Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   πρίν από 19 λεπτά , Losr είπε:

Εγώ πάνω σε αυτό που λες ξέρω πολλές περιπτώσεις που τους λέγανε ότι δεν μπορούν να κάνουν παιδί με φυσικό τρόπο και μένανε έγγυος πολύ εύκολα, ξέρω κοπέλες που κάνανε εξωσωματικη όχι μια πολλές και με προβλήματα και μετά που σταματαγανε μένανε έγγυος. Ξέρω κυρία η οποία έκανε Ετ με μια κακή βλαστοκυστη η οποία διχωτομισε και έκανε ομοζυγωτικα δίδυμα.  Ξέρω κοπέλα που πέρασε καρκίνο (οδοντίατρος μου) στο στήθος όταν τελείωσε το πανεπιστήμιο και ξεμπερδεψει γύρω στα 35 και φυσικά της είπαν ότι αποκλείεται μετά από τόσες θεραπείες να υπάρχον καλά ωάρια και μόνο με εξωσωματική θα κάνει παιδί. Και μάντεψτε την πρώτη φορά που έκανε ελεύθερα έμεινε έγγυος. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όλα τα σενάρια παίζουν. Αν είναι για σένα εννοώ αν είναι γραφτό όπως κάποτε έλεγαν θα γίνει αυτό πιστεύω πλέον.  Είναι λάθος μεγάλο πιστεύω που μπαίνουμε στην διαδικασία να το υπέρ αναλύουμε μέσα μας. 

Expand  

Έχεις δίκιο ,αλλά για αυτήν την υπεραναλυση που λες δεν φταίνε μόνο οι γυναίκες αλλά και όλοι οι πιεστικοί παράγοντες γύρω τους οικογένεια,φίλοι ακόμη και γιατροί βλέπω ότι πιέζουν πολύ τις κοπέλες στην διαδικασία της εξωσωματικής οπότε και υπεραναλυση υπάρχει και δεν χαλαρώνουν ποτέ οι γυναίκες αυτό πιστεύω παίζει πολύ σημαντικό ρόλο...

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

On 7/4/2025 at 6:23 ΜΜ, Eternity είπε:

Τα μασώμενα δε θα μου βγάλουν κάτι στη γεύση? Το Spray είναι το nordaid iron spray, έχει πολύ καλές κριτικές, το ψεκάζεις εσωτερικά στα μάγουλα όμως μου προκαλεί σιελοροια και μου έρχεται εμετός, φτύνω και τα σάλια και δεν ξέρω τελικά αν απορροφάω κάτι. Θα προτιμούσα μικρά χαπάκια να μη νιώθω κάτι. 

Expand  

Τα gynotardyferon είναι μικρά χαπάκια. Σε σχέση με τα tardyferon έχουν γεύση (μια επίγευση σκουριάς) αλλά ευκολάκι σε σχέση με τα πόσιμα συμπληρώματα που δεν τα αντέχω με τίποτα. 

Ομάδα update για το μπούκωμα... Ξεκίνησα το physiomer το απλό και μιλάμε ξεκίνησε καταρροή, μαλάκωσε τις εκκρίσεις κ λέω θα σωθώ. Και ξυπνάω σήμερα κ όλη μέρα έχω κάθε τόσο φαγούρα στο λαιμό λες κ με περπατάνε μυρμήγκια. Πάω να μιλήσω με πιάνει, βάζω το κλιματιστικό με πιάνει. Νιώθω ότι με ενοχλούν όλα. Από τη φαγούρα βγαίνει ξηρός βήχας και έχει γδαρθεί ο λαιμός μου. Δεν την παλεύω καθόλου. Δεν ξέρω τι με έχει ενοχλήσει. Δεν είναι λοιμώδες είναι σαν αλλεργία σαν λαρυγγίτιδα. Έχω κ άπειρο φορτο με τη δουλειά κ το μεταπτυχιακό κ δεν ξέρω, έχασα το κουράγιο μου τώρα😪

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 7/4/2025 at 6:23 ΜΜ, Eternity είπε:

Τα μασώμενα δε θα μου βγάλουν κάτι στη γεύση? Το Spray είναι το nordaid iron spray, έχει πολύ καλές κριτικές, το ψεκάζεις εσωτερικά στα μάγουλα όμως μου προκαλεί σιελοροια και μου έρχεται εμετός, φτύνω και τα σάλια και δεν ξέρω τελικά αν απορροφάω κάτι. Θα προτιμούσα μικρά χαπάκια να μη νιώθω κάτι. 

