Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 55 λεπτά , Myrtoulita είπε:

Πιστεύω ότι ο πονοκέφαλος σχετίζεται με τον κοβιντ και το μπούκωμα γιατί και την προηγούμενη φορά που τον είχα περάσει είχα ακριβώς τα ίδια συμπτώματα! Απλώς το θέμα είναι ότι τώρα λόγω εγκυμοσύνης δεν μπορώ να πάρω τίποτα πέρα από ντεπόν! Κανονικά αν δεν ήμουν έγκυος θα έβαζα ένα σπρέι με κορτιζόνη που έχω και με βοηθάει επειδή έχω ένα είδους αλλεργίας κι άμα με ενοχλήσει κάτι με πιάνει μπούκωμα και μετά βήχας! Εχω περάσει πολλά και με αυτό είχα περάσει από δεν ξέρω πόσους παθολόγους ιδιώτες και καλούς υποτίθεται με αποτέλεσμα ο καθένας να λέει τα δικά του και να μην με βοηθάει στην ουσία! Τέλος κατέληξα σε ένα φοβερό ωριλα ο οποίος με βοήθησε με αυτό το σπρέι με πλύσεις με ορό και με xozal αν χρειαστεί! Xozal πήρα η αλήθεια ένα βράδυ πριν βγω θετική που είχε αρχίσει το μπούκωμα για να το προλάβω! Αλλά έπειτα αφού είδα ότι ήταν και κοβιντ δεν ξαναπηρα! Απλά σκέφτομαι να πάω και σε παθολόγο γιατί δεν ξέρω αν θα βγάλω κι άκρη! Κι ειδικά τώρα που είμαι έγκυος κανείς δεν παίρνει την ευθύνη για τα φαρμακα! Όλοι φοβούνται να δώσουν κάτι πέρα από ντεπόν άντε και xozal για 2-3 μέρες!

Εμένα μου είπε να βάζω οτριβιν και πραγματικά σώθηκα!Δεν μπορούσα να κοιμηθώ,το φισιομερ δε με βοήθησε καθόλου..θυμάμαι είχα κοιμηθεί 6ωρες σε δύο 24ωρα κ είχα σαλταρει κ ο γιατρός μου είπε να βάζω οτριβιν μέχρι 3 φορές τη μέρα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...