Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

Ναι μια χαρά ήταν της frezyderm απλά κι εγώ ρώτησα μήπως υπάρχει κάτι ακόμα καλύτερο! Είχα πάρει κι εγώ το bio oil στην δεύτερη εγκυμοσύνη μου και να φανταστείτε πήγε άκλαυτο δεν με βόλεψε καθόλου για τον λόγο ότι δεν απορροφάται εύκολα!   

• Μου αρέσει 1

2ThI.png3AXhp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 36 λεπτά , Myrtoulita είπε:

Ναι μια χαρά ήταν της frezyderm απλά κι εγώ ρώτησα μήπως υπάρχει κάτι ακόμα καλύτερο! Είχα πάρει κι εγώ το bio oil στην δεύτερη εγκυμοσύνη μου και να φανταστείτε πήγε άκλαυτο δεν με βόλεψε καθόλου για τον λόγο ότι δεν απορροφάται εύκολα!   

Ναι η αλήθεια είναι οτι δεν απορροφάται εύκολα αλλά την επόμενη μέρα αφήνει πολύ ωραίο δέρμα γι αυτό είπα να το τελειώσω και μετά θα δω .

On 25/1/2025 at 1:27 ΠΜ, WomensPower είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

@Αννούλαααα έχω πάθει σοκ με τον προγραμματισμό σου.. μπράβο σου αλήθεια...αυτό που σίγουρα δεν θα έκανα ήταν να ξυπνήσω 5 το πρωί ενώ τα μωρά κοιμούνται.. ιεροσυλία 🤣 πραγματικά δεν έχω ξυπνήσει ποτέ έστω και μια ώρα νωρίτερα να κάνω δουλειές ενω κοιμάται η μικρή..μόνο σε ειδικές περιπτώσεις αν έχω να πάω πουθενά κλπ..δλδ εγώ μπορει να έστελνα τα παιδιά μου με κρουασάν συσκευασμένα στο σχολείο που λέει ο λόγος..κ μ αυτά που μου γραψες σιγουρευτηκα πόσο πολύ θα αργήσω να δουλέψω. 5 το πρωί ρε θηρίο? Κ μετά δουλευες κιολας? Απίστευτο.. εγώ 5 το πρωί ίσως έχω να ξυπνήσω όταν δίναμε πανελλήνιες..άντε κ σε κάνα δύσκολο μάθημα στη σχολή.. 

Δεν έχω στο περιβάλλον μου κάποια μαμά που να δουλεύει..ή να δουλεύει κ να μην έχει βοήθεια.. οπότε γ αυτό μου κανει εντύπωση.. εγώ ας πούμε με το πρόγραμμα παράλληλοι οι δρόμοι.. φαντάζομαι όταν έρθει το ζόρι θα προσαρμοστώ.. 

Μπράβο σου αλήθεια..

Όσο για το σπυράκι απλά βαζε οινόπνευμα να μη μολυνθεί..ίσως ειναι από τις ορμόνες...

Ου@Angel-11 ναι η προγεστερόνη βοηθάει στον τράχηλο.. παίρνεις πόσιμη ή την βάζεις κολπικά? Εγω είχα πάρει λιγο καιρό προληπτικά στην παλινδρομη που φαινόταν ότι κάτι δεν πάει καλα...κ ήμουν κομμάτια..υπνηλία φουλ.. σε άλλους ακούω ότι φέρνουν αναγουλες.. εμετούς.. καλά κάνεις κ παίρνεις κάθε τι προληπτικά..κ που παρακολουθείς τον τράχηλο.. κ εγώ για αυτό θέλω να πηγαίνω το πολύ εντός δύο εβδομάδων..για να βλέπουμε κ τον τράχηλο.. στην ομάδα του Μαρτίου ήταν κ δύο κοπέλες που είχαν κάνει περίδεση κ την είχαν βγάλει ξάπλα πόσους μήνες..

