Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια έχει δοκιμάσει καμία το πρωτόκολλο ήπιας διέγερσης και αν έχει αποδώσει?έκανα πριν δύο μήνες πρωτόκολλο με πλήρη διέγερση αλλά το αποτέλεσμα ήταν δύο ωάρια που βάλαμε κιόλας αλλά δεν πέτυχε οπότε είπαμε να δοκιμάσουμε αυτό τώρα!

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, MYRTO7 είπε:

Τώρα πόσες εβδομάδες είστε κορίτσια; Γιατί έχω χαθεί τόσες που είμαστε 😅

Εγώ έκανα αυχενική 15/01 και θα με ξανά δει 13/02, πολύ μακριά μου φάνηκε! Τώρα είμαι 13+, τότε θα είμαι 16+5

Καλησπέρα ...12+3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 ώρες πρίν, MYRTO7 είπε:

Τώρα πόσες εβδομάδες είστε κορίτσια; Γιατί έχω χαθεί τόσες που είμαστε 😅

Εγώ έκανα αυχενική 15/01 και θα με ξανά δει 13/02, πολύ μακριά μου φάνηκε! Τώρα είμαι 13+, τότε θα είμαι 16+5

Καλησπέρα! Εγώ σήμερα είμαι 15+4🥰

Καλησπέρα σας ... Εγώ 15+2 σήμερα... Εμένα τελικά θα με δει αρχές Φεβρουαρίου 😔 ήθελα νωρίτερα....αλλά τι να κάνουμε...εεεε λίγες μερες παραπάνω 

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

On 20/1/2025 at 8:02 ΜΜ, Eternity είπε:

Κορίτσια μου έστειλε η γιατρός τα τροποποιημενα αποτελεσματα της αυχενικής μετά την pappa. Για Τρισωμια 21 είναι 1/593, για Τρισωμια 18 είναι 1/1488 και για Τρισωμια 13 είναι 1/4658. Στις παρατηρήσεις γράφει "Λόγω ηλικίας μητέρας, σύσταση για περαιτέρω έλεγχο του εμβρύου με επεμβατικο έλεγχο". Αν κάνω το nipt ξέρω ότι αποκλείω σχεδόν 100% το σύνδρομο down. Για τα υπόλοιπα σύνδρομα δεν είναι 100% η ακρίβεια ενώ για πιο σπάνια σύνδρομα δε γίνεται καν έλεγχος. Αύριο θα μιλήσω τηλεφωνικά μαζί της και με το γυναικολόγο. Το θέμα είναι ότι ενώ το είχα αποφασίσει καιρό πριν ότι αν μείνω έγκυος θα κάνω σίγουρα αμνιοπαρακεντηση, τώρα φοβάμαι. Θα τρελαθώ αν χάσω το παιδί. 

Καλημέρα!!Από όσο ξέρω τα οι κίνδυνοι για αποβολή από άμνιο είναι 1/200 όποτε και σύμφωνα με τα αποτελέσματα σου ό κίνδυνος αυτός είναι μεγαλύτερος από ότι για το σύνδρομο.

Από κει και πέρα και εγώ θα το σκεφτόμουν και θα το συζητούσα πάρα πολύ με τον γιατρό μου και τον γιατρό που θα την κάνει φυσικά.

Εγώ είχα κάνει και όλα είχαν πάει πάρα πολύ καλά αλλά ήμουν 27 και δεν είχα ούτε αιμορραγία πριν ούτε τίποτα άλλο. Έκανα άμνιο μέτα την β επιπέδου.

Αν το μωρό υπερηχογραφικά ήταν μια χαρά εγώ θα έκανα για αρχή μόνο NIPT.Παρόλα αυτά η απόφαση είναι δική σου.

