Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Pe7_Pe7 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Θα προχωρήσουμε σε προεμφυτευτικό έλεγχο PGT-A.

Έχετε να προτείνετε κάποιο εργαστήριο και αν γνωρίζετε το κόστος περίπου; 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Καλησπέρα!

Αν επιτρέπεται σε ποιο κέντρο κάνατε τον προεμφυτευτικό και πόσο ήταν το κόστος; 

Καλησπέρα!!

Σου έστειλα προσωπικό μήνυμα γιατί δεν ξέρω αν επιτρέπεται να αναφέρουμε τιμές εδώ.

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

4 ώρες πρίν, Efaki είπε:

@Αννούλαααα πήρα με λεμόνι είναι καλό?η έπρεπε να πάρω πορτοκάλι?

Κ τα δύο είναι ωραία...θα το κατεβάσεις χωρίς να καταλάβεις πότε τελείωσε...

4 ώρες πρίν, Eustathia είπε:

Σίγουρα καλύτερα από τη σκέτη γλυκόζη που πήρα εγώ 🤣🤣🤣 ζυγισμένη ωραιότατη σκόνη γλυκόζης που τη διαλυσαμε σε νερό. 

Πώς να κανετε πιο γρήγορα εμετό ήταν η φάση 🤣🤣🤣🤣🤣 δεν θελω να το θυμαμαι. 

Καλά αποτελέσματα 🙏

Εγώ θέλω να πω κάτι... Απολαμβάνω πολύ τα αβολα βλέμματα των ανθρώπων στο μετρό, που με κοιτάνε στην κοιλιά αλλά δεν μου παραχωρουν θέση κ κοιτάζουν αβολα αλλού 🤣🤣🤣🤣 εν τω μεταξύ εγω δεν ζητάω θέση, δεν θέλω να σηκώνεται καποιος κλπ. Αλλά το άβολο αυτό που κανουν μερικοί με ξεπερναει 😇

Επιστρέφω από δουλειά τώρα κ συνέβη στο μετρό για αυτό σας το μεταδίδω live 🙊🙊

Είναι τραγικός ο κόσμος...ντροπή απλά... 

• Μου αρέσει 1

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

9 ώρες πρίν, Sophie38 είπε:

Γεια σου!!! Καλως ηρθες! 
Θα σου πω μερικα πραγματα που γνωριζω σιγουρα. Δεν υπαρχει κατι εσυ που μπορεις να κανεις και δεν το κανεις. Για την πιθανοτητα που υπαρχει υπολειπομενη αναπτυξη ενοχοποιουνται αλλα πραγματα. Πχ, η ηλικια της μητερας, γενετικα συνδρομα, καπνισμα-αλκοολ κλπ. 
να πουμε εδω οτι το νιπτ τεστ σε ενημερωνει για 3 βασικα συνδρομα, (ή αν κανεις το διευρυμενο για λιγα παραπανω) αλλα υπαρχουν χιλιαδες συνδρομα που ουτε η αμνιο δεν τα εντοπιζει. 
συγγνωμη για την ερωτηση και αν θελεις απαντας, ειναι φυσικη συλληψη η εγκυμοσυνη σου; Γιατι χωρις ιστορικο ή εξωσωματικη δεν παιρνει καποιος προληπτικα αντιπηκτικη αγωγη. 
Μονο το doppler θα σας δειξει αν υπαρχει προβλημα, κ σωστα ο γιατρος σου σου ειπε να πας σε 2 βδομαδες. Γιατι μην ξεχναμε, ανθρωπακια εχουμε μεσα στην κοιλιτσα μας, δε μεγαλωνουν ολα με τους ιδιους ρυθμους!!!! Αυτο να κρατησεις στο μυαλο σου και να μην αγχωνεσαι. Το αγχος αυξανει την κορτιζολη και ναι, αυτο το «νιωθει» το μωρακι σου. 
γνωριζω πολλες περιπτωσεις που οντως υπηρχε υπολειπομενη αναπτυξη (οι περισσοτερες κοπελες απλα γεννησαν λιγο νωριτερα) αλλα γνωριζω αντιστοιχα και περιπτωσεις που τα μωρακια απλα ειχαν το δικο τους ρυθμο αναπτυξης και πηγαν ολα καλα! 
οπως θα πανε και σε σενα!!! Μια χαρα! 

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου ❤️ μετα απο αρκετες αποτυχημενες προσπαθειες ivf , τελικα εγινε με φυσικη συλληψη η εγκυμοσυνη μας. με παρακολουθει αιματολογος κ 2 τιμες απ τις εξετασεις που μ κανει καθε μηνα βγηκαν λιγο εκτος οριων κ γι αυτο η αντιπηκτικη αγωγη (την ξεκινησα αρχες του μηνα περιπου), ειμαι κ μεγαλη κ ισως κ γι αυτο.

Ελπιζω ολα να πανε καλα πραγματι, κ προσπαθω να ειμαι ψυχραιμη μεχρι τοτε!

Σε ευχαριστω πολυ ξανα !! ❤️ 

• Μου αρέσει 4

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...