Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν πριν δεν έκανες καμία άσκηση, ο οργανισμός είναι λογικό τώρα που ξεκίνησες να προσπαθεί να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες, οπότε μπορεί να επηρέασε τον κύκλο σου εφόσον ξεκίνησες πριν συμβεί η ωορρηξία κι να την καθυστέρησε. Έχεις μέρες καθυστέρηση; για να ηρεμήσεις κλείσε έναν υπέρηχο στον γυναικολόγο σου να σε δει.

Είμαι στα μέσα του κύκλου χωρίς ίχνος συμπτωμάτων κύκλου. Φαίνεται σαν να μην έχω οιστρογόνα, δεν έχω καν υγρά τα κλασικά. Ναι ξεκίνησα ενώ ήμουν αδιάθετη. Έκανα τον Οκτώβριο. Αλλά ναι αν δεν μου ερεθει σε 2 εβδομάδες ή δεν ξεκινήσουν κάποια συμπτώματα γόνιμων ημερών θα πάω σίγουρα. Έχω και περίεργα συμπτώματα και σκέφτηκα μην έχω κύστη. Και ναι έχω να γυμναστώ 6 μήνες. 

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 12 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εγώ έχω υποθυρεοειδισμό και είχα φουλ εμετούς στην εγκυμοσύνη. Πότε δεν μου ανέφεραν κάποια συσχέτιση. Χωρίς να γνωρίζω αν τόσο χαμηλά προκαλεί. Πόσο είσαι τώρα; 

Στην 11η εβδομάδα αλλά είμαι σε τραγική κατάσταση...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Πόσους κάνεις την ημέρα; 

Είχα φτάσει σε σημείο να ξεπεράσω και τους 20,ξεκίνησα νουπεραλ κ μειώθηκαν σε 6 7 αλλά ναυτία όλη μέρα κ όλη νύχτα 

πρίν από 2 λεπτά , Αγγελικηη1 είπε:

Είχα φτάσει σε σημείο να ξεπεράσω και τους 20,ξεκίνησα νουπεραλ κ μειώθηκαν σε 6 7 αλλά ναυτία όλη μέρα κ όλη νύχτα 

Έχεις πάθει αυτό που λένε υπερεμεσης; 
δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Ξέρω μόνο ότι όταν παθαίνεις υπερεμεση γιατί εγώ είχα 6-7 την ημέρα αλλά δεν πήρα χάπι. Και ένα πρωί σταμάτησαν. Βέβαια κάποιες είναι έτσι 9 μήνες. Θα πρέπει να ´ροσεξεις την αφυδατωση. Ίσως να χρειαστείς ορό. Τι σου είπε ο γιατρός σου. Τι συμβουλές σου έχει δώσει; 

@MyrtoulitaΠεραστικά σου κορίτσι μου! Ο covid πλέον είναι σαν ίωση οπότε σου εύχομαι να έχεις μόνο το μπούκωμα και να γίνεις σύντομα καλά! Εγώ σταμάτησα 2,3 μέρες το γιο μου από το σχολείο γιατί ένας συμμαθητής του του είπε ότι η αδερφή του έχει covid και δεν έρχεται στο σχολείο αλλά ήταν μέσα στα αυτοκίνητο μαζί μαζι μητέρα της που ειχαν έρθει να τον πάρουν! Τι ζώα είναι μερικοί? Εδώ όταν ο γιος μου ήταν νηπιαγωγειο και εγώ έτρεχα με εξωσωματικες είχε δεχτεί το παιδάκι να φοράει τη μάσκα του και ήξερε καλύτερα τους κανόνες υγιεινής από τους μεγάλους! Είμαι κι εγώ απομονωμένη σε ένα δωμάτιο ακριβώς επειδή οι περισσότεροι γονείς τα στελνουν άρρωστα σχολείο, δεν τους νοιάζει τίποτα! Αρκεί να μη χάσουν το πρωινό καφέ γιατί αν το πιστεύετε, αυτοί που πραγματικά δεν έχουν που να τα αφήσουν, δεν το κάνουν! 

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

πρίν από 26 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έχεις πάθει αυτό που λένε υπερεμεσης; 
δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Ξέρω μόνο ότι όταν παθαίνεις υπερεμεση γιατί εγώ είχα 6-7 την ημέρα αλλά δεν πήρα χάπι. Και ένα πρωί σταμάτησαν. Βέβαια κάποιες είναι έτσι 9 μήνες. Θα πρέπει να ´ροσεξεις την αφυδατωση. Ίσως να χρειαστείς ορό. Τι σου είπε ο γιατρός σου. Τι συμβουλές σου έχει δώσει; 

Ναι κάτι τέτοιο...ο γιατρός μου είχε πει να τρωω μικρά και τακτικά γεύματα πολλή υπομονή και αν χάσω πάνω από 6 7 κιλά εισαγωγή στο νοσοκομείο...

