Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Losr είπε:

Ναι καταλαβα. Το έχω ξανακουσει αυτό που λες. Είχες κάνει την κλασσική η αυτήν με την νέα μέθοδο?

με την κλασική είχα κάνει, αλλά νομίζω και οι δύο μέθοδοι είναι εξίσου καλές..

πρίν από 3 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Καλησπέρα και απο εμένα! Και εγώ στον Ίδιο γιατρό είμαι. Μέσα σε ένα χρόνο μαζέψαμε 6 έμβρυα 3ων ημερών εκ των οποίων τα 2 ήταν άριστα σε αριθμό κυττάρων και μορφολογία, ένα άριστο σε μορφολογία με μικρότερο αριθμό κυττάρων και 3 μέτρια. Είχαμε πρόβλημα με το σπερμα αλλά και ο οργανισμός μου επίσης μας έκανε νερά. Μια φορά μόνο ανταποκρίθηκε στα φάρμακα. Έκανα 5 ωοληψιες. Είμαι 38 με φυσιολογική αμη. Μεταφέραμε τα 3 άριστα και έμεινα έγκυος σε ένα μωρό. Και εγώ πιστεύω ότι αν επιμείνεις λίγο, θα βρεθούν τα εμβρυακια που θα μείνουν. Καλό κουράγιο και υπομονή! 

χαίρομαι πολύ που τα κατάφερες! πρέπει να βρούμε το κουράγιο και την υπομονή όπως λες για τη συνέχεια γιατί φαίνεται να αγνοούνται προς το παρόν! ίσως και λόγω του σοκ της δεύτερης αποτυχίας.. σε ευχαριστώ πολύ όπως και νά'χει!!

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 33 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Ε δεν τα πήρα και μάλλον δεν έκανα καθόλου καλά.Απλα κάνω υπομονή..Και ενώ κάνω εμετούς όλη μέρα,έχω κάνει μια κοιλιά σαν μπαούλο!δεν ξέρω πως τα καταφέρνω!Είμαι έξι μηνών και μοιάζω τελειομηνη!🙄Σου εύχομαι να έχεις τέλεια αποτελέσματα τόσο στην β επιπέδου όσο και στην αμνιο❤️ Να μας ενημερώσεις,μην το ξεχάσεις 🥰

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! Κι εγώ έχω πέταχτη κοιλιά και όλη την ώρα θέλω να τρώω. Με ηρεμεί όταν έχω αναγουλες. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια.Ειχα ξαναγράψει το 2022 που ήμουν έγκυος στο κοριτσάκι μου που τώρα είναι 2 ετών .Τωρα ξανά έγκυος πάλι μετά από εμβρυομεταφορά 2 βλαστοκυστεων 5ης μέρας ΑΑ ποιότητα έκανα την πρώτη χοριακη την 8η μέρα μετά από ετ και ήταν 164.Σημερα 11η μέρα έκανα ξανά χοριακη κ ήταν 454 

είμαστε σε υποψίες γιατί βάλαμε 2 έμβρυα για δίδυμα.Οσες έχετε διδυμάκια τι τιμές είχατε ;

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα σε όλους... Λοιπόν σήμερα πήγαμε πρώτη φορά σε δημόσιο παίδων να κανουμε μια εξέταση στον μικρό... Τελικά δεν την κάναμε κ ταλαιπωρήθηκαμε τζάμπα κ μας είπαν να ξανά κλεισουμε ραντεβού ...που δεν στέκι...θέλει ανάλυση όλο αυτό... Ένα συμπέρασμα έβγαλα κ πήραμε τελικά την απόφαση με το άντρα μου,ότι θα γεννήσουμε σε ιδιωτικό... Η όλη κατάσταση τραγική τέλος...

