Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 16 λεπτά , Melodia είπε:

Μην την κάνεις τότε ...ξέρω πολύ καλά πόσο αγωνίστηκες για να το καταφέρεις ...βέβαια αν επιμένει ο γιατρός ακολούθησε την οδηγία του .

Εξάλλου οι ίδιοι προωθούν τα μεγάλα όρια ηλικίας μιας και πλέον έχουν αλλάξει. ..ας αλλάξουν και αυτό  ..

Ότι είναι καλύτερο για εσένα και το μωράκι 

Στην αυχενική γράφουν ότι τα αποτελέσματα είναι ποσοστά και ότι για κάθε απόφαση είναι υπεύθυνοι οι γονείς και μόνο. Επίσης ξέρω πολύ καλά από ποσοστα και πιθανότητες λόγω σπουδών, μια χαρά μπορεί να σου φέρει η ζωή και το 1 στο εκατομμύριο είτε αυτό λέγεται Τζόκερ είτε λέγεται σπάνιο σύνδρομο... Γι αυτό είχα πει σίγουρα ότι θα κάνω αμνιοπαρακεντηση στο 2ο παιδί. Ομως από τότε που το είδα στην αυχενικη δε μπορώ να σκεφτώ μόνο λογικά και ψυχρά.... 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 37 λεπτά , Melodia είπε:

Γράψε μας την εταιρία αν την θυμάσαι Αννούλα 

Παιδί μου ποσο χρονών είσαι ;;;

Από εξωσωματική είσαι θύμισε μου ;;

Πάντως τα αποτελέσματα είναι πολύ καλά ...

Στην θέση σου θα έκανα μόνο nipt και αν ..πολύ εύκολα προτείνουν βλέπω αμνιο ...οκ ...ναι δεν έχεις πολλές πιθανότητες να συμβεί κάτι κακό ..

Accurate Γυναικολογικό Doppler

• Μου αρέσει 1

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

πρίν από 2 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Αποβολές δεν έχεις αν θυμάμαι καλά,αλλά.ειχες βιοχημικές κυήσεις.Αποξεσεις δεν ξέρω,ινομυωματα δεν έχεις,οπότε μας μείνει μόνο το αίμα στην αρχή της εγκυμοσύνης.Οποτε αλλάζουν τα ποσοστά προς το καλύτερο και ίσως να μην χρειαστεί να κάνεις αμνιοπαρακέντηση😊Να δούμε τι θα πει και ο γιατρός σου 

Είχα 2 βιοχημικές, μια παλλινδρομη κύηση στην οποία έκανα αποξεση και άλλη μια που η χοριακη έφτασε μέχρι το 6000 και με άφησε να αποβάλλω σιγά σιγά για να μη με βαλει πάλι σύντομα για αποξεση. 

Just now, Eternity είπε:

Στην αυχενική γράφουν ότι τα αποτελέσματα είναι ποσοστά και ότι για κάθε απόφαση είναι υπεύθυνοι οι γονείς και μόνο. Επίσης ξέρω πολύ καλά από ποσοστα και πιθανότητες λόγω σπουδών, μια χαρά μπορεί να σου φέρει η ζωή και το 1 στο εκατομμύριο είτε αυτό λέγεται Τζόκερ είτε λέγεται σπάνιο σύνδρομο... Γι αυτό είχα πει σίγουρα ότι θα κάνω αμνιοπαρακεντηση στο 2ο παιδί. Ομως από τότε που το είδα στην αυχενικη δε μπορώ να σκεφτώ μόνο λογικά και ψυχρά.... 

Κοίτα η απόφαση θα είναι Κ βάση του πρώτου παιδιού.  Αν έστω υπάρχει κάποιο ποσοστό να υπάρχει κάτι θα ταλαιπωρήσεις Κ το πρώτο σου παιδί... Εγώ έτσι το βλέπω .. 

Κ όπως σου είπα σίγουρη θα είσαι μόνο αν κανείς αμνιοπαρακέντηση με γονιδιακό ελενχο WeS . Εκεί βλέπεις τα πάντα μέχρι Κ κάποια καθηστερηση στον εγκέφαλο που δεν φαίνετε σε κανένα υπέρηχο. 