@Semi92 ελπίζω να έρθει το επόμενο μωράκι όταν θα είστε έτοιμοι..κ να σας διώξει κάθε πίκρα.. δυστυχώς οι αποβολές συμβαίνουν πολύ συχνά..και στις περισσότερες κοπέλες..παρόλα αυτά στο τέλος παίρνουμε γερά μωράκια στις αγκαλιές μας... Μόνο μην αφήσεις να σε επηρεάσει πολύ..γιατί έχω ακούσει ότι λόγω κακής ψυχολογιας δεν μπορούσαν να ξανά μείνουν.. 

Εγώ πάντως στην πρώτη που ήταν βιοχημική κ δεν είχα άλλο μωρό..έκανα σκέψεις παρηγοριάς τύπου; Θα συνεχίζω να πίνω καφέ κ να καπνίζω λίγο καιρο ακόμα, θα κάνουμε πολύ σεξ, θα παραμείνω στα κιλά μου, να χαρώ τα καλοκαιρινά μου ρούχα που πιθανόν το επόμενο καλοκαίρι δεν θα μου κάνουν.σκεφτομουν ότι αφού έμεινα μια φορά εύκολα..θα ξανά μείνω.. κ όντως καπάκι έμεινα πάλι..η αποβολή ήταν η τελευταία μου περίοδος.. κ έτσι γνώρισα την κόρη μου.. 

Τώρα στην παλινδρομη επειδή ήταν 9η βδομάδα.. ψυχολογικά επηρεάστηκα πιο πολύ..κ ας είχα ένα μωρό στην αγκαλιά.. αλλά κ εκεί έκανα σκέψεις ότι αφού δε το προγραμματισαμε..δεν ήμασταν έτοιμοι για το δεύτερο..θα έχω περισσότερο ποιοτικό χρόνο να απολαύσω με την κόρη μου ...θα παμε τις θάλασσες μας το καλοκαίρι..ενα ταξίδι στο εξωτερικό που τόσο ήθελα .. θα χαρώ τα κιλά που έχασα απ' την προηγούμενη εγκυμοσύνη.. 

Και κάπως έτσι μου" χρυσωνα" το χάπι για δύο απώλειες..ώστε να μην πέφτω ψυχολογικα.. σίγουρα μακάρι να προχωρούσαν οι εγκυμοσύνες κ ας έπαιρνα κιλά..κ ας μην έκανα ταξίδι κλπ κλπ.. αλλά κάπως παρηγοριεσαι κ ανεβαίνεις ψυχολογικά.

Η παλιά μου γυναικολόγοςς στην παλινδρομη μου είχε πει εντάξει χαλάρωσε..ακόμα δεν ήταν κάτι άξιο θρήνου.. λέω εντάξει για εσάς μπορεί να είναι μια μάζα με αίμα ..αλλά για μένα είναι μια ψυχούλα που δεν πρόλαβε να μεγαλώσει..

Καλή δύναμη...♥️

Απόλυτα σωστή σε όλα....δεν ξεχνιέται ποτέ όσα παιδιά κ αν έχουμε η όσα κάνουμε ακόμη...και για εμένα ήταν παιδί μου κομμάτι μου ... υπήρξε μέσα μου ..πάντα θα κλαίω γι αυτό....εύχομαι ότι καλύτερο σε υπέρ ευχαριστώ για τα όμορφα λόγια..να χαίρεσαι το λουλουδάκι σου πάντα γερό κ τυχερό 

Καλησπέρα σας κορίτσια! 

Διάβασα τα μηνύματα σας ευτυχώς δεν γράψατε πολλά!!! 

Εγώ δεν νομίζω ότι σωζεσαι από τις ραγαδες με τις κρέμες..είναι στο δέρμα μάλλον? Τι να πω...εγώ 35 κιλά πήρα κ δεν έκανα καθόλου ραγαδες..ούτε καν στο στήθος..καλά μόνο μαραθηκε το καημένο από τους πολλούς θηλασμους υποθέτω 🤣🤣 

Είχα πάρει της φρεζιντερμ δύο κιόλας...γιατί τα κιλά έμπαιναν απανωτά.. λέω τόσα στρέμματα κορμί θα χρειαστεί ποσότητα εδώ...εεε τελικά βαρέθηκα κ την έβαλα μετρημένες φορές.. ακόμα έτσι στέκεται..

