Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

Γεια σας και παλι!! Χαιρομαι που συμφωνουμε οσον αφορα στους γιατρους. Κ αυτο βεβαια ειναι ελληνικη πραγματικοτητα. Στο εξωτερικο για να σου γραψουν αντιβιωση πρεπει να εχεις ΟΝΤΩΣ προβλημα. 
οσον αφορα στο σεξ απο το γιατρο μου ειναι «οχι». Αλλα και ναι να ηταν, ο αντρας μου καθε φορα που με βλεπει εγκυο ειναι λες και γινομαι αγία ξερω γω χαχαχαχα. 
@Gog20 μηπως σου ειπε οτι εχεις πχ αυξημενες αντιστασεις στις μητριαιες; Πως καταλαβε οτι δεν αιματωνεται σωστα ο πλακουντας; 
@Eustathia βιολογος και συ!!!!;;;;;; Μια καρδουλα παραπανω 💕💕

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 2 λεπτά , Sophie38 είπε:

Γεια σας και παλι!! Χαιρομαι που συμφωνουμε οσον αφορα στους γιατρους. Κ αυτο βεβαια ειναι ελληνικη πραγματικοτητα. Στο εξωτερικο για να σου γραψουν αντιβιωση πρεπει να εχεις ΟΝΤΩΣ προβλημα. 
οσον αφορα στο σεξ απο το γιατρο μου ειναι «οχι». Αλλα και ναι να ηταν, ο αντρας μου καθε φορα που με βλεπει εγκυο ειναι λες και γινομαι αγία ξερω γω χαχαχαχα. 
@Gog20 μηπως σου ειπε οτι εχεις πχ αυξημενες αντιστασεις στις μητριαιες; Πως καταλαβε οτι δεν αιματωνεται σωστα ο πλακουντας; 

Ναι ναι Βιολόγος 🥰🥰 συμπάσχω 😇😇

• Χαχα 1

πρίν από 30 λεπτά , Sophie38 είπε:

Απ ότι κατάλαβα όπως τον έβλεπα τι έκανε έβαζε να ακούσει σαν παλμούς δεν ξέρω τι ήταν ακριβώς και ήταν χαμηλοί όχι στο μωρό αλλά δεξιά και αριστερά  και κοιλιακα και ενδοκολπικα που μου έκανε και στην εξέταση γράφει λόγω αυξημένης πιθανότητας για προεκλαμψία , συνίσταται η προφυλακτική χορήγηση ασπιρίνης.

πρίν από 51 λεπτά , Gog20 είπε:

Απ ότι κατάλαβα όπως τον έβλεπα τι έκανε έβαζε να ακούσει σαν παλμούς δεν ξέρω τι ήταν ακριβώς και ήταν χαμηλοί όχι στο μωρό αλλά δεξιά και αριστερά  και κοιλιακα και ενδοκολπικα που μου έκανε και στην εξέταση γράφει λόγω αυξημένης πιθανότητας για προεκλαμψία , συνίσταται η προφυλακτική χορήγηση ασπιρίνης.

Ναι, προφανως ειναι doppler μητριαιων  αρτηριων, τις μετρουν σε καθε εξεταση. Καλυτερα να το παρεις το σαλοσπιρ. Καλο θα κανει, ενδεικνυται σε αυτες τις περιπτωσεις. 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...