Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια, να σας ρωτήσω γιατί έχω μπερδευτεί, όταν κάνουμε ετ με κατεψυγμένα γίνεται απόψυξη μόνο αυτών που θα μεταφέρουμε ή περισσότερων; Γιατί μου έλεγε μια φίλη για μια συναδελφισσα της που είχε αρκετα έμβρυα και της αποψυξανε τα μισά για να δουν ποια δύο έχουν την καλύτερη δυναμική, της τα μετέφεραν και τα υπόλοιπα ουσιαστικά καταστράφηκαν. Και της έμειναν τα άλλα μισά για 2η ετ. Εκτός αν δεν κατάλαβα κάτι καλα εγώ ή η φίλη μου. Έτσι είναι η διαδικασία; 

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Eustathia είπε:

Ναι βρε συνάδελφοι είμαστε, απλά εγώ είμαι σε κλινικό κομμάτι, ιστοσυμβατότητα, μεταμόσχευση κλπ. Εσύ αν θυμάμαι καλά είσαι στην εκπαίδευση?? Ή τα έχω μπερδέψει... 

Τα εμβόλια έχουν κ αυτά χρονικό παράθυρο, οπότε να υπάρχει περιθώριο για ανοσολογικη απόκριση κ στο μωρό. Για αυτό λέω για μεγαλύτερη ασφάλεια όχι προς το τέλος του παραθύρου που δίνει το εμβολιαστικό πρόγραμμα, αλλά σκέψου ότι δίνει περιθώριο μέχρι τις 36 εβδομάδες. Οπότε υπάρχει χρόνος. Απλά εγώ για σιγουριά λέω νωρίτερα κ κάπου στα μισά... 

Όλα θα γίνουν, μην αγχωνόμαστε. Κάνουμε ήδη οτι καλυτερο μπορούμε 🙏🙏🙏

Εγώ έχω άγνοια για όλα όσα έρχονται, μιας κ ειναι πρώτο μωρό κ απλά συλλέγω από παντού πληροφορίες. Πότε θα κατεβάσω το διακόπτη δεν ξέρω ακόμη, να καθαρίσει το μυαλό μου 😇😇

Ναι, τωρα ειμαι στην εκπαιδευση. Εχω δουλεψει βασικη ερευνα ομως πολλα χρονια. 
Τι γινεται αν γεννησεις νωριτερα ομως; Θα μου πεις κανεις δεν παει με αυτη τη λογικη, αλλα τυπικα με το που μπουμε στο μηνα μας μπορει να γεννησουμε, ητοι 36 εβδομαδες. Εγω πχ που θα γεννησω, αν ολα πανε κατ ευχην, στις 36+1 δε θα με επαιρνε να το κανω στις 32, δε συζητω για 36. 
Ολα καλα θα πανε με το θηλασμο και με ολα. Σου λεω απλως να μην ακους τιποτα…. Μονο το ενστικτο σου! Επισης ποτε μα ποτε μην ξεχνας οτι για να εχεις ενα χαρουμενο μωρο βασικη προυποθεση ειναι να ειναι καλα η μαμα. 
καπου πετυχα οτι η ευτυχια των παιδιων εξαρταται απο την ποιοτητα της ευτυχιας της μητερας. Ολα γινονται αργα ή γρηγορα! 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχή 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

6 ώρες πρίν, Angel-11 είπε:

Νιώθω τουλάχιστον 70 χρονών χαχα Όπως το λες ούτε να περπατήσω ,να ξαπλώσω,ούτε να καθίσω .Επίσης έχω αρκετές κράμπες στα πόδια .Έχει κάποια άλλη ?Μου έχουν κόψει και το μαγνήσιο και δεν ξέρω νομίζω κάπως βοηθούσε.

