Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   1 ώρα πρίν, κολοκυθάκι είπε:

Κορίτσια καλημέρα. Η πρώτη μου προσπάθεια δυστυχώς δεν πέτυχε, πήρα 0 χοριακή με 2 μέτριες βλαστοκύστες, δεν έχω άλλα έμβρυα οπότε θα μπω σε νέο κύκλο διέγερσης πάλι σε τροποποιημενο φυσικό. Μου είπε ο γιατρός να αφήσουμε να περάσει μια περίοδος και να ξεκινήσουμε με την επόμενη. Ήθελα να ρωτήσω τι φταίει που οι βλαστοκυστες μου ήταν μέτριες; και τι μπορώ να κάνω αν προλαβαίνω δλδ να έχω καλύτερα ωάρια μέχρι την διέγερση, διάβασα κάπου πως ότι βιταμίνες κλπ πάρεις για να βελτιώσεις τα ωάρια σου θέλει τουλάχιστον 3 μήνες πριν την εξωσωματική.. ο γιατρός που τον ρώτησα τι φταίει και είναι και οι 2 μέτριες μου είπε έτυχε και πως δεν φταίει κάποιος από τους 2 μας, ισχύει ρε κορίτσια;

Expand  

Καλημερα κοριτσι. Λυπαμαι πολυ για την αποτυχια, ελπιζω η επομενη προσπαθεια να εχει θετικη εκβαση. Οσο για τις βιταμινες, προφανως και οι γιατροι σου λενε οτι δεν κανουν θαυματα, ουτε εχει αποδειχτει πως ακριβως επιδρουν, οπως και σε ολες τις παθησεις δηλαδη. ομως ενας ισορροπημενος τροπος ζωης και διατροφης, μονο γενικο καλο μπορει να κανει στον οργανισμο σου. σιγουρα οι γιατροι ενστερνιζονται το κοψιμο του καπνισματος και του αλκοολ. απο κει κι επειτα τακτικη ασκηση και εννοειται ισορροπημενη διατροφη, οχι τζανκ φουντ, φρεσκα φρουτα, λαχανικα, υδατανθρακες ολικης, οσπρια και κρεας περιορισμενο, απαχο και οσο πιο ελαφρα μαγειρεμενο (χωρις πολλα λαδια, βουτυρα κοκ). αυτα γενικα καλο θα σου κανουν, απο την αποψη οτι θα εχεις ενα πιο υγιες και δυνατο σωμα να υποστηριξει εμφυτευση και κυηση. (τονιζω ομως και παλι οτι καθημερινα μενουν εγκυες φυσιολογιακ και γεννανε παιδια γυναικες που οχι απλ δεν προσεχουν τιποτα απο ολα αυτα, αλλα κανουν και υπερβολικες καταχρησεις). απο κει κι επειτα την ποιοτητα των ωαριων κανεις δεν ξερει εμπρακτως αν τη βελτιωνουν. η ηλικια ειναι ο κυριοτερος παραγοντας κι επειτα προβληματα στη ρυθμιση του σακχαρου η μεταβολικα συνδρομα. αυτα τα δυο τελευταια αν υπαρχουν πρεπει, να ρυθμιστουν φαρμακευτικως πριν τη διεγερση. εμενα οσοι γιατροι εχω παει, αυτα τα τρια μου λενε οτι επηρεαζουν οντως τα ωαρια. για βιταμινες ειναι καλο πριν την ετ να ελεγξεις την b12 και d και αν εχεις ελλειψη, να παρεις συμπληρωμα. 

Μανούλες Ιουλίου 2025 ❤️

Recommended Posts

Γεια σας μανούλες και μέλλουσες μανούλες!Ας μαζευτούμε εδώ όσες περιμένουμε τα μωράκια μας τον Ιούλιο του 2025!Σημερα πήρα τα αποτελέσματα της χοριακης και σύμφωνα και με την τελευταία μου περίοδο είμαι 5 εβδομάδων!Ευχομαι να έχουμε μια τελειομηνη εγκυμοσύνη και να πάρουμε αγκαλιά τα μωράκια μας με την βοήθεια της Παναγίας! ❤️

• Μου αρέσει 1

vEsSp3.png 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 14/11/2024 at 11:43 ΠΜ, kerasia93 είπε:

