Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Συγχαρητήρια, τι τέλεια νέα 🥰

Με τέτοια χοριακη,ίσως έχεις δύο μωράκια ❤️ ❤️ 

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!! Η αλήθεια είναι ότι και την πρώτη φορά είχα πάλι παρόμοιο αριθμό χοριακης και είχα πιάσει δύο. Αλλά προχώρησε το ένα. Οπότε έχουμε ακόμα δρόμο για να μάθουμε...

πρίν από 56 λεπτά , Xristina96 είπε:

Από όσα λες, το λαχάνιασμα και οι πόνοι ήταν και σε μένα! πολύ χαίρομαι για σένα! εύχομαι να πάνε όλα καλά! μας δίνεις τρομερές ελπίδεσ. 

Να είσαι καλά! Τα καλύτερα εύχομαι!❤️

πρίν από 41 λεπτά , Neverstop είπε:

Με το καλό κορίτσι μου κι η επαναληπτική!!! Φτου και ξανά φτου🙏🏻😍 πάμε για το αδερφάκι/-ια. 

Αχαστες στην περίπτωσή σου οι ΑΑ😅

Συγχαρητήρια!!!!!

Ναι όντως..! Ο γιατρός μου μου είπε.. Είσαι κινητή διαφήμιση!

πρίν από 39 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Ναι βλαστοκυστες,εσύ;Καλή μας επιτυχία κ στις δυο μας,ότι καλυτερο εύχομαι!

Αγαπημένη τι ωραία νέα μας είπες!Πάμε βουρ για το αδερφάκι!Πολύ χάρηκα!❤️Με το καλό όλα!

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου!❤️

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 22 λεπτά , Eustathia είπε:

Τίποτα ❤️🙏 με το καλό να πάρεις τέλειες τελικές πιθανότητες σου ευχομαι! 

Κ εγώ το ίδιο, έπρεπε να φτάσω στο αμήν για να πάρω 2 ημέρες άδεια ασθενείας που ειχα διπλωθεί από τους πόνους στο στομάχι και να ξεκουραστώ λίγο. Ενώ έχω εξεταστική ούτε εκπαιδευτική άδεια δεν πήρα! Δεν έχω βέβαια άλλα παιδάκια. 

Ψάχνουμε κ κοιτάμε κ εμείς δειλά δειλά έπιπλα κλπ για να φτιάξουμε το παιδικό σιγά σιγά 🙏😇 αλλά λέω στον εαυτό μου υπομονή λίγο ακόμη να δούμε κ τη Β επιπέδου κ μετά τα ψώνια. 

Όλο συγκρατούμαι από το άγχος 🥺

Έχουμε 1 εβδομάδα ακριβώς διαφορά, εγώ είμαι 15+3 😇

Αγχωμένη κ εγώ πολύ 🫣

Καλησπέρα Γιάννη! Πώς είστε? 

Για το Μητέρα ακούω καλά σχόλια και εντυπώσεις γενικά σε σχέση με άλλα ιδιωτικά μαιευτήρια. 

Οι τιμές φωτιά όμως ε😳

Έχεις δίκιο κ εγώ στο 1ο μετά την β επιπέδου ξεκίνησα... Αλλά τώρα ήδη έχουμε 2...οπότε έτσι κ αλλιώς έπρεπε να το φτιάξουμε...γιατί η μικρή είναι ακόμα στην κούνια...σαν κρεβάτι βέβαια την έχουμε φτιάξει... Αλλά τρέχει ο καιρός κ αν τα αφήσω θα πνιγώ μετα ...

πρίν από 28 λεπτά , MariaTzou είπε:

Τι καλά….Εύχομαι όλα με το καλό 😍😍😍

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου....σε όλες μας Παναγία μου...

πρίν από 6 λεπτά , GiannisP. είπε:

Καλησπέρα @Eustathia, καλά είμαστε, δόξα τω Θεώ. Αφού κάναμε την αυχενική και είδαμε ότι είναι όλα τέλεια και περιμένουμε αγόρι, χθες κάναμε υπέρηχο για να δούμε πως είναι τα πράγματα. Είμαστε 15w+1d, κάθε τρεις βδομάδες βλέπει τη γυναίκα μου ο γυναικολόγος. Επειδή συνεργάζεται με το Μητέρα, εκεί θα γεννήσει η σύζυγος πρώτα  ο Θεός, οπότε θα τα δώσουμε. 

