Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους ☺️ εύχομαι να είστε όλες καλά και εσεις που ειστε αρρωστες να μην ταλαιπωρειστε πολύ και να αναρρωσετε γρήγορα 🤍🧿 

Βρε κορίτσια έχετε ξεκινησει μαγνησιο? Και αν ναι σε ποιαν εβδομαδα?Έχω εγώ 2 με 3 μέρες που νιώθω την κοιλιά μου να σκληραίνει κατά διαστήματα . Ενημέρωσα τον γυναικολόγο μου κ μου είπε να ξεκινήσω trofocard max πρωί και απόγευμα και κα ξεκουράζομαι όσο περισσότερο μπορώ.  Η αλήθεια είναι προβληματιστηκα λίγο γιατί από όσο θυμάμαι στις προηγούμενες εγκυμοσύνες μου το είχα ξεκινησει πολύ αργότερα.... στο 3ο τριμηνο δηλαδή. Κ τώρα είμαι ακόμα στις 17 εβδ για αυτό έχω κάπως πανικοβληθει. Βέβαια ο γιατρός προσπάθησε να με καθησυχάσει όσο μπορούσε.  Θα με δει σε 2 εβδομάδες πάλι και ανυπομονώ μέχρι τότε έχω πολύ άγχος.  

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ κορίτσια ποτέ φεύγουν οι αναγουλες και οι εμετοι? Αύριο μπαίνω 15η βδομάδα και νιώθω τόσο αδύναμη γιατί συνέχεια πεινάω και τ μόνο που μπορώ να φάω είναι φρυγανιά και σκέτο μακαρονακι. Έχω απογοητευτεί ότι όλη η εγκυμοσύνη έτσι θα πάει. Περάσαμε και γρίπη α ευτυχώς όμως ο μπέμπης είναι καλά αλλά εμένα με εξαντλησε η ίωση και σωματικά και ψυχικά και νιώθω ότι αρχίζει και πέφτει η ψυχολογία 😞

πρίν από 12 λεπτά , Elenaki2000 είπε:

Καλησπέρα σε όλους ☺️ εύχομαι να είστε όλες καλά και εσεις που ειστε αρρωστες να μην ταλαιπωρειστε πολύ και να αναρρωσετε γρήγορα 🤍🧿 

Βρε κορίτσια έχετε ξεκινησει μαγνησιο? Και αν ναι σε ποιαν εβδομαδα?Έχω εγώ 2 με 3 μέρες που νιώθω την κοιλιά μου να σκληραίνει κατά διαστήματα . Ενημέρωσα τον γυναικολόγο μου κ μου είπε να ξεκινήσω trofocard max πρωί και απόγευμα και κα ξεκουράζομαι όσο περισσότερο μπορώ.  Η αλήθεια είναι προβληματιστηκα λίγο γιατί από όσο θυμάμαι στις προηγούμενες εγκυμοσύνες μου το είχα ξεκινησει πολύ αργότερα.... στο 3ο τριμηνο δηλαδή. Κ τώρα είμαι ακόμα στις 17 εβδ για αυτό έχω κάπως πανικοβληθει. Βέβαια ο γιατρός προσπάθησε να με καθησυχάσει όσο μπορούσε.  Θα με δει σε 2 εβδομάδες πάλι και ανυπομονώ μέχρι τότε έχω πολύ άγχος.  

Μετά την αυχενική το ξεκινάνε το μαγνήσιο μην ανχωνεσε . Πάντως τα πετρώματα δεν είναι καλά σημαίνει ότι κουράζεσε παραπάνω από όσο αντέχεις Κ αυτό πρέπει να τακτοποιήσεις για να μην έχεις παρατράγουδα . Αν ξεκουραστείς δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι. 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...