Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, matou23 είπε:

Καλησπέρα και από εμένα , τις γνώμες σας θα ήθελα για έναν προβληματισμό.

Ξεκινάω αύριο κύκλο με διέγερση για ακόμα μια φορά . Λογικά ωοληψια θα πέσει μεγάλη Τετάρτη ή μεγάλη Πέμπτη. Το κέντρο που είμαι με ενημέρωσε πως το έμβρυολογικο θα είναι κλειστό μεγάλη Παρασκευή μεχρι και Δευτέρα του Πάσχα . Όποτε επειδή δεν υπάρχει προσωπικό να παρακολουθεί την ανάπτυξη των εμβρύων , μου πρότειναν να κατάψυξω έμβρυα 1ης ημέρας. Με διαβεβαίωσαν πως η κατάψυξη είτε γίνει 1η είτε 5η ημέρα δεν έχει καμία διαφορά . Απλά στα 1ης ημέρας οοοοοταν έρθει η στιγμή αποψυξης δεν ξέρεις αν θα πριχωρησουν ή όχι ... 

Είχε καμία κοπέλα ανάλογη εμπειρία; Να σημειώσω δε πως α) έχω ήδη τις gonal οι οποίες μερικές λήγουν τον Ιούνιο και β) ο κύκλος του Μαίου πέφτει ημερομηνίες που έχω μια υποχρέωση εκτός Αθηνών για 4 μέρες . 

Δεν θέλω όμως και  να βιαστω αν υπάρχει έστω και 1 μελέτη που δεν ενδείκνυται καταψυξη εμβρύων 1ης ημέρας , ούτε επειδή λήγουν οι γκοναλ ούτε επειδή τον Μάιο θα λείπω . 

Αναμένω τα σχόλια σας ! 

Καλησπέρα! Ακριβώς το ίδιο συνέβη και σε μένα το καλοκαίρι.. δεν μπορούσαν να μείνουν δύο μέρες έστω παραπάνω τον Αύγουστο για να δουν την πορεία και μου τα κατεψυξαν 1η μερα..δυστυχώς το κάνουν συστηματικά απ' ο,τι φαίνεται όταν πρόκειται για διακοπές και αργίες.. στην δική μου περίπτωση καταψυχθηκαν δύο έμβρυα την 1η ημερα, τα οποία όταν τα ξεπαγωσαμε το ένα έγινε βλαστοκυστη αλλά μέτριας ποιότητας (3ΒC), ενώ οι υπόλοιπες όσες 3 που είχα ήδη ήταν από 3ΑΑ έως 5ΑΑ.. η εμβρυολογος μου είπε πως όταν καταψυχεται 1η μέρα μπορεί όντως μετά να μην έχει καλή εξέλιξη,να έχει επηρεαστεί..οπότε σκέψου το καλά γιατί είναι κρίμα και τα χρήματα που θα δώσεις εφόσον δεν σου εξασφαλίζει κανείς ότι θα πάει καλά μετα την απόψυξη..

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

@Angel-11 εδώ εδώ είμαι παρούσα ...ναι ναι εμείς είμαστε Σκλεναρίκοβες .....🤣🤣🤣🤣...

Αχ χθες έφαγα αργά κατά τις 10... Κ σήμερα ήθελα να πάω για καμπύλη... Βλακεία έκανα εεεε? Τώρα τι να κάνω ? Πφφφφ... Να πάω ή να πάω αύριο? Ξεχάστηκα βασικά... Να σκάσω είμαι...

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τελικά ήρθα για καμπύλη... Μετρήθηκα το πρωί κ ήμουν 88... οπότε μια χαρά...καλά αποτελέσματα να έχουμε όλες...καλημέρα...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Τελικά ήρθα για καμπύλη... Μετρήθηκα το πρωί κ ήμουν 88... οπότε μια χαρά...καλά αποτελέσματα να έχουμε όλες...καλημέρα...

Καλά αποτελέσματα! 

8 ώρες νηστείας θέλεις τουλάχιστον, οπότε μια χαρά θα είσαι από την ώρα που εφαγες 🙏

• Ευχαριστώ 1

On 1/4/2025 at 10:14 ΜΜ, Eustathia είπε:

Καλησπέρα σε όλους! 

Μπράβο σε όλους για τα υπέροχα νέα και για τα τροφαντά μωράκια 🙏 πόσο χαίρομαι που διαβάζω ευχάριστα! 

Καλώς ήρθατε κ τα νέα μέλη, με το καλό να έρθουν τα μωράκια όλα ❤️

Εμείς σήμερα είχαμε καμπύλη σακχάρου κ εξετάσεις. 