Να σου πω την αλήθεια μου εγώ είμαι κατά των υπερβολών και το απόλυτων απόψεων .Δηλ έχω ακούσει κάτι κουφά οτι για να είσαι καλή μαμά πρέπει να θηλάσεις κ να κάτσεις να ζοριστείς γιατί είναι για το καλό του παιδιού και αν παραπονεθεί και καμιά κοπέλα για τον πόνο την κράζουν κτλ κτλ .Και ναι συμφωνώ ότι είναι για το καλό του μωρού αλλά είναι απόλυτα σεβαστό κάποια κοπέλα να μην μπορέσει η ακόμη και να μην θέλει.Με το ζόρι και με πίεση δεν γίνεται δουλειά.Φυσικά θα κάνουμε το καλύτερο για τα μωράκια μας αλλά σημασία έχει να είμαστε και εμείς καλά για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε. Προσωπικά δεν θεωρώ οτι θέλει πτυχίο αλλά σίγουρα δεν είναι για όλες τόσο εύκολο όσο κάποιες το παρουσιάζουν . Έχω προετοιμαστεί για τα δύσκολα ώστε να μην πάθω σοκ χαχαχα

Γιατί σου έκοψε το μαγνήσιο από τώρα? Ναι βοηθάει κ στις κράμπες κ στις συσπάσεις.... Εμένα προς το παρόν μια φορά με έπιασε...

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Καλημερα σε ολες τις μελλουσες μανουλες! Με το καλο το/τα θαυματακια σας! ❤️ 

Ειμαι νεα στην ομαδα -αν κ παρακολουθω καιρο το blog- Ενιωσα την αναγκη να κανω αυτο το post για να ρωτησω εαν καποια εχει /ή ειχε στο παρελθον παρομοια εμπειρια... Ειμαι στην 27η εβδομαδα κ εχθες ειχα επισκεψη στον γιατρο οπου κ ειδαμε οτι το μωρακι μου εχει μεινει λιγο πισω (ελαχιστα ειπε) στην αναπτυξη στην κοιλια του κ στο/στα ποδαρακια του. Σε πρωτη φαση θελει να με ξαναδει σε 2 εβδομαδες (οπου πιστευει οτι ολα θα εχουν επανελθει στα κανονικα), διαφορετικα θα κανω νωριτερα το Doppler κ βλεπουμε απο εκει. [σημειωση = με παρακολυθει παραλληλα κ αιματολογος κ κανω inohhep + σαλοσπιρ, για να εχει καλυτερη αιματωση η μητρα κυριως προληπτικα]

Δεν τιθεται θεμα γενετικης ανωμαλιας γτ εχω κανει νιπτ, αλλα εχω φρικαρει γτ εμεινα εγκυος μετα απο πολυ μεγαλο διαστημα προσπαθειων κτλ κ ειλικρινα προσπαθω να ειμαι πολυ προσεκτικη κ στις οδηγιες του γιατρου αλλα κ σε ολα...

Γνωριζει καποια απο εσας παρομοιες περιπτωσεις? Κ αν ναι, ειναι κατι που θα πρεπει να προσεξω αυτο το διαστημα ?

Σας ευχαριστω κ ευχομαι υγιεις κ τελειομηνες εγκυμοσυνες σε ολες!! 🌸

• Ευχή 3

2 ώρες πρίν, pooka είπε:

Καλημερα σε ολες τις μελλουσες μανουλες! Με το καλο το/τα θαυματακια σας! ❤️ 

Ειμαι νεα στην ομαδα -αν κ παρακολουθω καιρο το blog- Ενιωσα την αναγκη να κανω αυτο το post για να ρωτησω εαν καποια εχει /ή ειχε στο παρελθον παρομοια εμπειρια... Ειμαι στην 27η εβδομαδα κ εχθες ειχα επισκεψη στον γιατρο οπου κ ειδαμε οτι το μωρακι μου εχει μεινει λιγο πισω (ελαχιστα ειπε) στην αναπτυξη στην κοιλια του κ στο/στα ποδαρακια του. Σε πρωτη φαση θελει να με ξαναδει σε 2 εβδομαδες (οπου πιστευει οτι ολα θα εχουν επανελθει στα κανονικα), διαφορετικα θα κανω νωριτερα το Doppler κ βλεπουμε απο εκει. [σημειωση = με παρακολυθει παραλληλα κ αιματολογος κ κανω inohhep + σαλοσπιρ, για να εχει καλυτερη αιματωση η μητρα κυριως προληπτικα]

Δεν τιθεται θεμα γενετικης ανωμαλιας γτ εχω κανει νιπτ, αλλα εχω φρικαρει γτ εμεινα εγκυος μετα απο πολυ μεγαλο διαστημα προσπαθειων κτλ κ ειλικρινα προσπαθω να ειμαι πολυ προσεκτικη κ στις οδηγιες του γιατρου αλλα κ σε ολα...

Γνωριζει καποια απο εσας παρομοιες περιπτωσεις? Κ αν ναι, ειναι κατι που θα πρεπει να προσεξω αυτο το διαστημα ?

