Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια έκανα σήμερα τη 2η χοριακή και σχεδόν διπλασιαστηκε απο 74 πήγε 135! Ο γιατρός μου ήταν ικανοποιημένος και θα ξανακάνω σε 4 μερες πάλι...μου έκλεισε και ραντεβού για τον 1ο υπερηχο.

Δεν ξερή τι εμπειριες έχετε εσείς... 

Δεν ξέρω αν πρέπει αν χαρώ ή όχι είναι απίστευτο να περνάμε τόση αγωνία και να νιώθω "μουδιασμενη" λες και συμβαίνει σε άλλον.. 

• Λουλούδια 1

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , Semi92 είπε:

Γειά σας! Ελπίζω να δεχθώ το μωράκι μου και εγώ τον Ιούλιο! Έχω λίγο αγχωθεί! 20/10 τελευταία περίοδος είμαι δηλαδή 6 κ 6 σήμερα..  πήγα στην γιατρό την Πέμπτη κ είδε τα πάντα εμβρυική πόλο λεικιθικο ασκό σάκο ωχρό σωματιο όμως δεν είδαμε χτύπους και δεν ακούσαμε καρδιά. Ο υπέρηχος με έβγαζε 5 κ 4... έχω αγχωθεί αρκετά δεν έχω αίμα η κάτι περίεργο καθόλου μέχρι σήμερα... έκανα την Πέμπτη χοριακή ήταν 9600 κ σήμερα 12.044. Πιστεύετε πως πάει καλά το παιδακι μου ; Μήπως υπάρχει καθυστερημένη σύλληψη; κάθε γνώμη δεκτή...έχω τόσο άγχος και φόβο παρόλο που ειναι το δευτερο παιδακι.. θα πάω πάλι για υπέρηχο τέλος της βδομάδας λογικά Πέμπτη ή Παρασκευή. Σας ευχαριστώ...με το καλό όλα τα μωράκια. 

Εντάξει στην αρχή μιας εγκυμοσύνης όλα είναι ρευστά ακόμα Κ όλα τέλεια να φαίνονται δεν ξέρεις πως θα συνεχίσει. Οπότε υπομονή μέχρι να περάσουν έστω οι 10 εβδομαδες 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 394
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει στην αρχή μιας εγκυμοσύνης όλα είναι ρευστά ακόμα Κ όλα τέλεια να φαίνονται δεν ξέρεις πως θα συνεχίσει. Οπότε υπομονή μέχρι να περάσουν έστω οι 10 εβδομαδες 

Απλώς ανησύχησα που δεν ακούσαμε καρδιά αλλά μάλλον ήταν πολύ νωρίς..ήταν απλά μια κουκίδα το μωρό 

Just now, Semi92 είπε:

Απλώς ανησύχησα που δεν ακούσαμε καρδιά αλλά μάλλον ήταν πολύ νωρίς..ήταν απλά μια κουκίδα το μωρό 

Σε μια εβδομάδα θα ξέρεις μην το σκέφτεστε ότι είναι να γίνει θα γίνει έτσι Κ αλλιώς δεν είναι στο χέρι σου οπότε μην ανχωνεσε επικεντρωσου σε άλλα πράγματα Κ θα περάσουν οι μέρες 

Just now, linaa είπε:

Σε μια εβδομάδα θα ξέρεις μην το σκέφτεστε ότι είναι να γίνει θα γίνει έτσι Κ αλλιώς δεν είναι στο χέρι σου οπότε μην ανχωνεσε επικεντρωσου σε άλλα πράγματα Κ θα περάσουν οι μέρες 

Σε ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια ❤️

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κι απο μένα! Εχω χαθεί αλλά μπαίνω όποτε προλαβαίνω και σας διαβάζω! @Semi92 νομίζω δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας σε αυτή την εβδομάδα που βρίσκεσαι είναι λογικό να μην ακούς ακόμα καρδούλα σκέψου εμένα μου είπε να πάω όπως και στις προηγούμενες εγκυμοσύνες μου κοντά στην 8η εβδομάδα δηλ 7 και 5 7 και 6 εκεί για να είμαστε σίγουροι ότι θα ακούσουμε καρδιά γιατί αν γίνει νωρίτερα το ραντεβού και δεν ακούσεις καρδιά καλή ώρα όπως εσύ μπορεί να αγχωθείς χωρίς λόγο! Εύχομαι όλα να σου πάνε καλά και πιστεύω ότι την επόμενη φορά θα ακούσετε σίγουρα καρδούλα! Δεν νομίζω ότι οι χοριακες σε βοηθανε κάπου στην φάση που βρίσκεσαι τώρα! Ο γιατρός σου τι λέει;