Ότι είναι γνωστό το βλέπεις ...  Κ επειδή είναι αγόρι κιόλας εγώ σου λέω να το ξανασκεφτείς πολλές φορές γιατί τα αγόρια είναι ακόμα πιο επιρρεπείς σε μεταλλάξεις Κ διαφορά σπάνια 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Είχα 2 βιοχημικές, μια παλλινδρομη κύηση στην οποία έκανα αποξεση και άλλη μια που η χοριακη έφτασε μέχρι το 6000 και με άφησε να αποβάλλω σιγά σιγά για να μη με βαλει πάλι σύντομα για αποξεση. 

Αααα οκ θυμόμουν μόνο τις βιοχημικές.Αλλα και πάλι,πέρασε καιρός,οπότε παίζει ρόλο κ αυτό.Πιστευω πως όλα θα πάνε σούπερ ❤️ Πότε θα μιλήσεις με το γιατρό?

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Κοίτα η απόφαση θα είναι Κ βάση του πρώτου παιδιού.  Αν έστω υπάρχει κάποιο ποσοστό να υπάρχει κάτι θα ταλαιπωρήσεις Κ το πρώτο σου παιδί... Εγώ έτσι το βλέπω .. 

Κ όπως σου είπα σίγουρη θα είσαι μόνο αν κανείς αμνιοπαρακέντηση με γονιδιακό ελενχο WeS . Εκεί βλέπεις τα πάντα μέχρι Κ κάποια καθηστερηση στον εγκέφαλο που δεν φαίνετε σε κανένα υπέρηχο. 

Ότι είναι γνωστό το βλέπεις ...  Κ επειδή είναι αγόρι κιόλας εγώ σου λέω να το ξανασκεφτείς πολλές φορές γιατί τα αγόρια είναι ακόμα πιο επιρρεπείς σε μεταλλάξεις Κ διαφορά σπάνια 

Τώρα αγχώθηκα Κ εγώ που είναι αγοράκι..ο γυναικολόγος μου είδε τα αποτελέσματα της αυχενικής κ είπε ότι φαίνονται όλα τόσο καλά,που δε χρειάζεται να κάνω ούτε νιπτ..αλλά τώρα με έπιασε πάλι άγχος ρε γμτ,μήπως έκανα βλακεία που δεν προχώρησα σε νιπτ?☹️

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Εχεις δίκιο γιατί σκέφτεσαι λογικά κάτι που εγώ δε μπορώ να κάνω αυτή τη στιγμή.... Όντως όταν μου είπε αγόρι ενώ χάρηκα πολύ γιατί αυτό ήθελα μετά σκέφτηκα αυτό που λες.... Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. 

πρίν από 4 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Αααα οκ θυμόμουν μόνο τις βιοχημικές.Αλλα και πάλι,πέρασε καιρός,οπότε παίζει ρόλο κ αυτό.Πιστευω πως όλα θα πάνε σούπερ ❤️ Πότε θα μιλήσεις με το γιατρό?

Τώρα αγχώθηκα Κ εγώ που είναι αγοράκι..ο γυναικολόγος μου είδε τα αποτελέσματα της αυχενικής κ είπε ότι φαίνονται όλα τόσο καλά,που δε χρειάζεται να κάνω ούτε νιπτ..αλλά τώρα με έπιασε πάλι άγχος ρε γμτ,μήπως έκανα βλακεία που δεν προχώρησα σε νιπτ?☹️

Σήμερα ήθελα να τον πάρω τηλέφωνο αλλά ενώ ήμουν καλά τις τελευταίες μέρες, όλη μέρα σήμερα έχω τάση για εμετό παρόλο που συνεχίζω και παίρνω τα nuperal. 

Αν θες να σου φύγει η ιδέα μπορείς και τώρα να κάνεις τη nipt. Όμως μη σε ρίχνω εγώ ψυχολογικά με τις δικές μου ανησυχίες. 