Σας ευχαριστω κ ευχομαι υγιεις κ τελειομηνες εγκυμοσυνες σε ολες!! 🌸

Γεια σου!!! Καλως ηρθες! 
Θα σου πω μερικα πραγματα που γνωριζω σιγουρα. Δεν υπαρχει κατι εσυ που μπορεις να κανεις και δεν το κανεις. Για την πιθανοτητα που υπαρχει υπολειπομενη αναπτυξη ενοχοποιουνται αλλα πραγματα. Πχ, η ηλικια της μητερας, γενετικα συνδρομα, καπνισμα-αλκοολ κλπ. 
να πουμε εδω οτι το νιπτ τεστ σε ενημερωνει για 3 βασικα συνδρομα, (ή αν κανεις το διευρυμενο για λιγα παραπανω) αλλα υπαρχουν χιλιαδες συνδρομα που ουτε η αμνιο δεν τα εντοπιζει. 
συγγνωμη για την ερωτηση και αν θελεις απαντας, ειναι φυσικη συλληψη η εγκυμοσυνη σου; Γιατι χωρις ιστορικο ή εξωσωματικη δεν παιρνει καποιος προληπτικα αντιπηκτικη αγωγη. 
Μονο το doppler θα σας δειξει αν υπαρχει προβλημα, κ σωστα ο γιατρος σου σου ειπε να πας σε 2 βδομαδες. Γιατι μην ξεχναμε, ανθρωπακια εχουμε μεσα στην κοιλιτσα μας, δε μεγαλωνουν ολα με τους ιδιους ρυθμους!!!! Αυτο να κρατησεις στο μυαλο σου και να μην αγχωνεσαι. Το αγχος αυξανει την κορτιζολη και ναι, αυτο το «νιωθει» το μωρακι σου. 
γνωριζω πολλες περιπτωσεις που οντως υπηρχε υπολειπομενη αναπτυξη (οι περισσοτερες κοπελες απλα γεννησαν λιγο νωριτερα) αλλα γνωριζω αντιστοιχα και περιπτωσεις που τα μωρακια απλα ειχαν το δικο τους ρυθμο αναπτυξης και πηγαν ολα καλα! 
οπως θα πανε και σε σενα!!! Μια χαρα! 

• Μου αρέσει 3
  • Ευχή 1

Babies are coming soon 🤰🏻🔜👣👣👣👶🏻         

@Sophie38 03/07 💙        

@Αννούλαααα 13/07 💙     

@Blue Velvet 12/07 💙     

@Eustathia 16/07 💜      

@Angel-11 16/06 💙  

@Elenaki2000 16/07  💙💙   

@Kate89 11/07 💙       

@MYRTO7 26/07  💙   

@Efaki 22/07 💜      

@Myrtoulita 16/07  💜   

@Κonstantina 18/07 💜     

@GiannisP. 19/07 💙   

@pasxalia90 12/07 💙   

@ΙΟΥΛΙΑΝΗ 21/07 💙   

@Alex@ 15/06 💜💜   

@kerasia93 15/07 💜   

@Eternity 28/07 💙    

@WomensPower 23/07 👶🏻surprise    

@MariaTzou 19/07 💜  

Διαφημίσεις

Καλημερα σας, 

Εκανα και ξεχωριστό θέμα επι του θεματος και μετά βρήκα την συγκεκριμένη συζήτηση σας για μαμάδες του Ιουλίου , όπου θέλω να πιστεύω πως θα ανηκω!! Θα σας γράψω τη κείμενο οπως ακριβώς το έχω γράψει και στο θέμα που άνοιξα.
Πριν 11 χρόνια ήμουν έγκυος όπου μετά του β επιπέδου είδαμε ότι ο τράχηλος έχανε μήκος και με εβαλα. Για επείγουσα περιδεση. Πήγαν όλα καλά. Το 2022 έκανα προληπτική περιδεση , όμως στην 27 εβδομάδα πιθανόν από μικρόβιο άρχισα να χάνω σταδιακά αμνιακό και έπαθα χοριοαμνιονιτιδα, δυστυχώς το μωρο έμεινα 12 ημέρες στην εντατική και δεν τα κατάφερε. Το 2024 ήρθε στα χέρια μας θετικό τεστ. Παρακολουθούσαμε τράχηλο ο οποίος μέχρι και σήμερα παραμένει κοντός 20 χιλιοστά αλλά σταθερός. Βρίσκομαι στην 27 εβδομάδα. Υπάρχει μια μικρή χοάνη 5χιλιοστα η οποία σε ηρεμία φαίνεται να επανέρχεται. Πόσες από εσάς καταφέρατε να φτάσετε μέχρι 32-34 εβδομάδες; 

8 ώρες πρίν, Αννούλαααα είπε:

Γιατί σου έκοψε το μαγνήσιο από τώρα? Ναι βοηθάει κ στις κράμπες κ στις συσπάσεις.... Εμένα προς το παρόν μια φορά με έπιασε...