Η αδερφή μου επίσης δύο εγκυμοσύνες μόνο στην πρώτη έκανε στο πλάι στην κοιλιά όταν ξεφουσκωσε. τρεις κόκκινες γραμμές..και τις έκανε λέιζερ μερικές συνεδρίες όσο ήταν κόκκινες κ έφυγαν... Το λέω για όσες κάνουν στην πορεία μην αγχωθουν..όλα αλλάζουν σήμερα αν κάτι μας χαλάει 🙃

Ελπίζω να σταθώ το ίδιο τυχερή και σε αυτήν την εγκυμοσύνη 🤣

@Αννούλαααα είσαι θεά αλήθεια..άκουσε κει τώρα ξυπνάω 5:30-6παρα..πολύ αργά πάλι σηκώνεσαι 🤣 μου φαίνεται τόσο δύσκολο.. μετά που φεύγουν σχολείο εφόσον δεν δουλεύεις δεν την πέφτεις ένα τρίωρο? Αν τα ντύνεις από το βράδυ με άνετες φορμες στον ύπνο ώστε να μην έχεις το πρωί να τα ντύσεις? Ξέρεις ο τεμπέλης ο άνθρωπος θα σου βρει χίλιες λύσεις 🤣

Πάντως πιστεύω ότι θα είσαι κ πρωινός τύπος... Εμένα ακόμα και το 8 μου φαίνεται πρωί...δλδ πάντα στις συνεντεύξεις το πρώτο που με ένοιαζε είναι να δουλεύω 9-5 , 10-6... Αλλιως γεια σας θα σας ειδοποιήσω 🤣 κ όντως οι δύο βασικές μου εργασίες για χρόνια ήταν τέτοια ωράρια..καλά στην δεύτερη ήμουν τηλεργασια δύο χρόνια με κοβιντ..πετά Γιώτα την κιλότα.. 10 έπιανα δουλειά..παρά δέκα ξυπνούσα 🤣

ΙΣως για αυτο το παιδί μου κοιμάται αργα κ ξυπνάει αργά.. εξαιτίας μου..εμείς μπορεί να χουζουρευουμε και μέχρι τις 11 🤣

@Angel-11 απο το σΤομα χαλάει περισσότερο η προγεστερόνη.. κ από τον κόλπο αφήνει υπολείμματα.. εννοείται το δεύτερο προτιμότερο...όπως είπες μετά από κάποιο σημείο στην κόβουν γιατί πρέπει να μικραίνει ο τράχηλος ώστε να έρθει κ η ώρα του τοκετού.. δύσκολη η ξάπλα...αλλά είναι για καλό σκοπό 🤪 απόλαυσε το όσο μπορεις...βάλε ΝΕΤ φλιξ..λιώσε στον ύπνο..."ζηλεύω" κατά μία έννοια 🤣

@kerasia93τι ωραία που πας γυμναστήριο...λένε ότι βοηθάει για φυσιολογικό τοκετό...πόσες φορές την εβδομάδα είναι?  Έκανες κ στην πρώτη? 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 48 λεπτά , WomensPower είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια! 

Εγώ δεν νομίζω ότι σωζεσαι από τις ραγαδες με τις κρέμες..είναι στο δέρμα μάλλον? Τι να πω...εγώ 35 κιλά πήρα κ δεν έκανα καθόλου ραγαδες..ούτε καν στο στήθος..καλά μόνο μαραθηκε το καημένο από τους πολλούς θηλασμους υποθέτω 🤣🤣 

Είχα πάρει της φρεζιντερμ δύο κιόλας...γιατί τα κιλά έμπαιναν απανωτά.. λέω τόσα στρέμματα κορμί θα χρειαστεί ποσότητα εδώ...εεε τελικά βαρέθηκα κ την έβαλα μετρημένες φορές.. ακόμα έτσι στέκεται..

