Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   12 ώρες πρίν, anemonii είπε:

@xristinakarr@Lila86@Neverstop ευχαριστώ, κορίτσια! θα περιμένω τότε στωικά, όπως σε κάθε κύκλο, να μου έρθει!! 🙃

Expand  

Μην ανησυχείς δεν είναι στάνταρ σε πόσες μέρες θα σου έρθει περίοδος. Εμένα στην 1η μου ήρθε μετά από 10 μέρες και στην 2η μετά από 5. Μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε σε όλη τη διάρκεια από την διέγερση μέχρι το θετικό τεστ και μετά υπομονή μέχρι το τέλος!!! Με τόση υπομονή μας βλέπω στο Θιβέτ να αιωρούμαστε! 🤣

• Χαχα 7

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

On 1/2/2025 at 2:16 ΜΜ, Αννούλαααα είπε:

..😔καλό αυτό...δεν ψάχνεται γιατρούς... Εσύ πώς κ ξεφυγες...? 🤣🤣🤣🤣

Expand  

Μεγάλη ιστορία..  Πατέρας και αδερφή παθολόγοι, αδερφός πλαστικός χειρουργός, νύφη οδοντίατρος, γαμπρός ΩΡΛ, ξάδερφος δερματολόγος, ανιψιός οφθαλμίατρος και ένας πολύ καλός μου φίλος και συμμαθητής αιματολογος. Είμαστε κομπλέ πιστεύω 😂

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 1/2/2025 at 1:50 ΜΜ, Sophie38 είπε:

Κατσε ρε Αννα εχεις να πας απο 12βδ; Καθε ποτε σε βλεπει; Συνηθως μας βλεπουν μια φορα το μηνα. Εμενα πχ με βλεπει καθε 3 βδ. Το αλλο σκ θα εισαι 18 βδ δηλαδη θα χεις κλεισει 1.5 μηνα χωρις να σε δει. 
τωρα για τις κινησεις, κανονικα τα μωρακια «ακουγονται» μετα την 18η βδομαδα και οχι παντα. Σου λενε 18-24 βδομαδες αρχιζεις κ ακους κινησεις και μετα την 24η εχουν υιοθετησει το μοτιβο τους. Εγω πχ τωρα ειμαι 18 και 2 και το μονο που νιωθω περιστασιακα ειναι κατι κλωτσιτσες στην κυστη που με κανουν να θελω να κανω τσισα

Υπαρχει καποιος λογος για μαγνησιο και ασβεστιο τοσο νωρις; Επισης και iofolen και filicine? Πααααρα πολλες βιταμινες 

Expand  

Και εμένα ο γυναικολόγος μου δίνει ασβέστιο,μαγνήσιο και gynotardyferon από την αυχενική και μετά.Και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου τα έδινε.Αρα θα υπάρχει κάποιος λόγος,δε νομίζω να μας τα δίνουν έτσι 

On 1/2/2025 at 1:05 ΜΜ, Αννούλαααα είπε:

Babies are coming soon 🤰🏻🔜👣👣👣👶🏻

@Sophie38 03/07 💙 

@Αννούλαααα 13/07 💙 

@Blue Velvet 12/07 💙 

@Eustathia 16/07 💜  

@Angel-11 16/06 💜  

@Elenaki2000 16/07 

@Kate89 11/07 💙  

@MYRTO7 26/07  

@Efaki 22/07 💜 

@Myrtoulita 16/07

@Κonstantina 18/07 💜

@GiannisP. 19/07 💙

Στις άλλες μου έδινε χάπι...βέβαια του το θύμιζαν εγώ...τώρα το ξέχασα τελείως .. θα κάνω υπομονή άλλους δύο μήνες γιατί μου τα έχει γράψει... Κ την επόμενη φορά θα του πω χάπι...δεν γίνεται....

