Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

@Farmakotriftena μόλις μπήκα να δω τα νέα σας από τις αυχενικές και πραγματικά δεν το πιστεύω! Παρά τα συμπτώματα όντως το ένστικτό σου βγήκε αληθινό! Κουράγιο κορίτσι μου! Σου στέλνω κι εγώ μεγάλη αγκαλιά! Κάνεις πολύ καλά που θα το ψάξεις κι εύχομαι αν το επιθυμείς να κρατήσεις σύντομα ένα ακόμα γερό μωράκι! Είμαστε εδώ για σένα για ο,τι χρειαστείς! 

• Μου αρέσει 2

2ThI.png3AXhp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Farmakotriftena  περίμενα να ακούσω όμορφα νέα και πραγματικά έχω σοκαριστεί. Όταν μια γυναίκα έχει ένστικτο και ειδικά μια γυναίκα που μετά από τόσες εγκυμοσύνες ξέρει πολύ καλά πλέον το σώμα της, κάτι σημαίνει τελικά. Το έχω ζήσει και σε νιώθω. Φαντάζομαι και τη στεναχώρια του Παφιλη... όπως τότε στη δική μου παλλινδρομη.. είχε κοκκινησει ολόκληρος και ένιωθα ότι θα βάλει αυτός τα κλάματα αντί για εμένα. Γιατί κι εγώ το είχα νιώσει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Να γυρίσεις πίσω στα παιδάκια σου, αυτά είναι η δύναμη σου. Τότε εγώ γύρισα σε ένα άδειο σπίτι. Πάντα όμως εμείς οι γυναίκες όταν θέλουμε κάτι πολύ, βρίσκουμε τη δύναμη και συνεχίζουμε. 

Σου στέλνω μια σφιχτή αγκαλιά. 

• Μου αρέσει 3

Κορίτσια καλησπέρα, 

Θέλω τη γνώμη σας ή την εμπειρία σας... Έχω σήμερα από το πρωί ένα πόνο σύντομο σαν σουβλιά αριστερά χαμηλά. Νιώθω κάθε λιγα λεπτά ένα ισχυρό τσίμπημα. Έρχεται κ φεύγει, το πρωί ήταν πιο αραιό κ τώρα επανέρχεται πιο συχνά. Όμως συνέχεια, δεν έχει σταματήσει κ είναι μόνο αριστερά. 

Έχετε τέτοια πονάκια? Μόνο απ τη μία πλευρά? 

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Eternity είπε:

@Farmakotriftena  περίμενα να ακούσω όμορφα νέα και πραγματικά έχω σοκαριστεί. Όταν μια γυναίκα έχει ένστικτο και ειδικά μια γυναίκα που μετά από τόσες εγκυμοσύνες ξέρει πολύ καλά πλέον το σώμα της, κάτι σημαίνει τελικά. Το έχω ζήσει και σε νιώθω. Φαντάζομαι και τη στεναχώρια του Παφιλη... όπως τότε στη δική μου παλλινδρομη.. είχε κοκκινησει ολόκληρος και ένιωθα ότι θα βάλει αυτός τα κλάματα αντί για εμένα. Γιατί κι εγώ το είχα νιώσει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Να γυρίσεις πίσω στα παιδάκια σου, αυτά είναι η δύναμη σου. Τότε εγώ γύρισα σε ένα άδειο σπίτι. Πάντα όμως εμείς οι γυναίκες όταν θέλουμε κάτι πολύ, βρίσκουμε τη δύναμη και συνεχίζουμε. 

Σου στέλνω μια σφιχτή αγκαλιά. 

Ναι ηταν πολύ γλυκός και στεναχωρήθηκε. Προσπάθησε να πει λόγια που θα με παρηγορήσουν. Εσύ στην αυχενική το ειχες μάθει; Ολη μερα ψαχνω ψαχνω γιατι να σταμάτησε η καρδιά του σε αυτες τις βδομάδες.  Σχεδον 12 σταμάτησε. Και 2η παλινδρομη στη σειρα; Η προηγούμενη  φαινόταν απο την αρχή. Δεν ξέρω... Με πηρε από κάτω. Πάντως θα κάνω καρυότυπο σε αυτήν. 

