Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 13 λεπτά , Elenaki2000 είπε:

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς! Υποφέρω με δυσκοιλιοτητα από τότε που και εγώ ξεκίνησα το σίδηρο.  Ρώτησα τον γυναικολογο εάν μπορώ να πάρω κάτι το οποίο ίσως και να μπορεί να βοηθήσει και το μόνο που μπορεί να μ δώσει άφοβα είναι το σιροπι dulcosoft και σε έκτακτη ανάγκη ένα παιδικό υπόθετο γλυκερίνης που σε εμένα προσωπικά δεν κάνουν τίποτα.  Από πλευρα διατροφής,  καταναλωνω πολλά φρούτα ,λαχανικά,  πράσινα,  προϊόντα ολικής αλέσεως αλλά δεν βλέπω διαφορά... 

Εγώ είμαι η μόνη που όταν παίρνω σίδηρο, πηγαίνω 800 φορές τουαλέτα 😇 σε όλο τον κόσμο φέρνει δυσκοιλιοτητα, σε μενα το αντίθετο 🙊

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

5 minutes ago, Eustathia said:

Εγώ είμαι η μόνη που όταν παίρνω σίδηρο, πηγαίνω 800 φορές τουαλέτα 😇 σε όλο τον κόσμο φέρνει δυσκοιλιοτητα, σε μενα το αντίθετο 🙊

Και εγώ μαζί με σένα, ενω πριν είχα δυσκοιλιότητα στο πρώτο τρίμηνο, με το που ξεκίνησα το σίδηρο, με το που το πίνω μετά απο λίγο στάνταρ πάω τουαλέτα

• Μου αρέσει 2

πρίν από 49 λεπτά , Eustathia είπε:

Πραγματικά φοβερό 😍

• Μου αρέσει 1

πρίν από 21 λεπτά , Alex@ είπε:

Εγώ πάλι βρε κορίτσια μόνο την iofolen και D3 με εβαλε ο γιατρός να παίρνω!! Τίποτα άλλο!!

Ίσως δεν χρειάζεσαι ακόμη κάτι άλλο.Το iofolen περιέχει κ άλλα θρεπτικά εκτός από φυλλικό έτσι δεν είναι?

Και εγώ σίδηρο τώρα ξεκίνησα πριν δυο μέρες και είδες είμαστε μαζί εμείς.Και δεν θα μου έδινε γιατί είχα πολύ καλό αιματοκρίτη άλλα στο τέλος το σκέφτηκε και είπε άντε τι τώρα τι αργότερα ας σου δώσω λίγο .

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , Alex@ είπε:

Εγώ πάλι βρε κορίτσια μόνο την iofolen και D3 με εβαλε ο γιατρός να παίρνω!! Τίποτα άλλο!!

Αφού το ένα τα περιέχει όλα πόσα να πάρεις .... Ίσως επειδή είναι δυο μωρά να ρωτήσεις για περισσότερο μαγνήσιο. Τα υπόλοιπα είναι αρκετά 

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, Angel-11 είπε:

Ίσως δεν χρειάζεσαι ακόμη κάτι άλλο.Το iofolen περιέχει κ άλλα θρεπτικά εκτός από φυλλικό έτσι δεν είναι?

Και εγώ σίδηρο τώρα ξεκίνησα πριν δυο μέρες και είδες είμαστε μαζί εμείς.Και δεν θα μου έδινε γιατί είχα πολύ καλό αιματοκρίτη άλλα στο τέλος το σκέφτηκε και είπε άντε τι τώρα τι αργότερα ας σου δώσω λίγο .

Στις τελευταίες αιματολογικες μου ο αιματοκρίτη μου είχε πέσει λιγο κατω από το φυσιολογικό αλλά δεν μου είπε κάτι ο γιατρός. Γενικά είναι πολύ κουλ

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Αφού το ένα τα περιέχει όλα πόσα να πάρεις .... Ίσως επειδή είναι δυο μωρά να ρωτήσεις για περισσότερο μαγνήσιο. Τα υπόλοιπα είναι αρκετά 

Ναι παίρνω αυτά που είναι για διδυμα. 

• Μου αρέσει 2

4 ώρες πρίν, revengeoftheblonde είπε:

Και εγώ μαζί με σένα, ενω πριν είχα δυσκοιλιότητα στο πρώτο τρίμηνο, με το που ξεκίνησα το σίδηρο, με το που το πίνω μετά απο λίγο στάνταρ πάω τουαλέτα

Κ εγώ το ίδιο! Ειδικά τις πρώτες μέρες κράμπες στο στομάχι κ τουαλέτα συνέχεια. Το ξέρω στάνταρντ οτι θα το πάθω, γιατί γενικά κάθε τόσο κανω 3μηνη αγωγή με σίδηρο λόγω σιδηροπενίας. 

3 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Εγώ μόνο φυλλικό οξύ και βιταμίνη D παίρνω, τίποτα άλλο. Από την αλλη εβδομάδα θα δω αν μου πει κάτι άλλο. 

Για το σίδηρο δεν χρειάστηκε ακόμα να παρω γιατί πριν την εγκυμοσύνη έκανα 3-4 μήνες αγωγή σιδήρου. Κάνω κάθε τόσο λόγω σιδηροπενίας και ιδιαίτερα χαμηλής φερριτινης. Οπότε ήμουν ντουρασελ στις εξετάσεις που κάνουμε στην εγκυμοσύνη. Τώρα θα δω στις επόμενες. 