Τι κορίτσι μου από συμπτώματα έχει περισσότερο ρέψιμο και ανακάτεμα, ευτυχώς όχι εμετούς. Κάποια τσιμπήματα εδώ και κει, αλλά όχι ενοχλητικά και χθες είχε χαμηλή πίεση. Ξεκίνησε μαγνήσιο, ασβέστιο, σίδηρο, συν το iofolen και μια βιταμίνη ακόμη. 

Σας διαβάζω καθημερινά αλλά δεν έχει χρειαστεί να γράψω κάτι. 

Φυσικά θα πάτε εκεί που είναι ο γιατρός σας όσο κ να είναι ... Το 2019 μητερα καισαρική 2 μέρες έμεινα... 1500 ή 1600 ήταν... Οπότε μεγάλη διαφορά όντως... Αλλά όλα με το καλό να έρθουν κ χαλαλι... Το 2023 στο ρεα από 1700 που ήταν... Πήγε 2080 καισαρική 4 μέρες...

• Μου αρέσει 3

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σε όλους!!!σε λίγο έχουμε γιατρό ανυπομονώ πως κ πως!!!

@GiannisP. ίδιες βδομάδες είμαστε με τη γυναίκα σου Γιάννη…15+1 κ γω σήμερα☺️ να δω κ εγώ τι θα μ πουν από τιμή με το ταμειο της υπηρεσίας μου αν κ δεν νομίζω ν χει διαφορά…

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Eternity είπε:

Να ρωτήσω κάτι σχετικά με τις τιμές που αναφέρετε για τα ιδιωτικά μαιευτήρια? Αυτές οι τιμές περιλαμβάνουν την αμοιβή του γιατρού ή αυτή τη συζητάτε με το γιατρό σας? 

Όχι αυτές οι τιμές είναι για την νοσηλεία. Ο γιατρός περνει δικά του ξεχωριστά 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , linaa είπε:

Ε ναι ο γιατρός θα πάρει Κ αυτός πάνω από χιλιάρικο βέβαια.  

Από τότε που δόθηκε και αυτό το επίδομα, σίγουρα όλοι έχουν αυξήσει τις αμοιβές τους. Μετά σου λένε υπάρχει υπογεννητικοτητα στην Ελλάδα. 

πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Από τότε που δόθηκε και αυτό το επίδομα, σίγουρα όλοι έχουν αυξήσει τις αμοιβές τους. Μετά σου λένε υπάρχει υπογεννητικοτητα στην Ελλάδα. 

Να ήταν μόνο η γέννα ακριβή καλά θα ήταν.  Εδώ μέχρι Κ το ψωμί είναι πανάκριβο 

@GiannisP. @Efaki είμαστε πολύ κοντά, 15+3 εγώ🙏

@Efaki τι καλά θα δείτε το μωράκι! Πόσο ανυπομονούμε κ εμείς. Σε 1 εβδομάδα ακριβώς έχουμε ραντεβού. Έχω αγχωθεί που έχει περάσει καιρός 🥹😇 με το καλό το ραντεβού σας🙏❤️

Ναι όπου είναι οι γιατροί μας θα πάμε εννοείται... Εμένα είναι σε 3 αλλά δεν έχω συζητήσει ακόμη... Πιστεύω σιγά σιγά γιατί είναι κ νωρίς. Τα πάμε ένα ένα τα βήματα με τη γιατρό γενικά. 

Το θέμα του αναισθησιολόγου δεν έχω καταλάβει κ εγώ. Είναι του μαιευτηρίου αλλά η αμοιβή είναι εκτός της νοσηλείας? Δηλαδή με την αμοιβή του γιατρού μας, έχουμε και την αμοιβή του αναισθησιολόγου? Κ χώρια αν έχουμε κ μαία. 

πρίν από 10 λεπτά , Eternity είπε:

Το επίδομα για τη γέννα είναι αυτό που παίρνουμε σε 2 δόσεις και μας κάνουν την αίτηση από το μαιευτήριο??? 

Πότε πληρώνεται ξέρουμε?? 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 9 λεπτά , linaa είπε:

Να ήταν μόνο η γέννα ακριβή καλά θα ήταν.  Εδώ μέχρι Κ το ψωμί είναι πανάκριβο 

Όλα αποτρέπουν τα νέα ζευγάρια για να κάνουν οικογένεια. Και βλέπεις σε άλλες χώρες τι παροχές έχουν οι νέες μητέρες... 

