Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Gog20 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια , τι κάνετε ;  με θυμάστε;; Έχω πάρα πολλές μέρες να σας γράψω και να σας διαβάσω. Να σας υπενθυμίσω λίγο την περίπτωση μου που φοβόταν ο γιατρός μου για διάμεση κύηση , η οποία είναι όταν το έμβρυο εμφυτεύεται ανάμεσα σε μήτρα και δεξιά σάλπιγγα στο κέρας της μήτρας. Αφου πήγα για 4D υπέρηχο στις 27/12 μου είπαν επανέλεγχο και πήγα στον γιατρό μου 13/1 ο οποίος με ξανά έστειλε την παρασκευή σε άλλον να ξανά κάνω 4D γιατί η απόσταση από την σάλπιγγα είχε φτάσει πλέον τα 5 χιλιοστά και τελικά φοβήθηκε για γωνιακή κύηση , η οποία είναι μέσα στη μήτρα αλλά υπάρχει ο κίνδυνος να σκάσει και να είναι επικίνδυνο για την δική μου ζωή. Με μεγάλη έκπληξη την παρασκευή διαπίστωσαν αυτοί που με εξέτασαν πως το μωρό έχει πάει στο κέντρο και πλέον είναι όλα φυσιολογικά. 🤷🏻‍♀️ Μετα από 4 διαφορετικούς γιατρούς και δύο διαφορετικά νοσοκομεία μπορώ πλέον να απολαύσω με ηρεμία την εγκυμοσύνη μου. Αύριο θα πάρω τηλέφωνο να κλείσω και για αυχενική , όμως μετά από τόσο άγχος που πέρασα για κάποιον λόγο είμαι πολύ αισιόδοξη και έχω ένα καλό προαίσθημα για την εξέταση! Θα ήθελα επίσης να ρωτήσω αν ξέρει κάποια από εσάς αν υπάρχει άλλο κέντρο αναφοράς μεσογειακής αναιμίας εκτός από το λαϊκό γιατί προσπαθώ να κλείσω τ ραντεβού και έχουν από Φεβρουάριο και δεν κάνουν κάποια εξαίρεση για εμένα που είμαι έγκυος και τον άντρα μου. Επίσης να πω συγχαρητήρια σε όλες όσες κάνατε την αυχενική και είναι όλα καλά χαίρομαι πάρα πολύ ❤️ και σε όσες δεν πήγαν τα πράγματα όπως τα θέλανε να μη το βάζουν κάτω❤️ Συγγνώμη για το σεντόνι!😂

Καλησπέρα! Ακριβώς το ίδιο έπαθα πέρσι το καλοκαίρι, περίμενα μέχρι κ την 7η βδομάδα αν θα κατέβει στο κέντρο, δεν κατέβηκε κ τερμάτισα την εγκυμοσύνη γιατί είναι άκρως επικίνδυνη.

Σε ποια βδομάδα είδαν ότι κατεβηκε;

πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Εξέταση για να δεις αν είστε φορείς στην μεσογειακή αναιμία θέλεις να κάνεις στο λαϊκό? 

Ναι στον προγεννητικό μου έλεγχο μου έβγαλε χαμηλούς ερυθρούς κυτταρικούς δείκτες και πρέπει να ελεγχθούμε και οι δύο και μου είπε ότι κέντρο αναφοράς είναι το λαϊκό , αλλά δεν έχουν καθόλου κενά και δεν μένω και Αθήνα και δουλεύω κιόλας και είναι δύσκολο γενικά να βρω ραντεβού που να με βολεύει. 

πρίν από 5 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα! Ακριβώς το ίδιο έπαθα πέρσι το καλοκαίρι, περίμενα μέχρι κ την 7η βδομάδα αν θα κατέβει στο κέντρο, δεν κατέβηκε κ τερμάτισα την εγκυμοσύνη γιατί είναι άκρως επικίνδυνη.