2ThI.png3AXhp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες! Εύχομαι για όλες τον Ιούλιο να κρατάμε τα μωράκια μας αγκαλιά! Εγώ σήμερα μπαίνω στην 9η εβδομάδα! Μέχρι στιγμής όλα καλά, καλές χοριακές, καλοί υπέρηχοι, την προηγούμενη εβδομάδα ακούσαμε και καρδιακό παλμό 🥹 αυτό που με στρεσάρει είναι ότι κάθε λίγες μέρες έχω μπεζ υγρά. Μία φορά έγιναν καφέ/ροζ, γενικά είναι μπεζ βλέννα σε μικρή ποσότητα. Τα βλέπω στο σκουπισμα, όχι στο εσώρουχο. Δηλαδή δεν χρειάζεται σερβιετάκι. Με τρομάζουν πολύ. Έχει κάποια αντίστοιχη εμπειρία? Btw είμαι 33 ετών, σύλληψη με φυσικό τρόπο κ είναι η 1η μου εγκυμοσύνη, οπότε το άγχος δεν υποχωρεί με τίποτα. 

@Semi92 θα συμφωνήσω με την @Myrtoulita κι εμενα ο γιατρός σε ολες τις  εγκυμοσύνες, μου ελεγε να με δει απο την 7η και μετα για να δούμε σίγουρα. Σε αυτη την εγκυμοσύνη, επειδή αργησαν λιγο τα συμπτώματα μου, ειχα κανει κι εχω χοριακη και δεν ειχε διπλασιαστεί εντελώς. Όμως ολα καλα. Ακουσαμε καρδια στις 6+6 που εκανα τον 1ο μου υπέρηχο. Οταν ειναι μεγαλα τα νούμερα τις χοριακης αργει λιγο παραπάνω ο διπλασιασμός. Υπομονη μεχρι το τέλος της βδομάδας.

Να μας γραφεις καθε σου ανησυχία να σε βοηθαμε όπως μπορούμε...

Επίσης να πω στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου, που είχα σκεφτεί να αλλαξω γιατρό, είχα παει σε εναν στις 5+4 και ειχαμε δει κενό σάκο. Ουτε καν εμβρυϊκά στοιχεία οπως εσύ. Και με ειχε αποθαρρύνει. Μετα πηγα στις 7 βδ στον δικο μου και ολα καλά.

πρίν από 24 λεπτά , Eustathia Zkd είπε:

Καλημέρα σε όλες! Εύχομαι για όλες τον Ιούλιο να κρατάμε τα μωράκια μας αγκαλιά! Εγώ σήμερα μπαίνω στην 9η εβδομάδα! Μέχρι στιγμής όλα καλά, καλές χοριακές, καλοί υπέρηχοι, την προηγούμενη εβδομάδα ακούσαμε και καρδιακό παλμό 🥹 αυτό που με στρεσάρει είναι ότι κάθε λίγες μέρες έχω μπεζ υγρά. Μία φορά έγιναν καφέ/ροζ, γενικά είναι μπεζ βλέννα σε μικρή ποσότητα. Τα βλέπω στο σκουπισμα, όχι στο εσώρουχο. Δηλαδή δεν χρειάζεται σερβιετάκι. Με τρομάζουν πολύ. Έχει κάποια αντίστοιχη εμπειρία? Btw είμαι 33 ετών, σύλληψη με φυσικό τρόπο κ είναι η 1η μου εγκυμοσύνη, οπότε το άγχος δεν υποχωρεί με τίποτα. 

Καλώς όρισες ❤️

Ο γιατρός σου, τι σου ειπε για τα υγρά; Τα μπεζ δε νομίζω να ειναι κατι. Γενικα ουτε το καφε ροζ τρομάζει. Ειχα κατακοκκινο αιμα στην 3η μου εγκυμοσύνη στην 9η βδομάδα και ο γιατρός δεν ανησύχησε. Ειχα παει και στο ρεα θυμάμαι και ούτε εκεί ανησύχησαν. Και το πιο περίεργο ειναι πως ούτε στον υπέρηχο φάνηκε κατι. Πχ αποκόλληση.