Μου το έκοψαν από το νοσοκομείο όπως και πολλά άλλα.Μόνο σίδηρο παίρνω που έχει κ λίγο φυλλικό μέσα και προγεστερόνη.Μου είπε δεν ήθελε να παίρνω κάτι άλλο και όσο με παρακολουθούν αυτοί αναγκαστικά τους ακούω .Σε 2,5-3 εβδομάδες θα μπω στο μήνα μου οπότε από κει και πέρα θα με αναλάβει μόνο ο γιατρός μου.Εντάξει να σου πω παίρνω από κανένα αν δω οτι πονάω παντού καμιά φορά.Απλά μου έκοψαν το καθημερινό που έπαιρνα πρωί βράδυ.

2 ώρες πρίν, HRW89 είπε:

Καλημερα σας, 

Εκανα και ξεχωριστό θέμα επι του θεματος και μετά βρήκα την συγκεκριμένη συζήτηση σας για μαμάδες του Ιουλίου , όπου θέλω να πιστεύω πως θα ανηκω!! Θα σας γράψω τη κείμενο οπως ακριβώς το έχω γράψει και στο θέμα που άνοιξα.
Πριν 11 χρόνια ήμουν έγκυος όπου μετά του β επιπέδου είδαμε ότι ο τράχηλος έχανε μήκος και με εβαλα. Για επείγουσα περιδεση. Πήγαν όλα καλά. Το 2022 έκανα προληπτική περιδεση , όμως στην 27 εβδομάδα πιθανόν από μικρόβιο άρχισα να χάνω σταδιακά αμνιακό και έπαθα χοριοαμνιονιτιδα, δυστυχώς το μωρο έμεινα 12 ημέρες στην εντατική και δεν τα κατάφερε. Το 2024 ήρθε στα χέρια μας θετικό τεστ. Παρακολουθούσαμε τράχηλο ο οποίος μέχρι και σήμερα παραμένει κοντός 20 χιλιοστά αλλά σταθερός. Βρίσκομαι στην 27 εβδομάδα. Υπάρχει μια μικρή χοάνη 5χιλιοστα η οποία σε ηρεμία φαίνεται να επανέρχεται. Πόσες από εσάς καταφέρατε να φτάσετε μέχρι 32-34 εβδομάδες; 

Αν κατάλαβα καλά αυτή τη φορά δεν έχεις κάνει περίδεση δηλ? Ξέρω πολλές κοπέλες που με κοντό τράχηλο έφτασαν μέχρι την 36 και παραπάνω  αλλά σε σχετική ακινησία με προγεστερόνη και μαγνήσιο και δεν ξέρω αν έπαιρναν και κάτι άλλο που δεν το γνωρίζω. Εγώ έχω κάνει έκτακτη περίδεση αλλά είχα ξαφνική εξάλειψη τραχήλου, δεν μειωνόταν σταδιακά .Έγινε μπαμ και κάτω. Καταλαβαίνω το άγχος σου ,εύχομαι ότι καλύτερο και να φτάσεις όσο πιο μακριά γίνεται .

• Μου αρέσει 2

Καλησπέρα σε όλη την ομάδα…καλωσήρθατε στα νέα κορίτσια κ με το καλό τελειομηνες εγκυμοσύνες!! 
27+3 σήμερα κ όπως λέτε η κούραση άλλο πράγμα μαζί με κράμπες στα πόδια κ δυσκολία να γυρίσω πλευρό στο κρεβάτι😂.