• Μου αρέσει 1

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Κορίτσια καλησπέρα, πως είστε? Χρόνια πολλά για εχθές να χαίρεστε όποιον έχετε 😍

Ήθελα να σας ρωτήσω αν έχει τύχει σε κάποια κοπέλα να αισθάνεται τις κινήσεις και τις κλωτσιες του μωρού πολύ πολυ χαμηλά. Με έχουν πεθάνει κάνα 2 μέρες στις κλωτσιες, κ αισθανομαι συνεχώς ότι χρειάζεται να πάω στην τουαλέτα. Και είναι τόσο ξαφνικές οι κλωτσιες αυτές που ορισμένες φορές πονάω κ ολας .. δεν θυμάμαι αν μου είχε ξανά συμβεί στις προηγούμενες εγκυμοσύνες κ είπα να ζητήσω την γνώμη σας αν έχει κάποια κοπέλα αντίστοιχη εμπειρία 

On 25/3/2025 at 10:19 ΠΜ, Μπισκοτακι27 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια.Ειχα ξαναγράψει το 2022 που ήμουν έγκυος στο κοριτσάκι μου που τώρα είναι 2 ετών .Τωρα ξανά έγκυος πάλι μετά από εμβρυομεταφορά 2 βλαστοκυστεων 5ης μέρας ΑΑ ποιότητα έκανα την πρώτη χοριακη την 8η μέρα μετά από ετ και ήταν 164.Σημερα 11η μέρα έκανα ξανά χοριακη κ ήταν 454 

είμαστε σε υποψίες γιατί βάλαμε 2 έμβρυα για δίδυμα.Οσες έχετε διδυμάκια τι τιμές είχατε ;

Γειά σου κορίτσι μου!! Εγώ όταν έκανα β χοριακη στην 5η εβδομάδα είχα 12.500 στα διδυμα 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 31 λεπτά , Elenaki2000 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, πως είστε? Χρόνια πολλά για εχθές να χαίρεστε όποιον έχετε 😍

Ήθελα να σας ρωτήσω αν έχει τύχει σε κάποια κοπέλα να αισθάνεται τις κινήσεις και τις κλωτσιες του μωρού πολύ πολυ χαμηλά. Με έχουν πεθάνει κάνα 2 μέρες στις κλωτσιες, κ αισθανομαι συνεχώς ότι χρειάζεται να πάω στην τουαλέτα. Και είναι τόσο ξαφνικές οι κλωτσιες αυτές που ορισμένες φορές πονάω κ ολας .. δεν θυμάμαι αν μου είχε ξανά συμβεί στις προηγούμενες εγκυμοσύνες κ είπα να ζητήσω την γνώμη σας αν έχει κάποια κοπέλα αντίστοιχη εμπειρία 

Γειά σου κορίτσι μου!! Εγώ όταν έκανα β χοριακη στην 5η εβδομάδα είχα 12.500 στα διδυμα 

Εγώ σύμφωνα με την τελευταία περίοδο είμαι 4 βδομαδων και 2 ημερών τώρα τότε ήμουν 4 βδομαδων 

6 ώρες πρίν, Elenaki2000 είπε:

Καλησπέρα ! Εγώ από όταν άρχισα να νιώθω κίνηση και κλωτσιές τις ένιωθα πολύ χαμηλά σαν να κλωτσούσε την κύστη μου και τρόμαζα . Έχω και πρόσθιο πλακούντα οπότε στην κοιλιά ψηλά δεν ένιωθα κίνηση μόνο πολύ χαμηλά και από κάτω. Πλέον εντάξει χτυπάει όπου βρει ! Αλλά ακόμη κάποιες φορές το νιώθω από κάτω.Είχα ρωτήσει το γιατρό μου και είπε οτι είναι φυσιολογικό .Ακόμη τρομάζω βέβαια καμιά φορά αν η κίνηση είναι πολύ έντονη.

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα σε όλη την ομάδα...τι κάνετε πώς είστε? Εμείς δόξα τώ θεώ τα ίδια...πέρα από την πείνα κ καούρες που έχω όλα καλά... Αλλά πολλη κούραση...όσο βαραινουμε θα είναι πιο δύσκολα ... Σήμερα έφτιαξα την λίστα μαιευτηρίου να την έχω έτοιμη κ σιγά σιγά να αρχίσω να βάζω  από τον Απρίλιο... Αφού πλέον αποφασίσαμε μαιευτήριο μπορώ να ξεκινήσω κ αυτό το κομμάτι... Γιατί αν έχω κ τα παιδιά σπίτι δεν θα έχω καθαρό μυαλό κ να μου φεύγουν πράγματα...