πρίν από 2 λεπτά , Αγγελικηη1 είπε:

Ναι κάτι τέτοιο...ο γιατρός μου είχε πει να τρωω μικρά και τακτικά γεύματα πολλή υπομονή και αν χάσω πάνω από 6 7 κιλά εισαγωγή στο νοσοκομείο...

Δυστυχώς συμβαίνει συχνά. Ελπίζω να σταματήσει ξαφνικά αυτό . Υπομονή ! Και βρες τρόφιμα που δεν σου προκαλούν αναγούλα. Ήμουν 3 μήνες με τοστ τυρί ντομάτα και χυμό βύσσινο. Σταγόνα νερό λόγω εμετών 

πρίν από 9 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δυστυχώς συμβαίνει συχνά. Ελπίζω να σταματήσει ξαφνικά αυτό . Υπομονή ! Και βρες τρόφιμα που δεν σου προκαλούν αναγούλα. Ήμουν 3 μήνες με τοστ τυρί ντομάτα και χυμό βύσσινο. Σταγόνα νερό λόγω εμετών 

Με το χυμό δεν είχες αναγουλα?? Εγώ ότι και να πιω μου έρχεται κατευθείαν να το βγάλω 

πρίν από 17 λεπτά , Αγγελικηη1 είπε:

Με το χυμό δεν είχες αναγουλα?? Εγώ ότι και να πιω μου έρχεται κατευθείαν να το βγάλω 

Μόνο με το βύσσινο όχι. Το έπινα τέρμα κρύο. Δεν μπορούσα νερό καθόλου. Το μόνο που έτρωγα ήταν τοστ και φρυγανιές σκέτες. Δοκίμασα ξανά γιαούρτι γιατί έπινα και πόσα φάρμακα , και παίζει να ξέρασα και λίγο από τα αυτιά. Τόσο χάλια. Μου βρωμαγαν όλα και εμετό με την μια. Κάνε δοκιμές να δεις τι μπορείς να κρατήσεις. Κάποια στιγμή ξεκίνησα και τα power raid τα μπλε. Εχουν ηλεκτρολύτες και δεν τα έκανα εμετό για να μην αφυδατωθώ. 

πρίν από 18 λεπτά , Xristina96 είπε:

Μόνο με το βύσσινο όχι. Το έπινα τέρμα κρύο. Δεν μπορούσα νερό καθόλου. Το μόνο που έτρωγα ήταν τοστ και φρυγανιές σκέτες. Δοκίμασα ξανά γιαούρτι γιατί έπινα και πόσα φάρμακα , και παίζει να ξέρασα και λίγο από τα αυτιά. Τόσο χάλια. Μου βρωμαγαν όλα και εμετό με την μια. Κάνε δοκιμές να δεις τι μπορείς να κρατήσεις. Κάποια στιγμή ξεκίνησα και τα power raid τα μπλε. Εχουν ηλεκτρολύτες και δεν τα έκανα εμετό για να μην αφυδατωθώ. 

Εγώ νερό μόνο εντελώς παγωμένο και μέσα στη νύχτα αν καταφέρω να πιω αλλιώς δεν μπορώ καθόλου, αναψυκτικά απ' το ανθρακικό κάνω εμετό κατευθείαν,χυμούς πάλι τα ίδια...δεν ξέρω έχω απελπιστει 

Διαφημίσεις

Just now, Αγγελικηη1 είπε:

Εγώ νερό μόνο εντελώς παγωμένο και μέσα στη νύχτα αν καταφέρω να πιω αλλιώς δεν μπορώ καθόλου, αναψυκτικά απ' το ανθρακικό κάνω εμετό κατευθείαν,χυμούς πάλι τα ίδια...δεν ξέρω έχω απελπιστει 

Το power raid δεν είναι αναψυκτικό εννοώ με ανθρακούχο. Το πίνουν αθλητές μετά από γυμναστική. Δεν ξέρω, μήπως να πίνεις νερό με λεμόνι και παγάκια; Ή νερό με δυόσμο; 

6 ώρες πρίν, Αννούλαααα είπε:

Καλημέρα σε όλες... Περαστικά κορίτσι μου για τον κορονοιο... Μακάρι να μην κολλήσουμε κάτι άλλο...

Συγχαρητήρια για τις αυχενικες σας κ να έχετε καλές papp-a εύχομαι ...

