Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Sofm είπε:

Φοβάμαι μήπως δεν είναι έγκυρο λόγω οβιτρελ … 😞😔

Άντε βρε και εσύ μην λες χαζομαρουλες ,θεωρώ ότι η οβιτρελ έχει περάσει η δράση της μετά από 7 μέρες ... Μην σκέφτεσαι αρνητικά όλα θα πάνε κατ ευχην 

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

21 ώρες πρίν, GiannisP. είπε:

Καλημέρα κορίτσια, σόρρυ που χαλάω τη συζήτηση, αλλά επειδή ετοιμάζω το δωμάτιο, για ενδοεπικοινωνια τι προτιμάτε με κάμερα ή μόνο ήχο; Όσες είχατε από πριν, τι προτείνετε;

Καλημέρα Γιάννη κ εγώ την κάμερα baby monitor έχω που είπε κ η @WomensPowerπολυ καλή κ την μετακίνηση όπου θέλεις.εγω την περνώ κ μαζί μου όταν πάω στην αδερφή μου ή στην μαμά μου για να τον βλέπω 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σε όλες, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Πάμε για τη baby monitor και βλέπουμε. Κατά τα άλλα, έχω ετοιμάσει το δωμάτιο, βάψιμο κομπλέ, κούνια, λίκνο, αγόρασα στρώμα για το λίκνο από τη Greco Strom (αγόρασα το Ερατώ, με κοκοφοίνικα, ούτε το πιο φθηνό ούτε το πιο ακριβό) και έχω παραγγείλει το ίδιο και για τη κούνια. Μας έφεραν καρότσι 3σε1, το πήγα για βιολογικό καθαρισμό, έχω προμηθευτεί απορρυπαντικό Αρκάδι για τα πρώτα πλυσίματα και έχουμε ακόμη.... Ωραία διαδικασία 

• Μου αρέσει 6

On 15/4/2025 at 9:25 ΜΜ, Angel-11 είπε:

Και οτι θα ρωτούσα για τα πασχαλινά εδέσματα.Σας απαγόρευσαν και εσάς τη μαγειρίτσα ε?Η αλήθεια είναι οτι θα ήθελα λίγο να φάω αλλά ας είναι δεν πειράζει θα ζητήσω κάποια άλλη στιγμή μέσα στη χρονιά 😂😂😂

Καλά για τις κινήσεις δεν το συζητώ είναι φοβερό συναίσθημα .Εγώ πάλι τρομάζω όταν κουνιέται υπερβολικά πολύ λέω τι κάνει θα βγει?χαχα.Γενικά ακόμη και τώρα που εγώ μπήκα στον 8ο (γουπιι)  δεν κουνιέται όλη μέρα.Μετά το φαγητό συνήθως και όταν ξαπλώσω το βράδυ.Και το πρωί εδώ και λίγες μέρες κατά τις 6 έχουμε εγερτήριο, με ξυπνάει με κλωτσιές χαχα.Αλλά περνάνε και κάποιες ώρες που χαλαρώνει .Αν σε ανησυχήσει επειδή πέρασε η ώρα μπορείς να φας κάτι η να πιεις κρύο νεράκι και θα δεις οτι ανταποκρίνεται αμέσως.Αλλά απ οτι μου είπε και ο γιατρός κάποιες φορές θα περνάει λίγη ώρα για να το νιώσω.Εσύ είσαι κ ένα μήνα πριν από μένα.Τότε  σίγουρα το ένιωθα λιγότερο μέσα στη μέρα.Έχω και εγώ πρόσθιο κ αναρωτιέμαι αν δεν είχα πόσο πιο έντονα θα το ένιωθα ?

Ο γιατρός μου είπε όχι στην μαγειρίτσα αλλά δεν τρώω έτσι λι αλλιώς. 

Έχω οπίσθιο πλακούντα αλλά όπως λες όταν ξαπλώνω και φάω κάτι ξεκινάνε!!  Δεν έχει τύχει να ξυπνήσω από κλωτσιές.