Ρε κορίτσια έχετε αρχίσει τα νιώθετε? Εγώ πέρα από δύο τρεις φορές κάτι σαν πεταρισματα πριν κάτι εβδομάδες δεν έχω νιώσει κάτι ξανά... Έχω οπίσθιο πλακούντα... Κ βάση ότι είναι το 3ο δεν θα έπρεπε? Να αρχίσω να αγχώνομαι? Έχω να το δω από την αυχενική στην 12η εβδομάδα... Για την ακρίβεια 11+5... Πφφφφ

Το άλλο σκ θα με δει... Κ δεν νομίζω να μπορεί μεσο βδόμαδα...γιατί θα φύγει εκτός Αθηνών... 

Αύριο θα είμαι 17 ακριβώς...πφφφφ

Expand  

Εγώ δε νιώθω τπτ προς το παρόν(17η εβδομάδα)και είναι η δεύτερη εγκυμοσύνη μου.Ο γιατρός λέει πως γύρω στις 20εβδομαδες θα αρχίσω να το νιώθω 

On 1/2/2025 at 2:22 ΜΜ, GiannisP. είπε:

Μεγάλη ιστορία..  Πατέρας και αδερφή παθολόγοι, αδερφός πλαστικός χειρουργός, νύφη οδοντίατρος, γαμπρός ΩΡΛ, ξάδερφος δερματολόγος, ανιψιός οφθαλμίατρος και ένας πολύ καλός μου φίλος και συμμαθητής αιματολογος. Είμαστε κομπλέ πιστεύω 😂

Expand  

Εσείς δεν είστε οικογένεια,είστε το Διαβαλκανικό 🤣

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

On 1/2/2025 at 2:37 ΜΜ, Blue Velvet είπε:
  On 1/2/2025 at 1:50 ΜΜ, Sophie38 είπε:

Expand  

Και εμένα ο γυναικολόγος μου δίνει ασβέστιο,μαγνήσιο και gynotardyferon από την αυχενική και μετά.Και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου τα έδινε.Αρα θα υπάρχει κάποιος λόγος,δε νομίζω να μας τα δίνουν έτσι 

Expand  

Και βεβαια υπαρχει, η προληψη. Οπως υπαρχουν κ «σχολες» γιατρων. Το βλεπουμε και στους παιδιατρους, ο καθενας λεει τα δικα του. Ο καθενας μας βρισκει το γιατρο που εμπιστευεται οποτε και ακολουθει τις συμβουλες του. 

• Μου αρέσει 2

On 1/2/2025 at 7:16 ΠΜ, Αννούλαααα είπε:

@Sophie38 03/07 💙

@Αννούλαααα 13/07 💙

@Blue Velvet 12/07 💙

@Eustathia 16/07 💜 

@Angel-11 16/06 💜 

@Elenaki2000 16/07

@Kate89 11/07 💙 

@MYRTO7 26/07 

@Efaki 22/07 💜

@Myrtoulita 16/07

@Κonstantina 18/07 💜

Καλημέρα σε όλη την ομάδα ... Δεν έβαλα καρδούλα γιατί δεν με αφήνει μετά να την αλλάξω .. οπότε θα την βάλω όταν μου πεις.... Αφού στείλουν κ τα υπόλοιπα κορίτσια θα το ξανά φτιάξουμε...

Εγώ σήμερα δεν άντεξα το σίδηρο... Στο μισό μπουκαλάκι έκανα εμετό... Βασανιζομαι κάθε μέρα...😔😔😔😔... Μετά το δέχτηκα το άλλο μισό .. 

Μου έστειλαν κ τις εξετάσεις πριν λίγο που είχα κάνει... Αιματοκρίτης 28.5... 😔😔😔😔 δεν μου αρέσει καθόλου.... Νομίζω αν πέσει κι άλλο θα χρειαστώ μετάγγιση...

Αν γνωρίζει κάποια να μου πει θα το ήθελα ... Παλιά μια κοπέλα της είχαν κάνει μετάγγιση στο 26... Αγχώθηκα τώρα ...

