Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

οχι κοριτσι μου δεν επανελαβα ποτε. εκανα ετ μετα απο κανα χρονο και πετυχε. αλλα ειχε περασει πολυς καιρος, οποτε δεν θεωρω οτι αυτο επαιξε ρολο. εκτοτε εκανα μονο κολπικες καλλιεργειες γιατι ο γιατρος που πηγα δεν πιστευε στο μικροβιωμα της μητρας.  κι οταν βρισκαμε κατι επαιρνα συμβατικα αντιβιωση.

πολλοί γιατροί , πολλές γνώμες, ένα χάος !  πάντως τα κατάφερες και αυτό μετράει μόνο.

ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , Elenaki2000 είπε:

Είμαι 16+2 ..εσύ? Αχ κατάλαβα.. έτσι ήταν και εμένα η πρώτη μ εγκυμοσυνη 

Εγω ειμαι 18+1. Δε θυμαμαι ποτε ειχα ακουσει τα δυο πρωτα. Νομιζω ομως πιο μετα…. Εσυ εχεις 2!!! Εχει αρχισει ηδη η μαχηηηηηηη 😇😇😇

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Αννούλαααα 22/7 🩷 αν κ προβλέπω να γεννάω 17-18….

Και εγώ σήμερα νιώθω βάρος κ πονακια κάπου κάπου ήμουν κ όλη μέρα όρθια βέβαια τώρα ξάπλωσα μπας κ ηρεμήσουν κ χαλαρώσω γιατί ανησύχησα με τόση ενόχληση σήμερα 

Καλημέρα κορίτσια!!! @Αννούλαααα κι εγώ 16/7 πητ αλλά θα γεννήσω σίγουρα νωρίτερα λόγω καισαρικής και μάλλον κοριτσάκι! Τι ωραία που φτιάξαμε πινακάκι! Κι εγώ το είχα σκεφτεί! 🩷

• Μου αρέσει 1

2ThI.png3AXhp3.png

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, Efaki είπε:

@Αννούλαααα 22/7 🩷 αν κ προβλέπω να γεννάω 17-18….

Και εγώ σήμερα νιώθω βάρος κ πονακια κάπου κάπου ήμουν κ όλη μέρα όρθια βέβαια τώρα ξάπλωσα μπας κ ηρεμήσουν κ χαλαρώσω γιατί ανησύχησα με τόση ενόχληση σήμερα 

Καλημεραααα🥰 είσαι καλύτερα σήμερα? 

• Μου αρέσει 1

@Sophie38 03/07 💙

@Αννούλαααα 13/07 💙

@Blue Velvet 12/07 💙

@Eustathia 16/07 💜 

@Angel-11 16/06 💜 

@Elenaki2000 16/07

@Kate89 11/07 💙 

@MYRTO7 26/07 

@Efaki 22/07 💜

@Myrtoulita 16/07

@Κonstantina 18/07 💜

4 ώρες πρίν, Myrtoulita είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! @Αννούλαααα κι εγώ 16/7 πητ αλλά θα γεννήσω σίγουρα νωρίτερα λόγω καισαρικής και μάλλον κοριτσάκι! Τι ωραία που φτιάξαμε πινακάκι! Κι εγώ το είχα σκεφτεί! 🩷

Καλημέρα σε όλη την ομάδα ... Δεν έβαλα καρδούλα γιατί δεν με αφήνει μετά να την αλλάξω .. οπότε θα την βάλω όταν μου πεις.... Αφού στείλουν κ τα υπόλοιπα κορίτσια θα το ξανά φτιάξουμε...

Εγώ σήμερα δεν άντεξα το σίδηρο... Στο μισό μπουκαλάκι έκανα εμετό... Βασανιζομαι κάθε μέρα...😔😔😔😔... Μετά το δέχτηκα το άλλο μισό .. 

Μου έστειλαν κ τις εξετάσεις πριν λίγο που είχα κάνει... Αιματοκρίτης 28.5... 😔😔😔😔 δεν μου αρέσει καθόλου.... Νομίζω αν πέσει κι άλλο θα χρειαστώ μετάγγιση...

Αν γνωρίζει κάποια να μου πει θα το ήθελα ... Παλιά μια κοπέλα της είχαν κάνει μετάγγιση στο 26... Αγχώθηκα τώρα ...

• Λυπημένη/-ος 1

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

πρίν από 22 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

@Sophie38 03/07 💙

@Αννούλαααα 13/07 💙

@Blue Velvet 12/07 💙

@Eustathia 16/07 💜 

@Angel-11 16/06 💜 

@Elenaki2000 16/07

@Kate89 11/07 💙 

@MYRTO7 26/07 

@Efaki 22/07 💜

@Myrtoulita 16/07

Καλημέρα σε όλη την ομάδα ... Δεν έβαλα καρδούλα γιατί δεν με αφήνει μετά να την αλλάξω .. οπότε θα την βάλω όταν μου πεις.... Αφού στείλουν κ τα υπόλοιπα κορίτσια θα το ξανά φτιάξουμε...