Για το θέμα θηλασμού Κ εγώ θήλασα την πρώτη μου 13 μήνες με τον αποθηλασμο να έρχεται πολύ ομαλά με διάφορους παράγοντες που έπαιξαν ρόλο όπως του ότι πήγαινε βρεφικό την απασχολούσα με άλλα πράγματα για να μην θηλάζει το μεσημέρι κ τέλος να ασχολείται ο μπαμπάς περισσότερο το βράδυ σε ενδεχόμενη αφύπνιση.Ειχαμε κάνει κ εισαγωγή του φρέσκου γάλακτος σιγά σιγά οπότε δόξα τω θεω όλα πήγαν τέλεια.Ανυπομονω να δω πως θ πάει κ τώρα γιατί η αλήθεια είναι ότι δν ξέρω πως θα ναι με ένα 2.5 ετών να θέλει κ εκείνη την φροντίδα μ.

Οπως ανέφερε κ ακόμα μια κοπέλα δεν θυμάμαι ποια γιατί είχα μείνει πίσω κ διάβασα πολλά,κ εγώ θα ήθελα να έχω άγνοια του τοκετού όπως την πρώτη φορά τώρα νομίζω ότι θ αγχωθώ επειδή ξέρω τι πρόκειται να γίνει,ενώ την πρώτη φορά πραγματικά ήμουν λες κ δεν πήγαινα ν γεννήσω😂😂.

Δευτερα έχω καμπύλη ζαχαρου κ πήρα αυτό το έτοιμο σιρόπι με γεύση να δοκιμάσω γτ ήθελα από την πρώτη φορά να το δοκιμάσω κ δεν το είχα παραγγείλει εγκαίρως.

Αυταααα μην σας ζαλίζω άλλο καλή συνέχεια σε όλη την ομάδα. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 56 λεπτά , Angel-11 είπε:

Μου το έκοψαν από το νοσοκομείο όπως και πολλά άλλα.Μόνο σίδηρο παίρνω που έχει κ λίγο φυλλικό μέσα και προγεστερόνη.Μου είπε δεν ήθελε να παίρνω κάτι άλλο και όσο με παρακολουθούν αυτοί αναγκαστικά τους ακούω .Σε 2,5-3 εβδομάδες θα μπω στο μήνα μου οπότε από κει και πέρα θα με αναλάβει μόνο ο γιατρός μου.Εντάξει να σου πω παίρνω από κανένα αν δω οτι πονάω παντού καμιά φορά.Απλά μου έκοψαν το καθημερινό που έπαιρνα πρωί βράδυ.

Αν κατάλαβα καλά αυτή τη φορά δεν έχεις κάνει περίδεση δηλ? Ξέρω πολλές κοπέλες που με κοντό τράχηλο έφτασαν μέχρι την 36 και παραπάνω  αλλά σε σχετική ακινησία με προγεστερόνη και μαγνήσιο και δεν ξέρω αν έπαιρναν και κάτι άλλο που δεν το γνωρίζω. Εγώ έχω κάνει έκτακτη περίδεση αλλά είχα ξαφνική εξάλειψη τραχήλου, δεν μειωνόταν σταδιακά .Έγινε μπαμ και κάτω. Καταλαβαίνω το άγχος σου ,εύχομαι ότι καλύτερο και να φτάσεις όσο πιο μακριά γίνεται .

Ναι είδα κ από το πινακακι ότι είναι πιο μπροστά ... Ίσως γι αυτό? Κάτι θα ξέρουν αυτοί...έπαιρνες κ δύο εσύ... Εγώ είμαι στο ένα ακόμα... 

@HRW89 κορίτσι μου καλώς ήρθε στην παρέα μας...με το καλό να έρθει το μωράκι σου...όλα θα πάνε καλά...

πρίν από 8 λεπτά , Efaki είπε:

Καλησπέρα σε όλη την ομάδα…καλωσήρθατε στα νέα κορίτσια κ με το καλό τελειομηνες εγκυμοσύνες!! 
27+3 σήμερα κ όπως λέτε η κούραση άλλο πράγμα μαζί με κράμπες στα πόδια κ δυσκολία να γυρίσω πλευρό στο κρεβάτι😂.

Για το θέμα θηλασμού Κ εγώ θήλασα την πρώτη μου 13 μήνες με τον αποθηλασμο να έρχεται πολύ ομαλά με διάφορους παράγοντες που έπαιξαν ρόλο όπως του ότι πήγαινε βρεφικό την απασχολούσα με άλλα πράγματα για να μην θηλάζει το μεσημέρι κ τέλος να ασχολείται ο μπαμπάς περισσότερο το βράδυ σε ενδεχόμενη αφύπνιση.Ειχαμε κάνει κ εισαγωγή του φρέσκου γάλακτος σιγά σιγά οπότε δόξα τω θεω όλα πήγαν τέλεια.Ανυπομονω να δω πως θ πάει κ τώρα γιατί η αλήθεια είναι ότι δν ξέρω πως θα ναι με ένα 2.5 ετών να θέλει κ εκείνη την φροντίδα μ.