Expand  

Εμενα ο γιατρός επειδή κάνω ακόμη εμετούς μου είπε ότι δε θα αντέξω ούτε καν το χάπι, θα μου κάθεται βαρύ στο στομάχι και θα το βγάζω. Μου έδωσε το nord aid iron spray Για ψεκασμό εσωτερικα στα μάγουλα. Δεν το δοκίμασα ακόμη για να του πω εντυπώσεις. Γιατί δε ρωτάς το γιατρό σου? 

• Μου αρέσει 1

On 1/2/2025 at 2:37 ΜΜ, Blue Velvet είπε:

Εγώ δε νιώθω τπτ προς το παρόν(17η εβδομάδα)και είναι η δεύτερη εγκυμοσύνη μου.Ο γιατρός λέει πως γύρω στις 20εβδομαδες θα αρχίσω να το νιώθω 

Εσείς δεν είστε οικογένεια,είστε το Διαβαλκανικό 🤣

Expand  

Πέθανα 🤣🤣🤣🤣🤣

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

On 1/2/2025 at 2:46 ΜΜ, Sophie38 είπε:

Και βεβαια υπαρχει, η προληψη. Οπως υπαρχουν κ «σχολες» γιατρων. Το βλεπουμε και στους παιδιατρους, ο καθενας λεει τα δικα του. Ο καθενας μας βρισκει το γιατρο που εμπιστευεται οποτε και ακολουθει τις συμβουλες του. 

Expand  

Εχεις πολύ δίκιο... Είναι παθολόγοι που δίνουν τα πάντα όλα και λένε εεεε κάτι θα πιάσει! Στους παιδιατρους ακόμη χειρότερα! Εγώ όπου βλέπω πολύ συνταγογραφηση είμαι λίγο επιφυλακτική. Ευτυχώς ο γυναικολόγος που έχω τώρα βλέπω ότι κινείται στα ίδια επίπεδα με αυτόν που είχα στην Αθήνα στην 1η μου εγκυμοσύνη ο οποίος είχε τελειώσει και βιολογία εκτός από ιατρική. Καμία φορά του έλεγα εγώ και στην εξωσωματική να πάρω κάτι και μου έλεγε όχι και μου εξηγούσε κιόλας. 

• Μου αρέσει 1

On 1/2/2025 at 2:22 ΜΜ, GiannisP. είπε:

Expand  

Γιάννη κ εμείς κάπως έτσι, πολλοί στην οικογένεια 🤣🤣

On 1/2/2025 at 9:42 ΠΜ, Sophie38 είπε:

Περαστικουλια κοριτσι!!!εγω απο οκτωβρη κ μετα ειμαι οοοολο αρρωστη. Ειμαι αναπληρωτρια σε γυμνασιο και φερνω τα πααααντα στο σπιτι. Κ κολλαω κ τη μικρη! Πριν 2 βδ περασαμε γριπη Α και για μια μερα ανεβασα 39.6 που δεν επεφτε με τιποτα. Γενικα οι πυρετοι μην σε αγχωνουν στο 2ο τριμηνο. Ειναι σχετικα επικινδυνοι στο 1ο τριμηνο που γινεται η οργανογενεση. Κρυωματακι ειναι κ θα περασει οπως ηρθε!!!

Expand  

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Δέκατα κινούμαι προς το παρόν 37 κ 3..το παρακολουθούμε κ βλέπουμε 🤷

Εγώ είμαι και αγχώδης και κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα, αλλά με παρηγόρησε το σχόλιο σου για τις ιώσεις😇

Είδα Βιολόγος κ εσυ??? Συνάδελφος 🙏 

On 1/2/2025 at 1:05 ΜΜ, Αννούλαααα είπε:

Babies are coming soon 🤰🏻🔜👣👣👣👶🏻

@Sophie38 03/07 💙 

@Αννούλαααα 13/07 💙 

@Blue Velvet 12/07 💙 

@Eustathia 16/07 💜  

@Angel-11 16/06 💜  

@Elenaki2000 16/07 

@Kate89 11/07 💙  

@MYRTO7 26/07  

@Efaki 22/07 💜 

@Myrtoulita 16/07

@Κonstantina 18/07 💜

@GiannisP. 19/07 💙

Στις άλλες μου έδινε χάπι...βέβαια του το θύμιζαν εγώ...τώρα το ξέχασα τελείως .. θα κάνω υπομονή άλλους δύο μήνες γιατί μου τα έχει γράψει... Κ την επόμενη φορά θα του πω χάπι...δεν γίνεται....