• Δύναμη! 2

yplDp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Farmakotriftena είπε:

Ναι ηταν πολύ γλυκός και στεναχωρήθηκε. Προσπάθησε να πει λόγια που θα με παρηγορήσουν. Εσύ στην αυχενική το ειχες μάθει; Ολη μερα ψαχνω ψαχνω γιατι να σταμάτησε η καρδιά του σε αυτες τις βδομάδες.  Σχεδον 12 σταμάτησε. Και 2η παλινδρομη στη σειρα; Η προηγούμενη  φαινόταν απο την αρχή. Δεν ξέρω... Με πηρε από κάτω. Πάντως θα κάνω καρυότυπο σε αυτήν. 

Να πάρεις αγκαλίτσες τα παιδάκια σου οπότε νιώθεις ότι σε παίρνει από κάτω, είναι η δύναμή σου ❤️🙏

Να κάνεις τον καρυότυπο για να σου λυθούν οι απορίες και να συνεχίσεις με δύναμη ❤️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Οχι, εγώ είχα επιλέξει να πάω στον ίδιο για να ακούσω καρδιά. Όταν πήγαμε δεν είχαμε ακούσει και μου είπε ότι ίσως είναι νωρίς, να πάω σε μια βδομάδα. Όμως ένιωθα ότι δεν πάει κάτι καλά και όντως δεν πήγε καλά. Εγώ είχα 4 αποβολές στη σειρά, μην το βάζεις κάτω. Να ζητήσεις καρυοτυπο για να μάθεις την αιτία. Ο, τι λόγια και να σου πουν είναι πραγματικά σοκαριστικο, ειδικά στη φάση αυτή. Μόνο τα παιδάκια σου να σκέφτεσαι και να παίρνεις δύναμη. 

Όντως είναι σχετικά περασμένες οι εβδομάδες, δεν είναι ότι σταμάτησε πριν πολύ καιρό δηλαδή. Ακόμη και αν έκανες υπέρηχο ενδιάμεσα, μπορεί να φαινόταν όλα καλά και πάλι να είχε αυτή την εξέλιξη, οπότε μη το σκέφτεσαι ότι το άφησες πολύ κτλ. 
Οριακά, θα μπορούσες να έχεις κάνει κ αυχενική κ να γίνει αυτό μετά, αφού ήσουν 12 εβδομάδες. 
Προσπάθησε να πάρεις δύναμη από τα παιδάκια σου και μη το βάζεις κάτω!!!!! ❤️

Εισαι η @Farmakotriftena της καρδιάς μας 

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Eustathia είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, 

Θέλω τη γνώμη σας ή την εμπειρία σας... Έχω σήμερα από το πρωί ένα πόνο σύντομο σαν σουβλιά αριστερά χαμηλά. Νιώθω κάθε λιγα λεπτά ένα ισχυρό τσίμπημα. Έρχεται κ φεύγει, το πρωί ήταν πιο αραιό κ τώρα επανέρχεται πιο συχνά. Όμως συνέχεια, δεν έχει σταματήσει κ είναι μόνο αριστερά. 

Καλησπέρα κορίτσι μου,

Και εγώ τα νιώθω κάποιες φορές και όταν ξαπλώσω φεύγουν.Μαλλον χρειάζεσαι ξεκούραση!🥰

1 ώρα πρίν, Eustathia είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, 

Ευσταθία μου τα είχα και εγώ αυτά η μαία μου είπε ότι είναι λόγω αλλαγής εβδομάδας .

