Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Makelen είπε:

Τα 5ης μέρας μπαίνουν 5η μέρα και τα 6ης μπαίνουν 6η μέρα. Ή και λίγο αργότερα σε ώρες. Όχι νωρίτερα απ' όσο ξέρω. Τώρα τι έπαιξε με αυτό τον γιατρό.. δεν έχω καταλάβει!! 

Προτιμούσε λέει να με πάει με τροποποιημένο κύκλο με προετοιμασία δλδ ενδομητρίου με φάρμακα (όχι φυσικά όπως ήμασταν μετά την ωοληψια) για να το βάλει 5η ημέρα. Κάπως τώρα μετράω τις μέρες που σου είπαν εσένα κ εμένα κ έχω καεί. Είναι κ αργά🤣 

Προσπαθησε να χαλαρώσεις! Μη κάνεις τα καλα τα δικά μου που κοιμήθηκα 2 ώρες πριν τη χοριακη. 

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

48 minutes ago, Αννούλαααα said:

Όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου... Απόλαυσε κ ζήσε τις στιγμές κ γενικά την εγκυμοσύνη σου... Κ εγώ έκανα Νιπτ...ευτυχώς όλα καλά κ δεν θα κάνω κάτι επιπλέον από εξέταση... Λογικά κάπου στις 24? Αν θυμάμαι καλά κάνουμε την καμπύλη... Κ στις 22 εβδομάδες την β επιπέδου ... Αχχχχ μου φαίνονται κοντά,αλλά ταυτόχρονα μακριά... Εγώ να σου πω την αλήθεια μου θέλω να έρθει 9 Ιούνιος...λόγω σακχάρου δεν έχω υπομονή κ θέλω να  φαωωωω...😔😔😔😔... Αυχενική κ Νιπτ που έκανες? Εγώ στο ρεα τα έκανα...

και εγω για Β' επιπέδου κάπου τελος φεβρουαρίου/αρχές μαρτίου μου είπε, και καμπύλη μου ειπε κατα την 26η που μου βγαίνει αρχες απριλιου εμένα. Ούτε εγω θα κάνω κάτι επιπλέον από εξέταση, βασικά βγήκε τόσο καλή η αυχενική που ουτε NIPT μου σύστησε ο γιατρός, μόνη μου την έκανα για να ξέρω, και μου είπε εντάξει φτάνει δε χρειάζεται να κανεις τιποτα άλλο, ασε που μου ειπε οτι πλέον αυτά που λεγανε κάποτε οτι μετά τα 35 πρέπει να κάνεις αμνιο οπωσδήποτε πλέον δεν ισχύουν. Εγώ τα έκανα ολα σε ιδιωτικό κέντρο σε εμβρυολόγο, όχι σε μαιευτήριο, embryoprogress λέγεται νομίζω αυτό που πήγα και μου το είχε συστήσει μια φίλη που έμεινε έγκυος ένα χρόνο πριν απο μένα, ευχαριστημένη έμεινα γενικά, εκεί θα πάω και για β επιπέδου. Καλά και για μένα δεν περνάει ο καιρός με τίποτα, μετράω μέρες σαν κατάδικος :D μακάρι να γινόταν ένα τσαφ και να ερχόταν Ιούνιος! Όσο για το φαγητό, επειδή εγώ ξεκίνησα την εγκυμοσύνη μου με παραπανίσια κιλάκια ήδη, είναι στενά τα περιθώρια και με κυνηγάει ο γιατρός με το τσεκούρι, βέβαια τα έχω καταφέρει προς το παρόν (πρωτοφανές για να δεδομένα μου) να μην έχω πάρει ούτε ένα κιλό μέχρι τωρα που ειμαι 17 εβδομάδων.

25 minutes ago, Eternity said:

Ποτε ένιωσες καλύτερα και τα σταμάτησες? 

