Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

@GiannisP. Ναι είναι φυσιολογικό. Αυξημένη λίμπιντο και πολλα όνειρα. Όχι ερωτικού περιεχομένου τα όνειρα. Απλα ετσι μου ηρθε να αναφέρω και τα όνειρα. Ταινίες ολόκληρες βλέπω καθε βράδυ. Τύφλα να'χει το Netflix .

Κι εγω ειμαι υψηλού κινδύνου @Angel-11 οπότε το εχω ξεγραμμενο !!

Πω πω ανανάς!! Ωραια θα ήταν. Εγώ σήμερα εφαγα κόλλημα με το τυρί. Αλλα όχι με οποιοδήποτε τυρί. Με την κεφαλογραβιέρα καραλη αχαχαχ τα αλλα τυρια στο ψυγείο ουτε να τα βλέπω. Την συγκεκριμένη, την γονάτισα. 🤣🤣

• Χαχα 6

yplDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 16 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@GiannisP. Ναι είναι φυσιολογικό. Αυξημένη λίμπιντο και πολλα όνειρα. Όχι ερωτικού περιεχομένου τα όνειρα. Απλα ετσι μου ηρθε να αναφέρω και τα όνειρα. Ταινίες ολόκληρες βλέπω καθε βράδυ. Τύφλα να'χει το Netflix .

Κι εγω ειμαι υψηλού κινδύνου @Angel-11 οπότε το εχω ξεγραμμενο !!

Πω πω ανανάς!! Ωραια θα ήταν. Εγώ σήμερα εφαγα κόλλημα με το τυρί. Αλλα όχι με οποιοδήποτε τυρί. Με την κεφαλογραβιέρα καραλη αχαχαχ τα αλλα τυρια στο ψυγείο ουτε να τα βλέπω. Την συγκεκριμένη, την γονάτισα. 🤣🤣

Τα όνειρα που βλέπω κάθε βράδυ πλέον με τρομάζουν. Ταινίες εντελώς όπως τα λες! 

Τι μας έχει πιάσει με τα τυριά. Κ εγώ έφερα κ φέτα κ γραβιέρα Καραλη από τα Γιάννενα από τους δικούς μου. Άστα 😇

• Μου αρέσει 2

πρίν από 13 λεπτά , Eustathia είπε:

Τα όνειρα που βλέπω κάθε βράδυ πλέον με τρομάζουν. Ταινίες εντελώς όπως τα λες! 

Τι μας έχει πιάσει με τα τυριά. Κ εγώ έφερα κ φέτα κ γραβιέρα Καραλη από τα Γιάννενα από τους δικούς μου. Άστα 😇

Εντωμεταξυ οσες φορες ξυπνήσω τοσα όνειρα θα δω. Εκτός κι αν είναι κανενα με σασπένς, οπότε προσπαθώ να συνεχίσω το σενάριο, καθώς με παίρνει ο ύπνος.

Οσο για τον Καραλη δοκιμασε την κεφαλογραβιέρα του αχαχα θα σε θυμηθείς!!

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

2 ώρες πρίν, Angel-11 είπε:

Γεια σας κορίτσια και αγόρια δεν σας μίλησα καθόλου σήμερα είχα γιατρό το πρωί και μετά όλη μέρα ύπνο.Όλα είναι πολύ καλά μεγάλωσε το μωράκι μας και μας έκανε και τη χάρη να μας δείξει το φύλο.Είναι κοριτσάκι!

Μου λύθηκε και η απορία για τους μήνες που λέγαμε χθες.Τώρα από δω και πέρα μου είπε πάμε σύμφωνα με την τελική ημερομηνία.Εμένα είναι 14/6 άρα κάθε 14 αλλάζω μήνα ασχέτως με τις εβδομάδες.Άρα 14/1 θα μπω στον 5ο, 14/2 στον 6ο ,14/3 στον 7ο και ούτω καθεξής.

@Αννούλαααα Με το καλό το αποτέλεσμα της nipt. Τι τραβάς και εσύ με τον πονοκέφαλο βρε κορίτσι μου.Ελπίζω να σου περάσει σύντομα.

Μια ερώτηση γι αυτές που έχετε και άλλα παιδάκια .Πότε είχατε αρχίσει να νιώθετε το μωρό?Δεν μιλάω για κλωτσιές αυτό το έτσι λίγο που λες είναι μωρό?Δεν είναι?

Στις 17εβδομαδες ........το πιο ωραίο συναίσθημα από όλα 

• Μου αρέσει 2

@Angel-11 το πρωτο το ενιωσα 21βδ. Το 2ο 17η το 3ο μου καπου 14η το 4ο στις 11 βδομάδες ενιωθα τα τιναγματακια. Σε αυτη νιωθω καποιες φορες κατι τιναγματακια αλλα δεν ειμαι και σίγουρη.

