Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.. να νιώσετε όλες αυτή τη χαρά και την απίστευτη συγκίνηση..!❤️

Η χοριακη μου είναι 428.90

Μπραβο ρε κορίτσι μου! Συγχαρητήρια!!! Όλα καλά να πάνε με μια τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι!!! 💐

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

9 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια επειδή προβλέπεται να μου δώσει σίδηρο στο επόμενο ραντεβού, έχετε να προτείνετε κάποιον που πίνεται εύκολα? Στην 1η μου εγκυμοσύνη μου είχε δώσει κάτι φακελάκια με αναβράζοντα με γευση πορτοκαλι. Ακούγονται ωραία όμως κάθε φορά που ερχόταν η ώρα να τα πάρω μου ερχόταν εμετός. 

Εμένα μου δίνει τα χάπια τα gynotardyferon

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μου καλημέρα τι κάνετε? Εγώ ακόμη χάλια με τους εμετούς για αυτό έχω καιρό να σας γράψω και να σας διαβάσω...ελπίζω να είστε όλες καλά κ τα μωράκια σας επίσης!! Αισίως είμαι 12.5 πλέον, χθές έκανα την αυχενική διαφάνεια...η εμβρυολογος μου είπε ότι είναι όλα πολύ καλά και περιμένουμε τις αιματολογικές εξετάσεις για πιο ολοκληρωμένη εικόνα... γυρνώντας όμως στο σπίτι είδα ότι η τιμή της αυχενικής διαφάνεις είναι 2.4 κ στο πινακακι αναγράφεται εκεί γύρω στο 95%, αγχώθηκα πολύ...εκείνη βέβαια δεν μου ανέφερε κάτι ανησυχητικό...

πρίν από 11 λεπτά , Αγγελικηη1 είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα τι κάνετε? Εγώ ακόμη χάλια με τους εμετούς για αυτό έχω καιρό να σας γράψω και να σας διαβάσω...ελπίζω να είστε όλες καλά κ τα μωράκια σας επίσης!! Αισίως είμαι 12.5 πλέον, χθές έκανα την αυχενική διαφάνεια...η εμβρυολογος μου είπε ότι είναι όλα πολύ καλά και περιμένουμε τις αιματολογικές εξετάσεις για πιο ολοκληρωμένη εικόνα... γυρνώντας όμως στο σπίτι είδα ότι η τιμή της αυχενικής διαφάνεις είναι 2.4 κ στο πινακακι αναγράφεται εκεί γύρω στο 95%, αγχώθηκα πολύ...εκείνη βέβαια δεν μου ανέφερε κάτι ανησυχητικό...

Καμιά φορά αν την κάνεις καθηστεριμενα την αυχενική βγαίνουν Κ λίγο ανεβασμένες οι τιμές . Θα δεις Κ στα ποσοστά που θα σου βγάλουν μετά τις αιματολογικές.  Αλλά καλό είναι να κάνεις Κ το Νιπτ για να είσαι πιο σίγουρη 

Just now, linaa είπε:

Καμιά φορά αν την κάνεις καθηστεριμενα την αυχενική βγαίνουν Κ λίγο ανεβασμένες οι τιμές . Θα δεις Κ στα ποσοστά που θα σου βγάλουν μετά τις αιματολογικές.  Αλλά καλό είναι να κάνεις Κ το Νιπτ για να είσαι πιο σίγουρη 

Την έκανα χθες που ήμουν 12  κ 4, πιστεύεις ότι είναι ανησυχητικο το νούμερο?? Η γιατρός γιατί δεν μου είπε κάτι???

πρίν από 3 λεπτά , Αγγελικηη1 είπε:

Την έκανα χθες που ήμουν 12  κ 4, πιστεύεις ότι είναι ανησυχητικο το νούμερο?? Η γιατρός γιατί δεν μου είπε κάτι???

Θα δεις τα ποσοστά σου μετά τι θα σου βγάλουν . Στην αυχενική παίζουν πολλά ρόλο όπως Κ η ημέρα που κάνεις τον υπέρηχο. Το νούμερο σου είναι μέσα στα φυσιολογικά . 

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

Θα δεις τα ποσοστά σου μετά τι θα σου βγάλουν . Στην αυχενική παίζουν πολλά ρόλο όπως Κ η ημέρα που κάνεις τον υπέρηχο. Το νούμερο σου είναι μέσα στα φυσιολογικά . 

Αυτη η νιπτ που ανέφερες τι ακριβώς είναι??