Πριν καμιά βδομάδα (δηλαδή μπαίνοντας στην 16η) τα σταμάτησα και εγώ ετσι λιγο δοκιμαστικά να δω πως θα είμαι, και πηγε αρκετα καλα για κάποιες μέρες, σήμερα βέβαια το πρωί έκανα έναν εμετό αλλά σε γενικές γραμμές νιώθω πολύ καλυτερα.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!
Καλωσήρθες @revengeoftheblonde στην παρέα μας! Κι εγώ στο Λητω θα γεννήσω πρώτα Ο Θεός! Φαντάζεσαι να είμαστε τις ίδιες μέρες; Εγώ είμαι σχεδόν 16 εβδομάδων κλεισμένες! Την άλλη εβδομάδα μπαίνω στον πέμπτο με το καλό! Εγώ έχω πητ 16/7 αλλά λόγω προηγούμενων καισαρικών σίγουρα θα γεννήσω νωρίτερα οπότε υπολογίζω κι εγώ εκτός απροόπτου αρχές Ιουλίου!

• Μου αρέσει 2

2ThI.png3AXhp3.png

πρίν από 42 λεπτά , Eternity είπε:

Τι κάνεις? Πως είσαι από εμετούς? Στις 7 Φεβρουαρίου έχω ραντεβού με το γυναικολόγο και τότε θα μιλήσει με τον εμβρυολογο για να κλείσουμε ημερομηνία. Τέλη Φεβρουαρίου υπολογίζω... και δεν περνάει ο καιρός 

Ποτε ένιωσες καλύτερα και τα σταμάτησες? 

Καλώς ήρθες στην παρέα μας!!! Κι εγώ το γιο μου τον απέκτησα στα 37 μου. Επειδή επιθυμείς φυσιολογικο τοκετό να δώσεις προσοχή στο βάρος σου έτσι ώστε να μην πάρει πολλά κιλά και το παιδί και δυσκολευτείς. Εγώ κάποια στιγμή ήμουν οριακά στο να πάρω ινσουλίνη όμως ευτυχώς το έσωσα με διατροφή.

Με μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή δε θα χρειαστεί να στερηθείς κάτι. 

Εγώ τότε εμενα Αθήνα κι έκανα μαθήματα ανώδυνου τοκετού κοντά στο Υγεία. Να έχεις μια καλή και υποστηρικτικη μαία γιατί πραγματικά αυτή κάνει για εμένα όλη τη δουλειά στο φυσιολογικό τοκετό. Για το Λητώ κι εγώ έχω ακούσει τα καλύτερα. 

Καλά είμαι,τα ίδια με τους εμετούς,κάνω κάθε μέρα,απλά μια μέρα μπορεί να κάνω πέντε,την άλλη οκτώ,μετά δέκα,οπότε είμαι καλύτερα από πριν που έκανα πάνω από δέκα κάθε μέρα.Ειμαι σίγουρη ότι έτσι θα πάει μέχρι να γεννήσω και κάνω υπομονή.

Εύχομαι να πάνε όλα τέλεια με την εξέταση σου και να χαρείς την εγκυμοσύνη σου ❤️ Έχεις κάνει ήδη μια καλή αρχή με την αυχενική,τώρα πας για την επιβεβαίωση 😊

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Καλά είμαι,τα ίδια με τους εμετούς,κάνω κάθε μέρα,απλά μια μέρα μπορεί να κάνω πέντε,την άλλη οκτώ,μετά δέκα,οπότε είμαι καλύτερα από πριν που έκανα πάνω από δέκα κάθε μέρα.Ειμαι σίγουρη ότι έτσι θα πάει μέχρι να γεννήσω και κάνω υπομονή.