Γεια σας μανούλες και μέλλουσες μανούλες!Ας μαζευτούμε εδώ όσες περιμένουμε τα μωράκια μας τον Ιούλιο του 2025!Σημερα πήρα τα αποτελέσματα της χοριακης και σύμφωνα και με την τελευταία μου περίοδο είμαι 5 εβδομάδων!Ευχομαι να έχουμε μια τελειομηνη εγκυμοσύνη και να πάρουμε αγκαλιά τα μωράκια μας με την βοήθεια της Παναγίας! ❤️

Expand  

Καλησπέρα @kerasia93 και με το καλό το μωράκι σου! Κι εγω έμαθα πριν λίγες μέρες ότι είμαι έγκυος! Εγω είμαι 4 εβδομάδων! Μακάρι να μαζευτούμε και να λέμε τα νέα μας!

• Μου αρέσει 1

2ThI.png3AXhp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Μετά από ένα θετικό τεστ και δύο καλές χοριακές,περιμένω κι εγώ το δεύτερο μωράκι μου τον Ιούλιο του 2025! 🤱🏼 Εύχομαι καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη σε όλες μας!! 

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα!!Μα τι ωραία νέα είναι αυτα!!

Εγώ την Πέμπτη έχω το πρώτο μου ραντεβού με την γιατρό και εύχομαι να είναι όλα καλά αυτή τη φορά γιατί τον Μάιο είχα μία παλίνδρομη.

Έχω και ένα κοριτσάκι τεσσάρων χρονών!

• Μου αρέσει 1

vEsSp3.png 

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια! Με το καλό σε όλες μας! Εμένα θα ειναι το τρίτο μου! 😆 Κι εμένα μου είπε ο γιατρός μου να κλείσω την έπομενη εβδομάδα ραντεβού να με δει για πρώτη φορά!

• Μου αρέσει 3

2ThI.png3AXhp3.png

On 15/11/2024 at 11:20 ΠΜ, kerasia93 είπε:

@Kate89 συγχαρητήρια και σε σένα!

Από που είστε κορίτσια;

Expand  

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Συγχαρητήρια και σε εσένα!

Ηράκλειο είμαι εσύ;

• Μου αρέσει 1

On 15/11/2024 at 11:58 ΠΜ, Kate89 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Συγχαρητήρια και σε εσένα!

Ηράκλειο είμαι εσύ;

Expand  

Ααα αγαπημένη Κρήτη!

Εγω είμαι από Σερρες.Ηράκλειο έρχομαι τα τελευταία χρόνια 2-3 φορες το χρόνο 

• Μου αρέσει 1

vEsSp3.png 

Καλησπέρα κορίτσια και από εμένα!

Μπηκα βγήκα αρκετές φορές πριν αποφασίσω να μπω κι εγω στην ομάδα. Ειχα μια παλινδρομη πριν 4 μήνες και είναι ακόμα φρεσκος ο εφιάλτης και φοβάμαι αρκετά. Αλλα, ειπα να ξορκίσω το κακό και πως οτι ειναι να γίνει, θα γίνει.

Ειμαι σε πολυ πρώιμη εγκυμοσύνη. 4+3 Με θετικα τεστ και 2 χοριακες όπου η 2η, τετραπλασιάστηκε και απλά ελπίζω, πως αυτη τη φορά το μωρακι μου ηρθε για να μείνει.

Ειμαι φοβισμένη αλλα και ευτυχισμένη. Εκανα τεστ μάλιστα 4 ημέρες πριν την περιοδο (χθες θα αδιαθετουσα κανονικά) και στην αρχή φαινόταν αρνητικό. Μετα απο 5' που ειδα θετικό, τα έχασα. Δεν το πίστευα.

Τέλος πάντων! Εύχομαι καλη εγκυμοσύνη σε ολες μας με τελειομηνα μωρα!

Απο συμπτώματα, το μόνο που έχω ειναι πόνους χαμηλα και που και που, λιιιγο ευαίσθητο στήθος. Αλλα στην 4η βδομάδα εδω που τα λεμε,δεν περίμενα και τπτ παραπάνω.

Ηθελα να ρωτήσω ουτροτζεσταν, παίρνει καμία;

• Μου αρέσει 3

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

On 17/11/2024 at 4:33 ΜΜ, Farmakotriftena είπε:

Καλησπέρα κορίτσια και από εμένα!