Σε ποια βδομάδα είδαν ότι κατεβηκε;

10+2 . Γενικά ο γιατρός μου ήταν πάρα πολύ αισιόδοξος, βέβαια με είχε προετοιμάσει για τερματισμό σε περίπτωση που δεν μεταφερόταν, αλλά ήταν πολύ υποστηρικτικός και μίλαγε με όλους τους γιατρούς που με έστειλε.

πρίν από 4 λεπτά , Gog20 είπε:

Ναι στον προγεννητικό μου έλεγχο μου έβγαλε χαμηλούς ερυθρούς κυτταρικούς δείκτες και πρέπει να ελεγχθούμε και οι δύο και μου είπε ότι κέντρο αναφοράς είναι το λαϊκό , αλλά δεν έχουν καθόλου κενά και δεν μένω και Αθήνα και δουλεύω κιόλας και είναι δύσκολο γενικά να βρω ραντεβού που να με βολεύει. 

10+2 . Γενικά ο γιατρός μου ήταν πάρα πολύ αισιόδοξος, βέβαια με είχε προετοιμάσει για τερματισμό σε περίπτωση που δεν μεταφερόταν, αλλά ήταν πολύ υποστηρικτικός και μίλαγε με όλους τους γιατρούς που με έστειλε.

Ο άντρας σου είναι φορέας ? Γιατί αν δεν είναι δεν υπάρχει πρόβλημα. 

πρίν από 5 λεπτά , Gog20 είπε:

Περίμενες αρκετά, εμένα ο άντρας μου φοβήθηκε κ δεν ήθελε να περιμένουμε άλλο. Τώρα.με το καλό περιμένουμε τα μονοχωριακα μας διδυμα!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Ο άντρας σου είναι φορέας ? Γιατί αν δεν είναι δεν υπάρχει πρόβλημα. 

Από όσο ξέρει όχι , βέβαια και εγώ δεν ήξερα ότι έχω κάποιο θέμα σκέψου η μητέρα μου έβγαλε όλα τα βιβλιάρια μου τα πάντα από μωρό και έψαξε και πουθενά δεν έλεγε ότι έχω.

πρίν από 4 λεπτά , Alex@ είπε:

Περίμενες αρκετά, εμένα ο άντρας μου φοβήθηκε κ δεν ήθελε να περιμένουμε άλλο. Τώρα.με το καλό περιμένουμε τα μονοχωριακα μας διδυμα!

Εμεις είμασταν το αντίθετο, εγώ φοβόμουν πάρα πολύ και ο άντρας μου μου φώναζε γιατί ήμουν απαισιόδοξη. Τι καταπληκτικό σου γύρισε διπλό πίσω . Με το καλό να τα υποδεχτείς❤️❤️

• Μου αρέσει 3

Την καλησπέρα μου σε όλη την ομάδα! 

@Gog20 συγκινήθηκα τόσο πολύ με τα ευχάριστα νέα σου.. μπράβο για την επιμονή σου κ το ένστικτο σου να περιμένεις... Κ φυσικά ακόμα περισσότερα μπράβο στον γιατρό σου που σε στήριξε και σε ενθάρρυνε ..γιατί οι περισσότεροι σε κατευθύνουν στην γρήγορη για αυτούς λύση.  Όλα καλά να πάνε στην αυχενική σου..  Δεν είμαι από Αθήνα..αλλά αν κατάλαβα καλά βιάζεσαι να δεις αν έχετε το στίγμα εσύ και ο άντρας σου ? Εγω όταν ήμουν έγκυος είχα πάει στο αρμόδιο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης...έτσι μου είχε η πει η τότε γυναικολόγος.. μετά είχα μια παλινδρομη ..είχα πάει σε άλλο γιατρό κ δεν ήξερε ότι είχα έτοιμες εξετάσεις  για στίγμα ,δρεπανωση κλπ κ μαζί με κάτι άλλες εξετάσεις μου είχε γράψει κ αυτά ...κ τα είχα κάνει σε ιδιωτικό μικροβιολογικό.. Αφού δεν σου δίνουν προτεραιότητα λόγω εγκυμοσύνης, πάτε για αρχή σε ένα μικροβιολογικό να τις κάνετε να έχετε αποτελέσματα και μετά πάτε και στο ραντεβού σας στο νοσοκομείο. 