Ρε κορίτσια έχετε αρχίσει τα νιώθετε? Εγώ πέρα από δύο τρεις φορές κάτι σαν πεταρισματα πριν κάτι εβδομάδες δεν έχω νιώσει κάτι ξανά... Έχω οπίσθιο πλακούντα... Κ βάση ότι είναι το 3ο δεν θα έπρεπε? Να αρχίσω να αγχώνομαι? Έχω να το δω από την αυχενική στην 12η εβδομάδα... Για την ακρίβεια 11+5... Πφφφφ

Το άλλο σκ θα με δει... Κ δεν νομίζω να μπορεί μεσο βδόμαδα...γιατί θα φύγει εκτός Αθηνών... 

Αύριο θα είμαι 17 ακριβώς...πφφφφ

Expand  

Πω πω κορίτσι μου πώς αντέχεις όλο αυτό το διάστημα μεταξύ των επισκέψεων.... Χαρά στο κουράγιο σου. Εγώ θα έχω 4 εβδομάδες παρά 2 ημέρες να το δω από την αυχενική κ ήδη τα χω παίξει....Έχω καμιά βδομάδα που με έχει φάει η αγωνία😇😇

Παρατηρώ ότι μετά το 2βδομαδο με πιάνει αχαχαχα

Κ μου είπε η γιατρός στο μεταξύ αν θέλω κ έχω έννοια ή μας έλειψε κ θέλουμε να το δούμε, να πάμε ενδιάμεσα. Αλλά ντράπηκα γιατί ήδη από τις αρχές είχα πάει κάποιες φορές εξτρα οπότε τώρα κάθομαι στα αβγά μου κ κάνω υπομονή 🫣

On 1/2/2025 at 6:12 ΜΜ, Eternity είπε:

Εχεις πολύ δίκιο... Είναι παθολόγοι που δίνουν τα πάντα όλα και λένε εεεε κάτι θα πιάσει! Στους παιδιατρους ακόμη χειρότερα! Εγώ όπου βλέπω πολύ συνταγογραφηση είμαι λίγο επιφυλακτική. Ευτυχώς ο γυναικολόγος που έχω τώρα βλέπω ότι κινείται στα ίδια επίπεδα με αυτόν που είχα στην Αθήνα στην 1η μου εγκυμοσύνη ο οποίος είχε τελειώσει και βιολογία εκτός από ιατρική. Καμία φορά του έλεγα εγώ και στην εξωσωματική να πάρω κάτι και μου έλεγε όχι και μου εξηγούσε κιόλας. 

Expand  

Εμένα η γιατρός μου πέρα από φυλλικό οξύ και βιταμίνη D δεν μου είπε να πάρω τίποτα άλλο. Κ όταν είχα τα περιστατικά με τις μικροαιμορραγίες και τα καφε υγρά μου είπε το εξής και πραγματικά το εκτίμησα φουλ, μου λεει μπορω να σου γράψω προγεστερονη κολπικά υπόθετα, δεν υπαρχει καμια επιστήμη πισω απο αυτο οτι θα σε βοηθήσει. Δυστυχώς τα δίνουν όλοι χωρις λόγο κ δεν βοηθάνε καπου πάρα μόνο ψυχολογικά. Εσύ έχεις πολύ καλά επίπεδα προγεστερονης, το ωχρο σωμάτιο στη θέση του μεγαλώνει και δεν υπάρχει παθολογία. Αν θέλεις τα παίρνεις μόνο για ψυχολογικούς λόγους κ για ασφάλεια ότι κανεις κατι παραπάνω. 