Expand  

Ναι δυστυχώς σου αφήνουν κάτι και γίνεται και το στόμα-σάλιο πορτοκάλι εκείνη την στιγμή! Εμένα τα tardyferon στη αρχή μου είχαν πέσει βαριά στο στομάχι και δεν ήμουν κι έγκυος όταν τα έπαιρνα αλλά σαν επίγευση δεν καταλάβαινες τίποτα έπαιρνες το χάπι και τέλος! Γενικά με το θέμα σίδηρος δεν υπάρχει κάτι αναίμακτο! Κι εγω τα έχω βαρεθεί αλλά αναγκαίο κακό!

• Ευχαριστώ 1

2ThI.png3AXhp3.png

On 7/4/2025 at 6:48 ΜΜ, Eustathia είπε:

Τα gynotardyferon είναι μικρά χαπάκια. Σε σχέση με τα tardyferon έχουν γεύση (μια επίγευση σκουριάς) αλλά ευκολάκι σε σχέση με τα πόσιμα συμπληρώματα που δεν τα αντέχω με τίποτα. 

Ομάδα update για το μπούκωμα... Ξεκίνησα το physiomer το απλό και μιλάμε ξεκίνησε καταρροή, μαλάκωσε τις εκκρίσεις κ λέω θα σωθώ. Και ξυπνάω σήμερα κ όλη μέρα έχω κάθε τόσο φαγούρα στο λαιμό λες κ με περπατάνε μυρμήγκια. Πάω να μιλήσω με πιάνει, βάζω το κλιματιστικό με πιάνει. Νιώθω ότι με ενοχλούν όλα. Από τη φαγούρα βγαίνει ξηρός βήχας και έχει γδαρθεί ο λαιμός μου. Δεν την παλεύω καθόλου. Δεν ξέρω τι με έχει ενοχλήσει. Δεν είναι λοιμώδες είναι σαν αλλεργία σαν λαρυγγίτιδα. Έχω κ άπειρο φορτο με τη δουλειά κ το μεταπτυχιακό κ δεν ξέρω, έχασα το κουράγιο μου τώρα😪

Expand  

Προσπάθησα κι εγώ με physiomer αλλά τίποτα... Δυστυχώς σε μένα μόνο τα βαριά τύπου ροναλ κάνουν δουλειά αλλά δεν είναι για πολύ. Κι ένα fitonasal δοκίμασα αλλά οκ μέτρια πράγματα. Ειδικά το βράδυ, από τότε που έκανα το τεστ, δεν αποχωρίζομαι το μπούκωμα με τίποτα.

Expand  

Υπομονή κορίτσι μου! Μήπως να μιλούσες με τον γυναικολόγο σου ή με έναν παθολόγο; Μπορεί να σου δώσει κάτι και να σε ανακουφίσει!

2ThI.png3AXhp3.png

On 7/4/2025 at 5:33 ΜΜ, Eternity είπε:

Καλησπέρα στην ομάδα! Χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Ξεκίνησα το σίδηρο σε Spray αλλά όταν το βάζω μου έρχεται να κάνω εμετό. Παίρνει κάποια κοπέλα κάποιο χάπι που να μη της δημιουργεί αναγούλα? Τα tradyferon τι διαφορά έχουν από τα gynotradyferon? Στην 1η μου εγκυμοσύνη έπαιρνα κάτι φακελάκια με γεύση και καλά πορτοκαλί, αναβράζοντα, τα διελυα σε νερό. Τότε που δεν είχα θέμα με εμετούς, μου δημιουργούσε ο τρόπος αυτός λήψης του σιδήρου οπότε τώρα που έχω φοβερό θέμα με αναγουλες, δε θα το άντεχα. 

Expand  

Και εγώ gynotardyferon παίρνω .Όντως αν λιώσει λίγο έχει περίεργη γεύση αλλά δεν μένει μετά.Αν πιεις νερό είναι οκ. Όμως αν το καταπιείς αμέσως δεν καταλαβαίνεις τίποτα σε γεύση.Μου είχε δώσει στην αρχή μασώμενα τάχα με γεύση σοκολάτα αλλά μιλάμε ήταν οτι χειρότερο.Μ αυτά τώρα είμαι εντάξει δεν με έχουν ενοχλήσει καθόλου. Αν θέλει να παίρνεις έξτρα φυλλικό μπορεί να σ δώσει το απλό tardyferon.Αλλά βολεύει να είναι μαζί είναι η αλήθεια .