2 ώρες πρίν, Efaki είπε:

Γεια σας κορίτσια και εγώ άμα ξεκινήσω σίδηρο πηγαίνω αβέρτα τουαλέτα😂😂 εγώ αύριο έχω ραντεβού για να φτιάξουμε κ τα χαρτιά της άδειας☺️

Με το καλό 🙏🥰 έφτασε η ημερομηνία της άδειας❤️ θυμάμαι που το συζητούσαμε 

πρίν από 3 λεπτά , Eustathia είπε:

Κ εγώ το ίδιο! Ειδικά τις πρώτες μέρες κράμπες στο στομάχι κ τουαλέτα συνέχεια. Το ξέρω στάνταρντ οτι θα το πάθω, γιατί γενικά κάθε τόσο κανω 3μηνη αγωγή με σίδηρο λόγω σιδηροπενίας. 

Εγώ μόνο φυλλικό οξύ και βιταμίνη D παίρνω, τίποτα άλλο. Από την αλλη εβδομάδα θα δω αν μου πει κάτι άλλο. 

Για το σίδηρο δεν χρειάστηκε ακόμα να παρω γιατί πριν την εγκυμοσύνη έκανα 3-4 μήνες αγωγή σιδήρου. Κάνω κάθε τόσο λόγω σιδηροπενίας και ιδιαίτερα χαμηλής φερριτινης. Οπότε ήμουν ντουρασελ στις εξετάσεις που κάνουμε στην εγκυμοσύνη. Τώρα θα δω στις επόμενες. 

Με το καλό 🙏🥰 έφτασε η ημερομηνία της άδειας❤️ θυμάμαι που το συζητούσαμε 

Κορίτσια σήμερα την εχω βγαλει μόνο με κριτσινια κ κοκα κόλα. 

Απορώ τι με ενόχλησε τόσο πολύ. Αφήστε που μου ήρθαν οι αηδίες πίσω. Σκεφτομαι φαγητά και μου έρχεται κάπως 🤢

Ελπίζω να περάσει σήμερα, αύριο. 

Θέλω μόνο κοκα κολα κ πατατάκια🤷😇

Καλησπέρα κι από εμένα! Κι εμένα τώρα τελευταία μου είχε πέσει η φεριτίνη και έπαιρνα κι εγώ αγωγή με σίδηρο και φυλλικό και με το που τελείωνε η θεραπεία έμαθα για την εγκυμοσύνη! Οπότε ο γυναικολόγος μου είπε να συνεχίσω το φυλλικό και κατά βούληση και τον σίδηρο αν δεν με ενοχλεί με το θέμα της τουαλέτας επειδή ήταν νωρίς ακόμα! Στο τελευταίο ραντεβού τον ρώτησα για φάρμακα και μου λέει νωρίς είναι ακόμα και θα τα βαρεθείς ίσως μέσα του επόμενου μήνα που θα ξαναπάω μου γράψει τότε! Κι εγώ τον είχα κόψει στις γιορτές(τον σίδηρο) λόγω θέματος με την τουαλέτα αλλά μετά τον ξαναξεκινησα γιατί και στις τελευταίες μου εξετάσεις είχε πέσει αρκετά!

• Μου αρέσει 1

2ThI.png3AXhp3.png

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, Eustathia είπε:

Μια απ' τα ίδια😁Παίρνω κάθε βράδυ και τρώω και ενα πορτοκάλι για καλύτερη απορρόφηση και το πρωί σηκώνομαι κ τρέχω στην τουαλέτα🤣

• Μου αρέσει 2

πρίν από 5 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Μια απ' τα ίδια😁Παίρνω κάθε βράδυ και τρώω και ενα πορτοκάλι για καλύτερη απορρόφηση και το πρωί σηκώνομαι κ τρέχω στην τουαλέτα🤣

Ααα είμαστε πολλές τελικά 🙊🙊

Κορίτσια επειδή προβλέπεται να μου δώσει σίδηρο στο επόμενο ραντεβού, έχετε να προτείνετε κάποιον που πίνεται εύκολα? Στην 1η μου εγκυμοσύνη μου είχε δώσει κάτι φακελάκια με αναβράζοντα με γευση πορτοκαλι. Ακούγονται ωραία όμως κάθε φορά που ερχόταν η ώρα να τα πάρω μου ερχόταν εμετός. 

πρίν από 19 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια επειδή προβλέπεται να μου δώσει σίδηρο στο επόμενο ραντεβού, έχετε να προτείνετε κάποιον που πίνεται εύκολα? Στην 1η μου εγκυμοσύνη μου είχε δώσει κάτι φακελάκια με αναβράζοντα με γευση πορτοκαλι. Ακούγονται ωραία όμως κάθε φορά που ερχόταν η ώρα να τα πάρω μου ερχόταν εμετός. 

Εγώ παρακάλεσα για χάπια 😂 και μου έδωσε tardyferon . Άκουγα από άλλες κοπέλες οτι οι αμπούλες και τα αναβράζοντα είναι απαίσια και δεν ήθελα να δοκιμάσω καν. Απλώς επειδή όπως είπα πιο πάνω μου τα έδωσε χωρίς να έχω όντως έλλειψη τώρα, μιας και έχω ακόμη αιματοκρίτη 40, δεν ξέρω αν σε περίπτωση έλλειψης χρειάζεται κάτι με πιο άμεση απορρόφηση. Θυμάμαι στην μια αδερφή μου ο ίδιος γιατρός δεν διαπραγματευόταν τις αμπούλες γιατί είχε υπερβολικά χαμηλό αιματοκρίτη.

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 47 λεπτά , Eternity είπε:

Tardyferon και ferofolic έχω πάρει αλλά εκτός εγκυμοσύνης. Δεν ξέρω αν δίνονται κ στην εγκυμοσύνη. Το tardyferon πολύ πιο εύκολο στην κατάποση😇

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...