@Eustathia με το καλό να το ανακοινώσεις στην εργασία σου..θα σου φύγει μεγάλο άγχος..μπορεί να το έχουν καταλάβει κιόλας..δεν πήρες καθόλου κιλά? Αχ τι καλά αν δεν φαίνεται...ζηλεύω πολύ όσες μπορούν να το κρύβουν.. τουλάχιστον είναι με το μέρος μας η εποχή που φοράμε χοντρά ρούχα κ ζακέτες 😂 εμενα τις προάλλες στο κομμωτήριο με ρώτησε ψυθιριστα η κομμώτρια αν είμαι έγκυος.. εντάξει της το παραδέχτηκα... Αλλά στην πρώτη εγκυμοσύνη όσοι με ρωτούσαν έλεγα όχι.. αδιακρισια φουλ στον κόσμο..  καλή τύχη κ με το μεταπτυχιακό σου.. δύσκολο μου ακούγεται το μάθημα αλλά ενδιαφέρον 😂 σε ιατρικά θέματα ότι πιο κοντινό έχω κάνει είναι οικονομικά της υγείας στην διπλωματική μου για το μεταπτυχιακό..κ εννοείται ένα μεγάλο μέρος της εργασίας το πλήρωσα.. ελπίζω τα δυσκολα να σου φύγουν μέχρι το καλοκαίρι..γιατί μετά με το μωρό καλά κρασιά 😁 βέβαια μη σε αγχωνω η αδερφή μου 20 ημερών λεχώνα καισαρική έδινε εξεταστική στο μεταπτυχιακό.. κ μετά με ένα παιδί πέρασε με κατατακτήριες σε δεύτερη σχολή κ την έβγαλε σε 4 χρονιά με δύο παιδιά. οπότε μάλλον εγώ είμαι τεμπελα ☺️

πρίν από 26 λεπτά , Alex@ είπε:

Με το καλό τα διδυμακια σας ❤️ 

@Myrtoulita περαστικά σου...εκτός από ντεπον δεν παίρνεις τίποτα άλλο? Γενικώς ξέρω τα αντιφλεγμονώδη απαγορεύονται στην κύηση... Αλλά εμένα η γιατρός μου είπε αν δω τα δύσκολα από το να ζοριζομαι να πάρω ενα αλγκοφρεν το 24ωρο... Βέβαια της έστειλα γιατί εδώ κ δέκα μέρες ενας ένας κολλάει γρίπη.. κ η μικρή μου από την τεταρτη..βέβαια μόνο 1.5 μέρα κράτησε...εγώ δεν κόλλησα από κανένα..ούτε από τον άντρα μου..ούτε από το μωρό ..ούτε από πεθερικά..

Για μπούκωμα εσύ έγραψες? Γιατί διάβασα πολλά κ δεν θυμάμαι.. εγώ πριν κάνα μήνα έβαζα παιδικό οτριβιν...φουλ αποτελεσματικό...αν σου φαίνεται βαρύ κ φοβάσαι ..δοκίμασε να ρίξεις στο μισό μπουκάλι φυσιολογικό ορό  ώστε να αραιώσει κ να  γίνει πιο ελαφρύ..

Όσο για για λευκά με την εγκυμοσύνη έτσι κ αλλιώς αλλάζουν..σε πολλές κοπέλες..οπότε μην αγχωθεις..εμένα ήδη ξεκίνησαν την άνοδο..όπως κ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη..