Να περασει αυτο το 1ο τριμηνο ρε κορίτσια. Πολυ ψυχοφθόρα κατάσταση. Κι εγω καθε μερα αγχος άγχος άγχος. Σε 1,5 βδομάδα θα ξαναπαω και μέχρι τότε, μες την ανησυχία θα ειμαι.

Απ την αλλη με έχουν τσακίσει οι αναγουλες. Ταση για εμετο αλλα εμετο δεν κανω. Εχω ομως σπασμούς πάρα πολλούς αλλα εμετο μονο 2 φορες εκανα. Με αηδιαζει το νερο και πινω ανθρακουχα αναψυκτικά, που δεν ειναι ο,τι καλύτερο. Τιγκα στη ζάχαρη ακομα και αυτα που ειναι με στεβια. Πριν την εγκυμοσύνη, ούτε να τα βαλω στο στομα μου. Δεν επινα ποτέ.

yplDp3.png

Καλημέρα! Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Η γιατρός ήταν καθυσηχαστική εφόσον δεν υπάρχει πόνος και αίμα και μετά στον υπέρηχο ήταν όλα καλά και ακούσαμε και καρδούλα. Δεν της το ανέφερα τώρα ξανά που μου συνέβη, σκέφτομαι να το παρακολουθήσω λίγες ώρες. Αλλά είναι κάτι που από την αρχή της κύησης μου εμφανίζεται 🥺. Όντως το άγχος αυτό δεν το είχα προβλέψει. Είναι εξουθενωτικό.. 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Eustathia Zkd είπε:

Καλημέρα! Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Η γιατρός ήταν καθυσηχαστική εφόσον δεν υπάρχει πόνος και αίμα και μετά στον υπέρηχο ήταν όλα καλά και ακούσαμε και καρδούλα. Δεν της το ανέφερα τώρα ξανά που μου συνέβη, σκέφτομαι να το παρακολουθήσω λίγες ώρες. Αλλά είναι κάτι που από την αρχή της κύησης μου εμφανίζεται 🥺. Όντως το άγχος αυτό δεν το είχα προβλέψει. Είναι εξουθενωτικό.. 

Αν δεις οτι συνεχίζεται ναι παρ'την ενα τηλ. Ολα καλά εύχομαι! Λογικά δεν είναι κάτι ❤️

• Ευχαριστώ 1

yplDp3.png

16 ώρες πρίν, Myrtoulita είπε:

Καλησπέρα κι απο μένα! Εχω χαθεί αλλά μπαίνω όποτε προλαβαίνω και σας διαβάζω! @Semi92 νομίζω δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας σε αυτή την εβδομάδα που βρίσκεσαι είναι λογικό να μην ακούς ακόμα καρδούλα σκέψου εμένα μου είπε να πάω όπως και στις προηγούμενες εγκυμοσύνες μου κοντά στην 8η εβδομάδα δηλ 7 και 5 7 και 6 εκεί για να είμαστε σίγουροι ότι θα ακούσουμε καρδιά γιατί αν γίνει νωρίτερα το ραντεβού και δεν ακούσεις καρδιά καλή ώρα όπως εσύ μπορεί να αγχωθείς χωρίς λόγο! Εύχομαι όλα να σου πάνε καλά και πιστεύω ότι την επόμενη φορά θα ακούσετε σίγουρα καρδούλα! Δεν νομίζω ότι οι χοριακες σε βοηθανε κάπου στην φάση που βρίσκεσαι τώρα! Ο γιατρός σου τι λέει;

Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο! Είναι απλά πολύ τυπική κ επειδή είναι η καινούρια μου γιατρός κ πήγα πρώτη φορά προχθές έχοντας κάνει 2 χοριακες μες τον Νοέμβριο εικάζω πως απλά ήθελε να δει και την χοριακη έστω μια κ μια μετά από δύο μέρες...ότι δεν έχει τον ιδιο ρυθμό αύξησης με την αρχή το ξέρω ναι αφού έχει πεταζει τις 6.000 μονάδες οπότε πλέον θέλει 4ημερο περίπου για να διπλασιαστεί... αύριο θα πάρω να κλείσουμε ραντεβού εικάζω Πέμπτη Παρασκευή αλλά νομίζω θα με είχε καλέσει γιατί της πάνε κατευθείαν απ το διαγνωστικό τα αποτελέσματα ..επίσης προγεστερονη που έκανα ήταν στο 18 δηλαδή μες τα όρια για 1ο τρίμηνο... πάντα είχα χαμηλη λόγω Συνδρόμου Πολυκυστικων...θα δείξει όμως ίσως δώσει.. πάντως δεν έχω πονο δεν έχω αίμα κ έχω συμπτώματα κανονικότατα...