Σκέφτομαι προς στο τέλος να έχω κουζίνα κ τελευταίες εκκρεμότητες τις κούνιες ρηλαξ τέτοια... Πφφφ μου φαίνεται μακριά κ συνάμα κ κοντά... 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα στην ομάδα! Σήμερα βγήκαν και τα δεύτερα αποτελέσματα της αμνιοπαρακεντησης. Είναι όλα μια χαρά! Από σήμερα νομίζω αρχίζω και νιώθω πραγματικά έγκυος, φοβόμουν τόσο πολύ. Την 1η του μήνα έχουμε τη Β επιπέδου, λίγο άγχος ακόμη για μια μεγάλη ανάσα μετά και να αρχίσω σιγά σιγά κι εγώ τις ετοιμασίες. 

Κι εγώ νιώθω το μωρό να με κλωτσάει χαμηλά και μάλιστα είναι και πολύ δραστήριος! 

• Μου αρέσει 3
  • Λουλούδια 2

πρίν από 42 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Καλησπέρα σε όλη την ομάδα...τι κάνετε πώς είστε? Εμείς δόξα τώ θεώ τα ίδια...πέρα από την πείνα κ καούρες που έχω όλα καλά... Αλλά πολλη κούραση...όσο βαραινουμε θα είναι πιο δύσκολα ... Σήμερα έφτιαξα την λίστα μαιευτηρίου να την έχω έτοιμη κ σιγά σιγά να αρχίσω να βάζω  από τον Απρίλιο... Αφού πλέον αποφασίσαμε μαιευτήριο μπορώ να ξεκινήσω κ αυτό το κομμάτι... Γιατί αν έχω κ τα παιδιά σπίτι δεν θα έχω καθαρό μυαλό κ να μου φεύγουν πράγματα...

Σκέφτομαι προς στο τέλος να έχω κουζίνα κ τελευταίες εκκρεμότητες τις κούνιες ρηλαξ τέτοια... Πφφφ μου φαίνεται μακριά κ συνάμα κ κοντά... 

Αχ μεγάλο ζόρι οι καούρες! Τα βράδια μας είναι δύσκολα .Καθόλου μακριά δεν είναι .Νομίζω οτι περνάει ο καιρός νεράκι.Σκέφτομαι τι δουλειές πρέπει να γίνουν που δεν μπορώ και να τις κάνω μόνη μου και προσπαθώ να βάλω μια σειρά να μην χαθούμε και να προλάβουμε .Περιμένω να περάσει η βδομάδα να φτιάξει λίγο ο καιρός να αρχίσουμε να ετοιμάζουμε το δωμάτιο για να μπορώ να πλύνω τα ρουχαλάκια σιγά σιγά,Μέχρι το Πάσχα να είμαστε έτοιμοι.

πρίν από 22 λεπτά , Eternity είπε:

Καλημέρα στην ομάδα! Σήμερα βγήκαν και τα δεύτερα αποτελέσματα της αμνιοπαρακεντησης. Είναι όλα μια χαρά! Από σήμερα νομίζω αρχίζω και νιώθω πραγματικά έγκυος, φοβόμουν τόσο πολύ. Την 1η του μήνα έχουμε τη Β επιπέδου, λίγο άγχος ακόμη για μια μεγάλη ανάσα μετά και να αρχίσω σιγά σιγά κι εγώ τις ετοιμασίες. 

Κι εγώ νιώθω το μωρό να με κλωτσάει χαμηλά και μάλιστα είναι και πολύ δραστήριος! 

Μπράβο κορίτσι μου τέλεια νέα! Μόλις φύγει και η Β ένα μεγάλο ουφ και μόνο να απολαμβάνεις τις στιγμές από δω και πέρα.Λίγο έμεινε ακόμη 😍

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλους! 

Διάβασα απειρα μηνύματα σας μαζεμένα γιατί πραγματικά είναι τρελό αυτό το διάστημα για εμένα κ δεν προλαβαίνω! 