8 ώρες πρίν, GiannisP. είπε:

Καλημέρα και από μένα. Η αυχενική τέλεια, τα είδαν όλα πάρα πολύ καλά και κατά 99,9% αγόρι. Η χαρά μου απερίγραπτη, αλλά το μήνυμα της @Farmakotriftena με ψιλοτσάκισε. Κοριτσάρα υπομονή και καλή δύναμη. 

Γιάννη με το καλό ο πρίγκιπας να πανε όλα τέλεια .... συγχαρητήρια 

• Ευχή 1

πρίν από 3 λεπτά , Melodia είπε:

Ευσταθία μου τα είχα και εγώ αυτά η μαία μου είπε ότι είναι λόγω αλλαγής εβδομάδας .

Γιάννη με το καλό ο πρίγκιπας να πανε όλα τέλεια .... συγχαρητήρια 

@Kate89 @Melodia σας ευχαριστώ κορίτσια μου! Με έχει εξαντλήσει όλη μέρα αυτή η σουβλιά, ρυθμικά κάθε 2 λεπτά. 

Δεν είναι ανυπόφορος πόνος ώστε να τρομάξω αλλά είναι πολύ συχνά επαναλαμβανόμενο. Τι πράγμα κ αυτό 🤷

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Eustathia είπε:

@Kate89 @Melodia σας ευχαριστώ κορίτσια μου! Με έχει εξαντλήσει όλη μέρα αυτή η σουβλιά, ρυθμικά κάθε 2 λεπτά. 

Δεν είναι ανυπόφορος πόνος ώστε να τρομάξω αλλά είναι πολύ συχνά επαναλαμβανόμενο. Τι πράγμα κ αυτό 🤷

Κοίταξε λογικάτωρα που θα ξεκουραστείς από την ένταση της ημέρα θα αρχίσει να χαλαρώνει ...αν δεις ότι συνεχίζει και το πρωί ενημέρωσε τον γιατρό σου αν και εμένα την προηγούμενη εβδομάδα 2μερες με είχε πιάσει αυτο ...και μετά πέρασε ...

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Eternity είπε:

Οχι, εγώ είχα επιλέξει να πάω στον ίδιο για να ακούσω καρδιά. Όταν πήγαμε δεν είχαμε ακούσει και μου είπε ότι ίσως είναι νωρίς, να πάω σε μια βδομάδα. Όμως ένιωθα ότι δεν πάει κάτι καλά και όντως δεν πήγε καλά. Εγώ είχα 4 αποβολές στη σειρά, μην το βάζεις κάτω. Να ζητήσεις καρυοτυπο για να μάθεις την αιτία. Ο, τι λόγια και να σου πουν είναι πραγματικά σοκαριστικο, ειδικά στη φάση αυτή. Μόνο τα παιδάκια σου να σκέφτεσαι και να παίρνεις δύναμη. 

Εμαθες που οφείλονται οι 4 αποβολές;

Σ'ευχαριστώ 🙏 🙏 

1 hour ago, MYRTO7 είπε:

Όντως είναι σχετικά περασμένες οι εβδομάδες, δεν είναι ότι σταμάτησε πριν πολύ καιρό δηλαδή. Ακόμη και αν έκανες υπέρηχο ενδιάμεσα, μπορεί να φαινόταν όλα καλά και πάλι να είχε αυτή την εξέλιξη, οπότε μη το σκέφτεσαι ότι το άφησες πολύ κτλ. 
Οριακά, θα μπορούσες να έχεις κάνει κ αυχενική κ να γίνει αυτό μετά, αφού ήσουν 12 εβδομάδες. 
Προσπάθησε να πάρεις δύναμη από τα παιδάκια σου και μη το βάζεις κάτω!!!!! ❤️

Εισαι η @Farmakotriftena της καρδιάς μας 

🥰🥰🥰 Για το τελευταίο!!