Εγώ μπορώ να πω ότι πλέον είμαι καλά από σύμπτωμα... Κ από την γρίπη πολυ καλύτερα .. επίσης κ τα παιδιά... Την μικρή θα την κρατήσω από βδομάδα να μην μου πάρει κάτι κ να μιλήσω με την παιδίατρο πόσες μέρες μετά από την νόσηση θέλει να της κάνουμε ένα εμβόλιο να μου φύγει 4 μας έχουν μείνει να τελειώνω...να ξεκινήσω μετά το μωρό 🤪...

Τώρα προσπαθώ να βάλω σε μια σειρά αυτά που μου είχαν μαζευτεί... Έκανα κάτι σεμινάρια που δεν είχα κάνει... Τελείωσα με τα διαγωνίσματα του πτυχίου... Πήγα κ γαστρεντερολογο που είχα μήνες να πάω κ δυστυχώς έχω φλεγμονή...ελπίζω να διορθωθεί σύντομα...σε δύο μήνες επανάληψη... Πιστεύω σε μια βδομάδα θα είμαι κομπλέ από αυτά ώστε να αρχίζω να χαλαρώνω όσο μπορώ τουλάχιστον...

Ρε κορίτσια να σας ρωτήσω νιώθει καμμία το μωράκι της? Εγώ είχα νιώσει μια δυο φορές κάτι πεταρισματα,αλλά τώρα τίποτα... Βέβαια λέω είναι μικρό ακόμα για να το καταλαβαίνω συνέχεια... Αλλά αγχώνομαι λιγάκι... Λογικά αυτή την εβδομάδα θα έχω γιατρό κ εξετασεις...πρέπει να τον πάρω ... Αύριο μπαίνω στην 16η...

Από την 16η κορίτσι μου άρχισα να νιώθω κάτι ελάχιστο μόνο αν έβαζα το χέρι πάνω και συνήθως μετά το φαγητό.Και ήταν αυτό που λες ένα πετάρισμα.Και δεν ήμουν σίγουρη αν είναι μωρό.Ο γιατρός μου είπε οτι είναι όντως το μωρό.Τώρα λίγο πιο έντονα αλλά πάλι με το χέρι πάνω. Αύριο 19 κλεισμένες και μπαίνω στην 20η σιγά σιγά.Τώρα είναι λίγο σαν κύμα θα το έλεγα σαν χτύπος .Αλλά έτσι που κάθομαι δεν νιώθω κάτι πάλι μόνο με το χέρι .Και αυτό αν ξαπλώσω μετά το φαγητό η το βράδυ.Αλλιώς τίποτα .

3 ώρες πρίν, Αγγελικηη1 είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα!! Είμαι εντελώς χάλια γι'αυτό έχω εξαφανιστεί.... προέκυψε όμως κάτι καινούργιο κ θέλω τη γνώμη σας. Μου είχε πει ο γυναικολόγος μου να κάνω μια εξέταση για θυρεοειδή μήπως οι τόσοι εμετοί προέρχονται από εκεί. Έκανα σήμερα την εξέταση κ η tsh βγήκε 0.019 ενώ το φυσιολογικο ξεκινάει από 0.350...εχω αγχωθει πολύ περιμένω απάντηση από το γιατρό....έχει καμία παρόμοια εμπειρία??

Εγώ έχω θέμα με το θυροειδή ξεκίνησα με tsh 0,001.Μίλησα με ενδοκρινολόγο και μου είπε είναι υπερθυροειδισμός κάναμε κ άλλες εξετάσεις και ξεκίνησα  χάπι prothuril.Αρχικά με ένα χάπι και τον τελευταίο μήνα με 3 χάπια την ημέρα.Τώρα φτάσαμε tsh 0,28 και  μου τα μείωσε σε σε δυο.Κάνω εξετάσεις κάθε 25-30 ημέρες απλά σε πυρηνικό και όχι απλό μικροβιολογικό .Ποτέ δεν είχα θέμα και εγώ μου εμφανίστηκε μόνο στην εγκυμοσύνη .Από συμπτώματα μόνο απίστευτη ταχυκαρδία είχα που πλέον έχει σχεδόν εξαφανιστεί.Δεν μου ανέφερε να σχετίζεται με εμετούς και για να πω την αλήθεια είχα για μια δυο βδομάδες αλλά ελάχιστους έναν την μέρα βαριά δυο και αν.Γενικά πάντως μου είπε να μην με αγχώνει ο υπερθυροειδισμός δεν είναι επικίνδυνος για το μωρό απλά πρέπει να ρυθμιστεί.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 11 λεπτά , Angel-11 είπε:

Από την 16η κορίτσι μου άρχισα να νιώθω κάτι ελάχιστο μόνο αν έβαζα το χέρι πάνω και συνήθως μετά το φαγητό.Και ήταν αυτό που λες ένα πετάρισμα.Και δεν ήμουν σίγουρη αν είναι μωρό.Ο γιατρός μου είπε οτι είναι όντως το μωρό.Τώρα λίγο πιο έντονα αλλά πάλι με το χέρι πάνω. Αύριο 19 κλεισμένες και μπαίνω στην 20η σιγά σιγά.Τώρα είναι λίγο σαν κύμα θα το έλεγα σαν χτύπος .Αλλά έτσι που κάθομαι δεν νιώθω κάτι πάλι μόνο με το χέρι .Και αυτό αν ξαπλώσω μετά το φαγητό η το βράδυ.Αλλιώς τίποτα .