Εύχομαι να πάνε όλα τέλεια με την εξέταση σου και να χαρείς την εγκυμοσύνη σου ❤️ Έχεις κάνει ήδη μια καλή αρχή με την αυχενική,τώρα πας για την επιβεβαίωση 😊

Σε ευχαριστώ πολύ!!! Πως αντέχεις βρε κορίτσι μου... εγώ με τα nuperal είχα ηρεμήσει αρκετά, τις τελευταίες μέρες μάλιστα είχα σταματήσει να έχω και τόσο έντονη όσφρηση η οποία με τρελαινε. Σήμερα θυμήθηκα τα παλιά... έντονη όσφρηση, όλη την ώρα τάση για εμετό και 2 εμετούς προς το παρόν. Σαν ερείπιο όλη μέρα, δε μπορώ να κάνω τίποτα, μόνο να κοιμάμαι για να μην κάνω εμετό. Περιμένω να βραδιάσει για να πάρω πάλι τα nuperal. Πήρα και το μεσημέρι όμως 5 λεπτά μετά έκανα εμετό. 

Εσύ δεν παίρνεις απολύτως τίποτα για τους εμετούς? 

2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!!! Πως αντέχεις βρε κορίτσι μου... εγώ με τα nuperal είχα ηρεμήσει αρκετά, τις τελευταίες μέρες μάλιστα είχα σταματήσει να έχω και τόσο έντονη όσφρηση η οποία με τρελαινε. Σήμερα θυμήθηκα τα παλιά... έντονη όσφρηση, όλη την ώρα τάση για εμετό και 2 εμετούς προς το παρόν. Σαν ερείπιο όλη μέρα, δε μπορώ να κάνω τίποτα, μόνο να κοιμάμαι για να μην κάνω εμετό. Περιμένω να βραδιάσει για να πάρω πάλι τα nuperal. Πήρα και το μεσημέρι όμως 5 λεπτά μετά έκανα εμετό. 

Εσύ δεν παίρνεις απολύτως τίποτα για τους εμετούς? 

Δεν παίρνω τπτ,γιατί βλέπω ότι το αντέχω.Οταν ήμουν έγκυος στην κόρη μου είχα και καούρες και δεν μπορούσα να κοιμηθώ,τώρα ευτυχώς δεν έχω.Παιρνω κανα simeco όταν είμαι πολύ χάλια,προς το παρόν έχω πάρει μόνο πέντε.Στην κόρη μου έπαιρνα τουλάχιστον δυο τη μέρα επί 7μηνες,οπότε τώρα είμαι καλύτερα 

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα, 

Εξακολουθώ να μην έχω καθόλου χρόνο αλλά σας διαβάζω ακόμη κ όταν δεν προλαβαίνω να γράψω. 

Κορίτσια υποφέρω, νομίζω κάτι με πείραξε κ το στομάχι μου προσπαθεί να το καταπολεμήσει. Έχω τρομερές κράμπες 2 ώρες τώρα, αναγνωρίζω τον πόνο αλλά δεν είχα ποτέ ξανά κάτι τόσο έντονο. Έχω γονατίσει. Εν τω μεταξύ εδώ κ λιγη ωρα εχω αρχίσει να ακούω κ ήχους κινητικότητας κ γουργουρητό αλλά οι πόνοι παραμένουν. Έχει πάθει καμία κάτι αντίστοιχο? Πήρατε κάτι? 

Σήμερα εν τω μεταξύ κουράστηκα πάρα πολύ. Σχόλασα 7 η ώρα από τη δουλειά. Κ μετά έπαθα κ αυτό, ειναι λες κ μου στίβουν το στομάχι 😢😥

πρίν από 23 λεπτά , Eustathia είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, 

Εξακολουθώ να μην έχω καθόλου χρόνο αλλά σας διαβάζω ακόμη κ όταν δεν προλαβαίνω να γράψω. 

Κορίτσια υποφέρω, νομίζω κάτι με πείραξε κ το στομάχι μου προσπαθεί να το καταπολεμήσει. Έχω τρομερές κράμπες 2 ώρες τώρα, αναγνωρίζω τον πόνο αλλά δεν είχα ποτέ ξανά κάτι τόσο έντονο. Έχω γονατίσει. Εν τω μεταξύ εδώ κ λιγη ωρα εχω αρχίσει να ακούω κ ήχους κινητικότητας κ γουργουρητό αλλά οι πόνοι παραμένουν. Έχει πάθει καμία κάτι αντίστοιχο? Πήρατε κάτι? 