Ναι η αλήθεια ειναι πως αν πήγαινα γύρω στη 10η που ήθελα, η καρδιά του θα χτυπούσε. Και μετα το σοκ θα ηταν ακόμα πιο ισχυρό.  Πάντως διάβασα πως μετά την 9η - 10η η πιθανότητα παλινδρομης πέφτει κατω του 5% και μετα την 12η ακομα πιο κατω, ενω πριν την 9η υπάρχει ειναι πολύ υψηλό το ποσοστό. Και ακριβώς  τα ιδια μου ειχε πει ενας εμβρυολογος καποτε στο Ρεα. Τοσο άτυχη ήμουν λοιπόν! Τέλος πάντων! Δεν θέλω αλλο να σας επηρεάζω με τα δικα μου. Εγώ χαίρομαι ειλικρινά που αυτη η ομάδα, περα από εμένα, είναι γεμάτη απο θετικές εκβάσεις! 

yplDp3.png

πρίν από 42 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Εμαθες που οφείλονται οι 4 αποβολές;

Σ'ευχαριστώ 🙏 🙏 

🥰🥰🥰 Για το τελευταίο!!

Ναι η αλήθεια ειναι πως αν πήγαινα γύρω στη 10η που ήθελα, η καρδιά του θα χτυπούσε. Και μετα το σοκ θα ηταν ακόμα πιο ισχυρό.  Πάντως διάβασα πως μετά την 9η - 10η η πιθανότητα παλινδρομης πέφτει κατω του 5% και μετα την 12η ακομα πιο κατω, ενω πριν την 9η υπάρχει ειναι πολύ υψηλό το ποσοστό. Και ακριβώς  τα ιδια μου ειχε πει ενας εμβρυολογος καποτε στο Ρεα. Τοσο άτυχη ήμουν λοιπόν! Τέλος πάντων! Δεν θέλω αλλο να σας επηρεάζω με τα δικα μου. Εγώ χαίρομαι ειλικρινά που αυτη η ομάδα, περα από εμένα, είναι γεμάτη απο θετικές εκβάσεις! 

Και οι 4 έγιναν στην ηλικία από 35 έως 36 ετών. Ελέγξαμε διαφορα και το μόνο που βρέθηκε ήταν αντίσταση στην ινσουλίνη. Βέβαια δε μπορείς να ξέρεις αν έφταιξε αυτό. Συνήθως σου λένε τυχαία γεγονότα. Ήμουν τυχερή κατά κάποιο τρόπο γιατί συνέβαιναν νωρίς, πριν καν ακούσω καρδιά. Αφού η φύση προνοεί όπως λένε, έτσι θα έπρεπε να γίνεται και όχι να φτάνεις 12η εβδομάδα. Τουλάχιστον να σκέφτεσαι ότι γλίτωσες τα χειρότερα, να τραβήξει ακόμη περισσότερο. 

• Μου αρέσει 1

@Eternity κ γω τις δύο απώλειες τις βίωσα νωρίς πριν ακούσω καρδιά κ τελικά μετά από εξετάσεις βρήκα ότι είχα θρομβοφιλια..
@Farmakotriftena κορίτσι μ και εγώ θα το έψαχνα να δω τι συνεβει..εύχομαι με το καλό εφόσον θέλετε άλλο ένα μέλος στην οικογένεια σας με το καλό να έρθει!!!!

• Μου αρέσει 3

5 ώρες πρίν, Eustathia είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, 

Κορίτσι μου μήπως είναι το έντερο?Γιατί φαντάσου όσο  μεγαλώνει ο σάκος τα "σπρώχνει" όλα.Νιώθω και εγώ πολύ συχνά πονάκια και τσιμπήματα και κάποιες σουβλιές αριστερά αλλά έχω καταλήξει στο οτι είναι το έντερο.Δεν μου έτυχε να είναι συνέχεια όπως λες αλλά συχνά πυκνά συμβαίνει.Ειδικά σε μέρες που νιώθω πιο πρησμένη και είμαι δυσκοίλια .Παρατήρησε το και εννοείται αν σε ανησυχεί κάνε μια ερώτηση στο γιατρό σου το πρωί δεν είναι κακό.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...