Εντάξει στην αρχή η αναγούλα με την αηδία, μετά στο 2ωρο με έπιασε νύστα. Αλλά όλα οκ.... Φεύγουμε κ στο 3ωρο κάνω ένα τρελό υπογλυκαιμικό επεισόδιο, τρεμούλα σε χέρια κ πόδια, δεν είχα προλάβει να φάω κ ήταν άσχημο πολύ. 

Έφαγα, κοιμήθηκα, όλα καλά μετά. Μεθαύριο τα αποτελέσματα κ βλέπουμε 😇

Καλημέρα!! 

Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου. Και εγώ έχω να κάνω αύριο και η γιατρός μου τόνισε να έχω μαζί μου ένα κρουασάν και πριν φύγω από το μικροβιολογικό να φάω έστω το μισό γιατί θα βρεθώ στο πάτωμα. Ειδικά που στην πρώτη εγκυμοσύνη στις 3 ώρες είχε πέσει το ζάχαρο το 55.

• Μου αρέσει 2
  • Ευχή 1

vEsSp3.png 

Καλημέρα σε όλη την ομάδα... Λοιπόν εγώ έχω τα αποτελέσματα... Τρίτη μέτρηση παθολογική... Πήρα την ενδοκρινολόγο έδωσα μετρήσεις στον γραμματέα κ περιμένω πίσω τηλέφωνο ... Όλες οι άλλες φυσιολογικές... Μόνο στα ούρα έχω ίχνη λευκώματος κ έχω αγχωθει... Έχει καμμία εμπειρία σε αυτή την εβδομάδα? Κ πως εξελίχθηκε μετά? Επίσης τι κάνατε?... Εγώ στις δύο είχα στην αρχή ίχνη,όπου μετά έφυγε... 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Καλημέρα σε όλη την ομάδα... Λοιπόν εγώ έχω τα αποτελέσματα... Τρίτη μέτρηση παθολογική... Πήρα την ενδοκρινολόγο έδωσα μετρήσεις στον γραμματέα κ περιμένω πίσω τηλέφωνο ... Όλες οι άλλες φυσιολογικές... Μόνο στα ούρα έχω ίχνη λευκώματος κ έχω αγχωθει... Έχει καμμία εμπειρία σε αυτή την εβδομάδα? Κ πως εξελίχθηκε μετά? Επίσης τι κάνατε?... Εγώ στις δύο είχα στην αρχή ίχνη,όπου μετά έφυγε... 

Δεν έχει σημασία πια μέτρηση θα βγει παθολογική αλλά το ποσό βγαίνει. αν είναι λίγο έξω απτά όρια θα μετράς με μηχανάκι απλά Κ θα προσέχεις την διατροφή.  

Το λεύκωμα εξαρτάτε καταρχάς θα κόψεις ότι περνεις από βιταμίνες μήπως κάποια σε επιρεαζει Κ θα επαναλάβεις σε 10 μέρες . 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 54 λεπτά , kerasia93 είπε:

Καλημέρα!! 

Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου. Και εγώ έχω να κάνω αύριο και η γιατρός μου τόνισε να έχω μαζί μου ένα κρουασάν και πριν φύγω από το μικροβιολογικό να φάω έστω το μισό γιατί θα βρεθώ στο πάτωμα. Ειδικά που στην πρώτη εγκυμοσύνη στις 3 ώρες είχε πέσει το ζάχαρο το 55.

Εμένα δεν μου είπε τίποτα η αλήθεια είναι αλλά έπρεπε να το προβλέψω να φάω πιο άμεσα. Αυτό που λες στις 3 ώρες με γονάτισε. Τέτοιο τρέμουλο σε χέρια κ πόδια δεν έχω ξαναπάθει. 

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου ❤️επίσης σε όλα! 

πρίν από 11 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Εγώ αναμένω τα αποτελέσματα σήμερα στο email μου κ θα σας πω🙏 εγώ δεν έχω καμία εμπειρία ακόμη οπότε δεν ξέρω να σου πω αλλά έκλεισα κ ραντεβού με την ενδοκρινολόγο μου κ εγώ να τα δει ότι θα είναι. 

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Eustathia είπε:

Εμένα δεν μου είπε τίποτα η αλήθεια είναι αλλά έπρεπε να το προβλέψω να φάω πιο άμεσα. Αυτό που λες στις 3 ώρες με γονάτισε. Τέτοιο τρέμουλο σε χέρια κ πόδια δεν έχω ξαναπάθει. 

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου ❤️επίσης σε όλα! 

Εγώ αναμένω τα αποτελέσματα σήμερα στο email μου κ θα σας πω🙏 εγώ δεν έχω καμία εμπειρία ακόμη οπότε δεν ξέρω να σου πω αλλά έκλεισα κ ραντεβού με την ενδοκρινολόγο μου κ εγώ να τα δει ότι θα είναι. 