Η αδερφή μου επίσης δύο εγκυμοσύνες μόνο στην πρώτη έκανε στο πλάι στην κοιλιά όταν ξεφουσκωσε. τρεις κόκκινες γραμμές..και τις έκανε λέιζερ μερικές συνεδρίες όσο ήταν κόκκινες κ έφυγαν... Το λέω για όσες κάνουν στην πορεία μην αγχωθουν..όλα αλλάζουν σήμερα αν κάτι μας χαλάει 🙃

@Αννούλαααα είσαι θεά αλήθεια..άκουσε κει τώρα ξυπνάω 5:30-6παρα..πολύ αργά πάλι σηκώνεσαι 🤣 μου φαίνεται τόσο δύσκολο.. μετά που φεύγουν σχολείο εφόσον δεν δουλεύεις δεν την πέφτεις ένα τρίωρο? Αν τα ντύνεις από το βράδυ με άνετες φορμες στον ύπνο ώστε να μην έχεις το πρωί να τα ντύσεις? Ξέρεις ο τεμπέλης ο άνθρωπος θα σου βρει χίλιες λύσεις 🤣

Πάντως πιστεύω ότι θα είσαι κ πρωινός τύπος... Εμένα ακόμα και το 8 μου φαίνεται πρωί...δλδ πάντα στις συνεντεύξεις το πρώτο που με ένοιαζε είναι να δουλεύω 9-5 , 10-6... Αλλιως γεια σας θα σας ειδοποιήσω 🤣 κ όντως οι δύο βασικές μου εργασίες για χρόνια ήταν τέτοια ωράρια..καλά στην δεύτερη ήμουν τηλεργασια δύο χρόνια με κοβιντ..πετά Γιώτα την κιλότα.. 10 έπιανα δουλειά..παρά δέκα ξυπνούσα 🤣

ΙΣως για αυτο το παιδί μου κοιμάται αργα κ ξυπνάει αργά.. εξαιτίας μου..εμείς μπορεί να χουζουρευουμε και μέχρι τις 11 🤣

@Angel-11 απο το σΤομα χαλάει περισσότερο η προγεστερόνη.. κ από τον κόλπο αφήνει υπολείμματα.. εννοείται το δεύτερο προτιμότερο...όπως είπες μετά από κάποιο σημείο στην κόβουν γιατί πρέπει να μικραίνει ο τράχηλος ώστε να έρθει κ η ώρα του τοκετού.. δύσκολη η ξάπλα...αλλά είναι για καλό σκοπό 🤪 απόλαυσε το όσο μπορεις...βάλε ΝΕΤ φλιξ..λιώσε στον ύπνο..."ζηλεύω" κατά μία έννοια 🤣

@kerasia93τι ωραία που πας γυμναστήριο...λένε ότι βοηθάει για φυσιολογικό τοκετό...πόσες φορές την εβδομάδα είναι?  Έκανες κ στην πρώτη? 

Nαι έχεις δίκιο ίσως είναι καθαρά στο κάθε δέρμα .Και τίποτα να μην βάζεις αν είναι να μην κάνεις ραγάδες δεν θα κάνεις .Αλλά όσο να πεις μια ενυδάτωση την προσφέρουν,μια ελαστικότητα στο δέρμα κάτι .Για μένα είναι λίγο θέμα ενυδάτωσης γιατί νιώθω οτι είναι πολύ ξηρό το δέρμα στην κοιλιά, αλλά και κάπως ψυχολογικό .Νιώθω οτι κάπως περιποιούμαι την κοιλιά που έχει αρχίσει να φουσκώνει αρκετά πλέον .Το έχω σαν τελετουργικό κάθε βράδυ.