@Αννούλαααα εσεις αναρρωσατε από γρίπη εντελώς ? Εγώ από αυτά που έγραψες ψηφίζω μονόκλινο λουξ στο Έλενα... Όχι ότι ξέρω από Αθήνα..αλλά μου άρεσε 😂 ελπίζω ο γιατρός σου να προλάβει να μπει μέχρι το καλοκαίρι 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 29 λεπτά , Gog20 είπε:

Από όσο ξέρει όχι , βέβαια και εγώ δεν ήξερα ότι έχω κάποιο θέμα σκέψου η μητέρα μου έβγαλε όλα τα βιβλιάρια μου τα πάντα από μωρό και έψαξε και πουθενά δεν έλεγε ότι έχω.

Εμεις είμασταν το αντίθετο, εγώ φοβόμουν πάρα πολύ και ο άντρας μου μου φώναζε γιατί ήμουν απαισιόδοξη. Τι καταπληκτικό σου γύρισε διπλό πίσω . Με το καλό να τα υποδεχτείς❤️❤️

Μπορεί να είναι σφάλμα του εργαστηρίου Κ να μην έχεις κανένα θέμα. Κάποιες φορές τα μικροβιολογικά δεν πιάνουν σωστά κάποια θέματα οπότε χρειάζετε ένα πιο εξειδικευμένο εργαστήριο. Απλά μπορεί να κάνει την εξέταση ο άντρας σου Κ καλητερα να την κάνει στο μαιευτήριο που θα γεννησετε είναι πιο αξιόπιστα Κ ταυτόχρονα να κλείσεις Κ ραντεβού στο λαϊκό. Αλλά αν βγει ο άντρας σου αρνητικός δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα απλά εσύ θα κάνεις την εξέταση για να ξέρεις αν θα υπάρχει στίγμα 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

@Myrtoulitaεμένα για το μπούκωμα με βοήθησε ο φυσιολογικος ορος και εισπνοές πάνω από κατσαρόλα με βραστό νερό. Όσο αφορά τους πονοκεφαλους μπορεί να σχετίζονται με το 2ο τρίμηνο της εγκυμοσύνης γιατί έχουν κάνει και σε εμένα την εμφάνισή τους... 

Κορίτσια υπάρχει κάποια κοπέλα που σκέφτεται να κάνει αμνιοπαρακεντηση? 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, WomensPower είπε:

Την καλησπέρα μου σε όλη την ομάδα! 

@Gog20 συγκινήθηκα τόσο πολύ με τα ευχάριστα νέα σου.. μπράβο για την επιμονή σου κ το ένστικτο σου να περιμένεις... Κ φυσικά ακόμα περισσότερα μπράβο στον γιατρό σου που σε στήριξε και σε ενθάρρυνε ..γιατί οι περισσότεροι σε κατευθύνουν στην γρήγορη για αυτούς λύση.  Όλα καλά να πάνε στην αυχενική σου..  Δεν είμαι από Αθήνα..αλλά αν κατάλαβα καλά βιάζεσαι να δεις αν έχετε το στίγμα εσύ και ο άντρας σου ? Εγω όταν ήμουν έγκυος είχα πάει στο αρμόδιο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης...έτσι μου είχε η πει η τότε γυναικολόγος.. μετά είχα μια παλινδρομη ..είχα πάει σε άλλο γιατρό κ δεν ήξερε ότι είχα έτοιμες εξετάσεις  για στίγμα ,δρεπανωση κλπ κ μαζί με κάτι άλλες εξετάσεις μου είχε γράψει κ αυτά ...κ τα είχα κάνει σε ιδιωτικό μικροβιολογικό.. Αφού δεν σου δίνουν προτεραιότητα λόγω εγκυμοσύνης, πάτε για αρχή σε ένα μικροβιολογικό να τις κάνετε να έχετε αποτελέσματα και μετά πάτε και στο ραντεβού σας στο νοσοκομείο. 

