🤨

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...