6 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

@Semi92 θα συμφωνήσω με την @Myrtoulita κι εμενα ο γιατρός σε ολες τις  εγκυμοσύνες, μου ελεγε να με δει απο την 7η και μετα για να δούμε σίγουρα. Σε αυτη την εγκυμοσύνη, επειδή αργησαν λιγο τα συμπτώματα μου, ειχα κανει κι εχω χοριακη και δεν ειχε διπλασιαστεί εντελώς. Όμως ολα καλα. Ακουσαμε καρδια στις 6+6 που εκανα τον 1ο μου υπέρηχο. Οταν ειναι μεγαλα τα νούμερα τις χοριακης αργει λιγο παραπάνω ο διπλασιασμός. Υπομονη μεχρι το τέλος της βδομάδας.

Επίσης να πω στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου, που είχα σκεφτεί να αλλαξω γιατρό, είχα παει σε εναν στις 5+4 και ειχαμε δει κενό σάκο. Ουτε καν εμβρυϊκά στοιχεία οπως εσύ. Και με ειχε αποθαρρύνει. Μετα πηγα στις 7 βδ στον δικο μου και ολα καλά.

Καλώς όρισες ❤️

Ο γιατρός σου, τι σου ειπε για τα υγρά; Τα μπεζ δε νομίζω να ειναι κατι. Γενικα ουτε το καφε ροζ τρομάζει. Ειχα κατακοκκινο αιμα στην 3η μου εγκυμοσύνη στην 9η βδομάδα και ο γιατρός δεν ανησύχησε. Ειχα παει και στο ρεα θυμάμαι και ούτε εκεί ανησύχησαν. Και το πιο περίεργο ειναι πως ούτε στον υπέρηχο φάνηκε κατι. Πχ αποκόλληση.

Να περασει αυτο το 1ο τριμηνο ρε κορίτσια. Πολυ ψυχοφθόρα κατάσταση. Κι εγω καθε μερα αγχος άγχος άγχος. Σε 1,5 βδομάδα θα ξαναπαω και μέχρι τότε, μες την ανησυχία θα ειμαι.

Απ την αλλη με έχουν τσακίσει οι αναγουλες. Ταση για εμετο αλλα εμετο δεν κανω. Εχω ομως σπασμούς πάρα πολλούς αλλα εμετο μονο 2 φορες εκανα. Με αηδιαζει το νερο και πινω ανθρακουχα αναψυκτικά, που δεν ειναι ο,τι καλύτερο. Τιγκα στη ζάχαρη ακομα και αυτα που ειναι με στεβια. Πριν την εγκυμοσύνη, ούτε να τα βαλω στο στομα μου. Δεν επινα ποτέ.

6 ώρες πρίν, Farmakotriftena είπε:

Καλώς όρισες ❤️

@Farmakotriftenaσε υπέρ ευχαριστώ για το μηνυμα σου κ τη θετικη σκεψη .. καλως σας βρηκα κιολας ... ελπιζω αυτη τη βδομάδα να έχουμε πιο ξεκάθαρη εικόνα κ αν δεν ακούσουμε καρδιά να ακούσουμε την επόμενη.. άλλωστε δεν έχω πόνους δεν έχω αίμα εχω πολλά συμπτώματα κυρίως πονο στο στήθος κ φοβερή ναυτία τ πρωινά... 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια πως πατε με τα συμπτώματα;

Εγω ούτε να αυτοεξυπηρετηθω μπορώ πλέον. Τα εχει αναλάβει ολα ο άντρας μου. Αναγκαζεται και κλεινει το μαγαζί για να τα παρει απ τα σχολεία και γενικά τα κανει ολα. Εγω μολις σηκωθώ με πιάνουν σπασμοί για εμετό. Ειμαι μονίμως  στι κρεβατι.

Μονο οταν κοιμάμαι είναι ωραία...

