Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

πρίν από 55 λεπτά , Myrtoulita είπε:

Πιστεύω ότι ο πονοκέφαλος σχετίζεται με τον κοβιντ και το μπούκωμα γιατί και την προηγούμενη φορά που τον είχα περάσει είχα ακριβώς τα ίδια συμπτώματα! Απλώς το θέμα είναι ότι τώρα λόγω εγκυμοσύνης δεν μπορώ να πάρω τίποτα πέρα από ντεπόν! Κανονικά αν δεν ήμουν έγκυος θα έβαζα ένα σπρέι με κορτιζόνη που έχω και με βοηθάει επειδή έχω ένα είδους αλλεργίας κι άμα με ενοχλήσει κάτι με πιάνει μπούκωμα και μετά βήχας! Εχω περάσει πολλά και με αυτό είχα περάσει από δεν ξέρω πόσους παθολόγους ιδιώτες και καλούς υποτίθεται με αποτέλεσμα ο καθένας να λέει τα δικά του και να μην με βοηθάει στην ουσία! Τέλος κατέληξα σε ένα φοβερό ωριλα ο οποίος με βοήθησε με αυτό το σπρέι με πλύσεις με ορό και με xozal αν χρειαστεί! Xozal πήρα η αλήθεια ένα βράδυ πριν βγω θετική που είχε αρχίσει το μπούκωμα για να το προλάβω! Αλλά έπειτα αφού είδα ότι ήταν και κοβιντ δεν ξαναπηρα! Απλά σκέφτομαι να πάω και σε παθολόγο γιατί δεν ξέρω αν θα βγάλω κι άκρη! Κι ειδικά τώρα που είμαι έγκυος κανείς δεν παίρνει την ευθύνη για τα φαρμακα! Όλοι φοβούνται να δώσουν κάτι πέρα από ντεπόν άντε και xozal για 2-3 μέρες!

Εμένα μου είπε να βάζω οτριβιν και πραγματικά σώθηκα!Δεν μπορούσα να κοιμηθώ,το φισιομερ δε με βοήθησε καθόλου..θυμάμαι είχα κοιμηθεί 6ωρες σε δύο 24ωρα κ είχα σαλταρει κ ο γιατρός μου είπε να βάζω οτριβιν μέχρι 3 φορές τη μέρα

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

4 ώρες πρίν, Myrtoulita είπε:

Πιστεύω ότι ο πονοκέφαλος σχετίζεται με τον κοβιντ και το μπούκωμα γιατί και την προηγούμενη φορά που τον είχα περάσει είχα ακριβώς τα ίδια συμπτώματα! Απλώς το θέμα είναι ότι τώρα λόγω εγκυμοσύνης δεν μπορώ να πάρω τίποτα πέρα από ντεπόν! Κανονικά αν δεν ήμουν έγκυος θα έβαζα ένα σπρέι με κορτιζόνη που έχω και με βοηθάει επειδή έχω ένα είδους αλλεργίας κι άμα με ενοχλήσει κάτι με πιάνει μπούκωμα και μετά βήχας! Εχω περάσει πολλά και με αυτό είχα περάσει από δεν ξέρω πόσους παθολόγους ιδιώτες και καλούς υποτίθεται με αποτέλεσμα ο καθένας να λέει τα δικά του και να μην με βοηθάει στην ουσία! Τέλος κατέληξα σε ένα φοβερό ωριλα ο οποίος με βοήθησε με αυτό το σπρέι με πλύσεις με ορό και με xozal αν χρειαστεί! Xozal πήρα η αλήθεια ένα βράδυ πριν βγω θετική που είχε αρχίσει το μπούκωμα για να το προλάβω! Αλλά έπειτα αφού είδα ότι ήταν και κοβιντ δεν ξαναπηρα! Απλά σκέφτομαι να πάω και σε παθολόγο γιατί δεν ξέρω αν θα βγάλω κι άκρη! Κι ειδικά τώρα που είμαι έγκυος κανείς δεν παίρνει την ευθύνη για τα φαρμακα! Όλοι φοβούνται να δώσουν κάτι πέρα από ντεπόν άντε και xozal για 2-3 μέρες!