Οπως ανέφερε κ ακόμα μια κοπέλα δεν θυμάμαι ποια γιατί είχα μείνει πίσω κ διάβασα πολλά,κ εγώ θα ήθελα να έχω άγνοια του τοκετού όπως την πρώτη φορά τώρα νομίζω ότι θ αγχωθώ επειδή ξέρω τι πρόκειται να γίνει,ενώ την πρώτη φορά πραγματικά ήμουν λες κ δεν πήγαινα ν γεννήσω😂😂.

Δευτερα έχω καμπύλη ζαχαρου κ πήρα αυτό το έτοιμο σιρόπι με γεύση να δοκιμάσω γτ ήθελα από την πρώτη φορά να το δοκιμάσω κ δεν το είχα παραγγείλει εγκαίρως.

Αυταααα μην σας ζαλίζω άλλο καλή συνέχεια σε όλη την ομάδα. 

Είναι τέλειο το είχα πάρει στην 2η εγκυμοσύνη μου... Είναι σαν αναψυκτικό,ευχάριστη γεύση...με το καλό να την κάνεις κ να έχεις καλά αποτελέσματα...

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Efaki είπε:

@Αννούλαααα πήρα με λεμόνι είναι καλό?η έπρεπε να πάρω πορτοκάλι?

Σίγουρα καλύτερα από τη σκέτη γλυκόζη που πήρα εγώ 🤣🤣🤣 ζυγισμένη ωραιότατη σκόνη γλυκόζης που τη διαλυσαμε σε νερό. 

Πώς να κανετε πιο γρήγορα εμετό ήταν η φάση 🤣🤣🤣🤣🤣 δεν θελω να το θυμαμαι. 

Καλά αποτελέσματα 🙏

Εγώ θέλω να πω κάτι... Απολαμβάνω πολύ τα αβολα βλέμματα των ανθρώπων στο μετρό, που με κοιτάνε στην κοιλιά αλλά δεν μου παραχωρουν θέση κ κοιτάζουν αβολα αλλού 🤣🤣🤣🤣 εν τω μεταξύ εγω δεν ζητάω θέση, δεν θέλω να σηκώνεται καποιος κλπ. Αλλά το άβολο αυτό που κανουν μερικοί με ξεπερναει 😇

πρίν από 1 λεπτό , Eustathia είπε:

Σίγουρα καλύτερα από τη σκέτη γλυκόζη που πήρα εγώ 🤣🤣🤣 ζυγισμένη ωραιότατη σκόνη γλυκόζης που τη διαλυσαμε σε νερό. 

Πώς να κανετε πιο γρήγορα εμετό ήταν η φάση 🤣🤣🤣🤣🤣 δεν θελω να το θυμαμαι. 

Καλά αποτελέσματα 🙏

Εγώ θέλω να πω κάτι... Απολαμβάνω πολύ τα αβολα βλέμματα των ανθρώπων στο μετρό, που με κοιτάνε στην κοιλιά αλλά δεν μου παραχωρουν θέση κ κοιτάζουν αβολα αλλού 🤣🤣🤣🤣 εν τω μεταξύ εγω δεν ζητάω θέση, δεν θέλω να σηκώνεται καποιος κλπ. Αλλά το άβολο αυτό που κανουν μερικοί με ξεπερναει 😇

Επιστρέφω από δουλειά τώρα κ συνέβη στο μετρό για αυτό σας το μεταδίδω live 🙊🙊

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Angel-11 είπε:

Ναι δε μου έκαναν αυτή τη φορά, λόγω της λοίμωξης που έπαθα από την περιδεση στην προηγούμενη εγκυμοσύνη . Κάθε εβδομάδα πηγαίνω και μετράμε τράχηλο και είμαι με κολπική προγεστερόνη και μαγνήσιο. Η αλήθεια είναι πως δε με θέλει σε πλήρη ακινησία αλλά να προσέχω όσο περισσότερο μπορώ. Η αλήθεια είναι πως προσπαθώ να αποκτήσω δύναμη και να πάρω κουράγιο να φτάσω τουλάχιστον τις 32 εβδομάδες.. με το καλό εύχομαι και σε σενα! Να πάνε όλα καλα!

