Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Eustathia είπε:

Καλά αποτελέσματα 🙏❤️

Εγώ γενικά δεν υποστηρίζω τον επεμβατικό έλεγχο εκτός αν υπάρχει ειδικός λόγος κ απαιτείται. 

Εμείς κάναμε έλεγχο και οι 2 ως ζευγάρι. Οι πληροφορίες που παίρνεις είναι για εσένα τον ίδιο και υπολογίζεις τις πιθανότητες να φέρουν τα παιδιά σου κάποιο νόσημα ή σύνδρομο. Οπότε με τα αποτελέσματα της αυχενικής και τα αποτελέσματα του γονιδιακού ελέγχου που έχεις ήδη κάνει μπορείς να βρεις τι είναι και να κρίνεις αναλόγως, ανάλογα τις πιθανότητες. 

Ο γονιδιακός έλεγχος δίνει πληροφορίες που τις χρησιμοποιείς για όλες τις κυήσεις. Δεν χρειάζεται να επαναλάβεις κατι. Επίσης είναι πληροφορίες για να ξέρεις εσύ ο ίδιος τι εχεις και τι μπορεί να εμφανίσεις. Το κράτος αποζημιώνει μόνο τα 2 γονίδια που σου είπα, τα υπόλοιπα τα κάνεις από μόνος σου όσα κ εφόσον θέλεις. Κατά μόνας ή ως ζευγάρι. Ελπίζω να βοήθησα γιατί από εδώ πόσο αναλυτικά να τα γράψουμε 😇

Για κυστική κ θαλασσαιμια κάνουν όλοι. Κ αν βρεθεί φορεία στη μανούλα πρέπει να ελεγχθεί κ ο μπαμπάς. Μόνο αυτά τα γονίδια καλύπτονται από ΕΟΠΥΥ. 

Οτιδήποτε άλλο είναι με ιδιωτική συμμετοχή. Εμείς κάναμε ένα πακέτο για νοσήματα που συνδέονται με 120+ γονίδια. 

400 ευρω το άτομο και 700 πηγε επειδή κάναμε ταυτόχρονα ως ζεύγος. 

Σ'ευχαριστώ Ευσταθία!!!

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

6 ώρες πρίν, Αννούλαααα είπε:

Νιπτ... Τροφοβλαστη ή αμνιοπαρακέντηση...μια από τις τρεις

Θα ρωτήσω τον γιατρό να δω τιου προτεινει...

@Kate89 κ εγώ θέλω παγωμένο νερό...

@Eustathia κοντεύεις κ εσύ..Έντο καλό κορίτσι μου...

Αννουλα συγχαρητήρια.....με το καλό και τα αποτελέσματα του αίματος. ...πόσο χρονών είσαι ;

Νομίζω μήπως θα ήταν καλύτερα να δείτε και τα αποτελέσματα του αίματος και αν δει κάτι άλλο τότε να κάνεις επιπλέον εξέταση ;οι προηγούμενες εγκυμοσύνες σου που ήταν οκ δεν παίζουν ρόλο ;

Κορίτσια καλησπέρα σε όλες ....με το καλό όλες οι αυχενικες ....

Εγώ σήμερα είχα τσιμπήματα από το πρωί έως νωρίς το απόγευμα....τώρα έχω ηρεμήσει λιγάκι 

πρίν από 24 λεπτά , Melodia είπε:

Αννουλα συγχαρητήρια.....με το καλό και τα αποτελέσματα του αίματος. ...πόσο χρονών είσαι ;

Νομίζω μήπως θα ήταν καλύτερα να δείτε και τα αποτελέσματα του αίματος και αν δει κάτι άλλο τότε να κάνεις επιπλέον εξέταση ;οι προηγούμενες εγκυμοσύνες σου που ήταν οκ δεν παίζουν ρόλο ;

Εγώ σήμερα είχα τσιμπήματα από το πρωί έως νωρίς το απόγευμα....τώρα έχω ηρεμήσει λιγάκι 

Κι εγω σημερα εχω πονακια. Και εχω παλι αναγουλες ενω με είχαν αφήσει καπου μια βδομάδα.

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Κι εγω σημερα εχω πονακια. Και εχω παλι αναγουλες ενω με είχαν αφήσει καπου μια βδομάδα.

Πώς είσαι κοριτσάκι μου;νιώθεις λίγο καλύτερα ;σε ποια εβδομάδα είσαι τώρα ;;;

• Μου αρέσει 1

Just now, Melodia είπε:

Πώς είσαι κοριτσάκι μου;νιώθεις λίγο καλύτερα ;σε ποια εβδομάδα είσαι τώρα ;;;

Ειμαι 10+1 σήμερα! Στην 9η είχαν εξαφανιστεί οι αναγουλες. Σημερα ομως απο το πρωί , δεν νιώθω καλα. Τωρα για τα πονακια τι να πω .. ελπίζω να μην ειναι τιποτα κακό .

Εσυ ποσο εισαι; Δεν θυμάμαι..