Διαφημίσεις

On 7/4/2025 at 7:15 ΜΜ, Myrtoulita είπε:

Υπομονή κορίτσι μου! Μήπως να μιλούσες με τον γυναικολόγο σου ή με έναν παθολόγο; Μπορεί να σου δώσει κάτι και να σε ανακουφίσει!

Expand  

Τετάρτη έχω ραντεβού με τη γυναικολόγο, θα της περιγράψω την κατάσταση. Γιατί δεν είναι ίωση, από την αφρικανική σκόνη κ μετά που μπούκωσα υποφέρω. Κ το βράδυ επειδή κοιμάμαι με ανοιχτό στόμα, ο λαιμός μου έγινε χάλια. Αλλά αυτό το γαργάλημα στο λαιμό που φέρνει ξηρό βήχα είναι οτι χειρότερο τώρα. Μου επηρεασε όλη την ψυχολογία. 

On 7/4/2025 at 7:14 ΜΜ, Fani1994 είπε:

Προσπάθησα κι εγώ με physiomer αλλά τίποτα... Δυστυχώς σε μένα μόνο τα βαριά τύπου ροναλ κάνουν δουλειά αλλά δεν είναι για πολύ. Κι ένα fitonasal δοκίμασα αλλά οκ μέτρια πράγματα. Ειδικά το βράδυ, από τότε που έκανα το τεστ, δεν αποχωρίζομαι το μπούκωμα με τίποτα.

Expand  

Είναι δύσκολο, εμένα τώρα που μου επηρέασε το λαιμό κοντεύω να σκάσω. Δεν έχω χειρότερο από τον ξηρό βήχα κ αυτό το γαργάλημα στο λαιμό που αν δεν βήξω νιώθω οτι θα σκάσω. 

Κουράγιο μας εύχομαι 🥹🙏

• Ευχή 2

Expand  

Δηλαδή αν παίρνω ήδη φυλλικό και θέλω να αποφύγω και αυτή τη γεύση που λες, να πάρω τα tradyferon? 

On 7/4/2025 at 7:15 ΜΜ, Angel-11 είπε:

Και εγώ gynotardyferon παίρνω .Όντως αν λιώσει λίγο έχει περίεργη γεύση αλλά δεν μένει μετά.Αν πιεις νερό είναι οκ. Όμως αν το καταπιείς αμέσως δεν καταλαβαίνεις τίποτα σε γεύση.Μου είχε δώσει στην αρχή μασώμενα τάχα με γεύση σοκολάτα αλλά μιλάμε ήταν οτι χειρότερο.Μ αυτά τώρα είμαι εντάξει δεν με έχουν ενοχλήσει καθόλου. Αν θέλει να παίρνεις έξτρα φυλλικό μπορεί να σ δώσει το απλό tardyferon.Αλλά βολεύει να είναι μαζί είναι η αλήθεια .

Expand  

Ωχχχ αυτά τα μασώμενα τα είχα πάρει παλιότερα και ήταν σκέτη αηδία. Εμένα με νοιάζει κυρίως ποια είναι πιο ανεκτά ανάμεσα στα δύο, τα tradyferon ή τα gynotradyferon? 

On 7/4/2025 at 7:53 ΜΜ, Eternity είπε:

Δηλαδή αν παίρνω ήδη φυλλικό και θέλω να αποφύγω και αυτή τη γεύση που λες, να πάρω τα tradyferon? 

Ωχχχ αυτά τα μασώμενα τα είχα πάρει παλιότερα και ήταν σκέτη αηδία. Εμένα με νοιάζει κυρίως ποια είναι πιο ανεκτά ανάμεσα στα δύο, τα tradyferon ή τα gynotradyferon? 