πρίν από 40 λεπτά , Eternity είπε:

Όλες αυτές τις ημέρες διαβάζω για την αμνιοπαρακεντηση. Το ποσοστό αποβολής είναι 0,5% αλλά αυτό το ποσοστό αυξάνει σε περίπτωση που μια γυναίκα είχε αίμα στην αρχή της κύησης, αν έχει στο ιστορικό της αποξεσεις και αποβολές ή έχει ινομυώματα. Έχω έχω τα δύο πρώτα. Επίσης 8/10 παιδιά τα οποία χάνονται μετά από αμνιοπαρακεντηση η οποία έγινε λόγω ασχημων ποσοστων, ήταν τελικά υγιή. Θα μιλήσω και με το γιατρό και με δυο εμβρυολογους. Αυτή που μου έκανε την αυχενική αλλά θα πάρω τηλέφωνο και αυτόν που είχα πάει στο γιο μου όταν ζούσα Αθήνα. 

Τωρα είμαι 44,5 όμως στην ηλικία έβαλε την ηλικία των 3 κατεψυγμένων βλαστοκυστεων που μετέφερα που ήταν 43 ετών. Η ηλικία σίγουρα μου χάλασε πολύ τα ποσοστά αλλά το γεγονός ότι γέννησα στα 37 μου υγιές τελειομηνο βρέφος, θα τα έφτιαξε επίσης. 

Έφτασα να προτιμω να ήταν πολύ άσχημα τα ποσοστά... 

Οι βλαστοκυστες είναι με προεμφυτευτικος;

Εγώ είμαι 41 με βλαστοκύστη αυτής της ηλικίας και με προεμφυτευτικος. Στην αυχενική είχα κ εγω ποσοστά σαν τα δικά σου, υπερηχογραφικα ορατό ρινικο οστό αλλά η καμπυλη στον αυχένα που βλέπουν. Ο γιατρός μου είπε πως τα ποσοστά βγαινουν από έναν αλγόριθμο και λόγω της παραμέτρου της ηλικίας και επειδή η papp η τιμή της παίζει ρόλο από την ηλικία θα βγάλει αυτά τα ποσοστά, μου πρότεινε να κάνω nipt, έκανα και το αποτέλεσμα ήτανε χαμηλός κίνδυνος. Ο γιατρός που με παρακολουθεί μου είπε πως αρκεί κ δεν χρειάζεται να προχωρήσουμε σε αμνιο.

Επίσης η μία περίπτωση που λες να σου συμβεί μπορεί να συμβεί σε οποιοδήποτε ποσοστό ακόμη και στις 1/10000.

Το άγχος πάντως σίγουρα δεν βοηθάει, ηρέμησε, βάλτε κάτω και αποφάσισε πως θες να προχωρήσεις.

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 6 λεπτά , Eternity είπε:

Εχεις δίκιο γιατί σκέφτεσαι λογικά κάτι που εγώ δε μπορώ να κάνω αυτή τη στιγμή.... Όντως όταν μου είπε αγόρι ενώ χάρηκα πολύ γιατί αυτό ήθελα μετά σκέφτηκα αυτό που λες.... Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. 

Σήμερα ήθελα να τον πάρω τηλέφωνο αλλά ενώ ήμουν καλά τις τελευταίες μέρες, όλη μέρα σήμερα έχω τάση για εμετό παρόλο που συνεχίζω και παίρνω τα nuperal. 

Αν θες να σου φύγει η ιδέα μπορείς και τώρα να κάνεις τη nipt. Όμως μη σε ρίχνω εγώ ψυχολογικά με τις δικές μου ανησυχίες. 