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Eternity είπε:

Όλα αποτρέπουν τα νέα ζευγάρια για να κάνουν οικογένεια. Και βλέπεις σε άλλες χώρες τι παροχές έχουν οι νέες μητέρες... 

Στο Γένεσις στη Θεσσαλονίκη,το απλό τρίκλινο είναι 1360€,βάλε και 160€ αναισθησιολογος και 185€ παιδίατρος.Εχουμε δωρεάν αναβάθμιση δωματίου(δλδ πληρωνεις τρίκλινο και σε βάζουν σε δίκλινο)και μείον 10% επειδή έκανα εξωσωματική στο fertilia κ γέννησα εκεί και την κόρη μου.Συνολο 1570€ περίπου η κλινική.Υπολόγισε κ γυρω στα 1100-1300 τον γυναικολόγο(τουλάχιστον τόσα παίρνει ο δικος μου) αναλόγως αν θα κάνεις καισαρική η όχι.Οποτε βγαίνει γύρω στα 3000€.Και αν πας σε μονοκλινο,γύρω στα 3400€. Εννοείται πως θα πάρουμε δάνειο,αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή,εκεί αναλαμβάνει τις γέννες ο γυναικολόγος μου

• Λυπημένη/-ος 1

Πριν λίγο γυρίσαμε δόξα τω θεω όλα καλά!!προχωραμε…

@Eustathia το επίδομα είναι αυτό που μας κάνει την αίτηση το νοσοκομείο η πρώτη δόση μπαίνει ένα μήνα μετά τη γέννα κ η δεύτερη αν θυμάμαι καλά στους 5 η 6 μήνες…

Η αμοιβή  του αναισθησιολόγου είναι μέσα στην τιμή του νοσοκομείου εμείς στο μητέρα δεν δώσαμε κάτι έξτρα.Μονο η αμοιβή του γιατρού κ η μαία που είχα πληρώθηκαν έξτρα 

• Μου αρέσει 3

1 ώρα πρίν, Blue Velvet είπε:

Στο Γένεσις στη Θεσσαλονίκη,το απλό τρίκλινο είναι 1360€,βάλε και 160€ αναισθησιολογος και 185€ παιδίατρος.Εχουμε δωρεάν αναβάθμιση δωματίου(δλδ πληρωνεις τρίκλινο και σε βάζουν σε δίκλινο)και μείον 10% επειδή έκανα εξωσωματική στο fertilia κ γέννησα εκεί και την κόρη μου.Συνολο 1570€ περίπου η κλινική.Υπολόγισε κ γυρω στα 1100-1300 τον γυναικολόγο(τουλάχιστον τόσα παίρνει ο δικος μου) αναλόγως αν θα κάνεις καισαρική η όχι.Οποτε βγαίνει γύρω στα 3000€.Και αν πας σε μονοκλινο,γύρω στα 3400€. Εννοείται πως θα πάρουμε δάνειο,αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή,εκεί αναλαμβάνει τις γέννες ο γυναικολόγος μου

Εγω έχω μιλήσει πολλές φορές για την εμπιστοσύνη που έχω στα δημόσια νοσοκομεία και την εμπειρία της γέννας μου με φυσιολογικό τοκετό στο Αλεξανδρας. Εννοείται ο γιατρός πληρώθηκε... 

2 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Εμείς πήραμε δάνειο για την εξωσωματική.... από το 2013 παλεύουμε με εξετάσεις και γυναικολόγους. Δε θέλω να σκέφτομαι πόσα χρήματα έχουν ξοδευτεί. Τουλάχιστον λέω τα καταφέραμε. ΤΚ γίνεται όμως με άλλα ζευγάρια που έχουν ξεπουληθει και ακόμη παλεύουν ή ακόμη χειρότερα για αλλα ζευγάρια που δεν έχουν καν την οικονομικη δυνατότητα να προσπαθήσουν? Πραγματικά πολύ λυπηρό... 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Efaki είπε:

Πριν λίγο γυρίσαμε δόξα τω θεω όλα καλά!!προχωραμε…

@Eustathia το επίδομα είναι αυτό που μας κάνει την αίτηση το νοσοκομείο η πρώτη δόση μπαίνει ένα μήνα μετά τη γέννα κ η δεύτερη αν θυμάμαι καλά στους 5 η 6 μήνες…