Expand  

Εμένα προσωπικά το tardyferon που το έχω πάρει πολλές φορές στο παρελθόν, είναι το μόνο που δεν μου βγάζει γεύση. Το gyno τώρα μου βγάζει, αλλά το θεωρώ ανεκτό. Είναι λίγο, άμα καταφέρνεις να πάει κατευθείαν κάτω χωρίς να αρχίσει να λιωνει στη γλώσσα είσαι οκ😇

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

On 7/4/2025 at 7:53 ΜΜ, Eternity είπε:

Expand  

Εμένα μου έκοψε το filicine και μου έδωσε το gynotardyferon .Επειδή το προηγούμενο με πείραζε στο στομάχι μου είπε οτι ο συνδιασμός με το φυλλικό είναι πιο ανεκτός .Αλλά έχει πολύ λιγότερο φυλλικό απ ότι το filicine.Σκέψου το filicine είναι 5mg ενώ αυτό έχει 0,35mg ανα χάπι .Μόλις μπήκα στον 7ο το νοσοκομείο μου είπε να κόψω εντελώς το φυλλικό γιατί είχαν σημειωμένο και το filicine ,αλλά τους είπα οτι παίρνω μόνο το gynotardyferon και είπαν οκ.Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί.Εγώ ξέρω οτι γενικά κάνει καλό.Νόμιζα δεν τα κόβεις τα συμπληρώματα μέχρι το τέλος.Σκέτο tardyferon δεν έχω δοκιμάσει για να σου πω για γεύση . Αλλά επειδή η αναλογία είναι ίδια και η μάρκα ίδια πόση διαφορά να έχει πια?Να σου πω την αλήθεια αν κατέβει με την πρώτη γουλιά ούτε καν καταλαβαίνω γεύση.

• Ευχαριστώ 1

On 7/4/2025 at 9:13 ΜΜ, Angel-11 είπε:

Εμένα μου έκοψε το filicine και μου έδωσε το gynotardyferon .Επειδή το προηγούμενο με πείραζε στο στομάχι μου είπε οτι ο συνδιασμός με το φυλλικό είναι πιο ανεκτός .Αλλά έχει πολύ λιγότερο φυλλικό απ ότι το filicine.Σκέψου το filicine είναι 5mg ενώ αυτό έχει 0,35mg ανα χάπι .Μόλις μπήκα στον 7ο το νοσοκομείο μου είπε να κόψω εντελώς το φυλλικό γιατί είχαν σημειωμένο και το filicine ,αλλά τους είπα οτι παίρνω μόνο το gynotardyferon και είπαν οκ.Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί.Εγώ ξέρω οτι γενικά κάνει καλό.Νόμιζα δεν τα κόβεις τα συμπληρώματα μέχρι το τέλος.Σκέτο tardyferon δεν έχω δοκιμάσει για να σου πω για γεύση . Αλλά επειδή η αναλογία είναι ίδια και η μάρκα ίδια πόση διαφορά να έχει πια?Να σου πω την αλήθεια αν κατέβει με την πρώτη γουλιά ούτε καν καταλαβαίνω γεύση.

Expand  

μετά έχεις ανακατωσουρα στο στομάχι? Αφού το πάρεις? 

Διαφημίσεις

On 8/4/2025 at 9:50 ΠΜ, Eternity είπε:

μετά έχεις ανακατωσουρα στο στομάχι? Αφού το πάρεις? 

Expand  

Όχι δεν έχω κάτι. Απλά καμιά φορά που ξυπνάω με περίεργο στομάχι (όχι από το χάπι) αποφεύγω να το πάρω μόλις ξυπνήσω . Και το παίρνω ενδιάμεσα από το πρωινό και το μεσημεριανό.Αλλά γενικά δεν θα έλεγα οτι με ενοχλεί.

• Ευχαριστώ 1

Γεια σας κοριτσια και αγορι! 
το gynotardyferon δεν καταλαβαινω καν αν εχει γευση… ειναι σκληρο καψακι και δεν προλαβαινει να λιωσει αν το πιεις απευθειας. Το Τ4 μου πικριζει πιο πολυ. Ειναι πολυ καλο χαπι, πολυ ανεκτο απο στομαχι. Προσωπικα ειναι το μοναδικο που δε με ενοχλει καθολου. 
σε αλλα νεα, βγηκε η καμπυλη μου και ευτυχως θα τρωω τα γλυκα μου χωρις ενοχες. 80-106-81. 
Την πεμπτη θα ειμαι 28 βδομαδων. Το πρωτο «μαξιλαρακι» της εγκυμοσυνης ειναι αυτο. 