Αν και εγώ είχα ενα απλό συνάχι μέσα στις γιορτές με μπούκωμα, δεν πήρα τίποτα αλλά για το μπούκωμα έκανα συχνά πλυσεις στη μυτούλα με ζεστο νερό από τη βρύση, άφηνα να πέφτει νερό ζεστό στη μύτη κ έκανα μαλαξεις για να ανοιξει, με βοηθούσε το βράδυ να κοιμηθώ.

Περαστικά σου εύχομαι! Είναι δύσκολες οι ιώσεις στην εγκυμοσύνη.

• Μου αρέσει 1

@Αννούλαααα αφού υπάρχει η επιλογή σε δημόσιο νοσοκομείο να έχεις μονόκλινο λουξ καλά θα κάνεις...μου κάνει κ σαν καλύτερη επιλογή..και την ασφάλεια του δημοσίου με ένα σωρό γιατρούς..κ κάποια άνεση παραπάνω..μιας κ θα είσαι μόνη σου...δεν ξέρω και τι φαγητά έχουν εκεί Αθήνα.. Θεσσαλονίκη είναι χάλια..αλλά αυτό είναι εύκολο.. παραγγέλνεις από έξω..επιλογές μπόλικες.. ειδικά εσυ λόγω διαβήτη πιστεύω θα σου λείψει το φαστ φούντ.. τουλάχιστον έτσι θυμάμαι από τις μανουλες Μαρτίου..όλες κάνανε λίστες το τι θα φάνε με το που γεννήσουν.. 

Εγώ τώρα κοίταξα τον κατάλογο 2023  στην κλινική που λέμε κ για αυτήν τη γέννα..λέει μονόκλινο λουξ 3.380€ ... ενώ το απλό μονόκλινο 2700€..  + αναισθησιολογος + παιδίατρος+εξετάσεις μάτια αυτιά κλπ + ο,τι χάπι σου δώσουν 😂 πωωω είχα ξεχάσει πόσο πάει το μαλλί 💸💵. Αθηνά τα ιδιωτικά ειναι ακόμα πιο ακριβά.. πρωτεύουσα ντε 🙃

Καλά εγώ κοίταξα χρεωση με εφκα .. ιδιωτική χρέωση είναι ακόμα πιο ακριβά...δεν ξέρω ποια η διαφορά τους..

Σταφυλόκοκκο ΕΕ? Κ της κουμπάρας μου ακούω συχνά θα έχει κάποιο από τα παιδια της.ειδικα ο μεγάλος το καλοκαίρι έπαιρνε αντιβίωση...λογικά δεν είναι αποτρεπτικό στο να κάνει εμβόλιο έτσι? Κράτησε την ασφαλή όσο γίνεται από ιώσεις . τουλάχιστον να προλάβετε να κάνετε το εμβόλιο. Καποια στιγμή κάνε μια επανάληψη τις ηλικίες των παιδιών σου 🤗

Πάντως άσχετο λογικά θα το ξέρετε ότι όσες κάνουν πρωτο παιδί 2.400€.. δεύτερο 2.700€.. τρίτο.. τέταρτο δεν θυμάμαι...αλλά πάει +++...  Κάπου το 2020 είχε ξεκινήσει..να ναι καλά ο Κούλης 🤣 τα σπάνε σε δύο δόσεις...

@Eternity  και μένα nasonex μου είχε γράψει ο παθολόγος τα Χριστούγεννα για το μπούκωμα ως φιλικό προς την εγκυμοσύνη. Βέβαια εμένα μια φορά το έβαλα κ δεν μου έκανε δουλίτσα και το άφησα ..δεν ξέρω σε σένα αν δουλεψε..  εμένα μόνο το παιδικό οτριβιν με έσωσε..

Δεν σου είπα κ συγχαρητήρια για την αυχενική...δεν έγραψα μερικές μέρες..είδες που όλα πάνε καλά ♥️  με το καλό κ η αμνιοπαρακέντηση..αν κατάλαβα κ δεν κάνω λάθος είναι να κάνεις ..