Just now, Αγγελικηη1 είπε:

Αυτη η νιπτ που ανέφερες τι ακριβώς είναι??

Είναι αιματολογική που εξετάζει με περισσότερη ακρίβεια το σύνδρομο down Κ την τρισωμια 18 Κ 13.  Κοστίζει αλλά πλέον την κάνουν οι περισσότερες κοπέλες για σιγουριά έχει λίγο καλητερα ποσοστά από την αυχενική . Αίμα απλά σου περνούν 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 46 λεπτά , Αγγελικηη1 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου! Μπράβο για τα πολύ καλά νέα🙏🥰 κάτω από 2,5 χιλ. η αυχενική είναι πολύ καλά και οι πιθανότητες χαμηλές. Δεν σου είπε κάτι γιατί το ποσοστό είναι μια χαρά 🙏 θα το συνεκτιμήσει κ το πρόγραμμα που θα μπουν οι τιμές των βιοχημικών και με τις τελικές πιθανότητες κρίνεις αν θέλεις να κάνεις περαιτέρω εξετάσεις, τη NIPT. 

Καλά αποτελέσματα❤️

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Eustathia είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου! Μπράβο για τα πολύ καλά νέα🙏🥰 κάτω από 2,5 χιλ. η αυχενική είναι πολύ καλά και οι πιθανότητες χαμηλές. Δεν σου είπε κάτι γιατί το ποσοστό είναι μια χαρά 🙏 θα το συνεκτιμήσει κ το πρόγραμμα που θα μπουν οι τιμές των βιοχημικών και με τις τελικές πιθανότητες κρίνεις αν θέλεις να κάνεις περαιτέρω εξετάσεις, τη NIPT. 

Καλά αποτελέσματα❤️

Αλήθεια?? Πωπω κατά τρόμαξα... Σ ευχαριστώ πάρα πολύ ♥️

Καλησπέρα σε όλες, δε ξέρω που θα γεννήσετε, εγώ πήρα τηλέφωνο στο Μητέρα για να μου πουν τιμές:

Για φυσιολογικό τοκετό, τρεις μέρες διαμονή: 

2300€ το τρίκλινο

3000€ το δίκλινο

6500€ το μονόκλινο

Δε ρώτησα για έξτρα ημέρα πόσο κοστίζει. Αυτά περιλαμβάνουν και τον αναισθησιολόγο νομίζω. Επίσης, αν το μωρό ασφαλιστεί στον ΕΟΠΥΥ, μπορεί να γίνει έλεγχος του νεογνού, που κοστίζει 200-300€, αλλά πληρώνεται από τον ΕΟΠΥΥ, μόνο ο νεογνολόγος παίρνει 75€. Με ρώτησε αν έχω ιδιωτική ασφάλιση και είπα όχι, γιατί ήθελα να μάθω τιμές χωρίς ιδιωτική ασφάλιση.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Κορίτσια Καλησπερα κι από μένα…Εύχομαι με το καλό όλα τα μωράκια..Εγώ ειμαι σήμερα 16+3 εβδομ. και ανυπομονώ να αρχίσω να καταλαβαίνω το μωράκι .Είχα μια δύσκολη εγκυμοσύνη πριν 2 χρόνια,οποτε το άγχος μου περισσευει..

• Μου αρέσει 2

πρίν από 16 λεπτά , MariaTzou είπε:

Κορίτσια Καλησπερα κι από μένα…Εύχομαι με το καλό όλα τα μωράκια..Εγώ ειμαι σήμερα 16+3 εβδομ. και ανυπομονώ να αρχίσω να καταλαβαίνω το μωράκι .Είχα μια δύσκολη εγκυμοσύνη πριν 2 χρόνια,οποτε το άγχος μου περισσευει..

Αχχχ μαζί είμαστε εμείς ακριβώς... Κ εγώ 16+3 σήμερα ...

Καλησπέρα σε όλη την ομάδα ...εγώ νιώθω πολύ κουρασμένη...μου λείπει ύπνος... Νιώθω θα πέσω κάτω .. έχω κ την μικρή σπίτι για να κάνουμε την άλλη βδομάδα ένα εμβόλιο κ δεν ξεκουράζομαι καθόλου ...συν λογοθεραπεία του μεγαλου...σεμινάρια...πτυχίο...γιατρούς ένα σωρό...δεν μπορώ... Έχουμε ξεκινήσει κ να διαμορφώσουμε το παιδικό αλλιώς... Όλα τρέχουν...τα έχω φτύσει...

