Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Katiamaxiking πως νιώθεις;Εγω έχω μια ανυπομονησία είναι η αλήθεια.Δεν κρατιέμαι που λέμε!Κ με διάθεση εννοείται στα ύψη όπως πάντα.

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

13 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ε ναι ο γιατρός θα πάρει Κ αυτός πάνω από χιλιάρικο βέβαια.  

Για τον γιατρό το καταλαβαίνω να ορίζει την αμοιβή του που στην τελική είναι επιστήμονας και είναι οδηγός μας σε όλη την κύηση και στο τέλος είναι εκεί για να έρθει το μωράκι στην αγκαλιά μάς ή να δώσει λύση σε δύσκολες στιγμές 

Αλλά τα 2.500 για δωμάτιο μου φαίνονται παράλογα!! Ειναι περισσότερα και από την αμοιβή του γιατρού!!

11 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Εγω έχω μιλήσει πολλές φορές για την εμπιστοσύνη που έχω στα δημόσια νοσοκομεία και την εμπειρία της γέννας μου με φυσιολογικό τοκετό στο Αλεξανδρας. Εννοείται ο γιατρός πληρώθηκε... 

Εμείς πήραμε δάνειο για την εξωσωματική.... από το 2013 παλεύουμε με εξετάσεις και γυναικολόγους. Δε θέλω να σκέφτομαι πόσα χρήματα έχουν ξοδευτεί. Τουλάχιστον λέω τα καταφέραμε. ΤΚ γίνεται όμως με άλλα ζευγάρια που έχουν ξεπουληθει και ακόμη παλεύουν ή ακόμη χειρότερα για αλλα ζευγάρια που δεν έχουν καν την οικονομικη δυνατότητα να προσπαθήσουν? Πραγματικά πολύ λυπηρό... 

Και εμείς με δάνειο κάναμε την εξωσωματική στο δεύτερο κέντρο, είχαμε δώσει ότι μαζεψαμε στο πρώτο κέντρο. Πολλά τα λεφτά αλλά δεν θέλω να παραπονιεμαι, περιμένω τα μωρά μου σε λίγους μήνες!

Ο γιατρός μου μου είπε θα γεννήσω στο Ιπποκρατειο, είναι εκεί έτσι κι αλλιώς αλλά μου λέει μονοχοριακα έχεις θα γεννήσεις Ιπποκρατειο αν χρειαστεί οτιδήποτε να επέμβουν κατευθείαν. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 14 λεπτά , Alex@ είπε:

Για τον γιατρό το καταλαβαίνω να ορίζει την αμοιβή του που στην τελική είναι επιστήμονας και είναι οδηγός μας σε όλη την κύηση και στο τέλος είναι εκεί για να έρθει το μωράκι στην αγκαλιά μάς ή να δώσει λύση σε δύσκολες στιγμές 

Αλλά τα 2.500 για δωμάτιο μου φαίνονται παράλογα!! Ειναι περισσότερα και από την αμοιβή του γιατρού!!

Και εμείς με δάνειο κάναμε την εξωσωματική στο δεύτερο κέντρο, είχαμε δώσει ότι μαζεψαμε στο πρώτο κέντρο. Πολλά τα λεφτά αλλά δεν θέλω να παραπονιεμαι, περιμένω τα μωρά μου σε λίγους μήνες!

Ο γιατρός μου μου είπε θα γεννήσω στο Ιπποκρατειο, είναι εκεί έτσι κι αλλιώς αλλά μου λέει μονοχοριακα έχεις θα γεννήσεις Ιπποκρατειο αν χρειαστεί οτιδήποτε να επέμβουν κατευθείαν. 

Ακριβώς όπως τα λες! Προτιμώ να δώσω περισσότερα χρήματα στο γιατρό, τον αναισθησιολογο, τη μαία πάρα απλά για να έχω ξενοδοχειακες υπηρεσίες για 3 ημέρες. Στο Αλεξανδρας δεν είχα κανένα απολύτως παραπονο! Ο πεθερός μου μας έλεγε "με τους γύφτους θα γέννησες?". Είναι χωρισμένες οι πτέρυγες, δεν είναι ο, τι να ναι η κατάσταση. Ο γιατρος μου γεννούσε και στο Μητέρα όμως από μόνος του μας είπε να πάμε στο Αλεξανδρας. Θυμάμαι με μια επιβάρυνση 30 ευρώ τη μέρα λόγω του ταμείου μου, μπορούσα να είμαι και σε μονόκλινο όμως μου αρέσει να έχω παρέα. 