Εγώ σήμερα δεν άντεξα το σίδηρο... Στο μισό μπουκαλάκι έκανα εμετό... Βασανιζομαι κάθε μέρα...😔😔😔😔... Μετά το δέχτηκα το άλλο μισό .. 

Μου έστειλαν κ τις εξετάσεις πριν λίγο που είχα κάνει... Αιματοκρίτης 28.5... 😔😔😔😔 δεν μου αρέσει καθόλου.... Νομίζω αν πέσει κι άλλο θα χρειαστώ μετάγγιση...

Αν γνωρίζει κάποια να μου πει θα το ήθελα ... Παλιά μια κοπέλα της είχαν κάνει μετάγγιση στο 26... Αγχώθηκα τώρα ...

Κορίτσι μου ξέρω πως νιώθεις,  στις προηγούμενες εγκυμοσύνες έκανα εμετο το σίδηρο συνέχεια και εμένα ο αιματοκρίτης είχε φτάσει 30 . Ήμουν χλωμη , χωρίς κουράγιο για τίποτα, σηκωνομουν από την καρέκλα και ζαλιζόμουν σκέψου...μετά πίεσα τον γυναικολόγο κ μ έδωσε σίδηρο σε χάπι.  Έπαιρνα 2 την ημέρα για να ανέβει...Κ μετά από μήνες έφτασε 34 

Δεν ξέρω για μετάγγιση αίματος,  αλλά σίγουρα πρέπει να μιλήσεις με τον γυναικολόγο σου...

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα ομάδα 🙏🥰

@Αννούλαααα μην αγχώνεσαι, ίσως σου δώσει πιο ισχυρή αγωγή ο γιατρός σου κορίτσι μου. Ενημέρωσε τον για τα αποτελέσματα και θα κρίνει αναλόγως. Μπορεί να σου δώσει χάπι αν δεν μπορείς να κρατήσεις το υγρής μορφής πχ. 

Κορίτσια κ εγώ ανήσυχη... Μετά την περιπέτεια εκείνο το βράδυ τις προάλλες με τις κράμπες στο στομάχι, σήμερα πονόλαιμος και μπούκωμα. 

Προηγήθηκε ο σύζυγος με μπούκωμα και συνάχι. Βάλαμε μάσκες, κοιμηθήκαμε σε ξεχωριστά δωμάτια.... Αλλά δεν τη γλύτωσα. Για τον πονόλαιμο τι κάνει να πάρουμε?? 

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 31 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Αννουλα γλυκια! Καταρχας μην αγχωνεσαι. Εχω κ γω 29 αιματοκριτη τωρα. Δεν κοιταμε τον αιματοκριτη. Κοιταμε παντοτε την αιμοσφαιρινη. Η αιμοσφαιρινη αν πεσει κατω απο 8 ενδεχομενως να χρειαστει αρχικα ενδοφλεβιο σιδηρο και αν παλι δεν ανεβει τοτε να προχωρησουμε σε μεταγγιση. Μην αγχωνεσαι. Στην πρωτη εγκυμοσυνη μου, ειχα φτασει 8.4 αιμοσφαιρινη. τελικα με 3 σιδηρους τη μερα, γεννησα με 9.8. 
Μετα τις 30 βδ σταθεροποιειται η αιμοσφαιρινη. το δευτερο τριμηνο ειναι το πιο απαιτητικο απο θεμα σιδηρου. 
Η διαγνωση αναιμιας τιθεται σε εγκυους οταν η αιμοσφαρινη ειναι κατω απο 10, ενω χωρις εγκυμοσυνη κατω απο 11. Εγω πχ τωρα εχω 10.1 (αρα ο πραγματικος αιματοκριτης μου ειναι 30.3-οχι 29 που μου γραφει το χαρτι). Δεν επαιρνα κανεναν σιδηρο πριν, αποφασισα να ξεκινησω οταν επεφτε κατω απο 10. Τωρα παιρνω 2 την ημερα. 
αν σε ενοχλει ο υγρος σιδηρος, να παρεις χαπι, ειναι πιο ανεκτο. 

και στο ξαναλεω! Μην αγχωνεσαι!!!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Eustathia είπε:

Καλημέρα ομάδα 🙏🥰

@Αννούλαααα μην αγχώνεσαι, ίσως σου δώσει πιο ισχυρή αγωγή ο γιατρός σου κορίτσι μου. Ενημέρωσε τον για τα αποτελέσματα και θα κρίνει αναλόγως. Μπορεί να σου δώσει χάπι αν δεν μπορείς να κρατήσεις το υγρής μορφής πχ. 

Κορίτσια κ εγώ ανήσυχη... Μετά την περιπέτεια εκείνο το βράδυ τις προάλλες με τις κράμπες στο στομάχι, σήμερα πονόλαιμος και μπούκωμα. 