Εγώ έχω θέμα με το θυροειδή ξεκίνησα με tsh 0,001.Μίλησα με ενδοκρινολόγο και μου είπε είναι υπερθυροειδισμός κάναμε κ άλλες εξετάσεις και ξεκίνησα  χάπι prothuril.Αρχικά με ένα χάπι και τον τελευταίο μήνα με 3 χάπια την ημέρα.Τώρα φτάσαμε tsh 0,28 και  μου τα μείωσε σε σε δυο.Κάνω εξετάσεις κάθε 25-30 ημέρες απλά σε πυρηνικό και όχι απλό μικροβιολογικό .Ποτέ δεν είχα θέμα και εγώ μου εμφανίστηκε μόνο στην εγκυμοσύνη .Από συμπτώματα μόνο απίστευτη ταχυκαρδία είχα που πλέον έχει σχεδόν εξαφανιστεί.Δεν μου ανέφερε να σχετίζεται με εμετούς και για να πω την αλήθεια είχα για μια δυο βδομάδες αλλά ελάχιστους έναν την μέρα βαριά δυο και αν.Γενικά πάντως μου είπε να μην με αγχώνει ο υπερθυροειδισμός δεν είναι επικίνδυνος για το μωρό απλά πρέπει να ρυθμιστεί.

Πυρηνικό εργαστήριο έχει παντού?? Πρώτη φορά το ακούω..

πρίν από 58 λεπτά , Xristina96 είπε:

Το power raid δεν είναι αναψυκτικό εννοώ με ανθρακούχο. Το πίνουν αθλητές μετά από γυμναστική. Δεν ξέρω, μήπως να πίνεις νερό με λεμόνι και παγάκια; Ή νερό με δυόσμο; 

Γενικά ότι είναι εντελώς παγωμένο το ανέχομαι κάπως...νερο με δυόσμο δεν έχω δοκιμάσει να σου πω την αλήθεια...λεμόνι με βοηθούσε στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου εστυβα και το έπινα έτσι σκέτο αλλά τώρα το κάνω εμετό κ αυτό 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 25 λεπτά , Angel-11 είπε:

Και εγώ κορίτσια σήμερα είμαι 15+1 και δεν νιώθω ακόμα το μωράκι.. Μόνο κάτι στιγμιαία πονακια αριστερά ή δεξιά.. λέτε να είναι αυτό;;🥰 Είναι και το πρώτο μου και δεν ξέρω πως θα είναι 😍

πρίν από 14 λεπτά , Αγγελικηη1 είπε:

Πυρηνικό εργαστήριο έχει παντού?? Πρώτη φορά το ακούω..

Γενικά ότι είναι εντελώς παγωμένο το ανέχομαι κάπως...νερο με δυόσμο δεν έχω δοκιμάσει να σου πω την αλήθεια...λεμόνι με βοηθούσε στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου εστυβα και το έπινα έτσι σκέτο αλλά τώρα το κάνω εμετό κ αυτό 

Ναι σίγουρα έχει.Μπορεί κιόλας να μην σου πει για πυρηνικό εμένα μου είπε γιατί του φάνηκε πολύ χαμηλή η tsh και με έστειλε στον πυρηνικό για επιβεβαίωση και τώρα συνεχίζω και πηγαίνω εκεί για να κάνουμε σύγκριση τιμής .Όπως και να έχει θα σε καθοδηγήσει ένας ενδοκρινολόγος .

πρίν από 3 λεπτά , Kate89 είπε:

Και εγώ κορίτσια σήμερα είμαι 15+1 και δεν νιώθω ακόμα το μωράκι.. Μόνο κάτι στιγμιαία πονακια αριστερά ή δεξιά.. λέτε να είναι αυτό;;🥰 Είναι και το πρώτο μου και δεν ξέρω πως θα είναι 😍

Είναι πολύ περίεργο για μας που είναι πρώτη φορά. Αφού έλεγα είναι  μωρό είναι έντερο τι είναι?Απλά έτυχε να είμαι στο γιατρό και να συμβεί και μου λέει αν νιώθεις  κάτι τώρα αυτό είναι .Και λέω κοίτα να δεις μωρό ήταν τελικά !

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...