Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Εγώ θυμαμαι οταν έκανα την υστέροσκοπηση επειδή ο σύντροφος μου έλειπε ταξίδι,πήγα με την μαμά μου,ο μπαμπάς μου δεν άντεξε κ είχε ερθει κ καλά για καφέ,στην κλινική δίπλα ακριβώς.Άσε που μας επαιρνε 50 τηλέφωνα,κ έλεγε μην πεις ότι είμαι πάλι εγώ..Βασικά δεν τους τα λέω πιο πολυ γιατί στενοχωριούνται!

Και εμένα στεναχωριουνται και ξέρω πως ρωτάνε από ενδιαφέρον και προσπαθούν να δώσουν κουράγιο αλλά εγώ δεν μπορούσα να έχω να λέω τι γίνεται, γιατί μπορεί να πήγε στραβά.

Αλλά στα δύσκολα έρχονται, πέρσι που έκανα την αποξεση από φυσική σύλληψη ήθελαν να έρθουν στην κλινική και τους άφησα. Τώρα μου λέει η μάνα μου, σε παρακαλώ όταν έρθει η ώρα της γέννας να μας ειδοποιήσετε.

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

Ναι μια χαρά ήταν της frezyderm απλά κι εγώ ρώτησα μήπως υπάρχει κάτι ακόμα καλύτερο! Είχα πάρει κι εγώ το bio oil στην δεύτερη εγκυμοσύνη μου και να φανταστείτε πήγε άκλαυτο δεν με βόλεψε καθόλου για τον λόγο ότι δεν απορροφάται εύκολα!   

• Μου αρέσει 1

2ThI.png3AXhp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 36 λεπτά , Myrtoulita είπε:

Ναι μια χαρά ήταν της frezyderm απλά κι εγώ ρώτησα μήπως υπάρχει κάτι ακόμα καλύτερο! Είχα πάρει κι εγώ το bio oil στην δεύτερη εγκυμοσύνη μου και να φανταστείτε πήγε άκλαυτο δεν με βόλεψε καθόλου για τον λόγο ότι δεν απορροφάται εύκολα!   

Ναι η αλήθεια είναι οτι δεν απορροφάται εύκολα αλλά την επόμενη μέρα αφήνει πολύ ωραίο δέρμα γι αυτό είπα να το τελειώσω και μετά θα δω .

On 25/1/2025 at 1:27 ΠΜ, WomensPower είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

@Αννούλαααα έχω πάθει σοκ με τον προγραμματισμό σου.. μπράβο σου αλήθεια...αυτό που σίγουρα δεν θα έκανα ήταν να ξυπνήσω 5 το πρωί ενώ τα μωρά κοιμούνται.. ιεροσυλία 🤣 πραγματικά δεν έχω ξυπνήσει ποτέ έστω και μια ώρα νωρίτερα να κάνω δουλειές ενω κοιμάται η μικρή..μόνο σε ειδικές περιπτώσεις αν έχω να πάω πουθενά κλπ..δλδ εγώ μπορει να έστελνα τα παιδιά μου με κρουασάν συσκευασμένα στο σχολείο που λέει ο λόγος..κ μ αυτά που μου γραψες σιγουρευτηκα πόσο πολύ θα αργήσω να δουλέψω. 5 το πρωί ρε θηρίο? Κ μετά δουλευες κιολας? Απίστευτο.. εγώ 5 το πρωί ίσως έχω να ξυπνήσω όταν δίναμε πανελλήνιες..άντε κ σε κάνα δύσκολο μάθημα στη σχολή.. 

Δεν έχω στο περιβάλλον μου κάποια μαμά που να δουλεύει..ή να δουλεύει κ να μην έχει βοήθεια.. οπότε γ αυτό μου κανει εντύπωση.. εγώ ας πούμε με το πρόγραμμα παράλληλοι οι δρόμοι.. φαντάζομαι όταν έρθει το ζόρι θα προσαρμοστώ.. 

Μπράβο σου αλήθεια..

Όσο για το σπυράκι απλά βαζε οινόπνευμα να μη μολυνθεί..ίσως ειναι από τις ορμόνες...