Προηγήθηκε ο σύζυγος με μπούκωμα και συνάχι. Βάλαμε μάσκες, κοιμηθήκαμε σε ξεχωριστά δωμάτια.... Αλλά δεν τη γλύτωσα. Για τον πονόλαιμο τι κάνει να πάρουμε?? 

Κάνε γαργαρες με λεμόνι . Πλενε συχνά τα δόντια σου Κ κάνε στοματικό διαλλειμα πιο συχνά απο ότι συνήθως . Πιες Κ κανένα ζεστό Κ κανένα ντεπονακι Κ θα περάσει . 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , Eustathia είπε:

Καλημέρα ομάδα 🙏🥰

Κατά την διάρκεια των γιορτών που είχα κολλήσει γριπη , δυστυχώς μόνο ντεπον μου επέτρεπε να πάρω για τον πυρετό.  Για τον πονόλαιμο μόνο ζεστά και καραμέλες halls π δεν κάνουν τίποτα...  τώρα βέβαια οι απόψεις των γιατρών διαφέρουν...έκανες τεστ ? 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, linaa είπε:

Κάνε γαργαρες με λεμόνι . Πλενε συχνά τα δόντια σου Κ κάνε στοματικό διαλλειμα πιο συχνά απο ότι συνήθως . Πιες Κ κανένα ζεστό Κ κανένα ντεπονακι Κ θα περάσει . 

Για την ώρα έφτιαξα χαμομηλάκι κ βλέπουμε! Σε ευχαριστώ 🙏

1 hour ago, Elenaki2000 είπε:

Κατά την διάρκεια των γιορτών που είχα κολλήσει γριπη , δυστυχώς μόνο ντεπον μου επέτρεπε να πάρω για τον πυρετό.  Για τον πονόλαιμο μόνο ζεστά και καραμέλες halls π δεν κάνουν τίποτα...  τώρα βέβαια οι απόψεις των γιατρών διαφέρουν...έκανες τεστ ? 

Μίλησα με τη γιατρό μου για το τι επιτρέπεται και τι όχι και τι είναι καλό να πάρω κλπ. 

Έκανα στον άντρα μου τεστ που ξεκίνησε πρώτος τα συμπτώματα και είναι στο πικ του κ βγήκαν όλα αρνητικά. Βέβαια απύρετος, οπότε λόγω χαμηλού ιικού φορτίου δεν δείχνουν κάτι. Έχουμε εμβολιαστεί για τη γρίπη οπότε αν είναι γρίπη δεν θα το πιάσει αν δεν ανεβάσουμε πυρετό κ έντονα συμπτώματα. 

Θα δούμε πώς θα εξελιχθούμε τώρα κ θα επαναλάβουμε 🥺

1 ώρα πρίν, Elenaki2000 είπε:

Κορίτσι μου ξέρω πως νιώθεις,  στις προηγούμενες εγκυμοσύνες έκανα εμετο το σίδηρο συνέχεια και εμένα ο αιματοκρίτης είχε φτάσει 30 . Ήμουν χλωμη , χωρίς κουράγιο για τίποτα, σηκωνομουν από την καρέκλα και ζαλιζόμουν σκέψου...μετά πίεσα τον γυναικολόγο κ μ έδωσε σίδηρο σε χάπι.  Έπαιρνα 2 την ημέρα για να ανέβει...Κ μετά από μήνες έφτασε 34 

Δεν ξέρω για μετάγγιση αίματος,  αλλά σίγουρα πρέπει να μιλήσεις με τον γυναικολόγο σου...

Νιώθω τέλεια... Προς το παρόν τουλάχιστον... Τον ενημέρωσα τον γιατρό...μου είπε φυσιολογικό γιατί έχω στίγμα κ αναιμία... Δεν μου είπε να κάνω κάτι άλλο... Την άλλη βδομάδα θα τον ρωτήσω από κοντά ...

1 ώρα πρίν, Eustathia είπε:

Καλημέρα ομάδα 🙏🥰

Περαστικά σου κορίτσι μου... Εύχομαι να μείνεις σε αυτά ..

• Ευχή 1

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

πρίν από 13 λεπτά , Eustathia είπε:

Για την ώρα έφτιαξα χαμομηλάκι κ βλέπουμε! Σε ευχαριστώ 🙏

Μίλησα με τη γιατρό μου για το τι επιτρέπεται και τι όχι και τι είναι καλό να πάρω κλπ. 

Έκανα στον άντρα μου τεστ που ξεκίνησε πρώτος τα συμπτώματα και είναι στο πικ του κ βγήκαν όλα αρνητικά. Βέβαια απύρετος, οπότε λόγω χαμηλού ιικού φορτίου δεν δείχνουν κάτι. Έχουμε εμβολιαστεί για τη γρίπη οπότε αν είναι γρίπη δεν θα το πιάσει αν δεν ανεβάσουμε πυρετό κ έντονα συμπτώματα. 

Θα δούμε πώς θα εξελιχθούμε τώρα κ θα επαναλάβουμε 🥺

Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση και όλα θα πάνε καλά μην αγχώνεσαι🧿🩵

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...