Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Makelen είπε:

Ευχαριστώ! Όχι ακόμα.. Σκέφτομαι να κλείσω 6η εβδομάδα..

συγχαρητηρια !!! κοριτσι μου 99% ειναι δυο κ πανε κ τρενο!!! πολυ καλη αυξηση! ναι αν μπορεσεις κλεισε κατα την 6η για να εχετε και ξεκαθαρη πρωτη εικονα !!!! μαρη εσυ απο υπογονιμη, το πας για τριτεκνη δηλαδη !!!🤣 χαχαχα με το καλο ολα !!! τα πεθερικα τι λενε;; εκφερανε αποψη;;; 😆

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , Elenaki2000 είπε:

Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση και όλα θα πάνε καλά μην αγχώνεσαι🧿🩵

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Όσο δεν ανεβάζω πυρετό προσπαθώ να μην αγχώνομαι. Ελπίζω να παραμείνει έτσι😇

πρίν από 13 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Νιώθω τέλεια... Προς το παρόν τουλάχιστον... Τον ενημέρωσα τον γιατρό...μου είπε φυσιολογικό γιατί έχω στίγμα κ αναιμία... Δεν μου είπε να κάνω κάτι άλλο... Την άλλη βδομάδα θα τον ρωτήσω από κοντά ...

Περαστικά σου κορίτσι μου... Εύχομαι να μείνεις σε αυτά ..

Αφού νιώθεις τέλεια κ είναι ενήμερος ο γιατρός, μην το σκέφτεσαι 🙏🥰 συνεχίζουμε δυναμικά 💪

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Ελπίζω να μην ανεβάσω πυρετό 🙏

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 6 λεπτά , Eustathia είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Όσο δεν ανεβάζω πυρετό προσπαθώ να μην αγχώνομαι. Ελπίζω να παραμείνει έτσι😇

Αφού νιώθεις τέλεια κ είναι ενήμερος ο γιατρός, μην το σκέφτεσαι 🙏🥰 συνεχίζουμε δυναμικά 💪

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Ελπίζω να μην ανεβάσω πυρετό 🙏

Περαστικουλια κοριτσι!!!εγω απο οκτωβρη κ μετα ειμαι οοοολο αρρωστη. Ειμαι αναπληρωτρια σε γυμνασιο και φερνω τα πααααντα στο σπιτι. Κ κολλαω κ τη μικρη! Πριν 2 βδ περασαμε γριπη Α και για μια μερα ανεβασα 39.6 που δεν επεφτε με τιποτα. Γενικα οι πυρετοι μην σε αγχωνουν στο 2ο τριμηνο. Ειναι σχετικα επικινδυνοι στο 1ο τριμηνο που γινεται η οργανογενεση. Κρυωματακι ειναι κ θα περασει οπως ηρθε!!!

1 hour ago, Sophie38 είπε:

Αννουλα γλυκια! Καταρχας μην αγχωνεσαι. Εχω κ γω 29 αιματοκριτη τωρα. Δεν κοιταμε τον αιματοκριτη. Κοιταμε παντοτε την αιμοσφαιρινη. Η αιμοσφαιρινη αν πεσει κατω απο 8 ενδεχομενως να χρειαστει αρχικα ενδοφλεβιο σιδηρο και αν παλι δεν ανεβει τοτε να προχωρησουμε σε μεταγγιση. Μην αγχωνεσαι. Στην πρωτη εγκυμοσυνη μου, ειχα φτασει 8.4 αιμοσφαιρινη. τελικα με 3 σιδηρους τη μερα, γεννησα με 9.8. 
Μετα τις 30 βδ σταθεροποιειται η αιμοσφαιρινη. το δευτερο τριμηνο ειναι το πιο απαιτητικο απο θεμα σιδηρου. 
Η διαγνωση αναιμιας τιθεται σε εγκυους οταν η αιμοσφαρινη ειναι κατω απο 10, ενω χωρις εγκυμοσυνη κατω απο 11. Εγω πχ τωρα εχω 10.1 (αρα ο πραγματικος αιματοκριτης μου ειναι 30.3-οχι 29 που μου γραφει το χαρτι). Δεν επαιρνα κανεναν σιδηρο πριν, αποφασισα να ξεκινησω οταν επεφτε κατω απο 10. Τωρα παιρνω 2 την ημερα. 
αν σε ενοχλει ο υγρος σιδηρος, να παρεις χαπι, ειναι πιο ανεκτο. 

και στο ξαναλεω! Μην αγχωνεσαι!!!!!!

Αιμοσφαιρίνη κοίταξα τώρα 8.5...

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

πρίν από 7 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Αιμοσφαιρίνη κοίταξα τώρα 8.5...

Ωραια. Ειπες οτι εχεις στιγμα. Αλλαζουν εδω τα δεδομενα!!! Θα παιρνεις το σιδηρο σου οπως πρεπει να θα πας μια χαρα. Με 8.5 κανονικα θα πρεπε να ησουν πολυυυυυ κουρασμενη. Δεν εισαι ομως γιατι ακριβως εχεις στιγμα, ειναι δηλαδη στα πλαισια του φυσιολογικου. Μην αγχωνεσαι. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες, καλό μήνα έχουμε, με υγεία. Περαστικά στις αρρωστούλες, να τρώτε σωστά και να προσέχετε. 

Η γυναίκα μου επειδή δε μπορεί το σίδηρο σε υγρή μορφή, της έδωσε ο γιατρός της τις κάψουλες FERRO SANOL DUODENAL, οπότε δεν έχει θέμα με το να το βγάλει. Εκτος του σιδήρου, παίρνει μαγνήσιο, ασβέστιο, iofolen και filicine. Τρώει πολύ αλλά όχι σαβούρα (έχει δύναμη να αντισταθεί στα γλυκά πχ, ευτυχώς δεν είμαι έγγυος εγώ 😂), νερό δε μπορεί να πιει πολύ, της αηδιάζει, οπότε πίνει ξινό νερό. ΠΗΤ μας είχαν πει 29/07, αλλά στο τελευταίο υπέρηχο μας μάλλον πάμε 19/07 (λόγω του ότι είναι μεγάλο το έμβρυο). By the way, έχουμε αγόρι 💙

• Μου αρέσει 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...