5 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Εμένα μου είπε να βάζω οτριβιν και πραγματικά σώθηκα!Δεν μπορούσα να κοιμηθώ,το φισιομερ δε με βοήθησε καθόλου..θυμάμαι είχα κοιμηθεί 6ωρες σε δύο 24ωρα κ είχα σαλταρει κ ο γιατρός μου είπε να βάζω οτριβιν μέχρι 3 φορές τη μέρα

Οτριβιν και άγιος ο θεός..κ μένα με έσωσε...το είχα δει από μια ινφλουενσερ που το έβαζε στην εγκυμοσύνη κ ρώτησα τη γυναικολόγο 🤣

• Ευχαριστώ 1

5 ώρες πρίν, WomensPower είπε:

@Αννούλαααα αφού υπάρχει η επιλογή σε δημόσιο νοσοκομείο να έχεις μονόκλινο λουξ καλά θα κάνεις...μου κάνει κ σαν καλύτερη επιλογή..και την ασφάλεια του δημοσίου με ένα σωρό γιατρούς..κ κάποια άνεση παραπάνω..μιας κ θα είσαι μόνη σου...δεν ξέρω και τι φαγητά έχουν εκεί Αθήνα.. Θεσσαλονίκη είναι χάλια..αλλά αυτό είναι εύκολο.. παραγγέλνεις από έξω..επιλογές μπόλικες.. ειδικά εσυ λόγω διαβήτη πιστεύω θα σου λείψει το φαστ φούντ.. τουλάχιστον έτσι θυμάμαι από τις μανουλες Μαρτίου..όλες κάνανε λίστες το τι θα φάνε με το που γεννήσουν.. 

Εγώ τώρα κοίταξα τον κατάλογο 2023  στην κλινική που λέμε κ για αυτήν τη γέννα..λέει μονόκλινο λουξ 3.380€ ... ενώ το απλό μονόκλινο 2700€..  + αναισθησιολογος + παιδίατρος+εξετάσεις μάτια αυτιά κλπ + ο,τι χάπι σου δώσουν 😂 πωωω είχα ξεχάσει πόσο πάει το μαλλί 💸💵. Αθηνά τα ιδιωτικά ειναι ακόμα πιο ακριβά.. πρωτεύουσα ντε 🙃

Καλά εγώ κοίταξα χρεωση με εφκα .. ιδιωτική χρέωση είναι ακόμα πιο ακριβά...δεν ξέρω ποια η διαφορά τους..

Σταφυλόκοκκο ΕΕ? Κ της κουμπάρας μου ακούω συχνά θα έχει κάποιο από τα παιδια της.ειδικα ο μεγάλος το καλοκαίρι έπαιρνε αντιβίωση...λογικά δεν είναι αποτρεπτικό στο να κάνει εμβόλιο έτσι? Κράτησε την ασφαλή όσο γίνεται από ιώσεις . τουλάχιστον να προλάβετε να κάνετε το εμβόλιο. Καποια στιγμή κάνε μια επανάληψη τις ηλικίες των παιδιών σου 🤗

Πάντως άσχετο λογικά θα το ξέρετε ότι όσες κάνουν πρωτο παιδί 2.400€.. δεύτερο 2.700€.. τρίτο.. τέταρτο δεν θυμάμαι...αλλά πάει +++...  Κάπου το 2020 είχε ξεκινήσει..να ναι καλά ο Κούλης 🤣 τα σπάνε σε δύο δόσεις...

@Eternity  και μένα nasonex μου είχε γράψει ο παθολόγος τα Χριστούγεννα για το μπούκωμα ως φιλικό προς την εγκυμοσύνη. Βέβαια εμένα μια φορά το έβαλα κ δεν μου έκανε δουλίτσα και το άφησα ..δεν ξέρω σε σένα αν δουλεψε..  εμένα μόνο το παιδικό οτριβιν με έσωσε..

Δεν σου είπα κ συγχαρητήρια για την αυχενική...δεν έγραψα μερικές μέρες..είδες που όλα πάνε καλά ♥️  με το καλό κ η αμνιοπαρακέντηση..αν κατάλαβα κ δεν κάνω λάθος είναι να κάνεις ..

Οτριβιν και άγιος ο θεός..κ μένα με έσωσε...το είχα δει από μια ινφλουενσερ που το έβαζε στην εγκυμοσύνη κ ρώτησα τη γυναικολόγο 🤣

Καλημέρα σε όλους κ καλή εβδομάδα...