Σήμερα εν τω μεταξύ κουράστηκα πάρα πολύ. Σχόλασα 7 η ώρα από τη δουλειά. Κ μετά έπαθα κ αυτό, ειναι λες κ μου στίβουν το στομάχι 😢😥

Περαστικά κορίτσι μου.Γενικά πόνο και ενοχλήσεις στο στομάχι έχω συχνά αλλά όχι τόσο χάλια όσο το περιγράφεις .Ο δικός μου γιατρός δεν με αφήνει να παίρνω κάτι για το στομάχι παρά μόνο αντιόξινα τύπου maalox αλλά για να πω την αλήθεια δεν με βοηθάει ιδιαίτερα οπότε δεν παίρνω κάτι .Πίνω κανένα χαμομήλι άντε σε μεγάλη ανάγκη να παίρνω κανένα ντεπόν.Συνήθως κρατάει μια δυο μέρες έτσι σαν μικρή ενόχληση.

2 ώρες πρίν, Angel-11 είπε:

Περαστικά κορίτσι μου.Γενικά πόνο και ενοχλήσεις στο στομάχι έχω συχνά αλλά όχι τόσο χάλια όσο το περιγράφεις .Ο δικός μου γιατρός δεν με αφήνει να παίρνω κάτι για το στομάχι παρά μόνο αντιόξινα τύπου maalox αλλά για να πω την αλήθεια δεν με βοηθάει ιδιαίτερα οπότε δεν παίρνω κάτι .Πίνω κανένα χαμομήλι άντε σε μεγάλη ανάγκη να παίρνω κανένα ντεπόν.Συνήθως κρατάει μια δυο μέρες έτσι σαν μικρή ενόχληση.

Κορίτσι μου υπέφερα πραγματικά. Κάθε 2 λεπτά σαν να μου συνθλίβουν το στομάχι... Κατάφερα να ηρεμήσω κ να κοιμηθώ μία ωρίτσα, επειδή καταπολεμήθηκε λογικά το μικρόβιο από τα υγρά του στομάχου κ ξύπνησα με άπειρη δίψα κ διάρροια. Δηλαδή πέρασε το στομάχι και πήγε παρακάτω στο έντερο. 

Το μόνο που ελπίζω είναι να ήταν κάποιο τρόφιμο που με πείραξε, μία μεμονωμένη μόλυνση κ όχι γαστρεντεριτιδα! Έχω αγχωθεί🥺

Γειά σας κορίτσια καλημέρα 💛 ήθελα να σας ρωτήσω...Έχει τύχει σε καμία εγκυουλα να ματώνει η μύτη της τώρα στην εγκυμοσυνη? Έχω λίγο αίμα από προχθές το βράδυ...Όχι αιμοραγια απλά μερικές σταγόνες... δεν το είχα στις προηγούμενες εγκυμοσύνες μου κ μου φάνηκε παράξενο ... 

Σήμερα είμαι 15+6 ημέρες....εσείς πόσο είστε?? 

Εμένα ο γιατρός μου έβαλε επίσκεψη στις 17/2 που θα είμαι 18 εβδομαδων ...λέτε να μάθουμε και φύλο για τα διδυμακια ? Δεν γνωρίζουμε ως τώρα..

Από ενυδατικες κρεμες , χρησιμοποιώ κ εγώ της frezyderm και είμαι πολύ ευχαριστημένη 🙏🏼 

4 ώρες πρίν, Eustathia είπε:

Κορίτσι μου υπέφερα πραγματικά. Κάθε 2 λεπτά σαν να μου συνθλίβουν το στομάχι... Κατάφερα να ηρεμήσω κ να κοιμηθώ μία ωρίτσα, επειδή καταπολεμήθηκε λογικά το μικρόβιο από τα υγρά του στομάχου κ ξύπνησα με άπειρη δίψα κ διάρροια. Δηλαδή πέρασε το στομάχι και πήγε παρακάτω στο έντερο. 