• Μου αρέσει 4
  • Λουλούδια 1

Καλησπέρα κ από εμένα ομάδα... Κ εγώ τα gyno παίρνω κ προς το παρόν μια χαρά... Από τις αμπούλες που έπινα από την αρχή ωραιότατα... Τις αμπούλες κάποιες φορές έκανα εμετό...  

• Μου αρέσει 1

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

On 8/4/2025 at 1:16 ΜΜ, Sophie38 είπε:

Γεια σας κοριτσια και αγορι! 
το gynotardyferon δεν καταλαβαινω καν αν εχει γευση… ειναι σκληρο καψακι και δεν προλαβαινει να λιωσει αν το πιεις απευθειας. Το Τ4 μου πικριζει πιο πολυ. Ειναι πολυ καλο χαπι, πολυ ανεκτο απο στομαχι. Προσωπικα ειναι το μοναδικο που δε με ενοχλει καθολου. 
σε αλλα νεα, βγηκε η καμπυλη μου και ευτυχως θα τρωω τα γλυκα μου χωρις ενοχες. 80-106-81. 
Την πεμπτη θα ειμαι 28 βδομαδων. Το πρωτο «μαξιλαρακι» της εγκυμοσυνης ειναι αυτο. 

Expand  

Υπέροχα νέα 🙏❤️

Κ εγώ από όταν έκανα την καμπύλη κ βγήκε μια χαρά κάπως ξέφυγα αλλά θέλει προσοχή γιατί αλλάζουν λεει οι τιμές εύκολα στο τελευταίο τρίμηνο 😇😇😇 προσπαθώ να μαζευτώ πάλι χεχε

Σήμερα έχουμε ραντεβού εμείς να δούμε το μωρό. Έχει περάσει ένας μήνας κ εννοείται αγχώθηκα λίγο. Το μωρό το νιώθω να κουνιέται κ να κλωτσάει πλέον🥹 εχθές το ένιωσε κ ο άντρας μου με το χέρι να του δίνει κλωτσιτσα για πρώτη φορά 🥰🥰🥰

On 8/4/2025 at 8:17 ΜΜ, Αννούλαααα είπε:

Καλησπέρα κ από εμένα ομάδα... Κ εγώ τα gyno παίρνω κ προς το παρόν μια χαρά... Από τις αμπούλες που έπινα από την αρχή ωραιότατα... Τις αμπούλες κάποιες φορές έκανα εμετό...  

Expand  

Οι αμπούλες ότι χειρότερο 🤢 δεν θέλω να τις θυμάμαι καν. Αν μου έδινε τώρα στην εγκυμοσύνη δεν υπήρχε περίπτωση να αντέξω να τις πιω🙊

• Μου αρέσει 3

On 9/4/2025 at 6:26 ΠΜ, Eustathia είπε:

Υπέροχα νέα 🙏❤️

Κ εγώ από όταν έκανα την καμπύλη κ βγήκε μια χαρά κάπως ξέφυγα αλλά θέλει προσοχή γιατί αλλάζουν λεει οι τιμές εύκολα στο τελευταίο τρίμηνο 😇😇😇 προσπαθώ να μαζευτώ πάλι χεχε

Σήμερα έχουμε ραντεβού εμείς να δούμε το μωρό. Έχει περάσει ένας μήνας κ εννοείται αγχώθηκα λίγο. Το μωρό το νιώθω να κουνιέται κ να κλωτσάει πλέον🥹 εχθές το ένιωσε κ ο άντρας μου με το χέρι να του δίνει κλωτσιτσα για πρώτη φορά 🥰🥰🥰

Οι αμπούλες ότι χειρότερο 🤢 δεν θέλω να τις θυμάμαι καν. Αν μου έδινε τώρα στην εγκυμοσύνη δεν υπήρχε περίπτωση να αντέξω να τις πιω🙊

Expand  

Καλημέρα σε όλους.... Με το καλό να πάτε να δείτε το μόνο σας κορίτσι μου ...

Αχχχ πόσο δίκιο έχεις... Άσε κ μου είχε γράψει 3μηνη συνταγή σοκ... Ευτυχώς τελείωσαν κ του είπα χάπια... Πάντα χάπια του έλεγα από την αρχή... Αυτή την φορά το ξέχασα κ την πάτησα ...🥴

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...