Εσύ σε ιδιωτικό σκέφτεσαι μονοκλινο? Στα ιδιωτικά εγώ πήγαινα 3κλινο... Στο μητερα το 2019 ήταν 1500 κ στο ρεα 2023 2080... Τα παιδάκια μου είναι 💙 5 το αγοράκι μου κ 💜 2 το κοριτσάκι μου.... Ήδη έχει υποχωρήσει από το ένα ρουθούνι κ το δεύτερο είναι πολύ καλύτερα...θεωρώ το πρόλαβα... Ναι σε δυο βδομάδες δεν θα έχει θέμα για το εμβόλιο...

Ήδη μου έχουν λείψει αλλά προσπαθώ να μην το σκέφτομαι... Χθες έφαγα ένα κομματάκι σοκολάτα το βράδυ κ για απόγευμα έφαγα 🌭 🙈... Ευτυχώς είχα καλή μέτρηση μετά...  Στις άλλες γεννες μέσα στην βαλίτσα (ήταν χειμώνας) είχα φτιάξει cookies μπισκότα κ είχα βάλει μέσα...σοκολάτες... Έστειλα τον άντρα μου κ είχε πάρει μελομακάρονα... Τα έτρωγα σαν να μην υπήρχε αύριο....συν το φαγητό που το έτρωγα όλο αν κεγαλη μερίδα... Είχα στέρηση τόσους μήνες... Γιατί εμείς τρώμε κ με ποσότητα ...πιστεύω μέχρι 6-7 μηνων θα αντέξω μετά δύσκολα τα πράγματα για τους γύρω μου...🤣🤣🤣🤣....

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Διαφημίσεις

Καλημέρα ομάδα 🙏🥰 καλή εβδομάδα! Συγχαρητήρια για τα όμορφα αποτελέσματα κ νέα που διάβασα! Μεγάλη χαρά παίρνω όταν διαβάζω τέτοια όμορφα νέα! 

Περαστικά στους αρρωστούληδες🙏

Κρυώνω συνέχεια πολύ, το έχει καμία άλλη αυτό??? 

Σε άλλα νέα, σήμερα θα πάω με γλυκά να το ανακοινώσω στη δουλειά μου. Εννοείται έχω αγχωθεί, θέλω απλά να μείνω σπίτι 😇😇😇

• Χαχα 1

18 ώρες πρίν, Αννούλαααα είπε:

Καλώς ήρθες κ με το καλό τα μωράκια σου... Εγώ τελευταία περίοδος 6/10... Πητ 13/7... Λόγω 3ης καισαρικής κ διαβήτη κύησης θα μπω κ εγώ νωρίτερα ... 37η 38η...θα δείξει βασικά ... ..εγώ δεν ξέρω από Ιασώ...αλλά έχουν ανέβει σε όλες τις μαιευτικες κλινικές... Ο γιατρός σου λογικά θα έχει μια εικόνα να σου πει... Εμένα Γενάρη του 2023  το Ρέα από 1700 είχε πάει 2080...αααα όμως μας έκαναν δώρο τις πρώτες φωτογραφίες του μωρου... φοβερό? 🤣🤣🤣🤣🤣

Με το καλό και εσύ κορίτσι μου! 

Θα ρωτήσω με την πρώτη ευκαιρία, να έχουμε μια εικόνα κ εμείς για το οικονομικό κομμάτι.  

Ωωω τι ωραια😂πραγματι φοβερό 😛

17 ώρες πρίν, Myrtoulita είπε:

Με το καλό τα μωράκια σου @Elenaki2000 τι ηλικίες έχουν τα άλλα σου παιδάκια; Είδατε και φύλο; Όντως έχουν ανέβει οι τιμές σε όλα τα μαιευτήρια! Εχω γέννησα το 2017 και το 2019 κι εγώ με καισαρικές και οι τιμές ήταν γύρω στα 1700 τώρα έχουν ανέβει σίγουρα μπορεί και πάνω από 2000 μπορεί να τις δεις αν ψάξεις στο google τιμές μαιευτηρίων σου βγάζει κάτι πινακακια για όλα τα μαιευτήρια! Εγω όμως να ρωτήσω κάτι εμείς που πάμε για τρίτο  κι εγώ που πρώτα Ο Θεός θα πάω πάλι στο ίδιο μαιευτήριο όπως καταλαβαίνω λογικά κι εσύ δεν θα έπρεπε να έχουμε κάποια έστω συμβολική έκπτωση; Θα ρωτήσω και  τον γιατρό μου  καποια στιγμή γιατί ίσως από τώρα να είναι νωρίς!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα 😍και εσύ όλα με το καλό εύχομαι 🧿

Η μεγάλη μας κορούλα είναι 4 ενώ η μικρή 3 . Έχουν μόλις 13 μήνες διαφορά.. τα δικά σου παιδάκια τι ηλικία έχουν? 💛

Όχι,  δυστυχώς δεν είδαμε φυλο αν και είναι το τελευταίο πράγμα που μας απασχολεί.. γερά να είναι και ο,τι να ναι 💚

Πραγματικά και εγώ έχω την ίδια απορία! Κανονικά θα έπρεπε να δικαιούμαστε μια κάποια έκπτωση από το μαιευτήριο,  3η καισαρική κ εγώ στο ιασω ..θα κάνω μια έρευνα στο ίντερνετ κ μετά θα ρωτήσω τον γυναικολόγο μου !

17 ώρες πρίν, Myrtoulita είπε:

Εσύ @Αννούλαααα στο Ρεα θα γεννήσεις πάλι; Από ότι είδα στο Ιασώ είναι 2160 καισαρική τρίκλινο απλά δε ξέρω @Elenaki2000 αν αλλάζει κάτι στην τιμή λόγω δίδυμων! Στο ΡΕΑ 2080 το δίνει ακόμα!

Εγώ το λέω αυτό δεν ξέρω αν ισχύει! Θα πάρω να ρωτήσω! Εγώ στο Λητω για 2 λόγους! Πρώτον μένουμε βόρεια οπότε είναι το πιο κοντινό μας και δεύτερον είναι μικρό,οικογενειακό και ήσυχο! Εχω επισκεφτεί και ΡΕΑ και Μητέρα για καρδιοτοκογραφημα γιατί ο γιατρός μου είναι σε αυτά τα τρία αλλά και για να δω συγγενείς που έχουν γεννήσει και δεν μου άρεσε καθόλου το περιβάλλον! Ειδικά στο Ρεα οι υπάλληλοι,νοσοκόμες κτλ πολύ ψυχροι σαν επιχείρηση να τα πάρουμε και γεια σας! Συν ότι γίνεται χαμός από κόσμο!

Εγώ γέννησα τις μικρούλες μου στο ιασω . Δεν έχω κάποιο παράπονο όλα ήταν καλά.  Συνεργασιμοι όλοι κατά την διάρκεια του χειρουργειου,  με έκαναν να νιώθω ασφάλεια μιας κ με είχε καταβάλει το άγχος λίγο,  ήμουν 21 και 22 ετών 😛. Πολύ καλές και οι νοσοκόμες , οι παιδίατροι. Ικανοποιητικα όλα 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Eustathia είπε:

Καλημέρα ομάδα 🙏🥰 καλή εβδομάδα! Συγχαρητήρια για τα όμορφα αποτελέσματα κ νέα που διάβασα! Μεγάλη χαρά παίρνω όταν διαβάζω τέτοια όμορφα νέα! 

Περαστικά στους αρρωστούληδες🙏

Κρυώνω συνέχεια πολύ, το έχει καμία άλλη αυτό??? 

Σε άλλα νέα, σήμερα θα πάω με γλυκά να το ανακοινώσω στη δουλειά μου. Εννοείται έχω αγχωθεί, θέλω απλά να μείνω σπίτι 😇😇😇

Θέλω λέει απλά να μείνω σπίτι... 🤣🤣🤣🤣 ...με μια ανάσα θα το πεις... Κ κρατα κ ένα ξύδι από το άλλο χέρι αν δεις καμμία περίεργη φάτσα ... 

• Χαχα 1

14 ώρες πρίν, WomensPower είπε:

@Elenaki2000 κ άλλη μανούλα με δίδυμα...δλδ απευθείας πολύτεκνη 🥰Πως αισθάνεσαι που ήδη με δύο παιδιά θα έχεις αλλά δύο βρέφη? Με το καλό να τα υποδεχθείτε τα ζουζούνια.. 