Καλά έχω λιώσει στο netflix δεν το συζητώ.Απλά θα ήθελα μια βόλτα να κάνω στα μαγαζιά να πάρω έτσι τίποτα για την μπέμπα, να διαλέξω από κοντά αυτά τα βαριά πράγματα πχ καρότσι κρεβατάκι.Εντάξει με βολεύουν οι παραγγελίες δεν λέω αλλά έτσι για την ψυχολογία.Αλλά από την άλλη λέω δεν πειράζει θα έχω καιρό για βόλτες τώρα προτεραιότητα έχει το να είμαστε καλά.

Όσο για το ξύπνημα σε νιώθω δεν είμαι καθόλου πρωινός τύπος αν και όταν χρειαστεί ξυπνάω με ευκολία, ειδικά για δουλειά.Αλλά το βράδυ λειτουργώ καλύτερα και είναι η ώρα που χαλαρώνω .Τώρα με το μωρό κάπως θα προσαρμοστώ αναγκαστικά.Ελπίζω να βγει λίγο χουζουρίτσα σαν εμένα 😂

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, WomensPower είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια! 

Καλημέρα σας...κ καλή εβδομάδα να έχουμε.... Μου φεύγει ο ύπνος μωρέ... Μπορεί να ξαπλώσω  καμμία μέρα τώρα που δεν δουλεύω... Αλλά δεν με παίρνει ο ύπνος ..με έχει πάρει μετρημένες φορές... Οπότε σηκώνομαι να κάνω τις δουλειές μου...ώστε να ξαπλώσω το μεσημέρι...

Κ εγώ πιστεύω ότι είναι στο δέρμα... Αλλά από την άλλη κάτι μωρέ θα κάνουν κ αυτές...ούτε εγώ έκανα στην πρώτη... Στην δεύτερη μου έμειναν λίγες 3-4... Αλλά με το λαδακι δεν ήμουν τόσο τυπική όπως στην πρώτη εγκυμοσύνη.... Τώρα θα δείξει τι θα γίνει σε αυτή...

Εν τω μεταξύ τώρα συνειδητοποιησα ότι την Κυριακή μπαίνω στον 5ο... Αχχχχ Παναγιά μου...πόσο θέλω να περάσει ο καιρός... Πεινάω... 

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Γεια σααας!

Βρέθηκα τυχαία εδώ, πρώτη εγκυμοσύνη και μόλις μπήκα στις 17 εβδομάδες :) Και εγώ όπως και εσείς έχω ημερομηνία για Ιούλιο, 6/7 πιο συγκεκριμένα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά με όλες ❤️ 

• Μου αρέσει 4

Καλημέρα κορίτσια? Τι κάνετε, πώς είστε? Εγώ σήμερα μπαίνω στη 15η εβδομάδα. Είπα να κάνω μια δοκιμή χτες το βράδυ και να σταματήσω τα χάπια nuperal που παίρνω για τους εμετούς μιας και μου είχε πει και ο γιατρός ότι μετά την αυχενική ότι θα είμαι καλύτερα. 

Σηκώθηκα το πρωί αρκετά καλά, έφαγα το τοστ μου και ήπια και λίγο ελληνικό καφέ και πήγα από το σούπερ μάρκετ. Ένιωθα ένα μικρό ανακάτεμα.... πριν λίγο τελικά έκανα εμετό.... οπότε συνεχίζω τα χάπια και ξανά δοκιμή σε 2,3 εβδομάδες. Τελικά όντως κάνουν φοβερή δουλειά. Το ότι δεν τα δικαιολογεί το ταμείο δεν το καταλαβαίνω... λες και είναι καλλυντικά. 

Οσο για τις ραγάδες που αναφέρετε εγώ έβαζα αμυγδαλελαιο και όχι τακτικά. Δεν έκανα ραγάδες, νομίζω είναι και στο σώμα. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Καλημέρα κορίτσια? Τι κάνετε, πώς είστε? Εγώ σήμερα μπαίνω στη 15η εβδομάδα. Είπα να κάνω μια δοκιμή χτες το βράδυ και να σταματήσω τα χάπια nuperal που παίρνω για τους εμετούς μιας και μου είχε πει και ο γιατρός ότι μετά την αυχενική ότι θα είμαι καλύτερα. 