Το μόνο που ελπίζω είναι να ήταν κάποιο τρόφιμο που με πείραξε, μία μεμονωμένη μόλυνση κ όχι γαστρεντεριτιδα! Έχω αγχωθεί🥺

Πως είσαι σήμερα? Συνηλθες καθόλου?

πρίν από 4 λεπτά , Elenaki2000 είπε:

Γειά σας κορίτσια καλημέρα 💛 ήθελα να σας ρωτήσω...Έχει τύχει σε καμία εγκυουλα να ματώνει η μύτη της τώρα στην εγκυμοσυνη? Έχω λίγο αίμα από προχθές το βράδυ...Όχι αιμοραγια απλά μερικές σταγόνες... δεν το είχα στις προηγούμενες εγκυμοσύνες μου κ μου φάνηκε παράξενο ... 

Εμένα ο γιατρός μου έβαλε επίσκεψη στις 17/2 που θα είμαι 18 εβδομαδων ...λέτε να μάθουμε και φύλο για τα διδυμακια ? Δεν γνωρίζουμε ως τώρα..

Από ενυδατικες κρεμες , χρησιμοποιώ κ εγώ της frezyderm και είμαι πολύ ευχαριστημένη 🙏🏼

Καλημέρα! Οι ρινορραγίες γενικά συμβαίνουν σε πολλές το 2ο και 3ο τρίμηνο. 

Εγώ είχα 1 ένα πρωί την προηγούμενη εβδομάδα, σηκώθηκα κ ετοιμαζόμουν για τη δουλειά και μάτωσε η μύτη μου. Πέρα από αυτή τη 1 δεν ξαναείχα έως τώρα. 

Εγώ είμαι 16η εβδομάδα (15+2). Έχω ραντεβού την επόμενη εβδομάδα. Σε 1 εβδομάδα θα το ξαναδούμε δηλαδή το μωρό (σχεδόν 4 εβδομάδες μετά την αυχενική). 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, Eustathia είπε:

Δεν ξέρω αν μας επιτρέπουν προβιοτικά που λογικά θα βοηθήσουν στο έντερο.Φαντάζομαι αν ήταν γαστρεντερίτιδα θα σε έπιανε και από χθες κ εμετός κ διάρροια αρκετές φορές ή έστω τώρα το πρωί.Ας ελπίσουμε να μην είναι και ταλαιπωρηθείς.Γενικά νομίζω οτι το όλο γαστρεντερικό μας το ξετινάζουν τα μωράκια μας.

2 ώρες πρίν, Elenaki2000 είπε:

Καλημέρα .Να ματώσει πολύ δεν μου έτυχε αλλά έτσι από  λίγο θα έλεγα σχεδόν κάθε φορά που φτερνίζομαι, μην σου πω και κάθε μέρα δηλαδή.Το έχω συζητήσει και με το γιατρό γιατί κάνω αντιπηκτικές και κάπως με ανησύχησε στις αρχές αλλά μου είπε οτι δεν είναι κάτι.Όπως είπε και η @Eustathia είναι πολύ συνηθισμένο .Και από φίλες δηλαδή θυμάμαι να είχαν και κανονικές ρινορραγίες .

Πιστεύω θα μάθετε στις 18.Εμένα μου είπε το φύλο στις 16 και μου είπε οτι μπορούμε σ αυτή τη βδομάδα να το πούμε 100%. Οπότε στις 18 ακόμα καλύτερα φαντάζομαι.Τι ωραία που έχεις διδυμάκια !