Σε ευχαριστούμε πολύ κορίτσι μου !! Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη και ανυπομονώ 💜 είναι τα ομορφότερα συναισθήματα που μπορείς να ζήσεις! 

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα σας!! @Eustathia με το καλό η ανακοίνωση!! Κι εγω σε αυτή την εγκυμοσύνη δεν ξέρω τι έχω πάθει δεν θέλω να το πω καθόλου!! @Elenaki2000 τα δικα μου είναι 7 και 5!! Απ’ότι κατάλαβα είσαι η πιο μικρούλα της παρέας!! Για το Ιασώ δεν έχω καθόλου άποψη καθώς δεν έχω πάει καθόλου!! Αλλά έχω ακούσει καλά λόγια γενικά!!

• Μου αρέσει 1

2ThI.png3AXhp3.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Myrtoulita είπε:

Καλημέρα σας!! @Eustathia με το καλό η ανακοίνωση!! Κι εγω σε αυτή την εγκυμοσύνη δεν ξέρω τι έχω πάθει δεν θέλω να το πω καθόλου!! @Elenaki2000 τα δικα μου είναι 7 και 5!! Απ’ότι κατάλαβα είσαι η πιο μικρούλα της παρέας!! Για το Ιασώ δεν έχω καθόλου άποψη καθώς δεν έχω πάει καθόλου!! Αλλά έχω ακούσει καλά λόγια γενικά!!

Εγώ πάλι δεν έχω ακούσει καλά για το Ιασώ... Βέβαια αυτά είναι προσωπικές απόψεις ..  εμένα μπορεί να μου αρέσει ο σε άλλη κοπέλα όχι... Πάντως παιδιατρικό χαλιά έχουμε κάνει μια φορά εισαγωγή ...ενώ επίσης στο μητέρα είμαστε πολύ ευχαριστημένοι κ στο παιδιατρικό κ ακούγονται καλά λόγια κ για το ιατρικό στο Μαρούσι αν δεν κάνω λάθος... Δεν έχω πάει ποτέ εκεί...

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα!Αύριο θα πάω για υπέρηχο,είπα στο γιατρό πως αύριο μπαινω 16η εβδομάδα και ακόμα δεν εχω νιωσει το μωρό και μου είπε πως είναι πολύ νωρις ακόμα,γύρω στις 18-20 είναι το σύνηθες

• Μου αρέσει 3

πρίν από 30 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Καλημέρα!Αύριο θα πάω για υπέρηχο,είπα στο γιατρό πως αύριο μπαινω 16η εβδομάδα και ακόμα δεν εχω νιωσει το μωρό και μου είπε πως είναι πολύ νωρις ακόμα,γύρω στις 18-20 είναι το σύνηθες

Καλημέρα κορίτσι μου !! Ναι είναι όντως πολύ νωρίς...Κ εγώ στις 2 προηγούμενες εγκυμοσύνες γύρω στις 19 εβδ ένιωσα τις κινήσεις τους 

πρίν από 1 λεπτό , Elenaki2000 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου !! Ναι είναι όντως πολύ νωρίς...Κ εγώ στις 2 προηγούμενες εγκυμοσύνες γύρω στις 19 εβδ ένιωσα τις κινήσεις τους 

Όλα με το καλό αύριο στον υπέρηχο σου 🧿

• Μου αρέσει 2
  • Ευχή 1

πρίν από 8 λεπτά , Elenaki2000 είπε:

Όλα με το καλό αύριο στον υπέρηχο σου 🧿

Ευχαριστώ πολύ ❤️ 

• Μου αρέσει 1

On 19/1/2025 at 9:08 ΠΜ, Blue Velvet είπε:

Καλημέρα! Δεν ξέρω τι να σου απαντήσω για τον πλακούντα,δεν μου είπε κάτι ο γιατρός,αλλά θα τον ρωτήσω σίγουρα όταν πάω για υπέρηχο 

Καλημέρα!!

Αν έχεις κάνει αυχενική το αναγράφει εκεί

vEsSp3.png 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...