Εγώ  νιώθω περίεργα όταν η κοιλιά κάνει αυτά τα περίεργα εξογκώματα χαχαχαχα 

Εν τω μεταξύ το χνουδι στην κοιλιά έχει γίνει εντονότερο, είμαι μελαχρινή κιόλας εγώ, άτιμες ορμονες

• Μου αρέσει 4

Καλησπέρα ομάδα!!! Καλό Πάσχα να έχουμε, καλή Ανάσταση και με το καλό να υποδεχτούμε τα μωράκια μας! 

Εγω διανυω πλέον την 26η εβδομάδα. Νιώθω φοβερή εξάντληση και το βράδυ έντονη δυσφορία και ταχυπαλμιες. Είδα ότι είναι στις παρενέργειες του nuperal. Μετά το Πάσχα θα δοκιμάσω να το κόψω όμως δυστυχώς το βλέπω να αρχίζω τους εμετούς... Ακόμη και με το nuperal είναι μέρες που ανακατευομαι τρελά. Ο σίδηρος έπεσε στο 32 γιατί η αλήθεια είναι ότι αμελω να τον πάρω. Με ανακατεύει πάρα πολύ και το χάπι αλλά και το σπρευ όταν το βάζω οριακά γλιτώνω τον εμετό. Αυτή η εγκυμοσύνη δυστυχώς δε θα τη χαρώ όπως την 1η όμως χαλάλι, να πανε όλα καλά έχει σημασία. 

Βέβαια με διαλείμματα πολλά και με βοήθεια τα έφτιαξα τα Πασχαλινά μου τα κουλουράκια, έτσι για το καλό, να μυρίσει το σπίτι! Στη ζυγαριά δεν τολμάω να ανέβω... φοβάμαι ότι θα έχω ξεφύγει κατά πολύ τα 10 κιλά. 

Σε άλλα νέα, δεν έχω ετοιμάσει τίποτα ακόμη. Μετά το Πάσχα μετακομίζουμε στο δικό μας σπίτι και περιμένουμε να γίνει το 2ο χέρι βάψιμο και να ξεμυρισει λίγες μέρες. Θα ανοίξω τη βαλίτσα που είχα αποθηκεύσει τα μωρουδιακά του γιου μας και θα αρχίσω να πλένω κάποια για να ετοιμάσουμε τη βαλίτσα του. Ώρες ώρες όλα μου φαίνονται σαν όνειρο... όμορφο όνειρο. 

Η κοιλιά μου όταν ξυπνάω το πρωί φαίνεται μικρή όμως μέσα στη μέρα γίνεται αρκετά μεγάλη. Κάνω κάτι για 10 λεπτά και μετά κουράζομαι, θέλω να ξαπλώσω. Κι έχω 3 μήνες σχεδόν μπροστά μου ακόμα... 

• Μου αρέσει 4

Καλησπέρα ομάδα! 

Τι ωραίος καιρός 🥰 κ πόσο ζεσταίνομαι κ κουράζομαι κ λαχανιαζω χαχαχαχα νιώθω σαν μπάλα τις τελευταίες μέρες. Είναι λες κ με το που μπήκα 3ο τρίμηνο φούσκωσα σαν μπαλόνι 🤣🤣🤣

Ετοιμάζομαι να πάω να φάω τσουρέκι κ κουλουράκια της μανούλας μου🥰🥰🥰

Εμείς έχουμε παραγγείλει τα πάντα σχεδόν 🙈 έπιπλα βρεφικού δωματίου, πολυκαρότσι, κάθισμα αυτοκινήτου, λίκνο.... Πολλά κ διάφορα🙏❤️ έχουνε έρθει κάποια κ αναμένουμε τα υπόλοιπα... Λίγα πράγματα έχουν μείνει να ψωνίσουμε θεωρώ. 