Εγώ είμαι 20+2 σήμερα .Πω πω τώρα που το έγραψα το συνειδητοποιώ !😲

• Δύναμη! 1

Καλημερα!!! Φύλο θα μάθετε σίγουρα στις 18, εμένα στην αυχενική που ήμουν 12 εβδ μου είπε μπορεί να το πει με 99%, από τις 15 εβδ και μετά μπορεί με σιγουριά! Αρα εσείς 18 θα το μάθετε σίγουρα. Κ εγώ σχεδόν 17 εβδ έχω τον επόμενο υπέρηχο κ εκεί θα μάθουμε! 

Ρινορραγίες δεν είχα προσωπικά, αλλά από όσο ξέρω είναι πολύ συχνό σύμπτωμα! Εγώ με το έντερο ψιλό υποφέρω, και μετά το σίδηρο που ξεκίνησα ακόμη χειρότερα 

• Μου αρέσει 1

12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δεν παίρνω τπτ,γιατί βλέπω ότι το αντέχω.Οταν ήμουν έγκυος στην κόρη μου είχα και καούρες και δεν μπορούσα να κοιμηθώ,τώρα ευτυχώς δεν έχω.Παιρνω κανα simeco όταν είμαι πολύ χάλια,προς το παρόν έχω πάρει μόνο πέντε.Στην κόρη μου έπαιρνα τουλάχιστον δυο τη μέρα επί 7μηνες,οπότε τώρα είμαι καλύτερα 

Το πρόβλημα δεν είναι μόνο οι εμετοι αλλά αυτή η μόνιμη ανακατωσουρα... Εγώ χτες για λίγα λεπτά και θα τον είχα κάνει τον εμετό στο σούπερ μάρκετ. Σχεδόν δεν πρόλαβα ούτε στο μπάνιο να πάω από το δωμάτιο! Οπότε άρχισα να παιρνω ξανά τα nuperal... 

Ναι, στην εγκυμοσύνη συμβαίνει συχνά και να ματώνει η μύτη και τα ούλα. Εγώ εβγαζα αρκετό αίμα όταν τη φυσουσα και μάλιστα τη νύχτα ξερενοταν το αίμα και το πρωί δε μπορούσα να πάρω ανάσα μέχρι να βγάλω τα ξεράδια. 

• Λυπημένη/-ος 2

Πέρασα πολύ δύσκολη νύχτα, σε σημείο που ετοιμαζόμασταν για τα επείγοντα 🥺 υποχώρησε ο πόνος, ειδικά μετά τη διάρροια. Μου έχει μείνει έντονο γουργουρητό, ακούγονται εντερικοι ήχοι και κάθε τόσο μικρό κράμπες. 

Καμία σχέση με χθες που πέθαινα πραγματικά... Επειδή είμαι άυπνη είμαι εξαντλημένη και επίσης πολύ χλωμή. 

Ειδοποίησα στη δουλειά μου οτι δεν θα πάω και μάλλον θα λειψω κ αυριο να συνέλθω. 

Πιστεύω θα το δείτε το φύλο! Διδυμάκια τι ωραία 🥰🥰🥰

πρίν από 30 λεπτά , Angel-11 είπε:

Δεν ξέρω αν μας επιτρέπουν προβιοτικά που λογικά θα βοηθήσουν στο έντερο.Φαντάζομαι αν ήταν γαστρεντερίτιδα θα σε έπιανε και από χθες κ εμετός κ διάρροια αρκετές φορές ή έστω τώρα το πρωί.Ας ελπίσουμε να μην είναι και ταλαιπωρηθείς.Γενικά νομίζω οτι το όλο γαστρεντερικό μας το ξετινάζουν τα μωράκια μας.

Καλημέρα .Να ματώσει πολύ δεν μου έτυχε αλλά έτσι από  λίγο θα έλεγα σχεδόν κάθε φορά που φτερνίζομαι, μην σου πω και κάθε μέρα δηλαδή.Το έχω συζητήσει και με το γιατρό γιατί κάνω αντιπηκτικές και κάπως με ανησύχησε στις αρχές αλλά μου είπε οτι δεν είναι κάτι.Όπως είπε και η @Eustathia είναι πολύ συνηθισμένο .Και από φίλες δηλαδή θυμάμαι να είχαν και κανονικές ρινορραγίες .