@Eustathia με το καλό να το ανακοινώσεις στην εργασία σου..θα σου φύγει μεγάλο άγχος..μπορεί να το έχουν καταλάβει κιόλας..δεν πήρες καθόλου κιλά? Αχ τι καλά αν δεν φαίνεται...ζηλεύω πολύ όσες μπορούν να το κρύβουν.. τουλάχιστον είναι με το μέρος μας η εποχή που φοράμε χοντρά ρούχα κ ζακέτες 😂 εμενα τις προάλλες στο κομμωτήριο με ρώτησε ψυθιριστα η κομμώτρια αν είμαι έγκυος.. εντάξει της το παραδέχτηκα... Αλλά στην πρώτη εγκυμοσύνη όσοι με ρωτούσαν έλεγα όχι.. αδιακρισια φουλ στον κόσμο..  καλή τύχη κ με το μεταπτυχιακό σου.. δύσκολο μου ακούγεται το μάθημα αλλά ενδιαφέρον 😂 σε ιατρικά θέματα ότι πιο κοντινό έχω κάνει είναι οικονομικά της υγείας στην διπλωματική μου για το μεταπτυχιακό..κ εννοείται ένα μεγάλο μέρος της εργασίας το πλήρωσα.. ελπίζω τα δυσκολα να σου φύγουν μέχρι το καλοκαίρι..γιατί μετά με το μωρό καλά κρασιά 😁 βέβαια μη σε αγχωνω η αδερφή μου 20 ημερών λεχώνα καισαρική έδινε εξεταστική στο μεταπτυχιακό.. κ μετά με ένα παιδί πέρασε με κατατακτήριες σε δεύτερη σχολή κ την έβγαλε σε 4 χρονιά με δύο παιδιά. οπότε μάλλον εγώ είμαι τεμπελα ☺️

Με το καλό τα διδυμακια σας ❤️ 

@Myrtoulita περαστικά σου...εκτός από ντεπον δεν παίρνεις τίποτα άλλο? Γενικώς ξέρω τα αντιφλεγμονώδη απαγορεύονται στην κύηση... Αλλά εμένα η γιατρός μου είπε αν δω τα δύσκολα από το να ζοριζομαι να πάρω ενα αλγκοφρεν το 24ωρο... Βέβαια της έστειλα γιατί εδώ κ δέκα μέρες ενας ένας κολλάει γρίπη.. κ η μικρή μου από την τεταρτη..βέβαια μόνο 1.5 μέρα κράτησε...εγώ δεν κόλλησα από κανένα..ούτε από τον άντρα μου..ούτε από το μωρό ..ούτε από πεθερικά..

Για μπούκωμα εσύ έγραψες? Γιατί διάβασα πολλά κ δεν θυμάμαι.. εγώ πριν κάνα μήνα έβαζα παιδικό οτριβιν...φουλ αποτελεσματικό...αν σου φαίνεται βαρύ κ φοβάσαι ..δοκίμασε να ρίξεις στο μισό μπουκάλι φυσιολογικό ορό  ώστε να αραιώσει κ να  γίνει πιο ελαφρύ..

Όσο για για λευκά με την εγκυμοσύνη έτσι κ αλλιώς αλλάζουν..σε πολλές κοπέλες..οπότε μην αγχωθεις..εμένα ήδη ξεκίνησαν την άνοδο..όπως κ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη..

@Αννούλαααα εσεις αναρρωσατε από γρίπη εντελώς ? Εγώ από αυτά που έγραψες ψηφίζω μονόκλινο λουξ στο Έλενα... Όχι ότι ξέρω από Αθήνα..αλλά μου άρεσε 😂 ελπίζω ο γιατρός σου να προλάβει να μπει μέχρι το καλοκαίρι 

Οριακά αν τον προλάβω... Από ότι έχω μάθει Μάιο με Ιούνιο ίσως μπει ...κάπου μέσα του χρόνου.... Αλλά εγώ κάπου 25 Ιουνίου με βλέπω για γέννα... Πάντως κ από λεφτά είναι καλά αν κ μονοκλινο κ λουξ... Αλλά το προτιμώ στο δημόσιο γιατί μην πέσω αν κ εφόσον καταλήξουμε εκεί με μετανάστες κ αθίγγανους... Οπότε θέλω την ησυχία μου κ την ηρεμία μου...