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

πρίν από 1 λεπτό , Αννούλαααα είπε:

Καλησπέρα σε όλη την ομάδα ...εγώ νιώθω πολύ κουρασμένη...μου λείπει ύπνος... Νιώθω θα πέσω κάτω .. έχω κ την μικρή σπίτι για να κάνουμε την άλλη βδομάδα ένα εμβόλιο κ δεν ξεκουράζομαι καθόλου ...συν λογοθεραπεία του μεγαλου...σεμινάρια...πτυχίο...γιατρούς ένα σωρό...δεν μπορώ... Έχουμε ξεκινήσει κ να διαμορφώσουμε το παιδικό αλλιώς... Όλα τρέχουν...τα έχω φτύσει...

Τι καλά….Εύχομαι όλα με το καλό 😍😍😍

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Αγγελικηη1 είπε:

Αλήθεια?? Πωπω κατά τρόμαξα... Σ ευχαριστώ πάρα πολύ ♥️

Τίποτα ❤️🙏 με το καλό να πάρεις τέλειες τελικές πιθανότητες σου ευχομαι! 

πρίν από 7 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Κ εγώ το ίδιο, έπρεπε να φτάσω στο αμήν για να πάρω 2 ημέρες άδεια ασθενείας που ειχα διπλωθεί από τους πόνους στο στομάχι και να ξεκουραστώ λίγο. Ενώ έχω εξεταστική ούτε εκπαιδευτική άδεια δεν πήρα! Δεν έχω βέβαια άλλα παιδάκια. 

Ψάχνουμε κ κοιτάμε κ εμείς δειλά δειλά έπιπλα κλπ για να φτιάξουμε το παιδικό σιγά σιγά 🙏😇 αλλά λέω στον εαυτό μου υπομονή λίγο ακόμη να δούμε κ τη Β επιπέδου κ μετά τα ψώνια. 

Όλο συγκρατούμαι από το άγχος 🥺

πρίν από 30 λεπτά , MariaTzou είπε:

Έχουμε 1 εβδομάδα ακριβώς διαφορά, εγώ είμαι 15+3 😇

Αγχωμένη κ εγώ πολύ 🫣

πρίν από 52 λεπτά , GiannisP. είπε:

Καλησπέρα σε όλες, δε ξέρω που θα γεννήσετε, εγώ πήρα τηλέφωνο στο Μητέρα για να μου πουν τιμές:

Για φυσιολογικό τοκετό, τρεις μέρες διαμονή: 

2300€ το τρίκλινο

3000€ το δίκλινο

6500€ το μονόκλινο

Δε ρώτησα για έξτρα ημέρα πόσο κοστίζει. Αυτά περιλαμβάνουν και τον αναισθησιολόγο νομίζω. Επίσης, αν το μωρό ασφαλιστεί στον ΕΟΠΥΥ, μπορεί να γίνει έλεγχος του νεογνού, που κοστίζει 200-300€, αλλά πληρώνεται από τον ΕΟΠΥΥ, μόνο ο νεογνολόγος παίρνει 75€. Με ρώτησε αν έχω ιδιωτική ασφάλιση και είπα όχι, γιατί ήθελα να μάθω τιμές χωρίς ιδιωτική ασφάλιση.

Καλησπέρα Γιάννη! Πώς είστε? 

Για το Μητέρα ακούω καλά σχόλια και εντυπώσεις γενικά σε σχέση με άλλα ιδιωτικά μαιευτήρια. 

Οι τιμές φωτιά όμως ε😳

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα @Eustathia, καλά είμαστε, δόξα τω Θεώ. Αφού κάναμε την αυχενική και είδαμε ότι είναι όλα τέλεια και περιμένουμε αγόρι, χθες κάναμε υπέρηχο για να δούμε πως είναι τα πράγματα. Είμαστε 15w+1d, κάθε τρεις βδομάδες βλέπει τη γυναίκα μου ο γυναικολόγος. Επειδή συνεργάζεται με το Μητέρα, εκεί θα γεννήσει η σύζυγος πρώτα  ο Θεός, οπότε θα τα δώσουμε. 

Τι κορίτσι μου από συμπτώματα έχει περισσότερο ρέψιμο και ανακάτεμα, ευτυχώς όχι εμετούς. Κάποια τσιμπήματα εδώ και κει, αλλά όχι ενοχλητικά και χθες είχε χαμηλή πίεση. Ξεκίνησε μαγνήσιο, ασβέστιο, σίδηρο, συν το iofolen και μια βιταμίνη ακόμη. 

Σας διαβάζω καθημερινά αλλά δεν έχει χρειαστεί να γράψω κάτι. 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...