Σηκώθηκα το πρωί αρκετά καλά, έφαγα το τοστ μου και ήπια και λίγο ελληνικό καφέ και πήγα από το σούπερ μάρκετ. Ένιωθα ένα μικρό ανακάτεμα.... πριν λίγο τελικά έκανα εμετό.... οπότε συνεχίζω τα χάπια και ξανά δοκιμή σε 2,3 εβδομάδες. Τελικά όντως κάνουν φοβερή δουλειά. Το ότι δεν τα δικαιολογεί το ταμείο δεν το καταλαβαίνω... λες και είναι καλλυντικά. 

Οσο για τις ραγάδες που αναφέρετε εγώ έβαζα αμυγδαλελαιο και όχι τακτικά. Δεν έκανα ραγάδες, νομίζω είναι και στο σώμα. 

Καλημέρα! τι έγινε τελικά με την αμνιο?ποτέ θ πας?

Διαφημίσεις

28 minutes ago, Eternity said:

εμενα τα nuperal με έσωσαν στο πρώτο τρίμηνο και πραγματικά είναι πολύ κρίμα που δεν γράφονται γιατι δυστυχώς ειναι και ακριβά :( 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, revengeoftheblonde είπε:

Γεια σααας!

Βρέθηκα τυχαία εδώ, πρώτη εγκυμοσύνη και μόλις μπήκα στις 17 εβδομάδες :) Και εγώ όπως και εσείς έχω ημερομηνία για Ιούλιο, 6/7 πιο συγκεκριμένα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά με όλες ❤️ 

Καλώς ήρθες κορίτσι μου... Με το καλό το μωράκι σου... Έχεις αλλά παιδάκια? Αν ναι πόσο είναι... Κ αυτό που περιμένεις είδατε φύλο? Που θα γεννήσεις με το καλό?

Σε έπιασα μόνο τέρμα... 

Εγώ είμαι 39...έχω δύο παιδάκια...δηλαδή πάω για το 3ο... Το πρώτο είναι αγόρι 5 ετών... Το δεύτερο κοριτσάκι 2 ετών... Κ μάλλον θα γεννήσω στο ρεα... Αυτό τώρα που περιμένουμε είναι αγοράκι...  Πητ έχω 13/7... Αλλά σίγουρα θα μπούμε 30/6 λόγω 3ης καισαρικής...αλλά λόγω σακχάρου κύησης ίσως κ νωρίτερα... Θα δείξει...

Just now, Αννούλαααα said:

Καλώς ήρθες κορίτσι μου... Με το καλό το μωράκι σου... Έχεις αλλά παιδάκια? Αν ναι πόσο είναι... Κ αυτό που περιμένεις είδατε φύλο? Που θα γεννήσεις με το καλό?

Σε έπιασα μόνο τέρμα... 

Εγώ είμαι 39...έχω δύο παιδάκια...δηλαδή πάω για το 3ο... Το πρώτο είναι αγόρι 5 ετών... Το δεύτερο κοριτσάκι 2 ετών... Κ μάλλον θα γεννήσω στο ρεα... Αυτό τώρα που περιμένουμε είναι αγοράκι...  Πητ έχω 13/7... Αλλά σίγουρα θα μπούμε 30/6 λόγω 3ης καισαρικής...αλλά λόγω σακχάρου κύησης ίσως κ νωρίτερα... Θα δείξει...

Καλώς σας βρήκα! Λοιπόν εγώ είμαι 37 και είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη. Έχω ξεμπερδεψει με αυχενικές κτλ, έκανα και NIPT για να έχω το κεφαλι μου ήσυχο και βγήκαν όλα καλα, έχω κοριτσακι :) Ο γιατρός μου έχει συνεργασίες με διάφορα μαιευτήρια αλλά μου πρότεινε το Λητώ, για φυσιολογικό τοκετό το πάω, αλλά θα φανεί αργότερα το αν θα είναι εφικτό και αν δεν προκύψει κανενα θέμα με ζάχαρο και τετοια, θα δούμε! 