Περιμένουμε τα αποτελέσματα σου... Εύχομαι όλα να είναι καλά...

1 hour ago, linaa είπε:

Δεν έχει σημασία πια μέτρηση θα βγει παθολογική αλλά το ποσό βγαίνει. αν είναι λίγο έξω απτά όρια θα μετράς με μηχανάκι απλά Κ θα προσέχεις την διατροφή.  

Το λεύκωμα εξαρτάτε καταρχάς θα κόψεις ότι περνεις από βιταμίνες μήπως κάποια σε επιρεαζει Κ θα επαναλάβεις σε 10 μέρες . 

Έτσι ήμουν κ στο 2ο...αλλά όσο πάω στο τέλος δεν ρυθμίζεται μόνο με διατροφή κ κάνω κ ινσουλίνη... 

Δεν μου είπε ο γυναικολόγος να κόψω κάτι... Σε δυο βδομάδες θα ξανά κάνω κ βλέπουμε...🙏🏻

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα βρε κορίτσια! Χαίρομαι π διαβάζω καλα νέα..εγώ ακόμα δεν έχω κάνει καμπύλη ζαχάρου.  Είμαι 25κ1 . Θεωρώ πως θα την κάνω την επόμενη εβδομάδα που θα με δει κ ο γιατρός. Εύχομαι καλά αποτελέσματα κ σε εσάς που δεν έχετε κάνει ακόμα τν καμπύλη ζαχάρου. 

Με πόνους στην μεση και στα ισχια πως πάτε ρε κορίτσια? Εγώ δυσκολεύομαι πολύ να γυρίσω πλευρό στο κρεβάτι κατά την διάρκεια της νύχτας..κ έχουμε ακόμα μέλλον μέχρι τον Ιούνιο 🫣

• Μου αρέσει 3

Γεια σας κοριτσια και αγορι!

καμπυλη εγω θα κανω το σαββατο (θα ειμαι 27και 2). Γενικα η καμπυλη προτεινεται 27-28η βδομαδα αν εχεις φυσιολογικο ζαχαρο νηστειας και γλυκοζυλιωμενες, γιατι στην ουσια στο 3ο τριμηνο πιεζεται πολυ το παγκρεας οποτε αν γινει νωρις ενδεχομενως να το χασουμε το παθολογικο αποτελεσμα. 
οσον αφορα τη λευκωματουρια, πρεπει να μετρας την πιεση σου καθημερινως. 

Απο πονους στο σωμα πολλους! Εχω κ τη μικρη που τρεχω ολη μερα. Με ειχε πιασει η μεση 2-3 μερες με διελυσε. Ισχια, μεση, ποδια, ενα σαραβαλο ειμαι. Και περπαταω πολυ και ανεβαινω κ σκαλες χαλια μαυρα

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 39 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Περιμένουμε τα αποτελέσματα σου... Εύχομαι όλα να είναι καλά...

Έτσι ήμουν κ στο 2ο...αλλά όσο πάω στο τέλος δεν ρυθμίζεται μόνο με διατροφή κ κάνω κ ινσουλίνη... 

Δεν μου είπε ο γυναικολόγος να κόψω κάτι... Σε δυο βδομάδες θα ξανά κάνω κ βλέπουμε...🙏🏻

Ευχαριστώ κορίτσι μου! 

Καλό επανέλεγχο 🙏❤️ όλα θα ρυθμιστούν 🙏

πρίν από 14 λεπτά , Elenaki2000 είπε:

Καλησπέρα βρε κορίτσια! Χαίρομαι π διαβάζω καλα νέα..εγώ ακόμα δεν έχω κάνει καμπύλη ζαχάρου.  Είμαι 25κ1 . Θεωρώ πως θα την κάνω την επόμενη εβδομάδα που θα με δει κ ο γιατρός. Εύχομαι καλά αποτελέσματα κ σε εσάς που δεν έχετε κάνει ακόμα τν καμπύλη ζαχάρου. 

Με πόνους στην μεση και στα ισχια πως πάτε ρε κορίτσια? Εγώ δυσκολεύομαι πολύ να γυρίσω πλευρό στο κρεβάτι κατά την διάρκεια της νύχτας..κ έχουμε ακόμα μέλλον μέχρι τον Ιούνιο 🫣

Ισχία το βράδυ στον ύπνο 😇😇 πονάει το ένα, γυρναω πλευρό, πονάει κ το άλλο, άντε πάλι γυρνάω.