Μου τα συνταγογραφησε, τα πηρα να τα έχω σπίτι αμα χρειαστεί και δεν πήρα ποτέ τίποτα. 

• Μου αρέσει 3

On 1/2/2025 at 6:12 ΜΜ, Eustathia είπε:

Γιάννη κ εμείς κάπως έτσι, πολλοί στην οικογένεια 🤣🤣

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Δέκατα κινούμαι προς το παρόν 37 κ 3..το παρακολουθούμε κ βλέπουμε 🤷

Εγώ είμαι και αγχώδης και κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα, αλλά με παρηγόρησε το σχόλιο σου για τις ιώσεις😇

Είδα Βιολόγος κ εσυ??? Συνάδελφος 🙏 

Πω πω κορίτσι μου πώς αντέχεις όλο αυτό το διάστημα μεταξύ των επισκέψεων.... Χαρά στο κουράγιο σου. Εγώ θα έχω 4 εβδομάδες παρά 2 ημέρες να το δω από την αυχενική κ ήδη τα χω παίξει....Έχω καμιά βδομάδα που με έχει φάει η αγωνία😇😇

Παρατηρώ ότι μετά το 2βδομαδο με πιάνει αχαχαχα

Κ μου είπε η γιατρός στο μεταξύ αν θέλω κ έχω έννοια ή μας έλειψε κ θέλουμε να το δούμε, να πάμε ενδιάμεσα. Αλλά ντράπηκα γιατί ήδη από τις αρχές είχα πάει κάποιες φορές εξτρα οπότε τώρα κάθομαι στα αβγά μου κ κάνω υπομονή 🫣

Εμένα η γιατρός μου πέρα από φυλλικό οξύ και βιταμίνη D δεν μου είπε να πάρω τίποτα άλλο. Κ όταν είχα τα περιστατικά με τις μικροαιμορραγίες και τα καφε υγρά μου είπε το εξής και πραγματικά το εκτίμησα φουλ, μου λεει μπορω να σου γράψω προγεστερονη κολπικά υπόθετα, δεν υπαρχει καμια επιστήμη πισω απο αυτο οτι θα σε βοηθήσει. Δυστυχώς τα δίνουν όλοι χωρις λόγο κ δεν βοηθάνε καπου πάρα μόνο ψυχολογικά. Εσύ έχεις πολύ καλά επίπεδα προγεστερονης, το ωχρο σωμάτιο στη θέση του μεγαλώνει και δεν υπάρχει παθολογία. Αν θέλεις τα παίρνεις μόνο για ψυχολογικούς λόγους κ για ασφάλεια ότι κανεις κατι παραπάνω. 

Μου τα συνταγογραφησε, τα πηρα να τα έχω σπίτι αμα χρειαστεί και δεν πήρα ποτέ τίποτα. 

Expand  

Είναι πολύ σημαντικό να έχεις εμπιστοσύνη στο γιατρό σου, να ξέρει τι σου δίνει και για ποιο λογο και να σου εξηγεί. Έτσι και με εμένα όταν του ζητούσα να κάνω αντιπηκτικες στην εξωσωματική. Με θετική χοριακη μου έλεγε ξεκινάς, τώρα μόνο για ψυχολογικούς λόγους τις θες. Στην παιδίατρο που είχαμε το εκτίμησα επίσης πολύ αυτό. Γιατί και στα μικρά παιδιά είναι που δίνουν ο, τι υπάρχει. Της έλεγα εγώ πχ να του δώσουμε ένα σιροπακι για τα φλεματα? Και μου έλεγε όχι, γιατί ο βήχας είναι παραγωγικός και τη δουλειά που πρέπει να κάνουν τα πνευμονια εσύ πας να την εμποδίσεις. Και πολλές άλλες συμβουλές που είδα στην πράξη πως απέδωσαν. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

On 1/2/2025 at 6:32 ΜΜ, Eternity είπε:

Είναι πολύ σημαντικό να έχεις εμπιστοσύνη στο γιατρό σου, να ξέρει τι σου δίνει και για ποιο λογο και να σου εξηγεί. Έτσι και με εμένα όταν του ζητούσα να κάνω αντιπηκτικες στην εξωσωματική. Με θετική χοριακη μου έλεγε ξεκινάς, τώρα μόνο για ψυχολογικούς λόγους τις θες. Στην παιδίατρο που είχαμε το εκτίμησα επίσης πολύ αυτό. Γιατί και στα μικρά παιδιά είναι που δίνουν ο, τι υπάρχει. Της έλεγα εγώ πχ να του δώσουμε ένα σιροπακι για τα φλεματα? Και μου έλεγε όχι, γιατί ο βήχας είναι παραγωγικός και τη δουλειά που πρέπει να κάνουν τα πνευμονια εσύ πας να την εμποδίσεις. Και πολλές άλλες συμβουλές που είδα στην πράξη πως απέδωσαν. 

Expand  

Ακριβώς αυτό!εγώ κ λόγω δουλειάς, εκτιμώ τη γνώση και την εξήγηση πίσω από κάθε τι που χορηγούν. Δηλαδή το παλιακό στυλ πάρε 10 πράγματα δοκιμαστικά και κάποιο θα πιάσει, με απωθεί και δεν με καλύπτει. Βέβαια σαν άνθρωπος είμαι κατα της πολυφαρμακειας ούτως ή άλλως. 

Ο καθένας ειναι διαφορετικός, υπάρχουν άνθρωποι που παίρνουν φάρμακα με το παραμικρό πχ. 

Όπως αισθάνεται καλά ο καθένας. 

• Μου αρέσει 2

Γεια σας κορίτσια και αγόρι!! Κλασσικα ξεχάστηκα να σας γράψω γιατί δουλεύω οοολη μέρα κάθε μέρα. Έκανα την αυχενική εγώ λοιπόν βγήκε πολύ καλή 0,7 και ρινικό οστό φυσιολογικό , όλα καλά μου είπε & μου έφυγε τετοιοοο βάρος 🫠🫠 τελικά μου έδωσε ΠΗΤ 6/8 και όχι τέλη Ιουλίου όπως νόμιζα εγώ με βάση την τελευταία περίοδο, πάει θα το φάω το καλοκαίρι😂😂 Επίσης να σας κάνω μια αδιάκριτη ερώτηση; Εσάς επαφές σας αφήνει να έχετε ; Εμένα μου το είχε απαγορεύσει όταν στην αρχή είχα τις αιμορραγίες , αλλά τώρα ντρέπομαι να ρωτήσω. 🤦🏻‍♀️ Επίσης μου είπε ότι δεν αιματωνεται σωστά ο πλακούντας και θα πρέπει να ξεκινήσω salospir, έχει τύχει σε καμία σας ;  

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

On 1/2/2025 at 7:13 ΜΜ, Gog20 είπε:

Γεια σας κορίτσια και αγόρι!! Κλασσικα ξεχάστηκα να σας γράψω γιατί δουλεύω οοολη μέρα κάθε μέρα. Έκανα την αυχενική εγώ λοιπόν βγήκε πολύ καλή 0,7 και ρινικό οστό φυσιολογικό , όλα καλά μου είπε & μου έφυγε τετοιοοο βάρος 🫠🫠 τελικά μου έδωσε ΠΗΤ 6/8 και όχι τέλη Ιουλίου όπως νόμιζα εγώ με βάση την τελευταία περίοδο, πάει θα το φάω το καλοκαίρι😂😂 Επίσης να σας κάνω μια αδιάκριτη ερώτηση; Εσάς επαφές σας αφήνει να έχετε ; Εμένα μου το είχε απαγορεύσει όταν στην αρχή είχα τις αιμορραγίες , αλλά τώρα ντρέπομαι να ρωτήσω. 🤦🏻‍♀️ Επίσης μου είπε ότι δεν αιματωνεται σωστά ο πλακούντας και θα πρέπει να ξεκινήσω salospir, έχει τύχει σε καμία σας ;  

Expand  

Καλησπέρα! Χαίρομαι πολύ για τα αποτελέσματα της αυχενικής σου 😇

Εμάς το 1ο τρίμηνο μας το είχε απαγορεύσει λόγω του ότι είναι διδυμα , έχω κ ιστορικό με αποβολη ... 

Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω ρωτήσει ούτε κ εγώ γιατί ντρέπομαι... και γενικά φοβάμαι πολύ μην συμβεί κάτι και δεν έχω όρεξη..δεν το σκέφτομαι καν

• Μου αρέσει 2

Καλησπέρα σας! Συμφωνώ απόλυτα σε όλα που αναφέρατε όσον αφορά τους γιατρούς! Είναι πολύ σημαντικό να εμπιστεύεσαι τον γιατρό σου ο,τι ειδικότητα κι αν έχει! Κι εμένα και ο γυναικολόγος και η παιδίατρος μας είναι όπως το λέτε δεν σου δίνουν φάρμακα αβέρτα και χωρίς λόγο έτσι για να σου δώσουν κάτι! Αντίθετως όπως έχω ξανα αναφέρει με τους παθολόγους που σου δίνουν ο,τι να ναι για δοκιμή και μπορεί να μην έχει καν σχέση με αυτό που έχεις! (Προσωπική εμπειρία δεν τους βάζω όλους στο ίδιο τσουβάλι) Τυχεροί όσοι έχετε γιατρούς στην οικογένεια σας και μπορείτε να έχετε μια γνώμη γενικά από ανθρώπους που ξέρετε κι εμπιστεύεστε!

Τώρα όσον αφορά τις επαφές εμένα ο γυναικολόγος μου μου έχει πει μετά την  αυχενική δηλ να έχει περάσει το α τρίμηνο επιτρέπεται αλλά με πλάγια στάση για να μην πιέζεται η κοιλιά από την στιγμή βέβαια που δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα όπως αιμορραγίες ή κάτι άλλο που το απαγορεύει! Παντως μου ανέφερε ότι όπως ο κολπικός υπέρηχος έτσι και το «σεξ» δεν μπορούν να φτάσουν μέχρι την μήτρα ώστε να προκαλέσουν κάτι κακό στην εγκυμοσύνη! Πάντως καλό είναι να ρωτάτε η κάθε μία τον γυναικολόγο σας γιατί η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική περίπτωση!
Κι εγώ διανύω  την 17η εβδομάδα τρίτη εγκυμοσύνη και δεν είμαι σίγουρη αν έχω καταλάβει το μωρό! Κάποιες φορές όταν είμαι ξαπλωμένη και σε ηρεμία έχει τύχει να καταλάβω κάτι αλλά δεν ξέρω αν ήταν το μωρό ή κάτι άλλο πχ έντερο!

Εχουν φουσκώσει οι κοιλίτσες σας; Εμένα αυτή την εβδομάδα νομίζω έκανε ένα τσάφ παραπάνω κι ενώ δεν το λέω με κατάλαβαν 2-3 γνωστές και με ρώτησαν! 

• Μου αρέσει 6

2ThI.png3AXhp3.png

Expand  

Εμάς μας το έχει απαγορεύσει από την αρχή γενικά και για να  πω την αλήθεια δεν θέλουμε και εμείς καθόλου .Οπότε δεν ρώτησα ξανά . Αλλά πιστεύω ισχύει το απαγορευτικό μέχρι τέλος.

On 1/2/2025 at 7:57 ΜΜ, Myrtoulita είπε:

Καλησπέρα σας! Συμφωνώ απόλυτα σε όλα που αναφέρατε όσον αφορά τους γιατρούς! Είναι πολύ σημαντικό να εμπιστεύεσαι τον γιατρό σου ο,τι ειδικότητα κι αν έχει! Κι εμένα και ο γυναικολόγος και η παιδίατρος μας είναι όπως το λέτε δεν σου δίνουν φάρμακα αβέρτα και χωρίς λόγο έτσι για να σου δώσουν κάτι! Αντίθετως όπως έχω ξανα αναφέρει με τους παθολόγους που σου δίνουν ο,τι να ναι για δοκιμή και μπορεί να μην έχει καν σχέση με αυτό που έχεις! (Προσωπική εμπειρία δεν τους βάζω όλους στο ίδιο τσουβάλι) Τυχεροί όσοι έχετε γιατρούς στην οικογένεια σας και μπορείτε να έχετε μια γνώμη γενικά από ανθρώπους που ξέρετε κι εμπιστεύεστε!

Τώρα όσον αφορά τις επαφές εμένα ο γυναικολόγος μου μου έχει πει μετά την  αυχενική δηλ να έχει περάσει το α τρίμηνο επιτρέπεται αλλά με πλάγια στάση για να μην πιέζεται η κοιλιά από την στιγμή βέβαια που δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα όπως αιμορραγίες ή κάτι άλλο που το απαγορεύει! Παντως μου ανέφερε ότι όπως ο κολπικός υπέρηχος έτσι και το «σεξ» δεν μπορούν να φτάσουν μέχρι την μήτρα ώστε να προκαλέσουν κάτι κακό στην εγκυμοσύνη! Πάντως καλό είναι να ρωτάτε η κάθε μία τον γυναικολόγο σας γιατί η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική περίπτωση!
Κι εγώ διανύω  την 17η εβδομάδα τρίτη εγκυμοσύνη και δεν είμαι σίγουρη αν έχω καταλάβει το μωρό! Κάποιες φορές όταν είμαι ξαπλωμένη και σε ηρεμία έχει τύχει να καταλάβω κάτι αλλά δεν ξέρω αν ήταν το μωρό ή κάτι άλλο πχ έντερο!

Εχουν φουσκώσει οι κοιλίτσες σας; Εμένα αυτή την εβδομάδα νομίζω έκανε ένα τσάφ παραπάνω κι ενώ δεν το λέω με κατάλαβαν 2-3 γνωστές και με ρώτησαν! 

Expand  

Εγώ είμαι κάποιες βδομάδες πιο μπροστά (21 κλεισμένες) οπότε η κοιλιά μου ναι έχει φουσκώσει αρκετά.Κάποιες μέρες λόγω δυσκοιλιότητας μου φαίνεται γιγάντια .Αφού λέω αν στον 5ο είναι έτσι στον 7ο πως θα είναι?😂 Ευτυχώς έχω πάρει ελάχιστα κιλά μέχρι στιγμής .Μέχρι το τέλος θα φανεί βέβαια.

Θυμάμαι μου είχε πει ο γυναικολόγος μου στη 16η εβδ πως τις πρώτες κινήσεις πού θα νιώσω θα τις μπερδεύω με έντερο και όντως έτσι ήταν .Όταν αργότερα ένιωσα ξεκάθαρα  το μωρό κατάλαβα οτι το ένιωθα και πιο πριν και δεν ήταν το έντερο όπως νόμιζα.Οπότε θα σου πω οτι λογικά είναι το μωράκι σας.

Expand  

Κορίτσι μου εμάς μας επιτρέπει κανονικά επαφές, εκτός από το διάστημα που είχα τα καφέ υγρά και για 2 εβδομάδες μας είχε πει εκτός. Κατά τα άλλα μας είπε επιτρέπονται οι επαφές εκτός αν μας πει εκείνη να μην έχουμε και για πόσο. 

Επίσης κορίτσια μην ντρέπεστε, πρώτον είναι απόλυτα φυσιολογικό. Δεύτερον αν δεν προηγηθεί το σεξ, δεν θα πηγαίναμε σε μαιευτήρα🤣🤣

Πάντως στο 2ο τρίμηνο και η διάθεση για σεξ συνήθως αυξάνεται και οι ορμόνες που απελευθερώνονται από τον οργασμό βοηθούν κ το μωρό 🙏

Expand  

Επίσης συγχαρητήρια για τα αποτελέσματα σου 🙏❤️

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...