Πιστεύω θα μάθετε στις 18.Εμένα μου είπε το φύλο στις 16 και μου είπε οτι μπορούμε σ αυτή τη βδομάδα να το πούμε 100%. Οπότε στις 18 ακόμα καλύτερα φαντάζομαι.Τι ωραία που έχεις διδυμάκια !

Εγώ είμαι 20+2 σήμερα .Πω πω τώρα που το έγραψα το συνειδητοποιώ !😲

Είσαι προχωρημένη εσύ σε σχέση με μας🙏❤️ 

Θα προσέξω τη διατροφή σήμερα, αν δω οτιδήποτε ανησυχητικό θα επικοινωνήσω κ με τη γιατρό. 

πρίν από 25 λεπτά , MYRTO7 είπε:

Καλημερα!!! Φύλο θα μάθετε σίγουρα στις 18, εμένα στην αυχενική που ήμουν 12 εβδ μου είπε μπορεί να το πει με 99%, από τις 15 εβδ και μετά μπορεί με σιγουριά! Αρα εσείς 18 θα το μάθετε σίγουρα. Κ εγώ σχεδόν 17 εβδ έχω τον επόμενο υπέρηχο κ εκεί θα μάθουμε! 

Ρινορραγίες δεν είχα προσωπικά, αλλά από όσο ξέρω είναι πολύ συχνό σύμπτωμα! Εγώ με το έντερο ψιλό υποφέρω, και μετά το σίδηρο που ξεκίνησα ακόμη χειρότερα 

Άσε κορίτσι μου, έκανα μια σκέψη ότι πήρα 2πλο fylicine εχθές κατά λάθος κ για αυτό μπορεί να το έπαθα. Γιατι κ μενα ο σίδηρος μου κάνει κράμπες στο στομάχι. Δεν μπορώ να θυμηθώ 🥺

πρίν από 20 λεπτά , Eternity είπε:

Το πρόβλημα δεν είναι μόνο οι εμετοι αλλά αυτή η μόνιμη ανακατωσουρα... Εγώ χτες για λίγα λεπτά και θα τον είχα κάνει τον εμετό στο σούπερ μάρκετ. Σχεδόν δεν πρόλαβα ούτε στο μπάνιο να πάω από το δωμάτιο! Οπότε άρχισα να παιρνω ξανά τα nuperal... 

Ναι, στην εγκυμοσύνη συμβαίνει συχνά και να ματώνει η μύτη και τα ούλα. Εγώ εβγαζα αρκετό αίμα όταν τη φυσουσα και μάλιστα τη νύχτα ξερενοταν το αίμα και το πρωί δε μπορούσα να πάρω ανάσα μέχρι να βγάλω τα ξεράδια. 

Τα ούλα άρχισαν να ψιλοματώνουνε κ μένα τελευταία κ λέω να πάρω την οδοντόκρεμα της frezyderm, με τα ροζ γράμματα. Είναι ακριβώς για αυτό το λόγο για έγκυες κ έχω ακούσει καλά σχόλια. 

• Μου αρέσει 1
  • Δύναμη! 1

πρίν από 45 λεπτά , MYRTO7 είπε:

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς! Υποφέρω με δυσκοιλιοτητα από τότε που και εγώ ξεκίνησα το σίδηρο.  Ρώτησα τον γυναικολογο εάν μπορώ να πάρω κάτι το οποίο ίσως και να μπορεί να βοηθήσει και το μόνο που μπορεί να μ δώσει άφοβα είναι το σιροπι dulcosoft και σε έκτακτη ανάγκη ένα παιδικό υπόθετο γλυκερίνης που σε εμένα προσωπικά δεν κάνουν τίποτα.  Από πλευρα διατροφής,  καταναλωνω πολλά φρούτα ,λαχανικά,  πράσινα,  προϊόντα ολικής αλέσεως αλλά δεν βλέπω διαφορά... 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...