Προχθές τα ειχε κανει ο μικρος και δεν μπορεσα να του αλλαξω πανα. Με πειράζουν απιστευτα οι μυρωδιες. Με το που τον μύρισα, ημουν μιση ωρα αγκαλια στην τουαλετα με σπασμούς.

Το νερο το έχω καταργήσει. Διψαω αλλα το σιχαίνομαι εντελώς. Και η καημένη η " μεγάλη " μου κορη -9ετων- με βοηθάει σχεδον σε ολα.

Όσα κορίτσια ειστε κοντα στην 9η είδατε διαφορά; Ακομα 7η ειμαι αλλα να εχω μιαν ελπίδα οτι σε καμιά δεκαριά μέρες θα αναστηθω. Καλα να ειναι το εμβρυακι μου βέβαια πανω απ ολα .

• Δύναμη! 1

yplDp3.png

πρίν από 43 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Κορίτσια πως πατε με τα συμπτώματα;

Εγω ούτε να αυτοεξυπηρετηθω μπορώ πλέον. Τα εχει αναλάβει ολα ο άντρας μου. Αναγκαζεται και κλεινει το μαγαζί για να τα παρει απ τα σχολεία και γενικά τα κανει ολα. Εγω μολις σηκωθώ με πιάνουν σπασμοί για εμετό. Ειμαι μονίμως  στι κρεβατι.

Μονο οταν κοιμάμαι είναι ωραία...

Προχθές τα ειχε κανει ο μικρος και δεν μπορεσα να του αλλαξω πανα. Με πειράζουν απιστευτα οι μυρωδιες. Με το που τον μύρισα, ημουν μιση ωρα αγκαλια στην τουαλετα με σπασμούς.

Το νερο το έχω καταργήσει. Διψαω αλλα το σιχαίνομαι εντελώς. Και η καημένη η " μεγάλη " μου κορη -9ετων- με βοηθάει σχεδον σε ολα.

Όσα κορίτσια ειστε κοντα στην 9η είδατε διαφορά; Ακομα 7η ειμαι αλλα να εχω μιαν ελπίδα οτι σε καμιά δεκαριά μέρες θα αναστηθω. Καλα να ειναι το εμβρυακι μου βέβαια πανω απ ολα .

Καλή δύναμη και εύχομαι να βελτιωθεί η κατάστασή σου γρήγορα! Εγώ έχω υπνηλία, κόπωση, πόνο στη μέση, πρήξιμο αρκετό και λίγες ναυτίες σε άκυρες στιγμές μέσα στη μέρα οι οποίες υποχωρούν γρήγορα. Δεν έχω εμετούς καθόλου... Το στήθος μου δεν μπορώ ούτε να ακουμπήσω από τον πόνο,με πονάει κ στον ύπνο ακόμη. Γενικά νιώθω καλά όμως. Η ψυχολογία μου είναι εύθραυστη πολύ. Από πολύ χαρά σε ξαφνική θλίψη. Ίσως φταίει το άγχος. 

Προσπάθησε να ενυδατώνεσαι, αν όχι νερό ίσως ανθρακούχο ή κάποια γεύση bolero τσάι που δεν σε αναγουλιάζει! Θα σε κρατήσει ενυδατωμένη.. 

On 6/12/2024 at 1:52 ΜΜ, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα μανουλες Ιουλίου!Είμαι 8+3 και είναι το δεύτερο παιδάκι μου.Ακουσαμε καρδούλα και όλα πάνε καλά.Απ την 6η εβδομάδα έχω αναγουλες και κάνω εμετούς και πλέον είμαι τόσο άσχημα,που όχι απλά δεν μπορώ να κρατήσω φαγητό στο στομάχι μου,με αηδιάζουν τόσο πολύ όλα που δεν μπορώ να τα βλέπω και αν πιάσω κάποιο τρόφιμο που με αναγουλιαζει τρομερά,όπως το κρεμμύδι η το ελαιόλαδο,πλένω αμέσως το χέρι μου..στην κόρη μου έκανα μέχρι και 15εμετους τη μέρα και σταμάτησαν μόλις γέννησα..προβλέπω πως και τώρα έτσι θα είμαι,αλλά δεν πειράζει,αρκεί να γλιτώσω το νοσοκομείο και να πάνε όλα καλά με το μωράκι🥰Στις 2/1 έχω αυχενική και φοβάμαι πολύ, ειμαι39 και ελπίζω να μην έχω δυσάρεστες εκπλήξεις 