Από την γρίπη ναι ναι είμαστε όλοι καλά... Ο μικρός ούτε που βήχει πλέον... Της μικρής της κάνω μάσκα,τελειώνει σε δύο μερες... Κ έχει λίγο μυξουλα ακόμα...όμως δεν έχει βήχα ... Εγώ που κ που μου βγαίνει ένας βήχας... Αλλά τίποτα το σπουδαίο... Από αύριο την μικρή θα την κρατήσω αφού τελείωσα με τις εκκρεμότητες που είχα κ τους γιατρούς... Σε δυο βδομάδες έχουμε να κάνουμε εμβόλιο... Αλλά από χθες βλέπω ερεθισμένη την μυτούλα της... Δεν πιστεύω ότι είναι από την μυξα... Φοβάμαι ότι είναι σταφυλόκοκκος...τον έχω μάθει από τον μεγαλο μου πλέον..κ ήδη της έχω ξεκινήσει αλοιφουλα κ περιποίηση...ελπίζω να μην απλώσει... Γιατί βάζει χέρια παντού αυτή...δεν καταλαβαίνει καλά ακόμα...

πρίν από 22 λεπτά , Eternity είπε:

@Myrtoulitaεμένα για το μπούκωμα με βοήθησε ο φυσιολογικος ορος και εισπνοές πάνω από κατσαρόλα με βραστό νερό. Όσο αφορά τους πονοκεφαλους μπορεί να σχετίζονται με το 2ο τρίμηνο της εγκυμοσύνης γιατί έχουν κάνει και σε εμένα την εμφάνισή τους... 

Κορίτσια υπάρχει κάποια κοπέλα που σκέφτεται να κάνει αμνιοπαρακεντηση? 

Στο 1ο μου  είχα έντονους πονοκεφάλους...αλλά έντονους να σπάσει το κεφάλι μου στον τέλος της εγκυμοσύνης...δηλαδή μετρούσα μέρες... Στην μικρή καθόλου πολυ λίγους λάιτ όμως...νομίζω στο 2ο τρίμηνο... Τώρα σε αυτό σχεδόν σε όλο το 1ο δυνατούς...ελπίζω να μην ξανά εμφανιστούν μέχρι το τέλος....

Εγώ έκανα την Νιπτ οπότε όχι δεν θα κάνω αμνιο...

• Ευχαριστώ 1

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Πιστεύω ότι ο πονοκέφαλος σχετίζεται με τον κοβιντ και το μπούκωμα γιατί και την προηγούμενη φορά που τον είχα περάσει είχα ακριβώς τα ίδια συμπτώματα! Απλώς το θέμα είναι ότι τώρα λόγω εγκυμοσύνης δεν μπορώ να πάρω τίποτα πέρα από ντεπόν! Κανονικά αν δεν ήμουν έγκυος θα έβαζα ένα σπρέι με κορτιζόνη που έχω και με βοηθάει επειδή έχω ένα είδους αλλεργίας κι άμα με ενοχλήσει κάτι με πιάνει μπούκωμα και μετά βήχας! Εχω περάσει πολλά και με αυτό είχα περάσει από δεν ξέρω πόσους παθολόγους ιδιώτες και καλούς υποτίθεται με αποτέλεσμα ο καθένας να λέει τα δικά του και να μην με βοηθάει στην ουσία! Τέλος κατέληξα σε ένα φοβερό ωριλα ο οποίος με βοήθησε με αυτό το σπρέι με πλύσεις με ορό και με xozal αν χρειαστεί! Xozal πήρα η αλήθεια ένα βράδυ πριν βγω θετική που είχε αρχίσει το μπούκωμα για να το προλάβω! Αλλά έπειτα αφού είδα ότι ήταν και κοβιντ δεν ξαναπηρα! Απλά σκέφτομαι να πάω και σε παθολόγο γιατί δεν ξέρω αν θα βγάλω κι άκρη! Κι ειδικά τώρα που είμαι έγκυος κανείς δεν παίρνει την ευθύνη για τα φαρμακα! Όλοι φοβούνται να δώσουν κάτι πέρα από ντεπόν άντε και xozal για 2-3 μέρες!