Σε αυτή τη φάση όλα για μένα είναι πρωτόγνωρα επειδή δεν το έχω ξανακάνει, οπότε ένας νέος κόσμος απλώνεται μπροστα μου :D 

• Μου αρέσει 4

πρίν από 12 λεπτά , revengeoftheblonde είπε:

Καλώς σας βρήκα! Λοιπόν εγώ είμαι 37 και είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη. Έχω ξεμπερδεψει με αυχενικές κτλ, έκανα και NIPT για να έχω το κεφαλι μου ήσυχο και βγήκαν όλα καλα, έχω κοριτσακι :) Ο γιατρός μου έχει συνεργασίες με διάφορα μαιευτήρια αλλά μου πρότεινε το Λητώ, για φυσιολογικό τοκετό το πάω, αλλά θα φανεί αργότερα το αν θα είναι εφικτό και αν δεν προκύψει κανενα θέμα με ζάχαρο και τετοια, θα δούμε! 

Σε αυτή τη φάση όλα για μένα είναι πρωτόγνωρα επειδή δεν το έχω ξανακάνει, οπότε ένας νέος κόσμος απλώνεται μπροστα μου :D 

Όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου... Απόλαυσε κ ζήσε τις στιγμές κ γενικά την εγκυμοσύνη σου... Κ εγώ έκανα Νιπτ...ευτυχώς όλα καλά κ δεν θα κάνω κάτι επιπλέον από εξέταση... Λογικά κάπου στις 24? Αν θυμάμαι καλά κάνουμε την καμπύλη... Κ στις 22 εβδομάδες την β επιπέδου ... Αχχχχ μου φαίνονται κοντά,αλλά ταυτόχρονα μακριά... Εγώ να σου πω την αλήθεια μου θέλω να έρθει 9 Ιούνιος...λόγω σακχάρου δεν έχω υπομονή κ θέλω να  φαωωωω...😔😔😔😔... Αυχενική κ Νιπτ που έκανες? Εγώ στο ρεα τα έκανα...

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλημέρα! τι έγινε τελικά με την αμνιο?ποτέ θ πας?

Τι κάνεις? Πως είσαι από εμετούς? Στις 7 Φεβρουαρίου έχω ραντεβού με το γυναικολόγο και τότε θα μιλήσει με τον εμβρυολογο για να κλείσουμε ημερομηνία. Τέλη Φεβρουαρίου υπολογίζω... και δεν περνάει ο καιρός 

1 hour ago, revengeoftheblonde είπε:

εμενα τα nuperal με έσωσαν στο πρώτο τρίμηνο και πραγματικά είναι πολύ κρίμα που δεν γράφονται γιατι δυστυχώς ειναι και ακριβά :( 

Ποτε ένιωσες καλύτερα και τα σταμάτησες? 

πρίν από 48 λεπτά , revengeoftheblonde είπε:

Καλώς ήρθες στην παρέα μας!!! Κι εγώ το γιο μου τον απέκτησα στα 37 μου. Επειδή επιθυμείς φυσιολογικο τοκετό να δώσεις προσοχή στο βάρος σου έτσι ώστε να μην πάρει πολλά κιλά και το παιδί και δυσκολευτείς. Εγώ κάποια στιγμή ήμουν οριακά στο να πάρω ινσουλίνη όμως ευτυχώς το έσωσα με διατροφή.

Με μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή δε θα χρειαστεί να στερηθείς κάτι. 

Εγώ τότε εμενα Αθήνα κι έκανα μαθήματα ανώδυνου τοκετού κοντά στο Υγεία. Να έχεις μια καλή και υποστηρικτικη μαία γιατί πραγματικά αυτή κάνει για εμένα όλη τη δουλειά στο φυσιολογικό τοκετό. Για το Λητώ κι εγώ έχω ακούσει τα καλύτερα. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...