Ου@Angel-11 ναι η προγεστερόνη βοηθάει στον τράχηλο.. παίρνεις πόσιμη ή την βάζεις κολπικά? Εγω είχα πάρει λιγο καιρό προληπτικά στην παλινδρομη που φαινόταν ότι κάτι δεν πάει καλα...κ ήμουν κομμάτια..υπνηλία φουλ.. σε άλλους ακούω ότι φέρνουν αναγουλες.. εμετούς.. καλά κάνεις κ παίρνεις κάθε τι προληπτικά..κ που παρακολουθείς τον τράχηλο.. κ εγώ για αυτό θέλω να πηγαίνω το πολύ εντός δύο εβδομάδων..για να βλέπουμε κ τον τράχηλο.. στην ομάδα του Μαρτίου ήταν κ δύο κοπέλες που είχαν κάνει περίδεση κ την είχαν βγάλει ξάπλα πόσους μήνες..

@Semi92 ελπίζω να έρθει το επόμενο μωράκι όταν θα είστε έτοιμοι..κ να σας διώξει κάθε πίκρα.. δυστυχώς οι αποβολές συμβαίνουν πολύ συχνά..και στις περισσότερες κοπέλες..παρόλα αυτά στο τέλος παίρνουμε γερά μωράκια στις αγκαλιές μας... Μόνο μην αφήσεις να σε επηρεάσει πολύ..γιατί έχω ακούσει ότι λόγω κακής ψυχολογιας δεν μπορούσαν να ξανά μείνουν.. 

Εγώ πάντως στην πρώτη που ήταν βιοχημική κ δεν είχα άλλο μωρό..έκανα σκέψεις παρηγοριάς τύπου; Θα συνεχίζω να πίνω καφέ κ να καπνίζω λίγο καιρο ακόμα, θα κάνουμε πολύ σεξ, θα παραμείνω στα κιλά μου, να χαρώ τα καλοκαιρινά μου ρούχα που πιθανόν το επόμενο καλοκαίρι δεν θα μου κάνουν.σκεφτομουν ότι αφού έμεινα μια φορά εύκολα..θα ξανά μείνω.. κ όντως καπάκι έμεινα πάλι..η αποβολή ήταν η τελευταία μου περίοδος.. κ έτσι γνώρισα την κόρη μου.. 

Τώρα στην παλινδρομη επειδή ήταν 9η βδομάδα.. ψυχολογικά επηρεάστηκα πιο πολύ..κ ας είχα ένα μωρό στην αγκαλιά.. αλλά κ εκεί έκανα σκέψεις ότι αφού δε το προγραμματισαμε..δεν ήμασταν έτοιμοι για το δεύτερο..θα έχω περισσότερο ποιοτικό χρόνο να απολαύσω με την κόρη μου ...θα παμε τις θάλασσες μας το καλοκαίρι..ενα ταξίδι στο εξωτερικό που τόσο ήθελα .. θα χαρώ τα κιλά που έχασα απ' την προηγούμενη εγκυμοσύνη.. 

Και κάπως έτσι μου" χρυσωνα" το χάπι για δύο απώλειες..ώστε να μην πέφτω ψυχολογικα.. σίγουρα μακάρι να προχωρούσαν οι εγκυμοσύνες κ ας έπαιρνα κιλά..κ ας μην έκανα ταξίδι κλπ κλπ.. αλλά κάπως παρηγοριεσαι κ ανεβαίνεις ψυχολογικά.

Η παλιά μου γυναικολόγοςς στην παλινδρομη μου είχε πει εντάξει χαλάρωσε..ακόμα δεν ήταν κάτι άξιο θρήνου.. λέω εντάξει για εσάς μπορεί να είναι μια μάζα με αίμα ..αλλά για μένα είναι μια ψυχούλα που δεν πρόλαβε να μεγαλώσει..

Καλή δύναμη...♥️

Απόλυτα σωστή σε όλα....δεν ξεχνιέται ποτέ όσα παιδιά κ αν έχουμε η όσα κάνουμε ακόμη...και για εμένα ήταν παιδί μου κομμάτι μου ... υπήρξε μέσα μου ..πάντα θα κλαίω γι αυτό....εύχομαι ότι καλύτερο σε υπέρ ευχαριστώ για τα όμορφα λόγια..να χαίρεσαι το λουλουδάκι σου πάντα γερό κ τυχερό 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...