Όταν ο γιατρός σου γεννάει αλλού δεν έχεις επιλογές. Αλλά προς θεού όχι σε μικρές κλινικές όπως βλέπω εδώ στην επαρχία και η άλλη η μητέρα δεν πρόλαβε να μεταφερθεί σε 5 λεπτά απόσταση που ήταν το Πανεπιστημιακο νοσοκομείο!

Τώρα για το οικονομικό είναι μεγάλη κουβέντα τόσο για τις εξωσωματικες όσο για την εγκυμοσύνη. Στην εγκυμοσύνη τουλάχιστον δίνεις χρήματα για ένα χαρούμενο γεγονός, θα πάρεις δάνειο, θα δανειστεις, βρίσκονται (όχι ότι δε θα έπρεπε να συνδράμει πολύ περισσότερο το κράτος. Πχ εγώ τώρα για αμνιοπαρακεντηση στην Αθήνα μου ζήτησαν 1000 ευρώ). 

Στην εξωσωματική παλεύεις χωρίς να ξέρεις αν θα σε δικαιώσει το αποτέλεσμα. Εγώ αν αποτυγχανα και σε αυτή την τελευταία προσπάθεια μου, θα συνέχιζα για καιρό να πληρώνω τα δανεικα. Πραγματικά πονάω για τις κοπέλες που το οικονομικό κομμάτι του δίνει ένα τέλος στο όνειρο απόκτησης παιδιού. 

πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Ακριβώς όπως τα λες! Προτιμώ να δώσω περισσότερα χρήματα στο γιατρό, τον αναισθησιολογο, τη μαία πάρα απλά για να έχω ξενοδοχειακες υπηρεσίες για 3 ημέρες. Στο Αλεξανδρας δεν είχα κανένα απολύτως παραπονο! Ο πεθερός μου μας έλεγε "με τους γύφτους θα γέννησες?". Είναι χωρισμένες οι πτέρυγες, δεν είναι ο, τι να ναι η κατάσταση. Ο γιατρος μου γεννούσε και στο Μητέρα όμως από μόνος του μας είπε να πάμε στο Αλεξανδρας. Θυμάμαι με μια επιβάρυνση 30 ευρώ τη μέρα λόγω του ταμείου μου, μπορούσα να είμαι και σε μονόκλινο όμως μου αρέσει να έχω παρέα. 

Όταν ο γιατρός σου γεννάει αλλού δεν έχεις επιλογές. Αλλά προς θεού όχι σε μικρές κλινικές όπως βλέπω εδώ στην επαρχία και η άλλη η μητέρα δεν πρόλαβε να μεταφερθεί σε 5 λεπτά απόσταση που ήταν το Πανεπιστημιακο νοσοκομείο!

Τώρα για το οικονομικό είναι μεγάλη κουβέντα τόσο για τις εξωσωματικες όσο για την εγκυμοσύνη. Στην εγκυμοσύνη τουλάχιστον δίνεις χρήματα για ένα χαρούμενο γεγονός, θα πάρεις δάνειο, θα δανειστεις, βρίσκονται (όχι ότι δε θα έπρεπε να συνδράμει πολύ περισσότερο το κράτος. Πχ εγώ τώρα για αμνιοπαρακεντηση στην Αθήνα μου ζήτησαν 1000 ευρώ). 

Στην εξωσωματική παλεύεις χωρίς να ξέρεις αν θα σε δικαιώσει το αποτέλεσμα. Εγώ αν αποτυγχανα και σε αυτή την τελευταία προσπάθεια μου, θα συνέχιζα για καιρό να πληρώνω τα δανεικα. Πραγματικά πονάω για τις κοπέλες που το οικονομικό κομμάτι του δίνει ένα τέλος στο όνειρο απόκτησης παιδιού. 

"ξεγενναει...." 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κοριτσια μου ! Εύχομαι να  είστε όλες καλά 😍 

Μόλις κάλεσα στο ιασω , έτσι ώστε να έχουμε μια εικόνα σχετικά με το οικονομικό κομμάτι. 

Λοιπόν εγώ ενδιαφέρομαι για 3κλινο δωμάτιο.. το κόστος είναι 2230€ περιλαμβάνει όλα τα έξοδα νοσηλείας εκτός την πληρωμή του γυναικολόγου [εννοείται] . Η τιμή αυτή είναι η ίδια είτε για ένα μωράκι είτε για διδυμα.  