Καλώς μας ήρθες φίλη!!! Εύχομαι τα καλύτερα. Πόσο τέλεια που ξανά μείναμε μαζί έγκυος. 
@Semi92 νομίζω επειδή είσαι μικρή σε βδομαδες δεν άκουσες καρδιά. Μην αγχώνεσαι θα πας και θα ακούσεις. Ολα καλά θα πανε. Αν έκανες ωορρηξία 2 μέρες μετά από τη προβλεπόμενη και έγινε η σύλληψη αλλά άργησε η εμφύτευση είναι λογικό να μην ακούσεις καρδιά από τώρα. Εγώ πήγα 6 και 2 βάση περιόδου. Μου είπε ότι είμαι ακριβώς 6 βδομαδων και ίσα που ακουγοταν. Μου είπε ότι μάλλον τώρα άρχισε να χτυπάει κ γιαυτο την ακούμε έτσι. Αλλά το έβλεπε ξεκάθαρα κ το ακούγαμε. 

On 8/12/2024 at 8:59 ΠΜ, Eustathia Zkd είπε:

Μπορεί να είναι εμφύτευσης τα υγρά αυτά. Αλλα μίλα με τον γιατρό σου. Γενικά κορίτσια ότι σας συμβαίνει πρώτα μαζί του θα μιλάτε. Για να μη βγάζετε συμπεράσματα μόνες σας. Θα μας φάει το άγχος κ γιαυτα που δεν ξέρουμε. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , Rina_87 είπε:

Καλώς μας ήρθες φίλη!!! Εύχομαι τα καλύτερα. Πόσο τέλεια που ξανά μείναμε μαζί έγκυος. 
@Semi92 νομίζω επειδή είσαι μικρή σε βδομαδες δεν άκουσες καρδιά. Μην αγχώνεσαι θα πας και θα ακούσεις. Ολα καλά θα πανε. Αν έκανες ωορρηξία 2 μέρες μετά από τη προβλεπόμενη και έγινε η σύλληψη αλλά άργησε η εμφύτευση είναι λογικό να μην ακούσεις καρδιά από τώρα. Εγώ πήγα 6 και 2 βάση περιόδου. Μου είπε ότι είμαι ακριβώς 6 βδομαδων και ίσα που ακουγοταν. Μου είπε ότι μάλλον τώρα άρχισε να χτυπάει κ γιαυτο την ακούμε έτσι. Αλλά το έβλεπε ξεκάθαρα κ το ακούγαμε. 

Μπορεί να είναι εμφύτευσης τα υγρά αυτά. Αλλα μίλα με τον γιατρό σου. Γενικά κορίτσια ότι σας συμβαίνει πρώτα μαζί του θα μιλάτε. Για να μη βγάζετε συμπεράσματα μόνες σας. Θα μας φάει το άγχος κ γιαυτα που δεν ξέρουμε. 

@Rina_87καλησπερα και ευχαριστώ πολύ για την απάντηση 🥰 τι να πω πολλα μπορεί...κάνω υπομονή ως την Πέμπτη το απόγευμα που θα με ξαναδεί. Σου εύχομαι ότι καλύτερο κ ένα υγιές μωράκι 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια. Σε μενα το σκηνικό αλλαξε σήμερα και ειμαι πολύ αγχωμενη και φοβισμένη. Απο χθες το βράδυ ξεκίνησαν πόνοι περιόδου. Στην αρχη δεν εδωσα σημασία. Ειχα παρει το απόγευμα nujol να παω επιτέλους τουαλέτα. Και θεώρησα πως το βράδυ αρχισα να ποναω λόγω εντέρου. Οντως το πρωι πηγα τουαλέτα και για κανενα 10λεπτο πονουσα εντονα (φυσιολογικό) το πάθαινα σε ολες μου. Ελα ομως που εχουν περασει ποσες ωρες και ακομα εχω πόνους περιόδου. Οι αναγουλες σχεδον ανύπαρκτες σήμερα. Φοβάμαι πως κατι κακό συμβαίνει... Το απόγευμα θα παρω τηλ τον γιατρό μου. Δεν ειμαι καλα. Φοβάμαι. Ξύπνησα με έντονα δυσάρεστη διάθεση. Θα πω παλι πως εχω κακό προαίσθημα...

• Λυπημένη/-ος 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...