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!! Θέλω λίγο την βοήθεια σας γιατί έχω αγχωθει.Βγηκαν τα αποτελέσματα από την Papp και γράφει σε ένα σημείο με μαυρισμένα γράμματα ότι η πιθανότητα προεκλαμψιας πριν τις 37 εβδομάδες είναι 1 προς 35 και συστήνεται αγωγή με ασπιρίνη 160.😔😔 Θα σκάσω.. και έχω ραντεβού με τον γιατρό στις 8/1

πρίν από 5 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Θέλω λίγο την βοήθεια σας γιατί έχω αγχωθει.Βγηκαν τα αποτελέσματα από την Papp και γράφει σε ένα σημείο με μαυρισμένα γράμματα ότι η πιθανότητα προεκλαμψιας πριν τις 37 εβδομάδες είναι 1 προς 35 και συστήνεται αγωγή με ασπιρίνη 160.😔😔 Θα σκάσω.. και έχω ραντεβού με τον γιατρό στις 8/1

Μην αγχώνεσαι κορίτσι μου γλυκο!! Μιλησε με τον γιατρό, ίσως χρειαστεί να παιρνεις salospir να μετράς την πίεση σου πιο συχνα απο καποια βδομάδα κι έπειτα και ισως να σου πει να προσεχεις λιγο και τη διατροφή σου να κάνεις πιο συχνα εξετασεις. Ολα καλα θα πανε. 

• Μου αρέσει 2

yplDp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Farmakotriftena είπε:

Μην αγχώνεσαι κορίτσι μου γλυκο!! Μιλησε με τον γιατρό, ίσως χρειαστεί να παιρνεις salospir να μετράς την πίεση σου πιο συχνα απο καποια βδομάδα κι έπειτα και ισως να σου πει να προσεχεις λιγο και τη διατροφή σου να κάνεις πιο συχνα εξετασεις. Ολα καλα θα πανε. 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.Ευτυχως παίρνω ήδη salospir των 100.Ισως μου αυξήσει την δόση θα δείξει.Ειχα φτιάξει τώρα το απόγευμα κρεμουλες άνθος αραβοσίτου με ζαχαρινες και μου κόπηκε η όρεξη 😔

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 29 λεπτά , Kate89 είπε:

Μην αγχώνεσαι προκαταβολικά κορίτσι μου... Βέβαια μια κουβέντα είναι να μου πεις... Μίλα με τον γιατρό σου κ όλα θα πάνε καλά βάση τις οδηγίες του...

1 hour ago, Melodia είπε:

Είμαι 39.5... βάση ηλικίας κ βάση ιστορικού που το πρώτο μας παιδάκι ήταν με σύνδρομο ντάουν θα ήταν καλό να κάνω έστω την Νιπτ...

• Μου αρέσει 1

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσια μου όλες... ανυπομονώ για την papp-a την τρίτη... Άντε να δούμε...

Με το καλό όλες να τις κάνετε κ να έχετε καλά αποτελέσματα...♥️

• Μου αρέσει 2

Έχω δύο ψυχούλες στον ουρανό 👼👼...κ δύο στην αγκαλιά μου...❤️❤️👫

πρίν από 33 λεπτά , Kate89 είπε:

Κορίτσι μου είναι απλά μία πιθανότητα, μία πρόγνωση, δεν είναι διάγνωση. Οπότε θα το προσέξεις κ όλα θ πάνε καλά 🙏❤️

Είναι ένα άγχος μου κ μενα γιατί έχω παραπάνω κιλάκια και φοβάμαι 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Eustathia είπε:

Κορίτσι μου είναι απλά μία πιθανότητα, μία πρόγνωση, δεν είναι διάγνωση. Οπότε θα το προσέξεις κ όλα θ πάνε καλά 🙏❤️

Είναι ένα άγχος μου κ μενα γιατί έχω παραπάνω κιλάκια και φοβάμαι 

Έχεις δίκιο κορίτσι μου.. Και εγώ τα έχω τα κιλακια μου μην αγχώνεσαι 😊 Θα προσέξω λίγο τώρα παραπάνω με αλάτι και ζάχαρη και εύχομαι να πάνε όλα καλά για όλες μας!

1 hour ago, Farmakotriftena είπε:

Ειμαι 10+1 σήμερα! Στην 9η είχαν εξαφανιστεί οι αναγουλες. Σημερα ομως απο το πρωί , δεν νιώθω καλα. Τωρα για τα πονακια τι να πω .. ελπίζω να μην ειναι τιποτα κακό .

Εσυ ποσο εισαι; Δεν θυμάμαι..

Μπήκα στην 9η εβδομάδα 

πρίν από 47 λεπτά , Kate89 είπε:

Έχεις δίκιο κορίτσι μου.. Και εγώ τα έχω τα κιλακια μου μην αγχώνεσαι 😊 Θα προσέξω λίγο τώρα παραπάνω με αλάτι και ζάχαρη και εύχομαι να πάνε όλα καλά για όλες μας!

Θα προσέξουμε οι αφρατούλες τι να κάνουμε 🙏❤️😇

Εγώ ξέφυγα λίγο τώρα τις γιορτές και λέω μετά την Πρωτοχρονιά σε πρόγραμμα πάλι γιατί έκανα διατροφή 😇😇😇

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...