Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Kate89 είπε:

Και εγώ κορίτσια σήμερα είμαι 15+1 και δεν νιώθω ακόμα το μωράκι.. Μόνο κάτι στιγμιαία πονακια αριστερά ή δεξιά.. λέτε να είναι αυτό;;🥰 Είναι και το πρώτο μου και δεν ξέρω πως θα είναι 😍

Πονακια όχι δεν είναι έτσι... Είναι περίπου σαν να πετάει το μάτι σου...αλλά είναι να το πετύχεις...

• Μου αρέσει 3

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια,εγώ είμαι στην 15η εβδομάδα και.ακομα δεν τον έχω νιώσει το μπέμπη και αρχίζω να ανησυχώ.Ειναι και η δεύτερη εγκυμοσύνη,που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να νιώσω το μωρό νωρίτερα απ'την πρώτη..Μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο αρχές Φλεβάρη,αλλά σκέφτομαι να πάω από βδομάδα..

• Μου αρέσει 2

πρίν από 36 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Κορίτσια,εγώ είμαι στην 15η εβδομάδα και.ακομα δεν τον έχω νιώσει το μπέμπη και αρχίζω να ανησυχώ.Ειναι και η δεύτερη εγκυμοσύνη,που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να νιώσω το μωρό νωρίτερα απ'την πρώτη..Μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο αρχές Φλεβάρη,αλλά σκέφτομαι να πάω από βδομάδα..

Έχεις πρόσθιο ή οπίσθιο πλακούντα; Την πρώτη φορά πότε την ένιωσες ξεκάθαρα ;

Να ρωτήσω βρε κορίτσια έχει καμία θέμα με το πρόσωπο?Είναι αρκετά ξηρό και όσο και να  κάνω τον καθημερινό καθαρισμό μου και να βάζω κρέμα συνεχίζει έτσι χάλια.Και γενικά πίνω και πολύ νερό δεν νομίζω δηλ οτι δεν είμαι ενυδατωμένη.

πρίν από 10 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έχεις πρόσθιο ή οπίσθιο πλακούντα; Την πρώτη φορά πότε την ένιωσες ξεκάθαρα ;

Αχ δυστυχώς δεν θυμάμαι τι μου είχε πει ο γυναικολόγος...την πρώτη φορά νομίζω πως την ένιωσα πιο μετά,απλα απ' όσο ξέρω στη δεύτερη εγκυμοσύνη νιώθουμε τα μωρά πιο νωρίς.Τωρα διαβάζω κάτι άρθρα που λένε πως πρέπει να το νιώσω μεταξύ 18ης κ 22ης εβδομάδας,τι να πω...

πρίν από 3 λεπτά , Angel-11 είπε:

Να ρωτήσω βρε κορίτσια έχει καμία θέμα με το πρόσωπο?Είναι αρκετά ξηρό και όσο και να  κάνω τον καθημερινό καθαρισμό μου και να βάζω κρέμα συνεχίζει έτσι χάλια.Και γενικά πίνω και πολύ νερό δεν νομίζω δηλ οτι δεν είμαι ενυδατωμένη.

Εγώ εχω ξηροδερμια σε όλο το σώμα και το μαλλί μου έγινα σαν άχυρο.Αλλα κάνω όλη μερα εμετούς,οπότε είμαι σίγουρα αφυδατωμενη

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Αχ δυστυχώς δεν θυμάμαι τι μου είχε πει ο γυναικολόγος...την πρώτη φορά νομίζω πως την ένιωσα πιο μετά,απλα απ' όσο ξέρω στη δεύτερη εγκυμοσύνη νιώθουμε τα μωρά πιο νωρίς.Τωρα διαβάζω κάτι άρθρα που λένε πως πρέπει να το νιώσω μεταξύ 18ης κ 22ης εβδομάδας,τι να πω...

Εγώ εχω ξηροδερμια σε όλο το σώμα και το μαλλί μου έγινα σαν άχυρο.Αλλα κάνω όλη μερα εμετούς,οπότε είμαι σίγουρα αφυδατωμενη

Έχει σημασία. Αν είναι πρόσθιος απορροφάει τους κραδασμούς οπότε το νιώθεις αργότερα που θα σου δίνει και ποιο δυνατές κλοτσιές. Επίσης 15 είναι αρκετά νωρίς. Συνήθως την δεύτερη την νιώθουν 16η αλλά έχει να κάνει με τον πλακούντα. Εγώ την ένιωσα όταν έκλεισα 19 ακριβώς! 

• Ευχή 1

πρίν από 2 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Ε κοίτα θεωρώ οτι δεν είναι και κανόνας δηλ εγώ ήμουν στην 16η την πρώτη φορά απλά ήταν έτσι μια δυο φορές .Τώρα σίγουρα κάθε μέρα νιώθω κάτι.Όντως λένε οτι τη δεύτερη φορά το νιώθεις πιο νωρίς ίσως γιατί ξέρεις πως είναι η αίσθηση αλλά και πάλι πιστεύω 16η και μετά.Και σίγουρα παίζει ρόλο σε τι φάση είσαι.Εγώ είμαι σχεδόν όλη μέρα ξαπλωμένη και ξεκούραστη  .Αν συνεχίζεις την καθημερινότητά σου ίσως και μέσα στην ένταση δεν το καταλαβαίνεις ακόμη γιατί σίγουρα μέσα στην κοιλιά το πάρτι δεν σταματά.

Έχω και στο σώμα αλλά με ενυδατική και ένα λαδάκι στην κοιλιά είμαι εντάξει .Το πρόσωπο δεν ηρεμεί με τίποτα.Έχω απογοητευτεί γιατί με ζορίζει που με ζορίζει το όλο μέσα ,ε εντάξει δεν νιώθω και καλά να είναι έτσι το πρόσωπο μου.Θέλω λίγο να νιώθω καλά με τον εαυτό μου.Θα ρωτήσω τον γιατρό την Τρίτη στο ραντεβού αν έχει να προτείνει καμιά κρέμα .Φαντάζομαι είναι συνηθισμένο φαινόμενο.

• Μου αρέσει 2

7 ώρες πρίν, Eternity είπε:

@MyrtoulitaΠεραστικά σου κορίτσι μου! Ο covid πλέον είναι σαν ίωση οπότε σου εύχομαι να έχεις μόνο το μπούκωμα και να γίνεις σύντομα καλά! Εγώ σταμάτησα 2,3 μέρες το γιο μου από το σχολείο γιατί ένας συμμαθητής του του είπε ότι η αδερφή του έχει covid και δεν έρχεται στο σχολείο αλλά ήταν μέσα στα αυτοκίνητο μαζί μαζι μητέρα της που ειχαν έρθει να τον πάρουν! Τι ζώα είναι μερικοί? Εδώ όταν ο γιος μου ήταν νηπιαγωγειο και εγώ έτρεχα με εξωσωματικες είχε δεχτεί το παιδάκι να φοράει τη μάσκα του και ήξερε καλύτερα τους κανόνες υγιεινής από τους μεγάλους! Είμαι κι εγώ απομονωμένη σε ένα δωμάτιο ακριβώς επειδή οι περισσότεροι γονείς τα στελνουν άρρωστα σχολείο, δεν τους νοιάζει τίποτα! Αρκεί να μη χάσουν το πρωινό καφέ γιατί αν το πιστεύετε, αυτοί που πραγματικά δεν έχουν που να τα αφήσουν, δεν το κάνουν! 

Συμφωνώ απολύτως 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...