Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

• Μου αρέσει 2

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

Καλημέρα κ από μένα σε όλους!!

Βγηκαν τα αποτελέσματα από τα αιματολογικά κ περιμένω ν με ενημερώσει ο γιατρός μου.Αν δεν κάνω λάθος για down βγήκε 1/2015 κ για τα υπόλοιπα 1/1411335 κ γενικά γράφει ´´Αρνητικό´´ στα σύνδρομα.

• Μου αρέσει 2
  • Ευχή 1
  • Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλη εβδομάδα κορίτσια ....όμορφα νέα διαβάζω .....μπράβο σε όλες. ...περαστικά στους ασθενείς μας ....εύχομαι γρήγορα να γίνετε καλά ...

Όσο για τα ιδιωτικά οι τιμές έχουν πάρει την άνοδο αλλά νομίζω ότι καλό είναι να είμαστε στο μέρος που νιώθουμε ασφαλεία μιας και εκείνη η στιγμή της γέννησης είναι μοναδική ...εγώ στο Μητέρα γέννησα το 19και γενικά ήμουν ευχαριστημένη ειχαμε πληρώσει 1860 σε 3κλινο ...ίσως τώρα κοίταζα για 1δικλινο ....λιγότερα άτομα και λιγότερη βαβούρα ...

Εχω ακούσει καλά λόγια για το Έλενα και το Αλεξάνδρα ....ο μόνος φόβος μου εκεί είναι ότι δεν ξέρω αν κάνουν επισκλυριδειο και πως συμπεριφέρονται γενικά ...ας πούμε έχω ιδιωτική ασφάλιση γι'αυτό το λόγο. ..με κουράζει η αναμονή και η συμπεριφορά τους σε σημειο εκνευρισμού. ..δεν λέω ότι όλοι είναι ίδιοι ...αλλά γιατί να χαλάστω εκείνη τη στιγμή...αν ποτέ επέλεγα δημόσιο εννοείται ότι θα πήγαινα σε μονοκλινο ..η αλήθεια είναι ότι γλιτωνεις πολύ χρήμα ....το βλέπω και από μια φίλη που είναι σε δημόσιο ούτε καν πλήρωσε την αυχενική της ...

2 ώρες πρίν, kerasia93 είπε:

Καλημέρα!!

Αν έχεις κάνει αυχενική το αναγράφει εκεί

Καλησπέρα,έκανα αλλά δεν γράφει τιποτα για τον πλακούντα...θα ρωτήσω αύριο το γιατρό να που πει 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...