Σκέψου με ηρεμία συζήτησε με τους γιατρούς και όλα θα πάνε καλά.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

vEsSp3.png 

Διαφημίσεις

πρίν από 42 λεπτά , kerasia93 είπε:

Καλημέρα!!Από όσο ξέρω τα οι κίνδυνοι για αποβολή από άμνιο είναι 1/200 όποτε και σύμφωνα με τα αποτελέσματα σου ό κίνδυνος αυτός είναι μεγαλύτερος από ότι για το σύνδρομο.

Από κει και πέρα και εγώ θα το σκεφτόμουν και θα το συζητούσα πάρα πολύ με τον γιατρό μου και τον γιατρό που θα την κάνει φυσικά.

Εγώ είχα κάνει και όλα είχαν πάει πάρα πολύ καλά αλλά ήμουν 27 και δεν είχα ούτε αιμορραγία πριν ούτε τίποτα άλλο. Έκανα άμνιο μέτα την β επιπέδου.

Αν το μωρό υπερηχογραφικά ήταν μια χαρά εγώ θα έκανα για αρχή μόνο NIPT.Παρόλα αυτά η απόφαση είναι δική σου.

Σκέψου με ηρεμία συζήτησε με τους γιατρούς και όλα θα πάνε καλά.

Άκουσα ένα γιατρό που μιλούσε για την αμνιοπαρακέντηση και ξαφνικά όλες μου οι σκέψεις μπήκαν στη θέση τους... εμβρυολογος και γυναικολόγος συμφωνούν για αμνιοπαρακεντηση. Το nipt δίνει σίγουρη απάντηση μόνο για το σύνδρομο down, εμένα το θέμα είναι να ελεγχθούν πολύ περισσότερα σύνδρομα ειδικά τώρα που είναι αγορι. Πρέπει να ξέρουμε με σιγουριά και όχι με πιθανότητες. Χτες προβληματιστηκα για το που να την κάνω.... Να πάω Αθήνα? Τελικά καταλήγω να πάω εκεί που έκανα την αυχενική, 1,5 ώρα από εδώ που μένω πάρα να κάνω ταξίδι 4 και 5 ωρών. Θέλω να γυρίσω ήρεμη σπίτι μου γιατί για 1 εβδομάδα θέλει πολύ προσοχή. Η εμβρυολογος ειναι πιστοποιημενη και ρώτησα και αλλους γιατρούς για την ίδια και μου είπαν τα καλύτερα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 2

πρίν από 19 λεπτά , Eustathia είπε:

Κ εγώ 🙏 είμαστε ακριβώς στα ίδια εμείς 😇 πότε έχεις ΠΗΤ? 

Είχα 20/07 αλλά στην αυχενική μου είπε ότι αλλάζει για 14/7 γιατί είναι λίγο μεγαλύτερο!!!!

πρίν από 10 λεπτά , Eternity είπε:

Άκουσα ένα γιατρό που μιλούσε για την αμνιοπαρακέντηση και ξαφνικά όλες μου οι σκέψεις μπήκαν στη θέση τους... εμβρυολογος και γυναικολόγος συμφωνούν για αμνιοπαρακεντηση. Το nipt δίνει σίγουρη απάντηση μόνο για το σύνδρομο down, εμένα το θέμα είναι να ελεγχθούν πολύ περισσότερα σύνδρομα ειδικά τώρα που είναι αγορι. Πρέπει να ξέρουμε με σιγουριά και όχι με πιθανότητες. Χτες προβληματιστηκα για το που να την κάνω.... Να πάω Αθήνα? Τελικά καταλήγω να πάω εκεί που έκανα την αυχενική, 1,5 ώρα από εδώ που μένω πάρα να κάνω ταξίδι 4 και 5 ωρών. Θέλω να γυρίσω ήρεμη σπίτι μου γιατί για 1 εβδομάδα θέλει πολύ προσοχή. Η εμβρυολογος ειναι πιστοποιημενη και ρώτησα και αλλους γιατρούς για την ίδια και μου είπαν τα καλύτερα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. 

Τέλεια!!

Να κάνεις αυτό που θα σε κάνει να είσαι ήρεμη για όλη την υπόλοιπη εγκυμοσύνη!!!