Σαν σούβλα πάω γύρω γύρω 🙊 

Μόνο στον ύπνο, κατά τα άλλα δεν πονάω πουθενά. Αλλά τα Ισχία το βράδυ άλλο πράγμα. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 33 λεπτά , Elenaki2000 είπε:

Αχ από  πόνους άλλο τίποτα.Για τη  μέση με βοηθάει αρκετά το μαξιλάρι εγκυμοσύνης όταν κοιμάμαι οπότε ξυπνάω αρκετά καλά αλλά μέσα στη μέρα όπως κ να καθίσω πονάει.Και πολλές φορές με πονάει αρκετά χαμηλά .Προφανώς από τον τρόπο που κάθομαι.Αλλά δεν μπορώ να είμαι όλο ξαπλωμένη.Αλλά τα ισχία άλλο πράγμα .Μια η μια πλευρά μια η άλλη ο ύπνος είναι δύσκολος.

πρίν από 20 λεπτά , Angel-11 είπε:

Αχ από  πόνους άλλο τίποτα.Για τη  μέση με βοηθάει αρκετά το μαξιλάρι εγκυμοσύνης όταν κοιμάμαι οπότε ξυπνάω αρκετά καλά αλλά μέσα στη μέρα όπως κ να καθίσω πονάει.Και πολλές φορές με πονάει αρκετά χαμηλά .Προφανώς από τον τρόπο που κάθομαι.Αλλά δεν μπορώ να είμαι όλο ξαπλωμένη.Αλλά τα ισχία άλλο πράγμα .Μια η μια πλευρά μια η άλλη ο ύπνος είναι δύσκολος.

Αυτό ακριβώς, γύρω γύρω αυτό δεν είναι ύπνος 😇😇😇 κ μένα στον ύπνο με ενοχλούν. Βοηθάει το μαξιλάρι, το ξεκίνησα κ εγώ🙏 απλά δεν έχω συνηθίσει ακόμη την παρουσία του. 

Ομάδα έλαβα τα αποτελέσματα μου! Όλα φαίνονται άψογα! 🙏❤️ Εν τω μεταξύ έχουμε κανονίσει πραγματάκια για ΣΚ με τον άντρα μου κ λέγαμε να πάμε σε ένα μπεργκεραδικο για φαγητό κ του λεγα κάτσε μη μου τα κόψουν όλα κ δεν κάνει ούτε να το μυρίσω το μπεργκερ κ κλασικά αγχώθηκα εγώ 😇😇😇 κ τον παίρνω τώρα κ του λέω μπεργκερ το Σάββατο η κοιλιά μας🙏❤️

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Καλησπέρα σε όλους! Εμένα ήταν να με δει την έπομενη εβδομάδα ο γιατρός και να μου γράψει και την καμπύλη αλλά τλκ θα λείπει και θα με δει την Μεγάλη εβδομάδα οπότε αν μπορέσω θα την κάνω τότε! Τότε θα είμαι 27 εβδομάδων! Από ύπνο κι εγώ άστατο κάνω! Ξεκίνησα να χρησιμοποιώ κι εγώ μαξιλάρι και με βοηθάει η αλήθεια είναι! 

• Μου αρέσει 3

2ThI.png3AXhp3.png

πρίν από 21 λεπτά , Eustathia είπε:

Αυτό ακριβώς, γύρω γύρω αυτό δεν είναι ύπνος 😇😇😇 κ μένα στον ύπνο με ενοχλούν. Βοηθάει το μαξιλάρι, το ξεκίνησα κ εγώ🙏 απλά δεν έχω συνηθίσει ακόμη την παρουσία του. 

Ομάδα έλαβα τα αποτελέσματα μου! Όλα φαίνονται άψογα! 🙏❤️ Εν τω μεταξύ έχουμε κανονίσει πραγματάκια για ΣΚ με τον άντρα μου κ λέγαμε να πάμε σε ένα μπεργκεραδικο για φαγητό κ του λεγα κάτσε μη μου τα κόψουν όλα κ δεν κάνει ούτε να το μυρίσω το μπεργκερ κ κλασικά αγχώθηκα εγώ 😇😇😇 κ τον παίρνω τώρα κ του λέω μπεργκερ το Σάββατο η κοιλιά μας🙏❤️

Εγώ το συνήθισα το μαξιλάρι το έχω από τον 4ο.Ο άντρας μου πάλι όχι.😂Αλλά η αλήθεια είναι οτι μου δίνει και μια ασφάλεια ανάμεσα μας γιατί φοβάμαι μέσα στον ύπνο να μην με πιέσει στην κοιλιά γιατί κοιμάται κολλημένος πάνω μου.Οπότε μια χαρά είναι το μαξιλαράκι μου.Σε λίγο ίσως δεν χωράμε βέβαια χαχα

Εννοείται να το φάτε το μπέργκερ 😂😂 Και εμείς μια στις τόσες απολαμβάνουμε μια τέτοια ατασθαλία χαχα και να σας πω την αλήθεια τη μέρα που θα φάμε απ έξω καούρα ούτε για δείγμα .

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...