Τι ωραία αυτά τα ψώνια που είναι. Μέσα σε λίγους μήνες άλλαξε η ζωή μας, τα ενδιαφέροντα μας... Παράξενο 🥹🥹❤️❤️

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

1 hour ago, Alex@ είπε:

Ο γιατρός μου είπε όχι στην μαγειρίτσα αλλά δεν τρώω έτσι λι αλλιώς. 

Έχω οπίσθιο πλακούντα αλλά όπως λες όταν ξαπλώνω και φάω κάτι ξεκινάνε!!  Δεν έχει τύχει να ξυπνήσω από κλωτσιές.

Εγώ  νιώθω περίεργα όταν η κοιλιά κάνει αυτά τα περίεργα εξογκώματα χαχαχαχα 

Εν τω μεταξύ το χνουδι στην κοιλιά έχει γίνει εντονότερο, είμαι μελαχρινή κιόλας εγώ, άτιμες ορμονες

Αααα οχι την αγαπώ τη μαγειρίτσα χαχα είναι μεγάλο πλήγμα να μην φάω φέτος αλλά χαλάλι χαχα

Είναι όντως περίεργο όταν κανει εξογκώματα χαχα στην αρχή τρόμαζα μετά συνήθισα λέω εντάξει αυτό είναι το φυσιολογικό.

1 hour ago, Eternity είπε:

Καλησπέρα ομάδα!!! Καλό Πάσχα να έχουμε, καλή Ανάσταση και με το καλό να υποδεχτούμε τα μωράκια μας! 

Εγω διανυω πλέον την 26η εβδομάδα. Νιώθω φοβερή εξάντληση και το βράδυ έντονη δυσφορία και ταχυπαλμιες. Είδα ότι είναι στις παρενέργειες του nuperal. Μετά το Πάσχα θα δοκιμάσω να το κόψω όμως δυστυχώς το βλέπω να αρχίζω τους εμετούς... Ακόμη και με το nuperal είναι μέρες που ανακατευομαι τρελά. Ο σίδηρος έπεσε στο 32 γιατί η αλήθεια είναι ότι αμελω να τον πάρω. Με ανακατεύει πάρα πολύ και το χάπι αλλά και το σπρευ όταν το βάζω οριακά γλιτώνω τον εμετό. Αυτή η εγκυμοσύνη δυστυχώς δε θα τη χαρώ όπως την 1η όμως χαλάλι, να πανε όλα καλά έχει σημασία. 

Βέβαια με διαλείμματα πολλά και με βοήθεια τα έφτιαξα τα Πασχαλινά μου τα κουλουράκια, έτσι για το καλό, να μυρίσει το σπίτι! Στη ζυγαριά δεν τολμάω να ανέβω... φοβάμαι ότι θα έχω ξεφύγει κατά πολύ τα 10 κιλά. 

Σε άλλα νέα, δεν έχω ετοιμάσει τίποτα ακόμη. Μετά το Πάσχα μετακομίζουμε στο δικό μας σπίτι και περιμένουμε να γίνει το 2ο χέρι βάψιμο και να ξεμυρισει λίγες μέρες. Θα ανοίξω τη βαλίτσα που είχα αποθηκεύσει τα μωρουδιακά του γιου μας και θα αρχίσω να πλένω κάποια για να ετοιμάσουμε τη βαλίτσα του. Ώρες ώρες όλα μου φαίνονται σαν όνειρο... όμορφο όνειρο. 

Η κοιλιά μου όταν ξυπνάω το πρωί φαίνεται μικρή όμως μέσα στη μέρα γίνεται αρκετά μεγάλη. Κάνω κάτι για 10 λεπτά και μετά κουράζομαι, θέλω να ξαπλώσω. Κι έχω 3 μήνες σχεδόν μπροστά μου ακόμα... 

Ε ναι καλά έκανες μόλις μπείτε στο καινούριο σπίτι με το καλό ,τότε θα ετοιμάσεις μην κάνεις διπλή δουλειά.Μόνο μην πάρεις φόρα και αρχίσεις εκεί τις βαριές δουλειές .Πλέον κούραση με το παραμικρό.Λίγα σκαλιά να ανέβω, που δυστυχώς έχουμε μπόλικα για το σπίτι, και γίνομαι πτώμα .

πρίν από 4 λεπτά , Eustathia είπε:

Καλησπέρα ομάδα! 

Τι ωραίος καιρός 🥰 κ πόσο ζεσταίνομαι κ κουράζομαι κ λαχανιαζω χαχαχαχα νιώθω σαν μπάλα τις τελευταίες μέρες. Είναι λες κ με το που μπήκα 3ο τρίμηνο φούσκωσα σαν μπαλόνι 🤣🤣🤣

Ετοιμάζομαι να πάω να φάω τσουρέκι κ κουλουράκια της μανούλας μου🥰🥰🥰

Εμείς έχουμε παραγγείλει τα πάντα σχεδόν 🙈 έπιπλα βρεφικού δωματίου, πολυκαρότσι, κάθισμα αυτοκινήτου, λίκνο.... Πολλά κ διάφορα🙏❤️ έχουνε έρθει κάποια κ αναμένουμε τα υπόλοιπα... Λίγα πράγματα έχουν μείνει να ψωνίσουμε θεωρώ. 

Τι ωραία αυτά τα ψώνια που είναι. Μέσα σε λίγους μήνες άλλαξε η ζωή μας, τα ενδιαφέροντα μας... Παράξενο 🥹🥹❤️❤️

Όλοι νομίζω θα τιμήσουμε το τσουρέκι της μανούλας 😍 Εγώ έκανα κ εδώ στο σπίτι λίγα με τη βοήθειά της φυσικά αλλά ήθελα λίγο να μυρίσουμε .

Νομίζω οτι και εμείς είμαστε εντάξει από ψώνια .Απλώς ακόμη μου μυρίζουν "καινούριο" τα έπιπλα οπότε περιμένω από βδομάδα να γεμίζω ρουχαλάκια και πράγματα μέσα και σιγά σιγά να είναι όλα έτοιμα μόλις μπει ο Μάιος .

• Μου αρέσει 2

πρίν από 5 λεπτά , Angel-11 είπε:

Αααα οχι την αγαπώ τη μαγειρίτσα χαχα είναι μεγάλο πλήγμα να μην φάω φέτος αλλά χαλάλι χαχα

Είναι όντως περίεργο όταν κανει εξογκώματα χαχα στην αρχή τρόμαζα μετά συνήθισα λέω εντάξει αυτό είναι το φυσιολογικό.

Ε ναι καλά έκανες μόλις μπείτε στο καινούριο σπίτι με το καλό ,τότε θα ετοιμάσεις μην κάνεις διπλή δουλειά.Μόνο μην πάρεις φόρα και αρχίσεις εκεί τις βαριές δουλειές .Πλέον κούραση με το παραμικρό.Λίγα σκαλιά να ανέβω, που δυστυχώς έχουμε μπόλικα για το σπίτι, και γίνομαι πτώμα .

Όλοι νομίζω θα τιμήσουμε το τσουρέκι της μανούλας 😍 Εγώ έκανα κ εδώ στο σπίτι λίγα με τη βοήθειά της φυσικά αλλά ήθελα λίγο να μυρίσουμε .

Νομίζω οτι και εμείς είμαστε εντάξει από ψώνια .Απλώς ακόμη μου μυρίζουν "καινούριο" τα έπιπλα οπότε περιμένω από βδομάδα να γεμίζω ρουχαλάκια και πράγματα μέσα και σιγά σιγά να είναι όλα έτοιμα μόλις μπει ο Μάιος .