Δε θέλω και πολύ για να αγχωθω,δε με ρίχνεις εσύ μην ανησυχείς 😊 Θα μιλήσω αύριο με το γιατρό κ θα δούμε,θα κάνω και υπέρηχο κ ελπίζω να είναι όλα καλα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 59 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Γενικά η νιπτ Κ η αυχενική είναι για το σύνδρομο down Κ για δύο τρισωμιες ... Αυτά φαίνονται πλέον καθαρά Κ στον υπέρηχο... Σπάνια να πέσει έξω ο υπέρηχος σε σύνδρομο down όταν όλα είναι πολύ καλά . Οπότε την νιπτ την χρησιμοποιούν μονο για επιβαιβεωση. Γενικά αυτά που είναι Κ πιο συχνά σύνδρομα φαίνονται πολύ καλά Κ απτήν β επιπέδου . Το θέμα με την ηλικία είναι να μην σου κάτσει κατι σπάνιο λόγο ηλικίας ... 

Γι'αυτό προτείνουν Κ αμνιο Κ όχι για το down . Πιο πολύ τα υπόλοιπα σκέφτονται. 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Alex@ είπε:

Οι βλαστοκυστες είναι με προεμφυτευτικος;

Εγώ είμαι 41 με βλαστοκύστη αυτής της ηλικίας και με προεμφυτευτικος. Στην αυχενική είχα κ εγω ποσοστά σαν τα δικά σου, υπερηχογραφικα ορατό ρινικο οστό αλλά η καμπυλη στον αυχένα που βλέπουν. Ο γιατρός μου είπε πως τα ποσοστά βγαινουν από έναν αλγόριθμο και λόγω της παραμέτρου της ηλικίας και επειδή η papp η τιμή της παίζει ρόλο από την ηλικία θα βγάλει αυτά τα ποσοστά, μου πρότεινε να κάνω nipt, έκανα και το αποτέλεσμα ήτανε χαμηλός κίνδυνος. Ο γιατρός που με παρακολουθεί μου είπε πως αρκεί κ δεν χρειάζεται να προχωρήσουμε σε αμνιο.

Επίσης η μία περίπτωση που λες να σου συμβεί μπορεί να συμβεί σε οποιοδήποτε ποσοστό ακόμη και στις 1/10000.

Το άγχος πάντως σίγουρα δεν βοηθάει, ηρέμησε, βάλτε κάτω και αποφάσισε πως θες να προχωρήσεις.

Οχι δεν είναι με προεμφυτευτικο... Έχω σημειώσει αυτά που θέλω να ρωτήσω τους γιατρούς και μετά θα πάρουμε την απόφαση με το σύζυγο. Σας ευχαριστώ πολύ όλες σας για τις απαντήσεις σας. 

πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Γενικά η νιπτ Κ η αυχενική είναι για το σύνδρομο down Κ για δύο τρισωμιες ... Αυτά φαίνονται πλέον καθαρά Κ στον υπέρηχο... Σπάνια να πέσει έξω ο υπέρηχος σε σύνδρομο down όταν όλα είναι πολύ καλά . Οπότε την νιπτ την χρησιμοποιούν μονο για επιβαιβεωση. Γενικά αυτά που είναι Κ πιο συχνά σύνδρομα φαίνονται πολύ καλά Κ απτήν β επιπέδου . Το θέμα με την ηλικία είναι να μην σου κάτσει κατι σπάνιο λόγο ηλικίας ... 

Γι'αυτό προτείνουν Κ αμνιο Κ όχι για το down . Πιο πολύ τα υπόλοιπα σκέφτονται. 

Ακριβώς αυτά ήταν τα λόγια της εμβρυολογου τη μέρα που έκανα την αυχενική. Ότι λόγω ηλικίας θα ήθελε να εξεταστούν αλλα σπάνια σύνδρομα που ελέγχονται μόνο με την αμνιοπαρακεντηση. 

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Eternity είπε:

Οχι δεν είναι με προεμφυτευτικο... Έχω σημειώσει αυτά που θέλω να ρωτήσω τους γιατρούς και μετά θα πάρουμε την απόφαση με το σύζυγο. Σας ευχαριστώ πολύ όλες σας για τις απαντήσεις σας. 

Ακριβώς αυτά ήταν τα λόγια της εμβρυολογου τη μέρα που έκανα την αυχενική. Ότι λόγω ηλικίας θα ήθελε να εξεταστούν αλλα σπάνια σύνδρομα που ελέγχονται μόνο με την αμνιοπαρακεντηση. 

