Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , linaa είπε:

Είναι άψογη η αμη σου για την ηλικία σου. Άλλωστε αφού ήδη προσπαθείς για παιδάκι δεν υπάρχει λόγος να ανχωνεσε αφού είσαι μέσα στα φυσιολογικά όρια για την ηλικία σου 

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαιτήσεις σου. Ότι καλύτερο σου εύχομαι!

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

14 ώρες πρίν, Αννούλαααα είπε:

Είχα πάρει στην μικρή κ την άκουγα μια χαρά... Είχα μείνει ευχαριστημένη εγώ....

Πάντως αγχώθηκα πολύ και θα πάω σε λίγο να με δει ο γιατρός 😔

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 ώρες πρίν, Melodia είπε:

Καλημέρα ....άγχος στο επαγγελματικό κομμάτι γιατί έχεις ;;

Σε ιδιωτικό τον στέλνεις ;;;

Ναι σε ιδιωτικό τα πάμε... Επειδή δεν έχουμε βοήθεια καθόλου όπως είπα κ εγώ ήμουν με βάρδιες στον ιδιωτικό τομέα...μας τα έφερναν στις 5 ώστε όταν ήμουν στην δουλειά να τα παίρνει ο μπαμπάς... Εγώ παραιτήθηκα ώστε να τον πάμε λογοθεραπεία γιατί δεν έβγαιναν οι ώρες κ είπαμε από Σεπτέμβρη να πάω σε άλλη 5μερη πρωινή...αλλά μετά από μια βδομάδα μάθαμε την εγκυμοσύνη... Οπότε όλα έγιναν Τούμπα... Κ τώρα θα πάω για δουλειά Σεπτέμβρη του 26... Όπου δεν πιστεύω εκεί που ήταν να πάω να υπάρχει θέση θα έχουν καλυφθεί...

1 ώρα πρίν, Kate89 είπε:

Πάντως αγχώθηκα πολύ και θα πάω σε λίγο να με δει ο γιατρός 😔

Να πας κορίτσι μου...καλά θα κάνεις... Κοίτα στην αρχή είναι δύσκολο να το εντοπίσεις... Είναι χαμηλά ακόμα... Αλλά όσο μεγαλώνει θα είναι πιο εύκολο....

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

1 hour ago, Αννούλαααα είπε:

Ναι σε ιδιωτικό τα πάμε... Επειδή δεν έχουμε βοήθεια καθόλου όπως είπα κ εγώ ήμουν με βάρδιες στον ιδιωτικό τομέα...μας τα έφερναν στις 5 ώστε όταν ήμουν στην δουλειά να τα παίρνει ο μπαμπάς... Εγώ παραιτήθηκα ώστε να τον πάμε λογοθεραπεία γιατί δεν έβγαιναν οι ώρες κ είπαμε από Σεπτέμβρη να πάω σε άλλη 5μερη πρωινή...αλλά μετά από μια βδομάδα μάθαμε την εγκυμοσύνη... Οπότε όλα έγιναν Τούμπα... Κ τώρα θα πάω για δουλειά Σεπτέμβρη του 26... Όπου δεν πιστεύω εκεί που ήταν να πάω να υπάρχει θέση θα έχουν καλυφθεί...

Να πας κορίτσι μου...καλά θα κάνεις... Κοίτα στην αρχή είναι δύσκολο να το εντοπίσεις... Είναι χαμηλά ακόμα... Αλλά όσο μεγαλώνει θα είναι πιο εύκολο....

Ψάχνω και εγώ για δημοτικό για τη μικρή γι'αυτό σε ρώτησα είσαι ευχαριστημένη;σε ποια περιοχή είναι ;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , Melodia είπε:

Ψάχνω και εγώ για δημοτικό για τη μικρή γι'αυτό σε ρώτησα είσαι ευχαριστημένη;σε ποια περιοχή είναι ;

Περιστέρι... Εσύ που μένεις?

Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι με το συγκεκριμένο σχολείο... Τα πάμε από τον βρεφικό... 9 μηνων ξεκίνησα τον μεγάλο μου κ 8 μηνών την μικρή... Είναι δεύτερο σπίτι των παιδιών... Τους αρέσει πολύ στα παιδιά... Κ σε όλο το προσωπικό τους αρέσει η δουλειά που κάνουν... Πολύ καθαρός σταθμός...γενικά είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσαμε να κάνουμε...πιστεύω όταν έρθει η στιγμή να φύγουμε θα είναι δύσκολο...

• Μου αρέσει 1

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

15 ώρες πρίν, WomensPower είπε:

@Eternity πολύ αγχωτική η όλη διαδικασία κ οι αποφάσεις που πρέπει να πάρεις... Δεν έχω άποψη να σου πω την αλήθεια...αλλά ρε συ αν ήταν κάποια σοβαρή χρωμόσωμικη δεν θα φαινόταν από τον υπέρηχο? Εννοώ θα το καταλάβαινε ο γιατρός από την κινητικότητα του ίσως? Αν περιμένεις μέχρι τη β'επιπεδου? Κ κάνεις μόνο νιπτ? Είναι κ αυτό που είπες 1/1000000 για σπάνιες χρωμοσωμικες.. αλλά μην βάζεις με το νου σου το χειρότερο...1/1000000 είναι η πιθανότητα και τα υγιή παιδιά μας να πάθουν κάτι από κάπου ατύχημα η ασθένεια.. χτυπά ξύλο Παναγίτσα μου.. 

Ζύγισε τα με ποια απόφαση -συνεπειες θα είσαι εσύ πιο καλά ψυχολογικά... 

Παρολα αυτά λένε πως ότι σκέφτεσαι σου έρχεται...κ να μην κάνουμε αρνητικές σκέψεις.. να σκέφτεσαι ότι σε λίγους μήνες θα έχεις ένα γερό αγοράκι...έναν μικρό αδερφό για τον γιο σου .που θα του μάθει ένα σωρό πράγματα.. κ θα είστε μια ευτυχισμένη 4μελης οικογένεια...

Τραγικές οι εμπειρίες σου με τις αποβολές... Κ τα περνούσες σε ένα άδειο σπίτι χωρίς παιδιά.. μπράβο στη δύναμη σου...που πάλεψες να αποκτήσεις ένα παιδακι...κ τώρα κατάφερες και το δεύτερο!!! 

@Αννούλαααα ωραίες διάφορες τα παιδιά σου ανά τρία χρόνια περίπου και νέο μέλος 🙃 πως την παλέψες με την πρώτη διαδα? 

Κορίτσια κ όσες έχετε εμπειρία πείτε μας για δύο παιδιά...δλδ το δεύτερο βρέφος...με βοήθεια? Χωρίς βοήθεια?

Γιατί  Μ ένα μωρό χωρίς βοήθεια πιστευω μια χαρά βγαίνει..αν έχει δύο πως γίνεται η φάση? Αν θες να κοιμηθείς κάνα δίωρο τ μεσημέρι κ το νήπιο παρταρει? 

@Αννούλαααα σε ιδιωτικό θα γεννήσω σίγουρα εκτός απροόπτου...γιατί ποτέ δεν ξέρεις πως έρχονται τα πράγματα..

Όσο για το μονόκλινο που λες θα σου πω.. στην κλινική αυτή έχει όροφο λουξ και όροφο απλό.. οι διάφορες δεν ξέρω ποιες είναι.. φαντάζομαι η θέα? Κ στο δίκλινο λουξ έχει το κάθε κρεβάτι δικη του τηλεόραση..σιγά το μαλλί...εγώ δεν την άνοιξα ποτέ την τηλεόραση.. 

Εγώ είχα πάρει δίκλινο λουξ κ είχα ζητησει πριν γεννήσω ρουμινγκ ιν..βέβαια έκανα καισαρική κ δεν μπορούσα να το καταφέρω συνέχεια.. οπότε το ειχα ακούσει κ από άλλες κοπέλες ..ότι τα λουξ δεν έχουν τόσο κίνηση.επισης ρουμινκγ ιν δεν ζητάνε πολλές.. οπότε αν πάρεις δίκλινο λουξ κ ρουμινγκ ιν αυξάνονται οι πιθανότητες να είσαι μόνος...άρα χρεώνεται δίκλινο λουξ..κ είσαι μονόκλινο...βέβαια είχα στο νου μου αν μου φέρουν άτομο να τους πω χρεωστε με μονοκλινο λουξ.. 

Όντως  μου έφεραν βράδυ κάνα δίωρο μια κοπέλα...κ προφανώς η αλλαγή σε μονόκλινο θα γινόταν την άλλη μέρα.. ευτυχώς όμως αυτή δεν ήθελε να θηλάσει πήρε χάπι.. ήθελε να κοιμηθεί γιατί είχε πει φέρτε μου το μωρό σε 6-7 ώρες... Εγώ από την άλλη μου το φέρνανε συνέχεια κ θα την ενοχλούσε.. οπότε την αλλάξανε για καλή μου τύχη... Μιας κ είχαν κενά δωμάτια...

Δεν ξέρω πως θα παίξω μπάλα αυτή τη φορά... Λυπάμαι και τα χρήματα να πάνε έτσι για 4 διανυκτερεύσεις..αλλα από την άλλη ήμουν τόσο χάλια ψυχολογικά μετά τη γέννα.. έκλαιγα συνέχεια...σ όλα τα τηλ που έπαιρναν για συγχαρητήρια έλεγα για το χειρουργείο κ έκλαιγα..κ ούτε καν αναφερομουν στο μωρό.. δεν θα μπορούσα να ανεκτω οποιαδήποτε παράξενη, φλύαρη ή πονεμένη σαν κ μένα.. 

Θα μου πεις πάρε απλό μονόκλινο κ όχι λουξ μονόκλινο.. πραγματικά δεν ξέρω τι άνεση μπορεί να έχει το λουξ παραπάνω... Αλλά αν κάποια διαβάσει ποτέ κ γεννήσει στο Γένεσις... Ο Λουξ όροφος έχει περισσότερη ησυχία..λιγότερο κόσμο.. οπότε κατά τη γνώμη μου περισσότερο διαθέσιμο προσωπικό για μας..κ φυσικά για τα μωρά μας..ειδικά αν πάω πάλι καισαρική κ δεν κάνω vbac κ δεν θα το έχω δίπλα μου..θα θέλω να βαράω καμπανάκι κ ν μου το αλλάζουν στήθος..να μου το φέρνουν πιο συχνά να το κρατάω.. παρόλα αυτά αν κάποια έχει διαφορετική άποψη για τη συγκεκριμένη κλινική ας μου πει..γιατί κ εγώ μια φορά το πέρασα..μπορεί κ να έτυχε η τόσο καλή εξυπηρέτηση.. κ ο λουξ όροφος να είναι μια απάτη.. 

Πάντως να πω και τη βλακεία μου..αν γινόταν να πάρω κ τη μικρή μαζί μας..όλη η τετράδα σε ένα δωμάτιο..πλήρωνα και σουίτα...δεν θέλω να ξέρω πως θα κοιμάται κ αν θα κοιμάται χωρίς εμένα..κ τι ψυχολογικα θα έχει όταν γυρίσω με ένα μωρό στην αγκαλιά. 

@Elenaki2000 σούπερ νέα μανούλα..θα είσαι σαράντα χρόνων και θα πίνεις ποταρες με τα παιδιά σου 😁 ψύχραιμη σε βλέπω δεν αχγωθηκες που ξαφνικά θα γίνουν 4? Η κουμπάρα μου πήγαιναν για τρίτο..κ τους ήρθαν διδυμακια.. κ είχε αγχωθει φουλ..βέβαια μια χαρά τα κατάφερε.. κ τα θηλασε κιόλας ... Το ένα ήταν πιο ήρεμο..το άλλο πιο δύσκολο..τα φέρνει ο Θεός βολικά ♥️

Καλησπέρα κορίτσια!  Εντάξει να σου πω την αλήθεια υπάρχουν στιγμές που αγχώνομαι και σκέφτομαι πως θα τα καταφέρω με 2 βρέφη κ 2 νήπια. Βέβαια έχω αρκετή βοήθεια κ από τον σύζυγο οπότε είναι θετικό κ αυτο. Είναι από τους μπαμπάδες που τα κάνουν όλα. Και θα ταΐσει και θα αλλάξει κ θα κάνει μπάνιο τις μικρές κλπ ....

Και εμείς ξαφνιάστηκαμε ευχάριστα όταν μάθαμε για διδυμακια ... είχαμε στεναχωρηθει πολύ κ με είχε πάρει πολύ από κάτω τον περασμένο Μάιο όταν απεβαλλα ...

Απλα πλεον  ειμαι της αποψης οτι ολα για κάποιο λόγο γίνονται 😊ο Θεός ξέρει 

Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι.  Πόσο βάρος βάζετε περίπου κάθε μήνα? Εγώ είμαι 15 εβδομαδων , έχουμε διδυμακια αλλά φαινομαι πολύ πρησμένη κ πολύ περισσότερα κιλά από όσα είμαι.  Ήμουν 62 πριν μείνω έγκυος και τώρα είμαι 65 . Σχετικά καλά απλά ανησυχώ γιατί έχω κάνει ήδη 2 φορές καισαρική και ο γιατρός μου είπε να είμαι προσεχτικη με το βάρος μου. Και για την τομή αλλά και για τν υγεία την δικη μου κ των μωρών 

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Αννούλαααα είπε:

Περιστέρι... Εσύ που μένεις?

Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι με το συγκεκριμένο σχολείο... Τα πάμε από τον βρεφικό... 9 μηνων ξεκίνησα τον μεγάλο μου κ 8 μηνών την μικρή... Είναι δεύτερο σπίτι των παιδιών... Τους αρέσει πολύ στα παιδιά... Κ σε όλο το προσωπικό τους αρέσει η δουλειά που κάνουν... Πολύ καθαρός σταθμός...γενικά είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσαμε να κάνουμε...πιστεύω όταν έρθει η στιγμή να φύγουμε θα είναι δύσκολο...

Αλήθεια είμαστε κοντά Αιγάλεω 

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια όλα πήγαν τέλεια! Ο μπέμπης είναι πέντε μέρες μπροστά,είναι και λίγο χοντρούλης😊Και τελικά έχω οπίσθιο πλακουντα και μου είπε πως δεν νιώθω ακόμα το μωρό επειδή είναι νωρίς 

• Μου αρέσει 10

Τώρα πόσες εβδομάδες είστε κορίτσια; Γιατί έχω χαθεί τόσες που είμαστε 😅

Εγώ έκανα αυχενική 15/01 και θα με ξανά δει 13/02, πολύ μακριά μου φάνηκε! Τώρα είμαι 13+, τότε θα είμαι 16+5

• Μου αρέσει 1

πρίν από 23 λεπτά , MYRTO7 είπε:

Εγώ έκανα αυχενική 15/01 και θα με ξανά δει 13/02, πολύ μακριά μου φάνηκε! Τώρα είμαι 13+, τότε θα είμαι 16+5

Σήμερα μπήκα στην 16η εβδομάδα 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια όλα πήγαν τέλεια! Ο μπέμπης είναι πέντε μέρες μπροστά,είναι και λίγο χοντρούλης😊Και τελικά έχω οπίσθιο πλακουντα και μου είπε πως δεν νιώθω ακόμα το μωρό επειδή είναι νωρίς 

Πολύ ωραία νέα .Τουλάχιστον να ξέρεις να  μην έχεις άγχος που δεν το νιώθεις ακόμη .Ωραία να είναι και λίγο χοντρούλης 😄 τα αφρατούλια είναι σκέτη γλύκα! Καλά όλα βέβαια δεν το συζητώ

2 ώρες πρίν, MYRTO7 είπε:

Εγώ όπως είπα ξανά είμαι πιο μπροστά από τις περισσότερες μαζί με άλλη μια κοπέλα αν δεν κάνω λάθος .Μπήκα στην 20η βδομάδα (19+2 σήμερα).

Σήμερα είχα ραντεβού με το γιατρό και ευτυχώς όλα είναι μια χαρά .Μεγαλώνει η μπουμπού μας .Και πάω για Β επιπέδου σε 2-3 εβδομάδες περίπου μου είπε.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 11 λεπτά , Angel-11 είπε:

Πολύ ωραία νέα .Τουλάχιστον να ξέρεις να  μην έχεις άγχος που δεν το νιώθεις ακόμη .Ωραία να είναι και λίγο χοντρούλης 😄 τα αφρατούλια είναι σκέτη γλύκα! Καλά όλα βέβαια δεν το συζητώ

Εγώ όπως είπα ξανά είμαι πιο μπροστά από τις περισσότερες μαζί με άλλη μια κοπέλα αν δεν κάνω λάθος .Μπήκα στην 20η βδομάδα (19+2 σήμερα).

Σήμερα είχα ραντεβού με το γιατρό και ευτυχώς όλα είναι μια χαρά .Μεγαλώνει η μπουμπού μας .Και πάω για Β επιπέδου σε 2-3 εβδομάδες περίπου μου είπε.

Και εγώ 19+2, μαζί πάμε!! Εγώ μάλλον θα γεννήσω Μάιο, σε 2 βδομάδες πάω για β επιπέδου με το καλο

• Μου αρέσει 3

Καλησπέρα ομάδα🙏 πώς είστε? 

Προσπαθώ να κάνω keep up αλλά έχω πολύ δουλειά αυτό το διάστημα, συν εξεταστική του μεταπτυχιακού μου οπότε χαμός.... Πείνες έχω πολλές κ πονοκεφάλους... 

Συγχαρητήρια για τα τέλεια νέα @Efaki και @Blue Velvet και οποιαδήποτε άλλη ξεχνάω 😇

Εύχομαι τα καλύτερα σε όσες προβληματίζονται κ να έχουν καλά αποτελέσματα! 

Εγώ είμαι στη 15η εβδομάδα (14+2) και έχουμε ραντεβού σε 2 εβδομάδες. Θα έχουμε να το δούμε 4 εβδομάδες το μωρό έως τότε κ μου φαίνεται κ μενα πολύ 🫣😇 αλλά μου είπε η γιατρός οτι δεν έχω κανέναν λόγο να σε δω νωρίτερα εκτός απροόπτου ή αν σας λείψει κ θέλετε να δείτε το μωρό 🥹😇

πρίν από 15 λεπτά , Angel-11 είπε:

Μπράβο @MYRTO7 πάντα τέτοια νέα 💪🙏 με το καλό στη β επιπέδου! 

πρίν από 3 λεπτά , Eustathia είπε:

Καλησπέρα ομάδα🙏 πώς είστε? 

Προσπαθώ να κάνω keep up αλλά έχω πολύ δουλειά αυτό το διάστημα, συν εξεταστική του μεταπτυχιακού μου οπότε χαμός.... Πείνες έχω πολλές κ πονοκεφάλους... 

Συγχαρητήρια για τα τέλεια νέα @Efaki και @Blue Velvet και οποιαδήποτε άλλη ξεχνάω 😇

Εύχομαι τα καλύτερα σε όσες προβληματίζονται κ να έχουν καλά αποτελέσματα! 

Εγώ είμαι στη 15η εβδομάδα (14+2) και έχουμε ραντεβού σε 2 εβδομάδες. Θα έχουμε να το δούμε 4 εβδομάδες το μωρό έως τότε κ μου φαίνεται κ μενα πολύ 🫣😇 αλλά μου είπε η γιατρός οτι δεν έχω κανέναν λόγο να σε δω νωρίτερα εκτός απροόπτου ή αν σας λείψει κ θέλετε να δείτε το μωρό 🥹😇

Μπράβο @MYRTO7 πάντα τέτοια νέα 💪🙏 με το καλό στη β επιπέδου! 

Ή η @Angel-11 μας είπε το νέο 🤦 έχω χαθεί εδώ μέσα 🙊 όπως και να έχει μπράβο κορίτσια μου❤️🙏

πρίν από 9 λεπτά , Elenaki2000 είπε:

Εγω σημερα ειμαι 14+6 μερες

Πολύ κοντά είμαστε εμείς 🙏

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...