• Μου αρέσει 1

Ευχαριστώ πολύ!!! Στην πρώτη εγκυμοσύνη την σκέτη γλυκόζη είχα πιει κ εγώ κ δεν μ είχε πειράξει καθόλου απλά μ χε κολλήσει ν δοκιμάσω κ αυτό το έτοιμο.

Νταξει απαράδεκτος ο κόσμος τι ν πω

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Efaki είπε:

@Αννούλαααα πήρα με λεμόνι είναι καλό?η έπρεπε να πάρω πορτοκάλι?

Εμένα τέτοιο μου έδωσαν στο μικροβιολογικό με πορτοκάλι.Μια χαρά ήταν .Απλά αρκετά γλυκό για τα γούστα μου αλλά γενικά σαν χυμός.Η διπλανή μου έπινε το λεμόνι και εκείνη είπε μια χαρά ήταν .Αν με είχε ρωτήσει και εγώ λεμόνι θα επέλεγα γενικά το προτιμώ.Αλλά ήταν οκ.

πρίν από 46 λεπτά , HRW89 είπε:

Ναι δε μου έκαναν αυτή τη φορά, λόγω της λοίμωξης που έπαθα από την περιδεση στην προηγούμενη εγκυμοσύνη . Κάθε εβδομάδα πηγαίνω και μετράμε τράχηλο και είμαι με κολπική προγεστερόνη και μαγνήσιο. Η αλήθεια είναι πως δε με θέλει σε πλήρη ακινησία αλλά να προσέχω όσο περισσότερο μπορώ. Η αλήθεια είναι πως προσπαθώ να αποκτήσω δύναμη και να πάρω κουράγιο να φτάσω τουλάχιστον τις 32 εβδομάδες.. με το καλό εύχομαι και σε σενα! Να πάνε όλα καλα!

Ναι γενικά και μένα από το νοσοκομείο που μου έκαναν την περίδεση μου είπαν οτι γενικότερα  στην εγκυμοσύνη αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος πχ αποκόλληση, απαγορεύουν την πλήρη ακινησία .Μόνο κακό κάνει και σωματικά και στην ψυχολογία. Να σκέφτεσαι θετικά και να προσέχεις .Σ αυτή την φάση νομίζω οι βδομάδες περνάνε πολύ γρήγορα.Στην αρχή έβαλα στόχο τις 28 μετά είπα 30 μετά 32 .Πότε από 23η έφτασα 33η χαμπάρι δεν πήρα πραγματικά. Σ ευχαριστώ για τις ευχές με το καλό να έρθουν όλα τα μωράκια μας!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 3 λεπτά , Angel-11 είπε:

Εμένα τέτοιο μου έδωσαν στο μικροβιολογικό με πορτοκάλι.Μια χαρά ήταν .Απλά αρκετά γλυκό για τα γούστα μου αλλά γενικά σαν χυμός.Η διπλανή μου έπινε το λεμόνι και εκείνη είπε μια χαρά ήταν .Αν με είχε ρωτήσει και εγώ λεμόνι θα επέλεγα γενικά το προτιμώ.Αλλά ήταν οκ.

Ναι γενικά και μένα από το νοσοκομείο που μου έκαναν την περίδεση μου είπαν οτι γενικότερα  στην εγκυμοσύνη αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος πχ αποκόλληση, απαγορεύουν την πλήρη ακινησία .Μόνο κακό κάνει και σωματικά και στην ψυχολογία. Να σκέφτεσαι θετικά και να προσέχεις .Σ αυτή την φάση νομίζω οι βδομάδες περνάνε πολύ γρήγορα.Στην αρχή έβαλα στόχο τις 28 μετά είπα 30 μετά 32 .Πότε από 23η έφτασα 33η χαμπάρι δεν πήρα πραγματικά. Σ ευχαριστώ για τις ευχές με το καλό να έρθουν όλα τα μωράκια μας!

Ξέρεις πόσο ανακουφιστικό είναι αυτό που ακούω!! Εύχομαι και προσεύχομαι να μην το καταλάβω ούτε εγώ!! Πρώτο στόχος μου είναι το επόμενο Σάββατο που θα κλείνω την 28 εβδομάδα. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...