Ε ναι Κ γι'αυτό σου επιμένω Κ για τον γονιδιακό ελενχο wes γιατί μιας νέας κοπέλας μέχρι 39 χρόνων τα ωάρια δεν είναι επιρρεπείς σε μεταλλάξεις Κ ανωμαλίες . Μετά τα 40 μπορεί να γίνουν πολλά που δεν τα περιμένουν Κ οι έμβρυολογοι Κ δεν φαίνονται. 

• Μου αρέσει 1

@Eternity πολύ αγχωτική η όλη διαδικασία κ οι αποφάσεις που πρέπει να πάρεις... Δεν έχω άποψη να σου πω την αλήθεια...αλλά ρε συ αν ήταν κάποια σοβαρή χρωμόσωμικη δεν θα φαινόταν από τον υπέρηχο? Εννοώ θα το καταλάβαινε ο γιατρός από την κινητικότητα του ίσως? Αν περιμένεις μέχρι τη β'επιπεδου? Κ κάνεις μόνο νιπτ? Είναι κ αυτό που είπες 1/1000000 για σπάνιες χρωμοσωμικες.. αλλά μην βάζεις με το νου σου το χειρότερο...1/1000000 είναι η πιθανότητα και τα υγιή παιδιά μας να πάθουν κάτι από κάπου ατύχημα η ασθένεια.. χτυπά ξύλο Παναγίτσα μου.. 

Ζύγισε τα με ποια απόφαση -συνεπειες θα είσαι εσύ πιο καλά ψυχολογικά... 

Παρολα αυτά λένε πως ότι σκέφτεσαι σου έρχεται...κ να μην κάνουμε αρνητικές σκέψεις.. να σκέφτεσαι ότι σε λίγους μήνες θα έχεις ένα γερό αγοράκι...έναν μικρό αδερφό για τον γιο σου .που θα του μάθει ένα σωρό πράγματα.. κ θα είστε μια ευτυχισμένη 4μελης οικογένεια...

Τραγικές οι εμπειρίες σου με τις αποβολές... Κ τα περνούσες σε ένα άδειο σπίτι χωρίς παιδιά.. μπράβο στη δύναμη σου...που πάλεψες να αποκτήσεις ένα παιδακι...κ τώρα κατάφερες και το δεύτερο!!! 

@Αννούλαααα ωραίες διάφορες τα παιδιά σου ανά τρία χρόνια περίπου και νέο μέλος 🙃 πως την παλέψες με την πρώτη διαδα? 

Κορίτσια κ όσες έχετε εμπειρία πείτε μας για δύο παιδιά...δλδ το δεύτερο βρέφος...με βοήθεια? Χωρίς βοήθεια?

Γιατί  Μ ένα μωρό χωρίς βοήθεια πιστευω μια χαρά βγαίνει..αν έχει δύο πως γίνεται η φάση? Αν θες να κοιμηθείς κάνα δίωρο τ μεσημέρι κ το νήπιο παρταρει? 

@Αννούλαααα σε ιδιωτικό θα γεννήσω σίγουρα εκτός απροόπτου...γιατί ποτέ δεν ξέρεις πως έρχονται τα πράγματα..

Όσο για το μονόκλινο που λες θα σου πω.. στην κλινική αυτή έχει όροφο λουξ και όροφο απλό.. οι διάφορες δεν ξέρω ποιες είναι.. φαντάζομαι η θέα? Κ στο δίκλινο λουξ έχει το κάθε κρεβάτι δικη του τηλεόραση..σιγά το μαλλί...εγώ δεν την άνοιξα ποτέ την τηλεόραση.. 