• Μου αρέσει 2

yplDp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

@Angel-11 το πρωτο το ενιωσα 21βδ. Το 2ο 17η το 3ο μου καπου 14η το 4ο στις 11 βδομάδες ενιωθα τα τιναγματακια. Σε αυτη νιωθω καποιες φορες κατι τιναγματακια αλλα δεν ειμαι και σίγουρη.

Τόσο νωρίς?? Όντως?? Είναι τρομερό συναίσθημα?? 

Με έπιασε πονοκέφαλος βραδυάτικα εμένα. Τα συμπτώματα μου αντί να υποχωρούν πλέον, χειροτερεύουν. Σε όλα ανάποδη? 😇

• Λυπημένη/-ος 1

Τ

πρίν από 29 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Εντωμεταξυ οσες φορες ξυπνήσω τοσα όνειρα θα δω. Εκτός κι αν είναι κανενα με σασπένς, οπότε προσπαθώ να συνεχίσω το σενάριο, καθώς με παίρνει ο ύπνος.

Οσο για τον Καραλη δοκιμασε την κεφαλογραβιέρα του αχαχα θα σε θυμηθείς!!

Αν είναι τόσο καλή βρε κορίτσια να πάρουμε να δοκιμάσουμε χαχα. Καλά από όνειρα όλες νομίζω βλέπουμε ταινίες ολόκληρες.

πρίν από 27 λεπτά , Melodia είπε:

Στις 17εβδομαδες ........το πιο ωραίο συναίσθημα από όλα 

πρίν από 7 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Με είχε ρωτήσει πριν μέρες ο γιατρός αν νιώθω κάτι σαν φτερούγισμα και οτι πιθανό να νομίζω είναι το έντερο.Και δεν ήμουν σίγουρη.Και σήμερα στην εξέταση μου είπε τώρα ένιωσες κάτι? Και λέω ναι όντως έτσι κάτι λίγο το νιώθω αλλά δεν φανταζόμουν οτι είναι το μωρό.Στο σπίτι μόνο αν έχω τα χέρια πάνω το καταλαβαίνω .Ένα ελάχιστο σαν χτύπημα ας πούμε.Ένα περίεργο πράγμα.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 3 λεπτά , Angel-11 είπε:

Τ

Αν είναι τόσο καλή βρε κορίτσια να πάρουμε να δοκιμάσουμε χαχα. Καλά από όνειρα όλες νομίζω βλέπουμε ταινίες ολόκληρες.

Με είχε ρωτήσει πριν μέρες ο γιατρός αν νιώθω κάτι σαν φτερούγισμα και οτι πιθανό να νομίζω είναι το έντερο.Και δεν ήμουν σίγουρη.Και σήμερα στην εξέταση μου είπε τώρα ένιωσες κάτι? Και λέω ναι όντως έτσι κάτι λίγο το νιώθω αλλά δεν φανταζόμουν οτι είναι το μωρό.Στο σπίτι μόνο αν έχω τα χέρια πάνω το καταλαβαίνω .Ένα ελάχιστο σαν χτύπημα ας πούμε.Ένα περίεργο πράγμα.

Αλήθεια?? Δεν ξέρω πώς θα ναι αυτό το συναίσθημα 🙏🥰

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Eustathia είπε:

Αλήθεια?? Δεν ξέρω πώς θα ναι αυτό το συναίσθημα 🙏🥰

Τι να σου πρώτη φορά το έζησα κ εγώ και πίστευα οτι είναι η ιδέα μου .Αλλά το βλέπαμε κιόλας ταυτόχρονα .Οπότε μόλις μου το είπε λέω κοίτα να δεις.Γενικά μου είπε οτι θα το καταλάβω καλύτερα και θα το νιώσω ξαφνικά εκεί που κάθομαι κοντά στην 18η βδομάδα και θα είναι πιο ξεκάθαρο χτύπημα.

Γενικά ανυπομονώ για την κίνηση .Αυτό που έβλεπα  να κουνιέται ολόκληρη η κοιλιά και να αλλάζει σχήμα .Μου φαίνεται και λίγο απίστευτο το οτι το ζω αυτό .

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι άκυρο; Έχετε κάνει το εμβόλιο της γρίπης; Στις προηγούμενες εγκυμοσύνες μου που ειχα γεννήσει χειμώνα μου είχε πει ο γιατρός να το κάνω και να το κάνουν κι όσοι θα έρχονται σε επαφή με το μωρό πχ ο άντρας μου,η μαμά μου και η κόρη μου η μεγάλη στην δεύτερη εγκυμοσύνη! Τώρα δεν μου ανέφερε τίποτα κι επειδή στην ουσία έχουμε κάνει μόνο 2 ραντεβού ενώ το σκέφτηκα ξέχασα μετά να τον ρωτήσω! Εντωμεταξύ γενικά έχω παρατηρήσει ότι σε αυτή την εγκυμοσύνη η αντιμετώπιση του  είναι λίγο διαφορετική δηλ δεν με πρήζει με πολλά πολλά όπως στις άλλες τύπου τι πρέπει να προσέχω κτλ! Ίσως επειδή είναι 3η φορά…

2ThI.png3AXhp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Angel-11 είπε:

Τι να σου πρώτη φορά το έζησα κ εγώ και πίστευα οτι είναι η ιδέα μου .Αλλά το βλέπαμε κιόλας ταυτόχρονα .Οπότε μόλις μου το είπε λέω κοίτα να δεις.Γενικά μου είπε οτι θα το καταλάβω καλύτερα και θα το νιώσω ξαφνικά εκεί που κάθομαι κοντά στην 18η βδομάδα και θα είναι πιο ξεκάθαρο χτύπημα.