2ThI.png3AXhp3.png

πρίν από 11 λεπτά , Myrtoulita είπε:

Πιστεύω ότι ο πονοκέφαλος σχετίζεται με τον κοβιντ και το μπούκωμα γιατί και την προηγούμενη φορά που τον είχα περάσει είχα ακριβώς τα ίδια συμπτώματα! Απλώς το θέμα είναι ότι τώρα λόγω εγκυμοσύνης δεν μπορώ να πάρω τίποτα πέρα από ντεπόν! Κανονικά αν δεν ήμουν έγκυος θα έβαζα ένα σπρέι με κορτιζόνη που έχω και με βοηθάει επειδή έχω ένα είδους αλλεργίας κι άμα με ενοχλήσει κάτι με πιάνει μπούκωμα και μετά βήχας! Εχω περάσει πολλά και με αυτό είχα περάσει από δεν ξέρω πόσους παθολόγους ιδιώτες και καλούς υποτίθεται με αποτέλεσμα ο καθένας να λέει τα δικά του και να μην με βοηθάει στην ουσία! Τέλος κατέληξα σε ένα φοβερό ωριλα ο οποίος με βοήθησε με αυτό το σπρέι με πλύσεις με ορό και με xozal αν χρειαστεί! Xozal πήρα η αλήθεια ένα βράδυ πριν βγω θετική που είχε αρχίσει το μπούκωμα για να το προλάβω! Αλλά έπειτα αφού είδα ότι ήταν και κοβιντ δεν ξαναπηρα! Απλά σκέφτομαι να πάω και σε παθολόγο γιατί δεν ξέρω αν θα βγάλω κι άκρη! Κι ειδικά τώρα που είμαι έγκυος κανείς δεν παίρνει την ευθύνη για τα φαρμακα! Όλοι φοβούνται να δώσουν κάτι πέρα από ντεπόν άντε και xozal για 2-3 μέρες!

Εμενα ο γυναικολόγος μου είχε επιτρέψει το ρινικό σπρευ nasonex. Τα κορτιζονουχα επιτρέπονται ενώ κάποια άλλα, δε θυμάμαι πως μου τα είχε πει απαγορευονται. Ο γυναικολόγος θα έπρεπε να ξέρει γιατί κι εγώ που είχα πάρει παθολόγο τηλέφωνο μου είχε πει να πάρω το οκ από το γυναικολόγο μου. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 41 λεπτά , Myrtoulita είπε:

Μπορείς να πάρεις κορτιζόνη, καθαρή τουλάχιστον επιτρέπεται. Οπότε ρωτάς τον γυναικολόγο σου. Επίσης υπάρχει ένα site που το συμβουλευόμαστε όταν θηλάζουμε και είμαστε έγκυος. Αυτό μου είχαν προτείνει μαία και παιδίατρος σύμβουλος θηλασμού. E- lactancia 

Ότι είναι πράσινο επιτρέπεται, ότι είναι πορτοκάλι το συζητάς με τον γιατρός, εμένα το απέρριπταν ότι ήταν πορτοκάλι και εννοείται κόκκινο ούτε λίγο! Περαστικά σας ! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...