Παντρευτήκαμε επίσης 🙏❤️ ήταν όλα ακριβώς όπως τα θέλαμε κ γενικά όλα πολύ όμορφα 🥰

@Eternity  συγχαρητήρια κορίτσι μου! Δεν ξέρεις πόσο χάρηκα, σαν να είχα αγωνία προσωπική 😇🙏 πόσο υπέροχα νέα 🥰🥰🥰

Κορίτσια εγώ τις κινήσεις τις αντιλαμβάνομαι κάτω από τον αφαλό σαν απαλό χτυπηματάκι. Όταν γυρνάει το μωρό νιώθω σαν να μου στρίβει λίγο το έντερο, κατά τα άλλα πολύ gentle😇😇😇

Όσο πλησιάζει η καμπύλη σακχάρου αγχώνομαι λιγάκι... Σε καμια βδομάδα θα την κάνουμε. 

Κ θα αρχίσουμε τώρα ψώνια κ ετοιμασίες για το μωρό 🙏😇 σαν ψέμα μου φαίνεται. 

Σε άλλα νέα έχω άδεια γάμου κ πραγματικά δεν θέλω να γυρίσω στη δουλειά 🫣🫣

• Μου αρέσει 3

Καλησπέρα σε όλες κ στον Γιαννη! @Eternityκοριτσι μου πόσο χάρηκα!!τι τέλεια νέα 🥰 

Εγώ που λέτε δεν θα κάνω καμπύλη ζαχάρου,γιατί μετριέμαι εδώ και μέρες στο σπίτι και έχω υπογλυκαιμία..πχ ζάχαρο νηστείας μου βγαίνει συνέχεια εκεί γύρω στα 70 και όταν το μετράω μετά από δύο ώρες με το ζόρι φτάνει τα 80-85. Ζαλίζομαι όλη μέρα και ειδικά με το που φάω ξαπλωνω αμέσως γιατί θολωνουν ολα.Μου είπε ο γιατρός να τρωω κάτι γλυκό η να πίνω χυμό,αλλά τα βγάζω αμεσως,οπότε φαύλος κύκλος..δεν πειράζει,υπομονή😊 Σήμερα πήρα και ηλεκτρολύτες almora κ ελπίζω να συνέλθω κάπως .Καλή επιτυχία σε όσες έχετε β επιπέδου και καμπύλη ζαχάρου,με το καλό να περάσουν οι μήνες και να κρατήσουμε τα μωράκια μας αγκαλιά 🥰

• Μου αρέσει 3

1 hour ago, Eustathia είπε:

Καλησπέρα σε όλους! 

Διάβασα απειρα μηνύματα σας μαζεμένα γιατί πραγματικά είναι τρελό αυτό το διάστημα για εμένα κ δεν προλαβαίνω! 

Παντρευτήκαμε επίσης 🙏❤️ ήταν όλα ακριβώς όπως τα θέλαμε κ γενικά όλα πολύ όμορφα 🥰

@Eternity  συγχαρητήρια κορίτσι μου! Δεν ξέρεις πόσο χάρηκα, σαν να είχα αγωνία προσωπική 😇🙏 πόσο υπέροχα νέα 🥰🥰🥰

Κορίτσια εγώ τις κινήσεις τις αντιλαμβάνομαι κάτω από τον αφαλό σαν απαλό χτυπηματάκι. Όταν γυρνάει το μωρό νιώθω σαν να μου στρίβει λίγο το έντερο, κατά τα άλλα πολύ gentle😇😇😇

Όσο πλησιάζει η καμπύλη σακχάρου αγχώνομαι λιγάκι... Σε καμια βδομάδα θα την κάνουμε. 

Να ζήσετε κορίτσι μου κ με το καλό να έρθει το πλασματακι σας...μόνο χαρές στο κοινό σας ταξίδι που μόλις ξεκίνησε...❤️

4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μπράβο κορίτσι μου... Όλα καλά ...πόσο ευχάριστα νέα είναι αυτά... Πάει κ αυτό... Με το καλό κ η β επιπέδου...❤️

Ποιες θα γεννήσετε στο ρεα?

2 ώρες πρίν, Eustathia είπε:

Καλησπέρα σε όλους! 

Να ζήσετε κορίτσι μου να είστε ευτυχισμένοι και όλα να είναι ρόδινα στη ζωή σας 🥰 .Πολύ σημαντικό οτι όλα έγιναν όπως τα θέλατε!

Τώρα με το καλό να κάνετε τα ψώνια σας τις ετοιμασίες σας !

Είδες είναι ωραία να έχεις άδεια και να ξεκουράζεσαι λίγο 😂 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...