Η αμοιβή  του αναισθησιολόγου είναι μέσα στην τιμή του νοσοκομείου εμείς στο μητέρα δεν δώσαμε κάτι έξτρα.Μονο η αμοιβή του γιατρού κ η μαία που είχα πληρώθηκαν έξτρα 

Μπράβοοοο, πολύ χαίρομαι! Είχε μεγαλώσει πολύ, φαντάζομαι το απολαύσατε🥹🙏❤️

Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες κορίτσι μου! Είμαι πρωτάρα όπως σας έχω πει κ προσπαθώ να κατατοπιστώ όσο γίνεται έγκαιρα 🥹

πρίν από 4 λεπτά , Eternity είπε:

Εγω έχω μιλήσει πολλές φορές για την εμπιστοσύνη που έχω στα δημόσια νοσοκομεία και την εμπειρία της γέννας μου με φυσιολογικό τοκετό στο Αλεξανδρας. Εννοείται ο γιατρός πληρώθηκε... 

Κ έχεις δίκιο απόλυτο. Στην αντιμετώπιση δύσκολων περιστατικών δεν υπάρχει άλλο από τα δημόσια νοσοκομεία.

Το θέμα είναι οτι δεν έχουμε τους γιατρούς μας, αλλιώς δεν το συζητώ καν. 

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Eustathia είπε:

@GiannisP. @Efaki είμαστε πολύ κοντά, 15+3 εγώ🙏

@Efaki τι καλά θα δείτε το μωράκι! Πόσο ανυπομονούμε κ εμείς. Σε 1 εβδομάδα ακριβώς έχουμε ραντεβού. Έχω αγχωθεί που έχει περάσει καιρός 🥹😇 με το καλό το ραντεβού σας🙏❤️

Ναι όπου είναι οι γιατροί μας θα πάμε εννοείται... Εμένα είναι σε 3 αλλά δεν έχω συζητήσει ακόμη... Πιστεύω σιγά σιγά γιατί είναι κ νωρίς. Τα πάμε ένα ένα τα βήματα με τη γιατρό γενικά. 

Το θέμα του αναισθησιολόγου δεν έχω καταλάβει κ εγώ. Είναι του μαιευτηρίου αλλά η αμοιβή είναι εκτός της νοσηλείας? Δηλαδή με την αμοιβή του γιατρού μας, έχουμε και την αμοιβή του αναισθησιολόγου? Κ χώρια αν έχουμε κ μαία. 

Το επίδομα για τη γέννα είναι αυτό που παίρνουμε σε 2 δόσεις και μας κάνουν την αίτηση από το μαιευτήριο??? 

Πότε πληρώνεται ξέρουμε?? 

Όπως τα είπε και η @Efaki είναι .Για την ακρίβεια η  πρώτη δόση μπαίνει τον επόμενο μήνα της έγκρισης και η δεύτερη την τελευταία εργάσιμη του μήνα που το μωρό γίνεται 5 μηνών.

Τα δίνουν που τα δίνουν ας ήταν ακριβώς μετά τη γέννα να καλύψουμε ένα ποσό.

1 ώρα πρίν, Eternity είπε:

Εμείς πήραμε δάνειο για την εξωσωματική.... από το 2013 παλεύουμε με εξετάσεις και γυναικολόγους. Δε θέλω να σκέφτομαι πόσα χρήματα έχουν ξοδευτεί. Τουλάχιστον λέω τα καταφέραμε. ΤΚ γίνεται όμως με άλλα ζευγάρια που έχουν ξεπουληθει και ακόμη παλεύουν ή ακόμη χειρότερα για αλλα ζευγάρια που δεν έχουν καν την οικονομικη δυνατότητα να προσπαθήσουν? Πραγματικά πολύ λυπηρό... 

Είναι πάρα πολλά τα έξοδα γενικά .Έπρεπε με κάποιο τρόπο ακόμη και την εξωσωματική να καλύπτει το κράτος .Έστω ένα ποσό κάτι. Ένα μέσο ζευγάρι δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε τόσα έξοδα.Και όπως λες άντε αν τα καταφέρεις λες θα βρούμε τρόπο θα τα καλύψουμε . Αν δεν μπορείς καν να κάνεις μια προσπάθεια? Είναι όντως πολύ κρίμα .

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...