Γενικά ανυπομονώ για την κίνηση .Αυτό που έβλεπα  να κουνιέται ολόκληρη η κοιλιά και να αλλάζει σχήμα .Μου φαίνεται και λίγο απίστευτο το οτι το ζω αυτό .

Ισχύει είναι μία εικόνα που την βλέπω κ πραγματικά δεν το πιστεύω κ εγώ ότι θα το δω να συμβαίνει σε μενα 🥹

πρίν από 1 λεπτό , Myrtoulita είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι άκυρο; Έχετε κάνει το εμβόλιο της γρίπης; Στις προηγούμενες εγκυμοσύνες μου που ειχα γεννήσει χειμώνα μου είχε πει ο γιατρός να το κάνω και να το κάνουν κι όσοι θα έρχονται σε επαφή με το μωρό πχ ο άντρας μου,η μαμά μου και η κόρη μου η μεγάλη στην δεύτερη εγκυμοσύνη! Τώρα δεν μου ανέφερε τίποτα κι επειδή στην ουσία έχουμε κάνει μόνο 2 ραντεβού ενώ το σκέφτηκα ξέχασα μετά να τον ρωτήσω! Εντωμεταξύ γενικά έχω παρατηρήσει ότι σε αυτή την εγκυμοσύνη η αντιμετώπιση του  είναι λίγο διαφορετική δηλ δεν με πρήζει με πολλά πολλά όπως στις άλλες τύπου τι πρέπει να προσέχω κτλ! Ίσως επειδή είναι 3η φορά…

Εγώ το έκανα το εμβόλιο της γρίπης όπως κ ο σύντροφός μου. Η γιατρός ήταν θετική κ είχαμε αποφασίσει ήδη να το κάνουμε. Οπότε εμβολιαστήκαμε τέλος Νοεμβρίου, αρχές Δεκεμβρίου κάπου εκεί αν θυμάμαι καλά. 

Σου το πρότεινε ο γυναικολόγος όμως η από μόνη σου; Κι εμείς γενικά κάθε χρόνο το κάνουμε όμως φέτος το αμελήσαμε δεν μου είπε κάτι κι ο γιατρός και το άφησα!

Λογικά τώρα πια είναι αργά για να το κάνω απλά το σκέφτομαι καιρό κι ίσως κακώς που δεν το ρώτησα!

2ThI.png3AXhp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Myrtoulita είπε:

Σου το πρότεινε ο γυναικολόγος όμως η από μόνη σου; Κι εμείς γενικά κάθε χρόνο το κάνουμε όμως φέτος το αμελήσαμε δεν μου είπε κάτι κι ο γιατρός και το άφησα!

Λογικά τώρα πια είναι αργά για να το κάνω απλά το σκέφτομαι καιρό κι ίσως κακώς που δεν το ρώτησα!

Και τα 2 βασικά γιατί μας είπε να το κάνουμε κ θα το κάναμε ούτως ή άλλως, αφενός λόγω δουλειάς εγώ κ τώρα πια λόγω εγκυμοσύνης. 

πρίν από 28 λεπτά , Myrtoulita είπε:

Όχι δεν έχω κάνει ...θα προσπαθώ να αποφεύγω συνοστισμους κλπ ..λίγη υπομονή και πιστεύω μέχρι τον Απρίλιο να είμαστε οκ 

@Αννούλαααα μπράβο για την pap a σου κορίτσι μ με το καλό καλά αποτελέσματα και στην nipt!!

@GiannisP.οντως είναι αυξημένη η λίμπιντο κ ότι κάνουμε το κάνουμε προσεχτικά λόγω της αποκόλλησης..

@Angel-11 γύρω στις 15-16 βδομάδες είχα αρχίσει να νιώθω σαν φτερούγισμα σαν φουσκάλες κάτω χαμηλά αργότερα γύρω στις 20 την ένιωθα πιο ξεκάθαρα 

@Myrtoulita όπως κ στην πρώτη μ εγκυμοσύνη έτσι κ τώρα το έκανα κατόπιν οδηγίας του γιατρού.Δεν νομίζω ότι είναι αργά για να το κάνεις…εγώ το έκανα πριν μια βδομάδα 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...