Επιπλέον ρώτησα εάν υπάρχει κάποια "εκπτωση" επειδή έχω κάνει ήδη 2 καισαρικες στο ιασω. Η κοπέλα ήταν ευγενέστατη και έτσι ρώτησε εάν με καλύπτει η έκπτωση 30% επειδή στην ουσία είναι λες και έχεις 4η καισαρική εκεί.  Και παραδόξως η απάντηση είναι ναι ! Με καλύπτει η έκπτωση αυτή,  όπως κ άλλες μανούλες αν έχουν γεννήσει εκεί τα μεγαλύτερα παιδάκια τους ... οπότε το ποσό βγαίνει γύρω στα 1560€ μόνο για τρίκλινο δωμάτιο βέβαια.  

Είναι πολύ νωρίς ακόμα μιας και είμαι στις 16 εβδ , απλώς θέλαμε να έχουμε μια εικόνα για το οικονομικό...

• Μου αρέσει 3

Καλησπέρα κορίτσια!

Σχετικά με τα δωμάτια στα μαιευτήρια, άσχετα απο τις τιμές, εσείς που έχετε ξαναγεννήσει και δεν είναι πρωτη φορά, δεν είναι δύσκολο να είσαι σε δίκλινο η τρίκλινο δωμάτιο; Με την έννοια οτι δεν ησυχάζεις ποτέ αφού μπαινοβγαίνουν οι συγγενείς και τα μωρά των άλλων που έχεις δίπλα σου, και δεν έχεις και πολλή ιδιωτικότητα; 

Επίσης, σας έχουν πει οι γιατροί σας τις αμοιβές τους για τον τοκετό; Εγώ ρώτησα τον δικό μου και μου είπε 1500.

πρίν από 4 λεπτά , revengeoftheblonde είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Σχετικά με τα δωμάτια στα μαιευτήρια, άσχετα απο τις τιμές, εσείς που έχετε ξαναγεννήσει και δεν είναι πρωτη φορά, δεν είναι δύσκολο να είσαι σε δίκλινο η τρίκλινο δωμάτιο; Με την έννοια οτι δεν ησυχάζεις ποτέ αφού μπαινοβγαίνουν οι συγγενείς και τα μωρά των άλλων που έχεις δίπλα σου, και δεν έχεις και πολλή ιδιωτικότητα; 

Επίσης, σας έχουν πει οι γιατροί σας τις αμοιβές τους για τον τοκετό; Εγώ ρώτησα τον δικό μου και μου είπε 1500.

Υπάρχουν ώρες επισκεπτηρίου το βράδυ επιτρέπετε μόνο ένας μέσα μετά της 9 . Επειδή είναι λίγες οι μέρες νοσηλείας πολλές φορές δεν είναι γεμάτο το δωμάτιο δηλαδή δεν είναι όλες τις μέρες 3 γυναίκες μέσα στο 3κλινο .

Επίσης υπάρχει κουρτίνα την κλείνεις Κ δεν βλέπεις τον άλλο 24 ώρες. Είναι Κ λίγες οι μέρες οπότε δεν σου φαίνετε τόσο τραγικό εκτός Κ αν είναι εντελώς ενοχλητικοί οι γείτονες... Συνήθως είναι διακριτικοι γιατί είναι στην ίδια φάση με εσένα 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγώ να ρωτήσω επιτρέπεται το επισκεπτήριο κανονικά ? Έχω την εντύπωση οτι είναι ανάλογα και με την εποχή  και ίσως ανάλογα την κλινική.Το χειμώνα δεν νομίζω οτι επιτρέπουν επισκέψεις σε όλα αλλά το καλοκαίρι λογικά είναι πιο ελαστικοί.

πρίν από 4 λεπτά , Angel-11 είπε:

Εγώ να ρωτήσω επιτρέπεται το επισκεπτήριο κανονικά ? Έχω την εντύπωση οτι είναι ανάλογα και με την εποχή  και ίσως ανάλογα την κλινική.Το χειμώνα δεν νομίζω οτι επιτρέπουν επισκέψεις σε όλα αλλά το καλοκαίρι λογικά είναι πιο ελαστικοί.

Πλέον επιτρέπετε κανονικά νομίζω. Πρόσφατα η αδερφή μου πήγαν κανονικά επισκεπτήριο... 

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα σε όλους.... Μια χαρά σου έκατσε η τιμή στο Ιασώ κορίτσι μου -30% ... Κουρτίνες το μητέρα είχε .. το Ρέα όχι...λ τα κρεβάτια στο ρεα ήταν τόσο κοντά λες κ θα φιληθουμε ... Για ιδιωτικό κ μονοκλινο δεν λέει...είναι που είναι αρκετά τα λεφτά...είναι κρίμα για 3-4 μέρες... Μήπως θα τους παντρευτούμε?

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...