Εγώ νιώθω ότι τα μυρίζω τα τσουρέκια κ τα κουλουράκια της μαμάς τόσες μέρες 🥰🥰🥰 400 χλμ μακρυά 🤣🤣🤣

Εμείς όλα τα στιβάζουμε στο δωμάτιο κ σε κανα μήνα που θα σταματήσω κ τη δουλειά, θα αρχίσουμε να τα φτιάχνουμε🥰🥰🥰 έτσι περίπου το προγραμματίσαμε χρονικά. Τότε θα βάλω κ τις πρώτες μπουγαδουλες🥹🥹🥹

Τα σκαλιά 2 μέρες τώρα είναι ο Γολγοθάς μου παιδί μου🤣🤣 αυτή η απότομη άνοδος της θερμοκρασίας με άλλαξε σαν άνθρωπο🙊

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Eustathia είπε:

Εγώ νιώθω ότι τα μυρίζω τα τσουρέκια κ τα κουλουράκια της μαμάς τόσες μέρες 🥰🥰🥰 400 χλμ μακρυά 🤣🤣🤣

Εμείς όλα τα στιβάζουμε στο δωμάτιο κ σε κανα μήνα που θα σταματήσω κ τη δουλειά, θα αρχίσουμε να τα φτιάχνουμε🥰🥰🥰 έτσι περίπου το προγραμματίσαμε χρονικά. Τότε θα βάλω κ τις πρώτες μπουγαδουλες🥹🥹🥹

Τα σκαλιά 2 μέρες τώρα είναι ο Γολγοθάς μου παιδί μου🤣🤣 αυτή η απότομη άνοδος της θερμοκρασίας με άλλαξε σαν άνθρωπο🙊

Χθες μύριζε τσουρέκι όλη η γειτονιά μας 😂😂 

Κάπως έτσι το κάναμε κ εμείς και τώρα αδειάσαμε το δωμάτιο για να βαφτεί και να τα βάλουμε όλα πίσω με τη σειρά και είμαστε σαν να μετακομίσαμε μόλις με τόσα κουτιά και τόσες σακούλες.Οπότε ας περάσουν αυτές οι μέρες κ από βδομάδα να γίνουν όλα γιατί μου φαίνεται δεν έμεινε κ πολύς καιρός.

Εμείς εδώ στα βόρεια τις είχαμε τις βροχούλες και το κρύο μας .Από χθες προχθές έφτιαξε ο καιρός οπότε τώρα απολαμβάνουμε  και καμιά βολτούλα και να μην σας το κρύψω ένα παγωτάκι το τιμήσαμε 😂😂😂

• Μου αρέσει 2

Καλησπέρα σε όλη την ομάδα!!! Καλή ανάσταση να έχουμε με υγεία κ με το καλό να κρατήσουμε τα μωράκια μας αγκαλιά.

Εβαψα αυγά κ έφτιαξα τσουρέκια σήμερα ευτυχώς ήταν κ ο άντρας μ σπίτι κ έπαιζε με τη μικρή για να μην ανακατεύεται στη κουζίνα…

Μας ήρθε το κρεβατακι της για να την βγάλουμε την κούνια αλλά πρέπει ν βρούμε χρόνο να καθαρίσουμε καλά το αλλο δωμάτιο να ετοιμάσουμε το έπιπλο που είχε ως αλλαξιερα γιατι το κάναμε γραφείο για μας κ βάλαμε δικά μας πράγματα…κ μετά θα μένει να κατεβάσω τα μωρουδιακά να δω τι θα χρησιμοποιήσω από την πρώτη μ.Σαν ψέμματα μου φαίνεται κ ανυπομονώ τόσο πολύ για την νέα καθημερινότητα με δυο παιδιά πλέον. 

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά σε όλους... Αληθώς Ανέστη με υγεία στα σπίτια μας...με το καλό να έρθουν τα μωράκια μας...🤰🏻👶🏻🧿

• Μου αρέσει 5

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...