Όλα θα πάνε τέλεια!!

Με αυτή την σκέψη θα πας!!! Για πότε το σκέφτεσαι;

• Μου αρέσει 1

vEsSp3.png 

πρίν από 12 λεπτά , Eternity είπε:

Να το κάνεις! Μπράβο για την απόφασή σου, εννοείται σε στηρίζουμε 🙏 καλά αποτελέσματα μέσα από την καρδιά μου 🤞❤️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , kerasia93 είπε:

Είχα 20/07 αλλά στην αυχενική μου είπε ότι αλλάζει για 14/7 γιατί είναι λίγο μεγαλύτερο!!!!

Τέλεια!!

Να κάνεις αυτό που θα σε κάνει να είσαι ήρεμη για όλη την υπόλοιπη εγκυμοσύνη!!!

Όλα θα πάνε τέλεια!!

Κ εγώ από 20/07 πήγε 16/07 στην αυχενική🙏❤️ με το καλό! 

• Λουλούδια 1

πρίν από 2 λεπτά , Eustathia είπε:

Κ εγώ από 20/07 πήγε 16/07 στην αυχενική🙏❤️ με το καλό! 

Χιχι μαζί!! ❤️

Όλα να πάνε τέλεια για όλες μας!!

Είδα στα κλεφτά ότι συζητήσατε λίγο για κλινικές και τιμές!!

Να πάρω να ρωτήσω λέτε ή είναι ακόμη νωρίς; 🤔

vEsSp3.png 

πρίν από 11 λεπτά , kerasia93 είπε:

Τέλεια!!

Όλα θα πάνε τέλεια!!

Για 18η εβδομάδα λέμε αλλά δεν κλείσαμε ακόμη την ημερομηνία. Τέλη Φεβρουαρίου υπολογίζω, μέσα στις Απόκριες! 

πρίν από 8 λεπτά , Eustathia είπε:

Να το κάνεις! Μπράβο για την απόφασή σου, εννοείται σε στηρίζουμε 🙏 καλά αποτελέσματα μέσα από την καρδιά μου 🤞❤️

Σε ευχαριστώ πολύ!!! Θα χρειαστώ τη θετική σας σκέψη εκείνες τις ημέρες!!! 

• Δύναμη! 1

Καλησπέρα κορίτσια!!! Όντως είμαστε όλες πολύ κοντά!!! Κι εγώ βάση υπερήχου κλείνω την 15 εβδομάδα κι έχω πήτ 16/7 αλλά σίγουρα κι εγώ λόγω καισαρικής πιστεύω αρχές του Ιουλίου θα με βάλει! Αν γεννούσαμε στο ίδιο μαιευτήριο θα ήμασταν όλες μαζί χαχα @Eternityμε το καλό κορίτσι μου η αμνιο όλα θα πάνε τέλεια κι θα είσαι κι εσύ πιο ήρεμη!!! Εχω χθες είχα κολικό δεν ξέρω ακόμα από τι αλλά πιστεύω νεφρό! Νιώθω εξαντλημένη κι έχω την καθημερινότητα που είναι πολλη απαιτητική! Έκανα εξετάσεις και περιμένω απαντήσεις να δω αν θα χρειαστώ υπέρηχο ανω κάτω κοιλίας! Ελπίζω να ναι και το τελευταίο που μου τυχαίνει! Το ένα πάνω στο άλλο!

@kerasia93 εγώ πήρα και ρώτησα και μου είπαν πάντως ότι από το τέταρτο και μετά έχει εκτύπωση! Δεν σκοπεύω να κάνω άλλο 🤷🏻‍♀️🤣😂

• Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 2

2ThI.png3AXhp3.png

@Eternity με το καλό να πάνε όλα καλά κορίτσι μ!!!

Και εγώ κορίτσια επειδή λογικά παλι θα πάμε προγραμματισμένα υπολογίζω εκεί κάπου 16-18/7 ☺️ να γεννάω 

@Myrtoulita το 4ο περιμένεις?

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...