-
Από την διαχείριση / Admin news
-
Εγώ πάνω σε αυτό που λες ξέρω πολλές περιπτώσεις που τους λέγανε ότι δεν μπορούν να κάνουν παιδί με φυσικό τρόπο και μένανε έγγυος πολύ εύκολα, ξέρω κοπέλες που κάνανε εξωσωματικη όχι μια πολλές και με προβλήματα και μετά που σταματαγανε μένανε έγγυος. Ξέρω κυρία η οποία έκανε Ετ με μια κακή βλαστοκυστη η οποία διχωτομισε και έκανε ομοζυγωτικα δίδυμα. Ξέρω κοπέλα που πέρασε καρκίνο (οδοντίατρος μου) στο στήθος όταν τελείωσε το πανεπιστήμιο και ξεμπερδεψει γύρω στα 35 και φυσικά της είπαν ότι αποκλείεται μετά από τόσες θεραπείες να υπάρχον καλά ωάρια και μόνο με εξωσωματική θα κάνει παιδί. Και μάντεψτε την πρώτη φορά που έκανε ελεύθερα έμεινε έγγυος. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όλα τα σενάρια παίζουν. Αν είναι για σένα εννοώ αν είναι γραφτό όπως κάποτε έλεγαν θα γίνει αυτό πιστεύω πλέον. Είναι λάθος μεγάλο πιστεύω που μπαίνουμε στην διαδικασία να το υπέρ αναλύουμε μέσα μας.
Έχεις δίκιο ,αλλά για αυτήν την υπεραναλυση που λες δεν φταίνε μόνο οι γυναίκες αλλά και όλοι οι πιεστικοί παράγοντες γύρω τους οικογένεια,φίλοι ακόμη και γιατροί βλέπω ότι πιέζουν πολύ τις κοπέλες στην διαδικασία της εξωσωματικής οπότε και υπεραναλυση υπάρχει και δεν χαλαρώνουν ποτέ οι γυναίκες αυτό πιστεύω παίζει πολύ σημαντικό ρόλο...
-
Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️
-
Θέματα
-
- 12.692 απαντήσεις
- 1.273.294 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 8
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 115 απαντήσεις
- 151.221 εμφανίσεις
-
- 11.367 απαντήσεις
- 2.266.966 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 512.662 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 154.114 εμφανίσεις
-
-
-
- 12.692 απαντήσεις
- 1.273.294 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 8
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 115 απαντήσεις
- 151.221 εμφανίσεις
-
- 2.485 απαντήσεις
- 145.627 εμφανίσεις
-
- 86 απαντήσεις
- 8.756 εμφανίσεις
-
- 1.191 απαντήσεις
- 145.387 εμφανίσεις
-
- 10 απαντήσεις
- 458 εμφανίσεις
-
βελονισμός -ομοιοπαθητική- βότανα και άλλα εναλλακτικά 1 2 3
Από karlajo, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 36 απαντήσεις
- 2.341 εμφανίσεις
-
Femara
Από Purplebat87, in Ιατρικά & Υγεία
- 3 απαντήσεις
- 466 εμφανίσεις
-
- 7 απαντήσεις
- 909 εμφανίσεις
-
- 11.367 απαντήσεις
- 2.266.966 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα