Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

Καλημέρα κ από μένα σε όλους!!

Βγηκαν τα αποτελέσματα από τα αιματολογικά κ περιμένω ν με ενημερώσει ο γιατρός μου.Αν δεν κάνω λάθος για down βγήκε 1/2015 κ για τα υπόλοιπα 1/1411335 κ γενικά γράφει ´´Αρνητικό´´ στα σύνδρομα.

• Μου αρέσει 4
  • Ευχή 1
  • Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλη εβδομάδα κορίτσια ....όμορφα νέα διαβάζω .....μπράβο σε όλες. ...περαστικά στους ασθενείς μας ....εύχομαι γρήγορα να γίνετε καλά ...

Όσο για τα ιδιωτικά οι τιμές έχουν πάρει την άνοδο αλλά νομίζω ότι καλό είναι να είμαστε στο μέρος που νιώθουμε ασφαλεία μιας και εκείνη η στιγμή της γέννησης είναι μοναδική ...εγώ στο Μητέρα γέννησα το 19και γενικά ήμουν ευχαριστημένη ειχαμε πληρώσει 1860 σε 3κλινο ...ίσως τώρα κοίταζα για 1δικλινο ....λιγότερα άτομα και λιγότερη βαβούρα ...

Εχω ακούσει καλά λόγια για το Έλενα και το Αλεξάνδρα ....ο μόνος φόβος μου εκεί είναι ότι δεν ξέρω αν κάνουν επισκλυριδειο και πως συμπεριφέρονται γενικά ...ας πούμε έχω ιδιωτική ασφάλιση γι'αυτό το λόγο. ..με κουράζει η αναμονή και η συμπεριφορά τους σε σημειο εκνευρισμού. ..δεν λέω ότι όλοι είναι ίδιοι ...αλλά γιατί να χαλάστω εκείνη τη στιγμή...αν ποτέ επέλεγα δημόσιο εννοείται ότι θα πήγαινα σε μονοκλινο ..η αλήθεια είναι ότι γλιτωνεις πολύ χρήμα ....το βλέπω και από μια φίλη που είναι σε δημόσιο ούτε καν πλήρωσε την αυχενική της ...

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, kerasia93 είπε:

Καλημέρα!!

Αν έχεις κάνει αυχενική το αναγράφει εκεί

Καλησπέρα,έκανα αλλά δεν γράφει τιποτα για τον πλακούντα...θα ρωτήσω αύριο το γιατρό να που πει 

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε;

Έχει πάρει καμία από εσάς τα Doppler κύησης που κυκλοφορούν στην αγορά; Πήρα ένα αλλά το μετάνιωσα.. και δεν άκουσα καρδούλα και αγχώθηκα.😵💫Σημερα είμαι 15+3🥰

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Έχει πάρει καμία από εσάς τα Doppler κύησης που κυκλοφορούν στην αγορά; Πήρα ένα αλλά το μετάνιωσα.. και δεν άκουσα καρδούλα και αγχώθηκα.😵💫Σημερα είμαι 15+3🥰

Δεν πιάνουν καθόλου αυτά τα φορητά. Σκέψου εγώ είχα πάει σε νοσοκομείο για άλλες εξετάσεις Κ μου βαλαν ένα φορητό να ακούσουν καρδιά για να μην κάνω υπέρηχο Κ έκανε η νοσοκόμα μια ώρα να πιάσει τον ήχο..... 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου έστειλε η γιατρός τα τροποποιημενα αποτελεσματα της αυχενικής μετά την pappa. Για Τρισωμια 21 είναι 1/593, για Τρισωμια 18 είναι 1/1488 και για Τρισωμια 13 είναι 1/4658. Στις παρατηρήσεις γράφει "Λόγω ηλικίας μητέρας, σύσταση για περαιτέρω έλεγχο του εμβρύου με επεμβατικο έλεγχο". Αν κάνω το nipt ξέρω ότι αποκλείω σχεδόν 100% το σύνδρομο down. Για τα υπόλοιπα σύνδρομα δεν είναι 100% η ακρίβεια ενώ για πιο σπάνια σύνδρομα δε γίνεται καν έλεγχος. Αύριο θα μιλήσω τηλεφωνικά μαζί της και με το γυναικολόγο. Το θέμα είναι ότι ενώ το είχα αποφασίσει καιρό πριν ότι αν μείνω έγκυος θα κάνω σίγουρα αμνιοπαρακεντηση, τώρα φοβάμαι. Θα τρελαθώ αν χάσω το παιδί. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 20 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια μου έστειλε η γιατρός τα τροποποιημενα αποτελεσματα της αυχενικής μετά την pappa. Για Τρισωμια 21 είναι 1/593, για Τρισωμια 18 είναι 1/1488 και για Τρισωμια 13 είναι 1/4658. Στις παρατηρήσεις γράφει "Λόγω ηλικίας μητέρας, σύσταση για περαιτέρω έλεγχο του εμβρύου με επεμβατικο έλεγχο". Αν κάνω το nipt ξέρω ότι αποκλείω σχεδόν 100% το σύνδρομο down. Για τα υπόλοιπα σύνδρομα δεν είναι 100% η ακρίβεια ενώ για πιο σπάνια σύνδρομα δε γίνεται καν έλεγχος. Αύριο θα μιλήσω τηλεφωνικά μαζί της και με το γυναικολόγο. Το θέμα είναι ότι ενώ το είχα αποφασίσει καιρό πριν ότι αν μείνω έγκυος θα κάνω σίγουρα αμνιοπαρακεντηση, τώρα φοβάμαι. Θα τρελαθώ αν χάσω το παιδί. 

Έχεις πολύ καλά αποτελέσματα πάντως και αυτό είναι θετικό❤️Μίλησε με το γιατρό σου και αυτός θα σου πει τι επιλογές υπάρχουν.Παντως απ' όσο γνωρίζω,οι πιθανότητες για να συμβεί κάτι κακό κατά τη διαδικασία της αμνιοπαρακέντησης,είναι απειροελάχιστα.Ευχομαι να πάνε όλα τέλεια ❤️ 

• Ευχαριστώ 1

3 ώρες πρίν, Kate89 είπε:

Είχα πάρει στην μικρή κ την άκουγα μια χαρά... Είχα μείνει ευχαριστημένη εγώ....

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

πρίν από 3 λεπτά , Αννούλαααα είπε:

Είχα πάρει στην μικρή κ την άκουγα μια χαρά... Είχα μείνει ευχαριστημένη εγώ....

Γράψε μας την εταιρία αν την θυμάσαι Αννούλα 

πρίν από 40 λεπτά , Eternity είπε:

Παιδί μου ποσο χρονών είσαι ;;;

Από εξωσωματική είσαι θύμισε μου ;;

Πάντως τα αποτελέσματα είναι πολύ καλά ...

Στην θέση σου θα έκανα μόνο nipt και αν ..πολύ εύκολα προτείνουν βλέπω αμνιο ...οκ ...ναι δεν έχεις πολλές πιθανότητες να συμβεί κάτι κακό ..

πρίν από 20 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Έχεις πολύ καλά αποτελέσματα πάντως και αυτό είναι θετικό❤️Μίλησε με το γιατρό σου και αυτός θα σου πει τι επιλογές υπάρχουν.Παντως απ' όσο γνωρίζω,οι πιθανότητες για να συμβεί κάτι κακό κατά τη διαδικασία της αμνιοπαρακέντησης,είναι απειροελάχιστα.Ευχομαι να πάνε όλα τέλεια ❤️ 

Όλες αυτές τις ημέρες διαβάζω για την αμνιοπαρακεντηση. Το ποσοστό αποβολής είναι 0,5% αλλά αυτό το ποσοστό αυξάνει σε περίπτωση που μια γυναίκα είχε αίμα στην αρχή της κύησης, αν έχει στο ιστορικό της αποξεσεις και αποβολές ή έχει ινομυώματα. Έχω έχω τα δύο πρώτα. Επίσης 8/10 παιδιά τα οποία χάνονται μετά από αμνιοπαρακεντηση η οποία έγινε λόγω ασχημων ποσοστων, ήταν τελικά υγιή. Θα μιλήσω και με το γιατρό και με δυο εμβρυολογους. Αυτή που μου έκανε την αυχενική αλλά θα πάρω τηλέφωνο και αυτόν που είχα πάει στο γιο μου όταν ζούσα Αθήνα. 

πρίν από 7 λεπτά , Melodia είπε:

Γράψε μας την εταιρία αν την θυμάσαι Αννούλα 

Παιδί μου ποσο χρονών είσαι ;;;

Από εξωσωματική είσαι θύμισε μου ;;

Πάντως τα αποτελέσματα είναι πολύ καλά ...

Στην θέση σου θα έκανα μόνο nipt και αν ..πολύ εύκολα προτείνουν βλέπω αμνιο ...οκ ...ναι δεν έχεις πολλές πιθανότητες να συμβεί κάτι κακό ..

Τωρα είμαι 44,5 όμως στην ηλικία έβαλε την ηλικία των 3 κατεψυγμένων βλαστοκυστεων που μετέφερα που ήταν 43 ετών. Η ηλικία σίγουρα μου χάλασε πολύ τα ποσοστά αλλά το γεγονός ότι γέννησα στα 37 μου υγιές τελειομηνο βρέφος, θα τα έφτιαξε επίσης. 

πρίν από 3 λεπτά , Eternity είπε:

Όλες αυτές τις ημέρες διαβάζω για την αμνιοπαρακεντηση. Το ποσοστό αποβολής είναι 0,5% αλλά αυτό το ποσοστό αυξάνει σε περίπτωση που μια γυναίκα είχε αίμα στην αρχή της κύησης, αν έχει στο ιστορικό της αποξεσεις και αποβολές ή έχει ινομυώματα. Έχω έχω τα δύο πρώτα. Επίσης 8/10 παιδιά τα οποία χάνονται μετά από αμνιοπαρακεντηση η οποία έγινε λόγω ασχημων ποσοστων, ήταν τελικά υγιή. Θα μιλήσω και με το γιατρό και με δυο εμβρυολογους. Αυτή που μου έκανε την αυχενική αλλά θα πάρω τηλέφωνο και αυτόν που είχα πάει στο γιο μου όταν ζούσα Αθήνα. 

Τωρα είμαι 44,5 όμως στην ηλικία έβαλε την ηλικία των 3 κατεψυγμένων βλαστοκυστεων που μετέφερα που ήταν 43 ετών. Η ηλικία σίγουρα μου χάλασε πολύ τα ποσοστά αλλά το γεγονός ότι γέννησα στα 37 μου υγιές τελειομηνο βρέφος, θα τα έφτιαξε επίσης. 

Έφτασα να προτιμω να ήταν πολύ άσχημα τα ποσοστά... 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Eternity είπε:

Βασικά εσύ πρέπει να αποφασίσεις τι θα σε πειράξει περισσότερο. Οι έμβρυολογοι δεν είναι μάγοι.... Η αυχενική δεν δίνει παρά μόνο ποσοστά δεν μπορούν να σου εγγυηθουν τίποτα δυστυχώς. ..

Η αυχενική δείχνει λίγα πράγματα πιο ξεκάθαρη εικόνα είναι η β επιπέδου... Οπότε πρέπει αν είσαι σε αμφιβολίες να περιμένεις την β επιπέδου .  

Γενικά είναι μια απόφαση προσωπική ότι Κ να σου πουν οι γιατροί είναι μόνο υποθέσεις αν βρεθεί κάτι μετά είναι καλλημενοι γιατί με αυτές τις εξετάσεις υπογράφεις μόνο ποσοστά... 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 9 λεπτά , Eternity είπε:

Μην την κάνεις τότε ...ξέρω πολύ καλά πόσο αγωνίστηκες για να το καταφέρεις ...βέβαια αν επιμένει ο γιατρός ακολούθησε την οδηγία του .

Εξάλλου οι ίδιοι προωθούν τα μεγάλα όρια ηλικίας μιας και πλέον έχουν αλλάξει. ..ας αλλάξουν και αυτό  ..

Ότι είναι καλύτερο για εσένα και το μωράκι 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 2 λεπτά , Melodia είπε:

Μην την κάνεις τότε ...ξέρω πολύ καλά πόσο αγωνίστηκες για να το καταφέρεις ...βέβαια αν επιμένει ο γιατρός ακολούθησε την οδηγία του .

Εξάλλου οι ίδιοι προωθούν τα μεγάλα όρια ηλικίας μιας και πλέον έχουν αλλάξει. ..ας αλλάξουν και αυτό  ..

Ότι είναι καλύτερο για εσένα και το μωράκι 

Μα δεν την πιέζει κανένας γιατρός να την κάνει ... Είναι μια απόφαση μόνο για να είσαι σίγουρος . Τα μεγάλα όρια ηλικίας δεν έχουν σχέση με το αν υπάρχουν κίνδυνοι..  

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , linaa είπε:

Βασικά εσύ πρέπει να αποφασίσεις τι θα σε πειράξει περισσότερο. Οι έμβρυολογοι δεν είναι μάγοι.... Η αυχενική δεν δίνει παρά μόνο ποσοστά δεν μπορούν να σου εγγυηθουν τίποτα δυστυχώς. ..

Η αυχενική δείχνει λίγα πράγματα πιο ξεκάθαρη εικόνα είναι η β επιπέδου... Οπότε πρέπει αν είσαι σε αμφιβολίες να περιμένεις την β επιπέδου .  

Γενικά είναι μια απόφαση προσωπική ότι Κ να σου πουν οι γιατροί είναι μόνο υποθέσεις αν βρεθεί κάτι μετά είναι καλλημενοι γιατί με αυτές τις εξετάσεις υπογράφεις μόνο ποσοστά... 

Αν πω ότι περίμενω μέχρι τη Β επιπέδου, εκεί έχω 100% σιγουριά ότι είναι όλα καλά? 

πρίν από 26 λεπτά , Eternity είπε:

Αποβολές δεν έχεις αν θυμάμαι καλά,αλλά.ειχες βιοχημικές κυήσεις.Αποξεσεις δεν ξέρω,ινομυωματα δεν έχεις,οπότε μας μείνει μόνο το αίμα στην αρχή της εγκυμοσύνης.Οποτε αλλάζουν τα ποσοστά προς το καλύτερο και ίσως να μην χρειαστεί να κάνεις αμνιοπαρακέντηση😊Να δούμε τι θα πει και ο γιατρός σου 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...