Μπηκα βγήκα αρκετές φορές πριν αποφασίσω να μπω κι εγω στην ομάδα. Ειχα μια παλινδρομη πριν 4 μήνες και είναι ακόμα φρεσκος ο εφιάλτης και φοβάμαι αρκετά. Αλλα, ειπα να ξορκίσω το κακό και πως οτι ειναι να γίνει, θα γίνει.

Ειμαι σε πολυ πρώιμη εγκυμοσύνη. 4+3 Με θετικα τεστ και 2 χοριακες όπου η 2η, τετραπλασιάστηκε και απλά ελπίζω, πως αυτη τη φορά το μωρακι μου ηρθε για να μείνει.

Ειμαι φοβισμένη αλλα και ευτυχισμένη. Εκανα τεστ μάλιστα 4 ημέρες πριν την περιοδο (χθες θα αδιαθετουσα κανονικά) και στην αρχή φαινόταν αρνητικό. Μετα απο 5' που ειδα θετικό, τα έχασα. Δεν το πίστευα.

Τέλος πάντων! Εύχομαι καλη εγκυμοσύνη σε ολες μας με τελειομηνα μωρα!

Απο συμπτώματα, το μόνο που έχω ειναι πόνους χαμηλα και που και που, λιιιγο ευαίσθητο στήθος. Αλλα στην 4η βδομάδα εδω που τα λεμε,δεν περίμενα και τπτ παραπάνω.

Ηθελα να ρωτήσω ουτροτζεσταν, παίρνει καμία;

Expand  

Καλησπέρα!

με το καλό εύχομαι. Είχα και εγώ παλίνδρομη τον Μάιο οπότε καταλαβαίνω την αγωνία σου.

Αυτή τη φορά το πήρα πιο χαλαρά και τα κάνω όλα με κάποια καθυστέρηση.

Και εγώ έχω πρησμένο στήθος και ευαισθησία. Τίποτα άλλο.

Ούτε στην πρώτη αλλά ούτε και τώρα σε αυτήν παίρνω ουτροτζεστάν.

Μου είχε δώσει η γιατρός στην 2η γιατί ξεκίνησα να έχω καφέ υγρά.

Εσύ παίρνεις;

On 18/11/2024 at 7:10 ΠΜ, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Expand  

Καλησπέρα!

Δεν έχω κάτι τέτοιο εγώ.

• Λουλούδια 1

vEsSp3.png 

On 18/11/2024 at 7:10 ΠΜ, Relief είπε:

Expand  

Δυστυχώς ούτε εγώ έχω..

@kerasia93 σ'ευχαριστώ! Επίσης ❤️

Κι εμενα τελη Μαϊου έμεινα έγκυος κ Ιούλιο εκανα την απόξεση. Προσπαθώ κι εγω να είμαι πιο ψύχραιμη αλλα φοβάμαι..

Ποσών εβδομάδων είσαι;

yplDp3.png

On 18/11/2024 at 2:33 ΜΜ, Farmakotriftena είπε:

Δυστυχώς ούτε εγώ έχω..

@kerasia93 σ'ευχαριστώ! Επίσης ❤️

Κι εμενα τελη Μαϊου έμεινα έγκυος κ Ιούλιο εκανα την απόξεση. Προσπαθώ κι εγω να είμαι πιο ψύχραιμη αλλα φοβάμαι..

Ποσών εβδομάδων είσαι;

Expand  

Ευχαριστώ πολύ!❤️5+2 είμαι εγώ

Στην 6η εβδομάδα δηλαδή.

Την Πέμπτη έχω το πρώτο ραντεβού.

vEsSp3.png 

On 19/11/2024 at 11:12 ΠΜ, kerasia93 είπε:

Ευχαριστώ πολύ!❤️5+2 είμαι εγώ

Στην 6η εβδομάδα δηλαδή.

Την Πέμπτη έχω το πρώτο ραντεβού.

Expand  

Αντε με το καλο!! 4+5 εγώ μόλις...

Στον γιατρό θα παω μετα την 6η. Προς 7η,οποτε έχω ακόμα καπου 2 βδομάδες!!

Σήμερα εκανα αλλη μια χοριακή. Και ολα καλα. Δεν ξανα κανω αλλη γιατι κι αυτη η αναμονή δεν παλεύεται.

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...