Εγώ είχα πάρει δίκλινο λουξ κ είχα ζητησει πριν γεννήσω ρουμινγκ ιν..βέβαια έκανα καισαρική κ δεν μπορούσα να το καταφέρω συνέχεια.. οπότε το ειχα ακούσει κ από άλλες κοπέλες ..ότι τα λουξ δεν έχουν τόσο κίνηση.επισης ρουμινκγ ιν δεν ζητάνε πολλές.. οπότε αν πάρεις δίκλινο λουξ κ ρουμινγκ ιν αυξάνονται οι πιθανότητες να είσαι μόνος...άρα χρεώνεται δίκλινο λουξ..κ είσαι μονόκλινο...βέβαια είχα στο νου μου αν μου φέρουν άτομο να τους πω χρεωστε με μονοκλινο λουξ.. 

Όντως  μου έφεραν βράδυ κάνα δίωρο μια κοπέλα...κ προφανώς η αλλαγή σε μονόκλινο θα γινόταν την άλλη μέρα.. ευτυχώς όμως αυτή δεν ήθελε να θηλάσει πήρε χάπι.. ήθελε να κοιμηθεί γιατί είχε πει φέρτε μου το μωρό σε 6-7 ώρες... Εγώ από την άλλη μου το φέρνανε συνέχεια κ θα την ενοχλούσε.. οπότε την αλλάξανε για καλή μου τύχη... Μιας κ είχαν κενά δωμάτια...

Δεν ξέρω πως θα παίξω μπάλα αυτή τη φορά... Λυπάμαι και τα χρήματα να πάνε έτσι για 4 διανυκτερεύσεις..αλλα από την άλλη ήμουν τόσο χάλια ψυχολογικά μετά τη γέννα.. έκλαιγα συνέχεια...σ όλα τα τηλ που έπαιρναν για συγχαρητήρια έλεγα για το χειρουργείο κ έκλαιγα..κ ούτε καν αναφερομουν στο μωρό.. δεν θα μπορούσα να ανεκτω οποιαδήποτε παράξενη, φλύαρη ή πονεμένη σαν κ μένα.. 

Θα μου πεις πάρε απλό μονόκλινο κ όχι λουξ μονόκλινο.. πραγματικά δεν ξέρω τι άνεση μπορεί να έχει το λουξ παραπάνω... Αλλά αν κάποια διαβάσει ποτέ κ γεννήσει στο Γένεσις... Ο Λουξ όροφος έχει περισσότερη ησυχία..λιγότερο κόσμο.. οπότε κατά τη γνώμη μου περισσότερο διαθέσιμο προσωπικό για μας..κ φυσικά για τα μωρά μας..ειδικά αν πάω πάλι καισαρική κ δεν κάνω vbac κ δεν θα το έχω δίπλα μου..θα θέλω να βαράω καμπανάκι κ ν μου το αλλάζουν στήθος..να μου το φέρνουν πιο συχνά να το κρατάω.. παρόλα αυτά αν κάποια έχει διαφορετική άποψη για τη συγκεκριμένη κλινική ας μου πει..γιατί κ εγώ μια φορά το πέρασα..μπορεί κ να έτυχε η τόσο καλή εξυπηρέτηση.. κ ο λουξ όροφος να είναι μια απάτη.. 

Πάντως να πω και τη βλακεία μου..αν γινόταν να πάρω κ τη μικρή μαζί μας..όλη η τετράδα σε ένα δωμάτιο..πλήρωνα και σουίτα...δεν θέλω να ξέρω πως θα κοιμάται κ αν θα κοιμάται χωρίς εμένα..κ τι ψυχολογικα θα έχει όταν γυρίσω με ένα μωρό στην αγκαλιά. 

@Elenaki2000 σούπερ νέα μανούλα..θα είσαι σαράντα χρόνων και θα πίνεις ποταρες με τα παιδιά σου 😁 ψύχραιμη σε βλέπω δεν αχγωθηκες που ξαφνικά θα γίνουν 4? Η κουμπάρα μου πήγαιναν για τρίτο..κ τους ήρθαν διδυμακια.. κ είχε αγχωθει φουλ..βέβαια μια χαρά τα κατάφερε.. κ τα θηλασε κιόλας ... Το ένα ήταν πιο ήρεμο..το άλλο πιο δύσκολο..τα φέρνει ο Θεός βολικά ♥️

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...